




已阅读5页,还剩7页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Section Grammar一、将下列句子中的主动语态变为被动语态1.His mother has told him not to waste time on fishing.答案:He has been told not to waste time on fishing (by his mother).2.Father has given me a toy at Christmas.答案:I have been given a toy at Christmas (by my father).3.This factory has produced a lot of machine tools.答案:A lot of machine tools have been produced in this factory.4.He has discovered many old inventions.答案:Many old inventions have been discovered (by him).二、完成下列被动语态的句子1.The doctor has saved a lot of persons in his life.A lot of persons by the doctor in his life.答案:have been saved2.He has repaired the machine for two hours.The machine for two hours.答案:has been repaired3.The students have learned thousands of English words.Thousands of English words by the students.答案:have been learned4.Many countries have sent up many man-made satellites into space.Many man-made satellites space by many countries.答案:have been sent up into5.We have made well preparations for the task and were ready to start.Well preparations for the task and were ready to start.答案:have been made6.The parents have warned the children not to go near the lake.The children not to go near the lake.答案:have been warned7.They have tried every possible means to prevent air pollution.Every possible means to prevent air pollution.答案:has been tried8.We have put off the sports meeting because of the heavy rain.The sports meeting because of the heavy rain.答案:has been put off三、用所给词的适当形式填空导学号020000321.In the last few years thousands of films (produce) all over the world.答案:have been produced2.Experiments of this kind (conduct)in both the U.S.and Europe well.答案:have been conducted3.After getting lost in a storm,a member of the navy team (rescue) four days later.答案:was rescued4.Many English teachers there (send)to Britain for further study so far.答案:have been sent5.New fences (build) around the farm.We are not afraid of the wild dogs now.答案:have been built6.His new songs (accept)by his fans already.答案:have been accepted7.The world record (break)for many times by Chinese.答案:has been broken8.The floor (clean)by my mother.Lets sleep on it.答案:has been cleaned9.The house (not paint) for years.答案:hasnt been painted10.We (invite) to take part in his wedding.There is no need to ask him again.答案:have been invited四、用适当的时态与语态进行语法填空导学号020000331.Shakespeares play Hamlet (make)into at least ten different films over the past years.答案:has been made2.The famous musician,as well as his students,(invite)to perform at the opening ceremony.答案:was invited3.Will you attend the meeting this afternoon?But up till now I (not tell)anything about that.答案:havent been told4.Great changes have (take) place in the city,and a lot of factories have (set) up.答案:taken;been set5.We want to sit at the table near the window.Im sorry,but it (take) already.答案:has been taken6.A lot of measures (take) to protect wildlife here in the past three years.答案:have been taken7.How many times have you (tell) not to play with fire?Im sorry.Ill never do that again.答案:been told8.How long you (employ) as a firefighter?Since 1990.答案:have;been employed9.The Great Wall (rebuild)many times in history since it was first built.答案:has been rebuilt10.I (tell)the football match might be put off.Yes.Well,it all depends on the weather.答案:have been told五、使用被动语态完成句子1. (已经种植了许多树)behind his house.答案:Many trees have been planted2.The important problem (已被讨论一周了).答案:has been discussed for a week3. (这台机器使用有多久了)?答案:How long has the machine been used4.No book (没人来买过书)since last week.答案:has been bought5.Many new buildings (在过去十年被建造起来).答案:have been built in the past ten years6.His father left home in 1998,and (从那以后再也没有收到过他的消息).答案:has not been heard of since then7. (他们结婚多久了)?答案:How long have they been married8. (他的书已经还给他了吗)?答案:Has his book been returned to him9.Their work (已经完成) ahead of time.答案:has been finished10.Has that book writing(已经写完了吗)?答案:been finished六、阅读理解A导学号02000034Personal computers and the Internet give people new choice about how to spend their time.Some may use this freedom to share less time with certain friends or family members,but new technology will also let them stay in closer touch with those they care most about.I know this from personal experience.E-mail makes it easy to work at home,where I now spend most weekends and evenings.My working hours arent necessarily much shorter than they once were but I spend fewer of them at the office.This lets me share more time with my young daughter than I might have.The Internet also makes it easy to share thoughts with a group of friends.Say you do something funnysee a great movie perhapsand there are four or five friends who might want to hear about it.If you call each one,you will get tired of telling the story.With e-mail,you just write one note about your experience,at your convenience,and address it to all the friends that you think might be interested.They can read your message when they have time,and read only as much as they want to.They can reply at their convenience,and you can read what they have to say at your convenience.E-mail is also an inexpensive way to stay in close touch with people who live far away.Many parents use e-mails to keep in touch,even daily touch,with their children off at college.We just have to keep in mind that computers and the Internet offer another way of staying in touch.They dont eliminate(排除) any of the old ways.1.The purpose of this passage is to.A.explain how to use the InternetB.describe the writers joy of keeping up with the latest technologyC.tell the merit(价值) and usefulness of the InternetD.introduce basic knowledge about computers and the Internet答案:C解析:推理判断题。文章的目的和意图是介绍因特网的用途和价值。2.The use of e-mail has made it possible for the writer to.A.spend less time workingB.have more free time with his childC.work at the office on weekendsD.work at a speed comfortable to him答案:B解析:细节理解题。根据第二段的内容可知邮件的使用使得作者有了更多的空闲时间与孩子在一起。3.According to the writer,e-mail has an advantage over the telephone because it can.A.reach a group of people at one time convenientlyB.keep ones communication as personal as possibleC.pass on much more informationD.get in touch with ones friends faster答案:A解析:细节理解题。由第四段内容可知A项正确。4.The best title for this passage is.A.Computers:New Technological AdvancesB.Internet:a New Tool to Keep FriendshipC.Computers:Machines to Make Life EasierD.Internet:a Convenient Tool for Communication答案:D解析:主旨大意题。从整篇文章来看,作者都是在写因特网使人们之间的交流更加方便。BMake a few mouse clickings and one of the most important things in your life can be perfectly settled.Though the web may not provide you with a pleasant lover,it can make all the wedding arrangements for you.“Couples are now inclined(倾向) to arrange their weddings on line while business people are changing strategy(策略) by working together with marriage websites to generate(产生) profits(利润),”said Lin Zhen,assistant to the chief executive officer (CEO首席执行官) at 51,the citys only marriage website.Some newlyweds-to-be(快要结婚的人) get satisfied with its convenience(方便) and high quality.Most young couples who are busy with their own work may feel it troublesome to care about every detail.“I felt a bit dizzy trying to make all my wedding arrangements on my own,”said Zhang Jianbin,a young white-collar worker who is planning to turn to website for his October wedding.“I can enjoy a favorable price that is 30 percent lower than in the off-line market,”Zhang added.On the other hand,some wedding photo studios,hotels,wedding costume(服装) producers and travel agencies also seize the opportunity to cooperate with the website:They think that the websites large database(资料库) can bring them more customers and increase their has now attached(连接) 900 couples since it began to operate in February this year.People expect more websites targeting(把作为目标) the marriage market.5.The website 51 is mainly to.A.provide you with a pleasant loverB.help people to make friends with each otherC.make on-line wedding arrangements for peopleD.help young couples to make dates答案:C解析:细节理解题。根据“Though the web may not provide you with a pleasant lover,it can make all the wedding arrangements for you.”可知答案为C项。6.Couples like to arrange their weddings on line because.A.they have not enough time to care about every detailB.they are not satisfied with their marriagesC.they have not enough moneyD.they want more people to attend their weddings答案:A解析:细节理解题。根据“Some newlyweds-to-be(快要结婚的人) get satisfied with its convenience(方便)and high quality.Most young couples who are busy with their own work may feel it troublesome to care about every detail.”可知答案为A项。7.Which of the following is NOT true?A.Its easy to ask the wedding websites for wedding arrangements.B.It doesnt cost much money to arrange wedding on line.C.Besides 51,there are other marriage websites in
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 中国广电阿里市2025秋招笔试行测题库及答案市场与服务类
- 天津市中石油2025秋招面试半结构化模拟题及答案油品分析质检岗
- 大唐电力运城市2025秋招面试专业追问及参考能源与动力工程岗
- 黄山市中石化2025秋招面试半结构化模拟题及答案法律与合规岗
- 中国广电驻马店市2025秋招财务审计类专业追问清单及参考回答
- 承德市中石油2025秋招笔试模拟题含答案油气储运与管道岗
- 南宁市中石油2025秋招笔试模拟题含答案油田工程技术岗
- 国家能源山西地区2025秋招笔试题库含答案
- 2025年屠宰营销考试题及答案
- 苏州生物会考试题及答案
- 2024至2030年中国酒类流通行业发展运行现状及投资潜力预测报告
- 气血疏通中级班教材
- 杨国语-新生儿心律失常
- 汽车维修店租赁协议
- 部编版二年级语文上册全册教案
- 混合固态电解质电池的电化学特性与界面调控
- 高中英语外研版(2019)必修第一册各单元重点短语整理清单素材
- 保密知识培训与教育
- 开模分析模板 DFM Rev A
- 煤炭贸易合作协议
- 中药熏洗法专题知识讲座培训课件
评论
0/150
提交评论