下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、英语七年级英语上册任务型阅读训练经典一、七年级英语上册任务型阅读专项目练习(含答案解析)1.任务型阅读Hi! I am Mike. I have a sister and two brothers. We live in a happy family. Nancy is my sister.She is the oldest. She is a kind girl. She is beautiful. She likes learning. She studies very hard. She gets up early and finishes her breakfast quickly.
2、Then she goes to school by bike. David is my brother. He is older than me. But he is a little lazy. He gets up late and then washes his face, brushes his teeth in a hurry. Then he goes to the bus stop without breakfast. He usually plays basketball after school. In the evening, he seldom does homewor
3、k. He goes to bed late. Jack is our little brother. He is a lovely boy. He gets up very slowly and then he usually takes a shower before breakfast. He goes to school in his fathers car. He likes watching TV in the evening.NameNancyDavidJackPersonality(个性)She is.He is a little lazy.He is.How to go to
4、 school?Shetoschool.He goes to school by .He takes ato school.HabitShe finishes her breakfastHehavebreakfast.He usually takes a shower breakfast.She likes studying.He likes playing .He likes watching TV.【答案】kind; lovely; rides; bus; car; quickly ; doesnt; before ; Hobbies; basketball【解析】【分析】文章大意:短文介
5、绍了作者的兄弟姐妹,以及他们是如何去上学的。(1)细节理解题,根据 Nancy is my sister. She is the oldest. She is a kind girl.可知南(2)细节理解题,根据 答案是lovely o(3)细节理解题,根据 缺少了谓语,应使用动词希性格善良,故答案是kindoJack is our little brother. He is a lovely boy. 可知,杰克可爱,故Then she goes to school by bike可知南希骑自行车去上学,句子ride,主语是第三人称单数,动词使用单三形式,故答案是(4)细节理解题,根据坐公交
6、车去上学,故答案是rides。可知,大卫每天Then he goes to the bus stop without breakfast.bus。(5)细节理解题,根据 He goes to school in his fathers car. 可知,杰克坐爸爸的车去上 学,故答案是car。(6)细节理解题,根据 She gets up early and finishes her breakfast quickly. 可知,南希 早饭吃得快,故答案是quickly。(7)细节理解题,根据 Then he goes to the bus stop without breakfast. 可知,大
7、卫不吃 早饭,David是第三人称单数,使用 doesnt构成否定,故答案是doesnt o(8)细节理解题,根据 He gets up very slowly and then he usually takes a showerbefore。before breakfast.可知,杰克早饭前洗淋浴,故答案是( 9 )细节理解题,根据最后一行展现的内容可知,这里介绍的是他们各自的爱好,爱好hobby ,这里应使用复数hobbies ,故答案是Hobbies 。( 10)细节理解题,根据He usually plays basketball after school.可知,大卫喜欢打篮球,故答案
8、是basketball 。【点评】考查任务型阅读,关键在看懂文章,然后根据题目要求作答,注意尽量用文章的语言填写答案。在文章中找不到答案时,要完全理解句子,根据同义词,句型转换的方式 找到可以替换文章中的单词,短语或者句子的词。2 阅读短文,完成句子。Do you know from what English people get their family names? (你知道英国人的姓是怎么来 的吗?) Finish the sentences after you read the story.Everyone has a family name. But what does it mea
9、n? From what do family names come?First, some family names come from the place of their homes. If a man lives on or near a hill, his family name may be Hill. In England peoples names may be Wood, Lake, because they live near the wood or lake.Second, family names come from a persons job. If a person
10、is a cook, he may be Cook.Third, many people get their family names from their fathers given name. If you hear the name Jackson, you know that he is the son of Jack.( 1 ) English people usually have ways to get their family names.( 2 )Somepeople get their family names from .( 3 )Somepeople get their
11、 family names from .( 4 )Somepeople get their family names from .( 5 ) A persons family name is Jackson, because he is.【答案】 ( 1 ) three( 2 ) the place of their homes( 3) a persons job( 4 ) their fathers given name( 5 ) the son of Jack【解析】 【分析】主要讲了英国人的姓是怎么来的。( 1)根据第三段到第五段可知讲了 3 种得到姓的方式,故填three 。(2)根据
12、 some family names come from the place of their homes.有些姓氏来自他们的家 乡。故填 the place of their homes 。( 3)根据family names come from a persons job. 姓氏来源于一个人的工作。故填 a personsjob 。( 4)根据many people get their family names from their fathers given name. 许多人的姓氏是从他们父亲的名字中取出来的。故填their fathers given name 。( 5)根据If y
13、ou hear the name Jackson, you know that he is the son of Jack. 可知一个人的姓是 Jackson,他是 Jack 的儿子,故填 the son of Jack。【点评】考查任务型阅读。首先读懂题意,然后从文中仔细寻找答案。3 .根据短文内容,完成表格,每空一词。John is from London. He is 8 years old this year. His father is a waiter and his mother works on a farm. He is a pupil of Grade One.Its Mo
14、nday today. Miss King is teaching them to count from one to ten. John is working hard in class. Soon he can count them. Miss King is very glad and asks him, How many people are there in your family, John? John stands up and says, Two, Miss King. Who are they? My father and mother. Oh? Miss King is s
15、urprised and says, There are three people in your family. But now Im not at home. Im at school, you know!Who is a waiter?Johns_ is a waiter.How old is John this year?He isyears old this year.Where does Johns mother work?She works on a.What does Miss King do?She is a_ teacher.How many people are ther
16、e in Johns family?There arepeople.【答案】father; 8; farm ; maths ; three【解析】【分析】文章大意:介绍了 John小朋友在数学课上的表现。(1)细节理解题。根据文中的语句John is from London. He is 8 years old this year. His fatheris a waiter理解可知,John的爸爸是服务员,故填 father o from one to ten.理解可知,King是名数学老师,故填 math。(2)细节理解题。根据文中的语句 知,John今年8岁了,故填8.(3)细节理解题。
17、根据文中的语句 农场工作,故填 farm。(4)理解判断题。根据文中的语句John is from London. He is 8 years old this year.理解可his mother works on a farm.理解可知,John 的妈妈在Its Monday today. Miss King is teaching them to count5 5)细节理解题。根据文中的语句How many people are there in your family, John? John stands up and says, Two, Miss King. Who are the
18、y? My father and mother. Oh? Miss Kingis surprised and says, There are three people in your family. 理解可知, John 家有三口人, 故 填 three.【点评】考查任务型阅读,关键在看懂文章,然后根据题目要求作答,注意尽量用文章的 语言填写答案。4 .选择适合的答句A. Yes, theres one on the teachers desk.B. Look! Im standing next to my uncle.C. Daming and his friends.D. No, not
19、often. Sometimes.E. Just click the mouse here.(1) Who is lying in the sun?(2) How can I open a new document?(3) Do you often do housework at home?(4) Where are you in the photo, Lingling? Is there a computer in your classroom?【答案】(1) C(2) E(3) D(4) BA【解析】【分析】A. Yes, theres one on the teachers desk.是
20、的,在讲桌上有一个。B. Look! Im standing next to my uncle.看,我正站在我叔叔旁边。C. Daming and his friends.大明和他的朋友D. No, not often. Sometimes.不,不经常,有时。E. Just click the mouse here.仅仅在这里点击鼠标。(1)根据 Who is lying in the sun?谁正躺在阳光下?可知用人物回答,故选C。(2)根据How can I open a new document?我怎样打开一个新的文件?可知问的是打开文件的方式,所以是点击鼠标,故选 E。(3)根据Do
21、you often do housework at home? 你经常在家做家务吗?可知是一般疑问句,所以回答用yes或者no,问的是经常做家务吗,所以回答是经常还是不经常,故选D。(4)根据 Where are you in the photo, Lingling?在照片里,你在哪里,玲玲?可知问的是地点,所以用表达地点的回答,故选 Bo(5)根据Is there a computer in your classroom? 在你教室里有电脑吗?可知是 there be句 型的一般疑问句,故选Ao【点评】考查任务型阅读,注意根据问句选择正确答句。5.根据下列对话,在表格中填入正确的单词。A:
22、I want some students for the sports game.What can you do, Bill? Can you do the high jump?B: No, I cant. But I can do the long jump.A: You can do the long jump! Good. OK, what can you do, Jennifer?C: I can skate and I can run the 100-meter race.A: You can! Great, Jennifer. Can you play football?C: No
23、, I cant. Victor can play football.A: Victor, can you play football?D: Yeah, I cant skate or play tennis, but I can play football.NamecancantBilldo the long jumpJenniferVictor【答案】do the high jump ; skate and run 100-meter race ; play football ; play football ; skateand play tennis【解析】 【分析】文章大意:为学校的体
24、育比赛招募选手。介绍了 Bill , Jennifer 以及 Victor 能做什么,不能做什么。( 1)细节理解题。根据文中的语句 Can you do the high jump? No, I cant. 理解可 知, Bill 不会调高,故填 do the high jump 。( 2)细节理解题。根据文中的语句 what can you do, Jennifer? I can skate and I canrun the 100-meter race.理解可知,Jennifer 会滑冰也会 100 米跑,故填 skate and run 100- meter race 。( 3)细节理
25、解题。根据文中的语句 Can you play football? No, I cant. 理解可知,Jennifer 不会踢足球,故填 play football 。( 4)细节理解题。根据文中的语句Victor, can you play football? Yeah, I cant skate orplay tennis, but I can play football. 提示可知, Victor 会踢足球,故填 play football 。( 5)细节理解题。根据文中的语句 Victor, can you play football? Yeah, I cant skate orpla
26、y tennis, but I can play football. 提示可知, Victor 不会溜冰及打网球,故填 skate and play tennis。【点评】)考查任务型阅读,关键在看懂文章,然后根据题目要求作答,注意尽量用文章 的语言填写答案。6 根据短文内容,完成下列各题。In China, September 10th is a special day. Its Teachers Day. Teachers Day began in 1985. It is a great day for all the teachers and also a happy time for
27、us students. How do we spend Teachers Day every year?On that day, we go to school early in the morning, and put a bunch (束) of flowers on our teachers desk to give him or her a big surprise. Some of us help him or her to do some easy work. And others stand at the school gate to say hello to teachers
28、 when they go into the school.In the afternoon, we have a party. We sing and dance with the teachers.All of us are very happy. The teachers say that the best reward (奖励,奖赏) for them is to see our great progress (进步) .( 1 ) When did Teachers Day start?( 2 ) Which country celebrate Teachers Day?( 3 )
29、what do we do on that day ?( 4 ) What is the best reward for teachers ?( 5 ) Do we sing and dance with the teachers in the afternoon?(1) In 1985.2) China.3 3) Put a bunch of flowers on our teachers desk, help him or her to do some easy work. And others stand at the school gate to say hello to teache
30、rs when they go into the school.4 ) Our great progress.( 5 ) Yes.【解析】 【分析】这篇短文给我们讲述的是中国的教师节,每年的 9 月 10 日是教师节,学生们和老师一起庆祝这个节日,他们帮助老师做一些简单的工作,在学校门口问候老师。老师说学生们的进步是对老师最大的奖励。(1)根据短文中 Teachers Day began in 198可知,教师节是从51985 年开始的。(2)根据短文的开头In China, September 10th is a special day 可知,在中国, 9 月 10 日是一个特殊的节日,由此
31、可知,是中国这个国家在9 月 10 日庆祝教师节。(3)根据短文第二段的内容On that day, we put a bunch (束) of flowers on our teacher sdesk Some of us help him or her to do some easy work. And others stand at the school gate to say hello to teachers when they go into the school 可知,在教师节那天,我们在老师的桌子 上方一束鲜花、帮助老师做一些简单的工作、还有的人在学校门口问候老师。( 4 )根
32、据短文的最后The teachers say that the best reward (奖励,奖赏) for them is to seeour great progress 可知,学生们的进步是对老师对好的奖励。( 5)根据短文中 In the afternoon, we have a party. We sing and dance with the teachers 可 知,下午的时候,学生们和老师一起唱歌、跳舞。由此可知这个答案是肯定的。7 阅读文章,完成以下的表格Im Jane. Today is Sunday (星期日).After lunch, my father plays
33、games at home. My motherand I go to the store. My mother buys a green coat for my grandfather and a white shirt for my father. She buys some vegetables for dinner. And she buys some pears and bananas, too. I like reading (阅读) , so I buy some books. I buy a toy ( 玩具) dog for my sister Lucy. She likes
34、 dogs very much.At 6:20 we get home and we have dinner at 7:00. In the evening we watch TV. I think I have a great Sunday.whoWhat to buy?For whom?JaneFor herselfForLucyJanes motherA green coatA white shirtSome vegetables, some bananas and some pearsFor Janes grandfatherForfatherFor dinnerHow is Jane
35、s Sunday?Its【答案】Books;A toy dog ; Lucy; Janes; great【解析】【分析】主要讲了 Jane一家的周日生活。11) 根据 so I buy some books. I buy a toy ( 玩具) dog for my sister Lucy.可知 Jane 买了 书 和狗玩具,故填 Books, A toy dog。2 2) 根据 so I buy some books. I buy a toy (玩具) dog for my sister Lucy.可知狗玩具是给 妹妹Lucy买的,故填Lucy。(3)根据a white shirt for
36、my father.可知白衬衫给爸爸买的,故填 Jane&(4)根据I think I have a great Sunday.可知周日是极少f的,故填 great。【点评】考查任务型阅读,首先读懂短文,然后仔细从文中寻找答案。8 .阅读下面短文,根据短文内容完成表格,每空不超过三个单词。Dear Mary,Please take these things to Alice: her CD player and CD case, schoolbag, sunglasses, baseball cap, keys and alarm clock. Her CD player and her CD
37、 case are on the table in the bedroom. She needs them for tomorrow. Her schoolbag is under her bed. The sunglasses are on the desk in the living room. Her baseball cap is on her bed. Her keys are on the table in the kitchen. The alarm clock is on the table in her room.MomThingsWhereand CD caseon the
38、 table in the bedroomSunglassesin the living roomin the kitchenThe baseball cap【答案】 Alices CD player; on the desk; Keys; on the table ; On Alices bed【解析】【分析】大意:短文主要讲的是妈妈交代Mary给Alice带的一些东西。11)细节理解题。根据 Her CD player and her CD case are on the table in the bedroom. 可 知,在卧室床上的是 Alice的CD播放器和 CD盒。故答案为 Ali
39、ces CD player。(2)细节理解题。根据 The sunglasses are on the desk in the living room.可知,太阳眼镜在 起居室的书桌上。故答案为on the desk。(3)细节理解题。根据 Her keys are on the table in the kitchen.可知,钥匙在厨房的桌子 上。故答案为Keys。(4)细节理解题。根据 Her keys are on the table in the kitchen.可知,钥匙在厨房的桌子 上。故答案为 on the table。(5)细节理解题。根据 Her baseball cap i
40、s on her bed.可知,她的棒球帽在 Alice的床上。 故答案为 On Alices bed。【点评】考查任务型阅读,关键在看懂文章,然后根据题目要求作答,注意尽量用文章的 语言填写答案。在文章中找不到答案时,要完全理解句子,根据同义词,句型转换的方式 找到可以替换文章中的单词,短语或者句子的词。9 .请仔细阅读人物信息,然后从A-E五个选项中选择他们各自感兴趣的信息。ALostA red ruler.My name is Kelsey.Please call me at 6578-3945.BCenter Library (中心图书馆)You can use the compute
41、r on Saturdays and Sundays on Floor 5 in our library.5 pence (便士)for an hour.CFoundAn English dictionary.Please call Mike.Phone number: 2467-8900DMobile PhoneIt is a cell phone (手机).It can store (储存) 500 telephone numbers.ELilys Pencil ShopAll kinds of pencils here. Just 1.5 yuan for one pencil.(1)
42、My English dictionary is lost. My name is Mary. Please call 489-2051.(2) Li Hong wants three pencils. And she just has 5 yuan.(3) Jim found a red ruler in his desk, but it is not his ruler. Whose ruler is it?(4) Grace likes computer games. But she has no computer. And her father doesnt have enough (
43、足够的) money for it.(5) Victor has many friends. But he often forgets(忘t己) his friends telephone numbers.【答案】(1) C(2) E(3) A(4) BD【解析】【分析】主要介绍了一些事物地点的信息,并介绍了一些个人信息。(1)根据 My English dictionary is lost.可知 Mary 的英语字典丢了,而 C 中 Found An English dictionary.发现了一本英语字典,故选 C。(2)根据 Li Hong wants three pencils. An
44、d she just has 5 yuan.可知李红想要三支铅笔,但是 有 5 元,而 E 中 Lilys Pencil Shop All kinds of pencils here. Just 1.5 yuan for one pencil. 中铅笔 一支1.5元,三支铅笔4.5元,故选E。(3)根据 Jim found a red ruler in his desk, but it is not his ruler. 可知 Jim 找到了一把红色尺 子,但是不是他自己的,而 A中Lost A red ruler.丢失了一把红色尺子,故选 A。(4) 根据 Grace likes compu
45、ter games. But she has no computer. And her father doesnt have enough (足够的)money for it.可知 Grace喜欢玩电脑游戏,但是家里没足够的钱,而 BCenter Library (中心图书馆)You can use the computer on Saturdays and Sundays on Floor 5in our library.5 pence (便士)for an hour.中心图书馆周末一小时5便士,故选 B。(5)根据 Victor has many friends. But he often
46、 forgets (忘记) his friends telephone numbers.可知Victor经常忘记朋友的电话号码,而 DMobile Phone It is a cell phone (手机). It can store (储存)500 telephone numbers.可知这个手机能储存电话号码,故选D。【点评】考查任务型阅读,首先读懂题意,然后从文中仔细寻找答案。10 .根据短文内容完成下列任务。Hello, boys and girls.Today is Thursday.Im very happy(A)I have art today.My art teacheris
47、a twenty-year-old girl.Shes from Shanghai.Her name is Yang Lei.Shes friendly to us.( B) Weall call her Xiao Yang . XiaspoatsgEveryimorning she gets up very early. She usually runs(C)an hour.Every afternoon she plays basketball with us for two hours.(D) 她最喜爱的体育明星是姚明。 Oh, my favorite sports player is
48、Kobe.I think he is the best basketball player in the world.Oh , I forget to tell you.My name is Gao Lei.Im a Chinese boy. Im in Red Star Middle School.Im in Class Two , Grade Seven.My English name is Jay.(1)在(A)空线处填入适当的单词完成句子。(2)将(B)画线部分译为汉语。(3)选择适当的词汇完成(C)处空线部分。A. inB. withC. for(4)将(D)画线部分译为英语。(5)
49、 Who is Jays art teacher ?(回答问题)【答案】(1) because(2)我们都叫她小杨”。(3) C(4) Her favorite sports star is Yao Ming. Yang Lei.【解析】【分析】短文大意:这篇短文是高磊介绍了他的美术老师和他喜爱的运动员。( 1 )连词的用法。句意:我狠高兴因为今天我有美术课。根据I have art today ,可知我高兴的原因是因为今天我有美术课。 because 因为,引导原因状语从句,故答案为: because。(2)英译汉。we 我们,all 者B, call 称呼,her 她,Xiao Yang,
50、小杨,call sb. sth.称某 人 ,故答案为:我们都称她为小杨。(3)介词的使用。句意:她通常跑一个小时。根据 Every morning she gets up very early.每 天早上她起床很早,可知此处是说起床后她跑步一个小时,介词 for+ 一段时间,表示连续 一段时间,故选C。( 4 )汉译英。她的her , favorite 最喜爱的, sports star 运动明星,是be ,主语是第三人称单数, be 用 is, Yao Ming 姚明,故答案为: Her favorite sports star is Yao Ming.( 5 )细节理解题。根据My art
51、 teacher is a twenty-year-old girl.Shes from Shanghai.Hername is Yang Lei.我的美术老师是一个二十岁的女孩。她来自上海。她的名字叫杨蕾。故答 案为:Yang Le i【点评】此题考查任务型阅读理解。这类题型比较简单。我们先阅读短文,了解短文大意,然后进行审题,根据题目要求细读短文,从短文中找到和题目信息相关的内容,找到 答案。11 阅读理篇 BIm Sara. Im a middle school student. At school, we have nine subjects math, English, Chines
52、e, science, geography, history, art, P.E. and music. My mother is a Chinese teacher and she says Chinese is beautiful and important (重要的) . I like Chinese. I always read Chinese books before I go to bed. I also like history. It is my favorite subject. Mr. Brown is great fun. In his history class, I
53、can learn many interesting stories.Mr. Green is my math teacher. He says math is useful and interesting, but I think it is boring. My science teacher, Mrs. Smith, is nice. I listen to (听) her carefully (认真的) in class. But I cant do well in the science exam (考试) . I dont know why. This subject is rea
54、lly difficult for me.We always have art, P.E. or music in the afternoon. For me, the classes in the afternoon are fun and relaxing. In P.E. class, I like to play ping-pong with my P.E. teacher Mrs Miller plays very well. 根据材料内容简要回答下列问题( 1 ) What subject does Saras mother teach?2 ) What is Saras favo
55、rite subject?3 ) Does Sara like math?4 ) What does Sara think of science?5 ) Who is Saras P.E. teacher?( 1 ) Chinese.( 2 ) History.( 3) No, she doesnt.( 4 ) Difficult.( 5) Mrs. Miller.【解析】 【分析】本文主要介绍了 Sara 的中学学校生活。( 1 )根据My mother is a Chinese teacher 可知 Sara 的妈妈教语文,故答案为 Chinese。(2)根据I also like his
56、tory. It is my favorite subject. 可知Sara 最喜爱的科目是历史,故答案为 History 。(3)根据 He says math is useful and interesting, but I think it is boring 可知 Sara认为数学是 无聊的,所以她不喜欢数学,故答案为 No, she doesnt. 。(4)根据But I cant do well in the science exam (考试). I dont know why. This subject isreally difficult for me.可知Sara认为科学是困难的,故答案为Difficult o( 5)根据I like to play ping-pong with my P .E. teacher Mrs Miller plays very well. 可知 Sara 的体育老师是 Mrs Miller ,故答案为 Mrs Miller 。【点评】考查任务型阅读。关键在看懂文章,然后根据题目要求作答,注意尽量用文章的 语言填写答案。12 任务型阅读Hi, Jamie. This is Michael. Sorry youre not in. There is a play (
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2026年医疗智慧养老平台合同
- 2026年大型公共建筑承包合同
- 2025年中国科学院深海科学与工程研究所招聘备考题库(十三)带答案详解
- 2025年鲤城区东门实验小学顶岗合同教师招聘备考题库及1套参考答案详解
- 什邡市人力资源和社会保障局什邡市民政局关于2025年面向全市公开选调工作人员的备考题库及一套参考答案详解
- 2025年中国人民银行清算总中心直属企业银清企业服务(北京)有限公司公开招聘备考题库附答案详解
- 2025年兴业银行广州分行社会招聘备考题库及一套完整答案详解
- 2026年项目合作合同
- 2025年中国水利水电科学研究院水力学所科研助理招聘备考题库及参考答案详解一套
- 2025年兴业银行广州分行社会招聘备考题库及1套完整答案详解
- 三方协议模板合同
- 2026年元旦校长寄语:向光而行马到新程
- 钢结构报废回收合同2025年版本
- 2025西部机场集团航空物流有限公司招聘笔试考试参考题库及答案解析
- 2025年纪检部个人工作总结(2篇)
- 2025年消防设施操作员中级理论考试1000题(附答案)
- 雨课堂学堂云在线《过程控制系统(山大 )》单元测试考核答案
- 年产3000吨蓝莓山楂复合果汁饮料的工厂设计
- 脊柱手术术后神经监测标准化流程
- 2025年重庆人文考试题库及答案
- 2025年上海市办公室租赁合同示范文本
评论
0/150
提交评论