下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、Summary WritingDirections: Read the following passage. Summarize the main idea and the main point(s) of the passage in no more than 60 words. Use your own words as far as possible.A篇Are Open Offices Good for Us?Four years ago, Chris Nagele did what many other technology executives have done before m
2、oved his team into an open concept office. His staff had been entirely working from home, but he wanted everyone to be together, to connect and cooperate more easily. It quickly became clear, though, that Nagele had made a huge mistake. Everyone was distracted and productivity suffered and nine empl
3、oyees were unhappy, not to mention Nagele himself. About three years after moving into the open office, Nagele moved the company into a 10,000-square foot office where everyone now has their own space complete with closing doors.Numerous companies have held the open office about 70% of US offices ar
4、e open concept and very few have moved back into traditional spaces with offices and doors. But research that were 15% less productive, we have huge trouble concentrating in open working spaces, has contributed to a growing criticism against open offices.Beside the cheaper cost, one main argument fo
5、r the open workspace is that it increases teamwork. However, its well documented that we rarely brainstorm brilliant ideas when were just shooting the breeze in a crowd. Instead, as many of us know, were more likely to hear about the Christmas gift a colleague is buying for a family member, or probl
6、ems with your deskmates spouse.For jobs that require focus, like writing, advertising, financial planning and computer programming, some companies that arent ready to abandon open plans are experimenting with quiet and closed spaces. The trouble with that, is some of us dont feel comfortable leaving
7、 the team to go off on our ownit can feel as if were not pulling our weight if were not present. Thats particularly true in high-pressure environments. Some of us even feel that escaping to a quiet room is a sign of weakness.B篇When a rather dirty, poorly dressed person kneels at your feet and puts o
8、ut his hands to beg for a few coins, do you hurry on, not knowing what to do, or do you feel sad and hurriedly hand over some money? What should our attitude to beggars be? There can be no question that the world is full of terribly sad stories. It must be terrible to have no idea where our next mea
9、l is going to come from. It seems cruel not to give some money to beggars.Certainly, most of the worlds great religions order us to be open hearted and share what we have with those less fortunate than ourselves. But has the world changed? Maybe what was morally right in the old days, when one knew
10、exactly who in the village had suffered misfortune and needed help, is no longer the best idea. Quite a few people will not give to beggars. Let us look at their arguments.First, some believe that many city beggars dress up on purpose to look pitiable and actually make a good living from begging. Gi
11、ving to beggars only encourages this sort of evil. Secondly, there is the worry that the money you give will be spent on beer, wine or drugs. Thirdly, there is the opinion that there is no real excuse for begging. One might be poor, but that is no reason for losing ones sense of pride and self-depen
12、dence.Related to this is the opinion that the problem should be dealt with by the government rather than ordinary people. Some people think beggars should go to the local government department and receive help.It is hard to come to any final conclusion; there are various cases and we must deal with
13、them differently. A few coins can save a life in some situations, and even if the money is wasted, that does not take away the moral goodness of the giver.C篇One of the toughest things about being a high school student is that you never seem to get enough sleep at night, which often leaves you noddin
14、g o任during classes. Spending either less than six or more than nine hours in sleeping puts your health at risk. A popular solution to a lack of sleep at night is to take a power nap(小睡)during the day, but does this work? Generally speaking, it can be beneficial. Research shows that a nap in the day
15、- even a brief one as short as ten minutescan clear your mind and leave you with increased energy and improved productivity.Here are some things you need to know to nap correctly. To start with every time you doze o圩(打瞌睡)during the day does not count as a power nap. The best time to take a power nap
16、 is in the mid-afternoon, when your energy level tends to decrease. Try to avoid naps after 4pm, for sleeping too late in the day can make it harder to fall asleep at night.How long should a power nap be? Grabbing 10-30 minutes of rest is usually best for a middle-of-the-day nap. You are not really
17、getting established sleep if you nod 0行for only five minutes.However, napping more than 40 minutes can leave you feeling sleepier than when you start, meaningYouII have to go through the whole waking-up process after you go into the deeper stage of sleep.However, as refreshing as it might be, if you
18、 are getting adequate sleep at night, taking a power nap isnt such a wise choice. The reason is that sleeping during the day can interfere with(妨碍)your bodys biorhythms(生理节奏)The brain gets used to going to bed at roughly the same time each night and getting up at the same time each day, and you dont
19、 want to disturb this routine.概要写作参考答案【A篇答案】Are Open Offices Good for Us?Para 1-3: Though open offices is meant to raise cooperation, employees feel it hard to concentrate, thus reducing productivity.(3分)Para 4: Quiet and closed spaces are better choices for jobs demanding concentration, but some ha
20、ve a feeling of discomfort or weakness to work alone.(2分)【参考】Recently, a research sparked heated discussion about open offices. Some argue that though open offices is meant to raise cooperation, employees feel it hard to concentrate, thus reducing productivity. Meanwhile, others indicate that quiet
21、and closed spaces are better choices for jobs demanding concentration, but some have a feeling of discomfort or weakness to work alone. (56)【B篇答案】Whats your attitude when meeting with a beggar? Nowadays, many people choose not to give money because beggars pretend to be poor and may misuse the money
22、. Actually, government should take responsibility for poverty, not ordinary people. Anyway, theres nothing wrong with people giving money to those who really need help. (51 words)【解析】1. 拿到一篇文章首先分析它可以分为几个主要部分,分割完之后对每个部分主要内容进行总结概括即可。这篇文章大致可以分为3个部分,第一部分paragraph 1,第二部分paragraph 2-4,最后一部分paragraph 5。2. 第一部分是第一段,第一段往往是在引入话题,本段都在描述当遇见一个乞丐时可能会有的反应,而且根据第一段前两句问句,可以得出这样一个问题,也就是当你遇见一个乞丐时会有什么样的反应?由此可以模仿第一段前两句依然采取问句方式,总结出Whats your attitude when meeting with a beggar?3. 第二部分包含三段内容,第二段根据Quite a few people will not give to beggars这句话我们可以了解到现如今
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年中职(机电技术应用)机械基础期末测试题及解析
- 2025年大二(旅游管理)景区规划与管理期末试题
- 2025年大学园艺学(园艺产品贮藏加工学)试题及答案
- 2026年审计咨询(审计服务)考题及答案
- 2025年高职第二学年(导游服务类)景区讲解综合测试试题及答案
- 2025年高职无人机应用技术(无人机工程创意)试题及答案
- 2025年中职网络技术(无线网络搭建)试题及答案
- 2026年海南体育职业技术学院高职单招职业适应性测试备考试题有答案解析
- 2026年福建体育职业技术学院单招职业技能考试模拟试题带答案解析
- 2026年滁州职业技术学院高职单招职业适应性测试备考题库有答案解析
- 婚外赔偿协议书
- 血小板减少紫癜课件
- 2025年大学公共管理(公共管理学)试题及答案
- 雨课堂学堂在线学堂云《药物信息学(山东大学 )》单元测试考核答案
- 钢结构波形梁护栏技术说明书
- 新能源车电池性能检测报告范本
- 2025年春新沪粤版物理八年级下册全册教案
- 2025年上海市嘉定区高考生物二模试卷
- 量子医学课件
- 2025年秋闽教版小学英语五年级上册(期末)综合词汇句子专项训练题及答案
- 大学消防风险评估报告
评论
0/150
提交评论