版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、.第十二单元检测A时间:120分钟总分值:150分第卷第一部分听力共两节,总分值30分第一节共5小题;每题1.5分,总分值7.5分听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最正确选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来答复有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。M:A table for four,please.W:It will be about twenty minutes.Wont you sit down?1Where does this conversation take place?A.At a hospital.B.At
2、 a department store.C.At a restaurant.答案:CW:That looks nice.Ill have a cheeseburger and fries.M:Anything to drink?W:A chocolate milkshake.M:Thatll be $2.75.2How much is the food and drink?A.$2.65. B.$2.75. C.$2.95.答案:BM:Would you mind turning down the TV a bit?Im answering the phone.W:Not at all.3Wh
3、ats the man doing?A.Watching TV.B.Turning down the TV.C.Answering the phone.答案:CM:I dont often visit museums,but I like to whenever possible.W:Ive never visited the Modern Museum,but I plan to tomorrow.4According to the man,what does he like to do if possible?A.To visit museums.B.To make a good plan
4、.C.To visit the Modern Museum.答案:AM:I met Sam on the street today.W:Really?Did he say anything about his sister?M:Yes.She ought to be leaving New York very soon,because her husband has taken a job in Los Angeles.5What news did the woman get from the man?A.Sam will leave New York very soon.B.Sams sis
5、ter will leave for Los Angeles very soon.C.Sams sister will leave for New York very soon.答案:B第二节共15小题;每题1.5分,总分值22.5分听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最正确选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,答复第6、7题。W:I think my wallet was stolen,sir.M:Do you have a
6、ny reason to believe that your wallet was stolen?W:Yes,I left it on the table half an hour ago,but when I came back from the restroom,it was gone.M:Are you sure you left your wallet on the table?W:Of course,sir.I planned to pay the bill before I went to the restroom.M:Is this your wallet?We found it
7、 in the restroom.W:Yes,it is.I must have left it there and I forgot.Sorry.6Who could the man be?A.A manager.B.A policeman.C.The womans husband.答案:B7Where was the wallet found?A.In the restroom.B.Under the table.C.On the table.答案:A听第7段材料,答复第8至10题。M:Oh,we still havent decided what to get him.W:I know.
8、Its hard.What does he need?M:Well,darling,the other day he said that he needed a car.W:Yeah,right.Well,I think thats a little beyond us.M:Yeah,itd be fun,but its just a little too expensive.W:Theres the usual kind of thing,like a wallet or a tie.M:Oh,not for his sixtieth.I think we should get him so
9、mething more expensive than that,dont you?I mean,we want to get something good.W:Something unusual?M:Yeah.W:Well,how about a computer?We could get him a computer.That way we could keep in touch by e-mail.M:No,no,no.You know him.He says hes too old to learn how to use a computer.8What are the speaker
10、s talking about?A.Buying a car.B.Choosing a gift.C.Using a computer.答案:B9Whats the relationship between the two speakers?A.Husband and wife.B.Professor and student.C.Salesman and customer.答案:A10What do we know about the person mentioned by the speakers?A.Maybe he likes something expensive.B.He is su
11、rely over sixty years old.C.He must be fond of learning.答案:A听第8段材料,答复第11至13题。W:Dad,can you lend Jenny and me some money?M:For what?W:We want to get tickets for a rock concert.Well pay you back after a few days.M:How much are these tickets?W:Eighteen dollars each.M:Eighteen dollars?Thats a lot of mon
12、ey.W:Thats not very much for this band,Dad.They are great singers,very popular.M:When will you need the money?W:Bob is also going and hes going to town tomorrow to get the tickets.M:All right.Heres fifty dollars.W:Thanks a lot,Dad.Ill call Bob right now.11Why does the girl borrow money from her fath
13、er?A.To see a film.B.To watch a play.C.To go to a concert.答案:C12How much money does the girl need?A.Eighteen dollars.B.Thirty-six dollars.C.Fifty-four dollars.答案:B13Who will go to buy the tickets?A.Dad.B.Jenny.C.Bob.答案:C听第9段材料,答复第14至17题。W:I noticed an article in the newspaper about the problem of ra
14、pid growth of cities in America.I was wondering.Do Americans carry out a birth control policy?Can Americans have as many children as they want?M:Yes,we can have as many as we want,but most people decide to have only one or two.And some people decide not to have any.W:Why do they decide not to have a
15、ny?In the old days,we Chinese always wanted to have as many as possible.Some still do now.M:Some people prefer to devote all their energy to their work or to seek their own interests and travel.And others see so many problems in the world that they refuse to bring children into such a difficult envi
16、ronment.W:Its understandable.14What are the two speakers nationalities?A.British and Chinese.B.Chinese and French.C.Chinese and American.答案:C15What problem was the newspaper article about?A.The problem of rapid growth of cars in cities in America.B.The problem of rapid growth of cities in America.C.
17、The problem of rapid growth of skyscrapers.答案:B16Do Americans carry out a birth control policy?A.Yes,they do.B.No,they dont.C.We cant know.答案:B17What attitudes do most Americans take towards having children?A.Most Americans decide not to have any children.B.Most Americans decide to have as many chil
18、dren as they can.C.Most Americans decide to have only one or two children.答案:C听第10段材料,答复第18至20题。Good morning,everyone.Today Id like to give a lecture on cycling tours.Well,for anyone who is considering going on a tour,the first thing to consider is safety.So its very important indeed to consider wha
19、t you wear.Wear something that can easily be seen,red jackets,for example.You know many accidents happen,because drivers simply fail to see the cyclists.Second,dont try to ride too far or too quickly.Take your time,and if you feel tired,stop and rest.Rememberthat the joy of cycling tours is the ride
20、 itself.Get close to nature and see things you wouldnt normally see when you were traveling by car or bus.And if youre planning your journey in the summer,take plenty of water.You are advised to drink at least one liter of water every hour.If the weather is not very warm,make sure you take some warm
21、 clothes.And put them on when you stop riding.Even in cold weather you can become very warm when you are riding and then it is very easy to catch a cold,or even get a fever when you stop.18Why does the speaker give the lecture?A.To give some advice on the cycling tour.B.To explain the advantages of
22、the cycling tour.C.To tell the listeners what to take for the cycling tour.答案:A19What shouldnt the cyclists do during the cycling tour?A.Ride as far and quickly as possible.B.Take water in the summer.C.Enjoy the riding itself.答案:A20In cold weather what should cyclists do first when they stop riding?
23、A.Enjoy nature.B.Put on warm clothes.C.Drink plenty of water.答案:B第二部分阅读理解共两节,总分值40分第一节共15小题;每题2分,总分值30分阅读以下短文,从每题所给的四个选项A、B、C和D中,选出最正确选项。AI often dreamed about Pisa when I was a boy.I read about the famous building called the Leaning Tower of Pisa.But when I read the word Pisa,I was thinking of pizz
24、a.I thought this tower was a place to buy pizza.It must be the best place to buy pizza in the world,I thought.Many years later I finally saw the Leaning Tower.I knew then that it was Pisa and not pizza.But there was still something special about it for me.The tower got its name because it really doe
25、s lean to one side.Some people want to try to fix it.They are afraid that it may fall over and they dont want it to lean over the city.I do not think its a good idea to try to fix it.The tower probably will not fall down;it is more than 600 years old.Why should anything happen to it now?And,if you a
26、sk me,I like what it looks like.To me it is a very human kind of leaning.Nothing is perfect,as it seems to say.And who cares?Why do people want things to be perfect?Imperfect things may be more interesting.Lets take the tower in Pisa.Why is it so famous?There are many other older,more beautiful towe
27、rs in Italy.But Pisa tower is the most famous.People come from all over the world to see it.21This passage is about. A.Italian pizzaB.Italys problemsC.how the Leaning Tower of Pisa got its nameD.why the writer likes Pisa答案:D解析:根据第二段的“But there was still something special about it for me.以及全文可知D
28、项为正确答案。22The writer used to think of Pisa . A.in Spain B.not very famousC.not the same as pizzaD.the same as pizza答案:D解析:根据第一段第三句“But when I read the word Pisa,I was thinking of pizza.可知。23The Leaning Tower of Pisa is. A.modernB.falling downC.more than 600 years oldD.more than 60 years old
29、答案:C解析:根据第三段第二句“The tower probably will not fall down;it is more than 600 years old.可知。24The writer. A.doesnt like what the tower looks likeB.likes what the tower looks likeC.thinks its the most beautiful tower in ItalyD.doesnt like towers答案:B解析:根据最后一段体会作者意图,可知作者不喜欢别人比照萨斜塔做出的任何改变,不完美的东西也许更有趣。BW
30、hat Are You Crying for?Robert and Peter study in the same university.They do everything together and help each other.But they often play jokes on each other.The school year was over last month and they decided to travel through the country in America.They drove a car and could stop wherever they wan
31、ted.Of course they enjoyed themselves.It was very hot one day and they were both hungry and thirsty.They stopped in front of a restaurant by the road.They came in,sat down at a table and ordered some dishes.Robert looked around and found there was a small bowl on the table.He thought there was some
32、ice cream in it and took a spoonful of it and put it into his mouth.Immediately he knew it was mustard芥末,but it was too late.Tears ran down his face,but he pretended nothing had happened.The other young man,seeing his friend crying,asked,“What are you crying for,Robert?“Im thinking of my father who
33、was hanged twenty years ago, was a reply.After a while Peter made the same mistake.Tears ran down his cheeks脸颊,too.And his friend asked him why.“I wonder why your father hadnt been hanged before he got married!25Robert took a spoonful of mustard because. A.it was freeB.he thought it was ice cre
34、amC.he liked it very muchD.it was delicious答案:B解析:罗伯特吃芥末的原因不是他喜欢吃芥末,而是他错误地把它当作了冰淇淋。26Robert didnt tell Peter it was mustard in the bowl because. A.he wanted his friend to repeat the mistakeB.he didnt know his friend hated itC.he thought his friend knew what it wasD.he thought his friend was int
35、erested in it答案:A解析:由第一段可知,罗伯特与彼得平时爱开玩笑,罗伯特不告诉彼得真相的真正原因是他想戏弄彼得,让他犯同样的错误。27Peter made the same mistake because. A.he often took mustardB.he was too hungry to wait for their dishesC.he was much braver than his friendD.he wasnt afraid to be played a joke on答案:B解析:两人当时都特别饿,在罗伯特不说真相的情况下,彼得也尝了芥末,犯了同样
36、的错误。28What do Peters last words mean?A.Roberts father would be hanged earlier.B.It was wrong to play a joke on a friend.C.He must give his friend a lesson.D.His friend wouldnt be born.答案:B解析:彼得被辣得流泪,他非常生气,为罗伯特不提早告诉他事实真相而懊恼,故彼得的目的是暗示罗伯特不该戏弄自己。CAn American man from Las Vegas opened a dog and cat hotel
37、 recently.Pets can rest on soft rugs小地毯,watch television and get to know some new friends while their masters have fun in the city.The American Dog and Cat Hotel opened officially官方地,正式地 on a Wednesday in March.There is everything a pet could wantand more.“We hear time and time again,This is so nice
38、.Id like to stay here. the hotel manager said in an interview.They believed that people would want it for their pets than what they wanted for themselves.Kennels have been around for a long time,but nowadays masters want to put their loved pets in some better places,he added.He said the cats and dog
39、s like to watch images on TV although they may not understand them.Anyway,they dont have to know Britney Spears or Eminem to enjoy the pop music.Also,“The dogs dont know a rug,but they know it is soft, he said.Pet masters can book a dog suite房间 for $79 a night.Baths and other services are also offer
40、ed.The pet hotel manager believes that all the animal lovers in the world will love this great idea.29By “.and more in the last sentence of the 2nd paragraph the writer means that . A.therere also things for the pet mastersB.all of the things are unnecessaryC.therere things a pet cannot fully e
41、njoyD.all the things are plenty in amount答案:C解析:由第二段最后一句“There is everything a pet could want and more.可知,既然一切都应有尽有了,那么and more就是奢侈了。应选C项。30The underlined word “they refers to “. A.their petsB.peopleC.the hotel managerD.pets答案:B解析:使用代词的目的是为了防止重复。由第三段“.people would want it for their pets than wh
42、at they wanted for themselves可知their指peoples,themselves指people,故they是指people。31What does the underlined word “Kennels most probably mean?A.Hotels for pets.B.Dog houses.C.Good hotels.D.Pet markets.答案:B解析:由本句中的“for a long time及“.but nowadays masters want.in some better places可以推知Kennels是指Dog houses。32
43、Which of the following is TRUE about the hotel?A.People can stay in the hotel with their pets.B.The hotel has existed for a long time.C.People can put their pets in the hotel when they are not at home.D.Pop music by Britney Spears and other singers is played all day long.答案:C解析:由第一段可知C项正确。其他选项均与文意不符
44、。DThere was once a guy who was in love with a woman.This guy folded 1,000 pieces of paper into cranes鹤 as a gift to the lady.Although his future didnt seem too bright,they were very happy together.Until one day,his woman told him she was going to Paris and couldnt imagine any future for both of them
45、,so theyd better go their own ways.Then heartbroken,the guy parted from her.The guy worked hard to earn money.Finally with all his hard work and with the help of friends,this guy made it and set up his own company.One rainy day,while this guy was driving home,he saw an elderly couple in the rain.Alt
46、hough sharing an umbrella,they were all wet.It didnt take him long to realize they were his ex-girlfriends parents.He drove slowly beside the couple,wanting them to see him in his luxury豪华的 car.The couple was walking towards a cemetery墓地,and he got out of his car and followed them.He saw his ex-girl
47、friends photograph in which she is smiling sweetly as ever at him and he saw his precious paper cranes in a bottle placed beside her tomb.Her parents saw him.He walked over and asked them how this had happened.They explained that she did not leave for France at all.She had cancer.In her heart,she be
48、lieved that he would make it someday,but she did not want her illness to be his burden;therefore,she had chosen to leave him.Hearing this,the guy just wept heartbrokenly.33The true reason why the woman parted with the guy is that . A.she would go to work in Paris and never come backB.the guy di
49、dnt seem to have a bright futureC.the woman,having cancer,didnt want to be the guys burdenD.she thought the guy was too poor to marry her答案:C解析:从最后一段倒数第二句可知这个女子提出分手的原因。34He drove slowly beside the womans parents in order to . A.follow the couple to their homeB.let them see him in his luxury car
50、C.follow the couple to look for the womanD.ask the couple where the woman was答案:B解析:由第四段第四句可知,他把车开慢是为了让前女友的父母看见开着豪华汽车的他。35Which of the following would be the best title for the passage?A.A Very Kind and Honest WomanB.One Thousand Paper CranesC.A Guy Fell into a Lovely WomanD.A Very Funny Love Story答
51、案:B解析:文章开头提到一千只纸鹤,结尾也提到一千只纸鹤,纸鹤是根主线,贯穿于这个爱情故事的始终。第二节共5小题;每题2分,总分值10分根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最正确选项。选项中有两项为多余选项。Its well known that different food provide us with different kinds of energy,and a balance of different kinds of food is good for our health.Here is a general introduction to the main food g
52、roups in our daily diet.36. GrainsGrains include all of those food made from wheat,rice and other grain products.These food provide us with fiber食物纤维 and iron.There are two main types of grains:whole grains and refined精制的 grains.37. It is important to get different kinds of grains such as those
53、 found in bread and different cereals every day. Vegetables and fruitsThis group includes all types of fruits and vegetables.38. Try to eat lots of brightly colored fruits and vegetables as they have more vitamins.Try to eat fruits and vegetables every day,or drink a cup of fruit juice instead.
54、Meat products39. These foods provide us with the protein蛋白质that our body needs.Try to eat between 6 to 7 ounces of meat products so that we can get all the protein we need. Milk productsMilk products include those that are made from milk sources such as cheese.These products provide us with vit
55、amins and minerals,including calcium钙 and vitamin D.40. A.This group is made up of meat,fish and the like.B.Refined grains are lower in fiber than whole grains.C.Meat and fish contain more protein than other food groups.D.Knowing about different food groups can help us keep healthy and fit.E.Su
56、ch group can provide us with basic vitamins,including vitamin B and C.F.Try to eat or drink milk products every day,like a cup of milk,or 50 grams of cheese.G.To keep fit,we should know that it is very important for us to eat more vegetables and fruits.答案:3640 DBEAF第三部分英语知识运用共两节,总分值45分第一节完形填空共20小题;每
57、题1.5分,总分值30分阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项A、B、C和D中,选出可以填入空白处的最正确选项。“But what if I break my arm again? My five-year-old daughter asked,looking very 41.I knew she 42 very much to learn to ride,but ever since shed fallen off her bike and broken her arm,shed been afraid. “Oh,honey, I said,“I dont think youll break another arm. “ 43 I could,couldnt I? “You know,honey, I said, “44 everything
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 智能教育平台在区域中小学心理健康教育中的应用与效果评价教学研究课题报告
- 供应链规划师供应链战略与优化面试题及答案
- 国际商务谈判技巧与面试题解析书
- 2025青岛水务集团有限公司招聘(89人)笔试参考题库附带答案详解(3卷合一版)
- 2025重庆九洲隆瓴科技有限公司招聘软件技术员等岗位30人笔试参考题库附带答案详解(3卷合一版)
- 幼儿园教师招聘与面试题集
- 2025福建福州市城乡建总集团有限公司权属企业社会招聘10人笔试参考题库附带答案详解(3卷合一版)
- 2025湖北恩施州宣恩县园投人力资源服务有限公司招聘2人笔试参考题库附带答案详解(3卷)
- 2025浙江丽水市文化旅游投资发展集团有限公司招募见习生9人笔试参考题库附带答案详解(3卷合一版)
- 2025广西贵港市城市投资发展集团有限公司招聘2人笔试参考题库附带答案详解(3卷)
- 初中地理七年级上册第七章第四节俄罗斯
- 法院起诉收款账户确认书范本
- 15ZJ001 建筑构造用料做法
- 课堂观察与评价的基本方法课件
- 私募基金内部人员交易管理制度模版
- 针对低层次学生的高考英语复习提分有效策略 高三英语复习备考讲座
- (完整)《走遍德国》配套练习答案
- 考研准考证模板word
- 周练习15- 牛津译林版八年级英语上册
- 电力电缆基础知识课件
- 代理记账申请表
评论
0/150
提交评论