版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、人教PEP版三年级英语下学期阅读理解真题班级:_ 姓名:_1. 阅读理解,选择正确的答案。My name is Tim. Im nine years old. This is my sister, Alice. Shes ten years old. Today is my birthday. We have a big birthday cake. Id like some milk and cake. But Alice doesnt like cake. She likes apples and juice. Whats that? Is that a cat? No, it isnt.
2、 Its a toy cat. Look at the head. Its white. Look at the body. Its black. How lovely! We like it.(1)How old is Tims sister?( )A. 8. B. 9. C. 10.(2)Today is _ birthday.( )A. Tims B. Alices C. cats(3)Tim likes _ and _.( )A. juice; apples B. milk; cake C. milk; juice(4)Alice doesnt like _.( )A. cake B.
3、 juice C. apples(5)What colour is the toy cat?( )A. White. B. Black. C. Black and white.2. 阅读短文,判断下列句子正误。Its sunny today. We are having a school outing in the park. We bring lots of food and drinks. Tom has some bread and apples. John has some eggs and milk. We sing and dance together. We are very h
4、appy. There are many flowers and green trees in the park. There are a lot of birds, too. We have a good time(玩得愉快) today.(1)Its rainy today.( )(2)We are in the zoo.( )(3)John has some eggs and milk.( )(4)There are many pandas in the park.( )(5)We are very happy.( )3. 阅读判断。Look at my new bag! I have
5、three white erasers, sixteen blue rulers and twenty green pencils. My bag is big!( )(1)I have a new bag.( )(2)I have twelve green pencils.( )(3)I have six green rulers.( )(4)My rulers are blue.( )(5)My bag is big.4. 阅读短文。根据短文内容给下面各题选择正确答案。Many boys and girls in western countries are wearing the same
6、 clothes. Many of them have long hair, so it is hard to tell whether they are boys or girls.One day an old man is sitting on a chair near a pool. A person is beside him. The old man asks the person, “Is it a boy or a girl in the pool?” The person answers, “A girl , she is my daughter.” “Oh, sorry,”
7、the old man says, “I didnt know you were her mother.” “You are wrong,” the person says, “Im her father.”1What do many boys and girls in western countries wear?( )A.They wear red clothes.B.They wear colour clothes.C.They wear same clothes.D.They wear different clothes.2Is it easy to tell whether they
8、 are boys or girls?( )A.Yes, it is. B.No, it isnt. C.Yes, its not hard. D.I dont know.3Is it a girl or a boy in the pool?( )A.Its a boy. B.Its a girl. C.I dont know. D.Its a student.5. 阅读短文,根据短文内容填空,完成下列句子。Hello! My name is Andy. Im from England. Im eleven years old. I am short. I like eating strawb
9、erries. My father is a teacher. My mother is a teacher, too. Sarah is my good friend. We study in the same school. She comes from Canada. Shes ten years old. She is tall and thin and she likes oranges.(1)Andy isyears old.(2)Andy likes eating.(3)Andys mother is a.(4)Sarah comes from.(5)Sarah isand th
10、in.6. 阅读理解。Van and Ted are twin brothers. They look the same. They are English. They are eleven. They are in No.15 Middle School. They are new students in Class One, Grade One. Van sits in Row One. Ted sits in Row Three.1Van and Ted are_. ( )A.twins brothers B.twin brother C.twin brothers2They are_.
11、 ( )A.English B.American C.Chinese3They are_.A.ten B.eleven C.twelve4They are_ students. ( )A.new B.old C.good5Ted sits in Row_ . ( )A.three B.four C.Five7. 根据短文内容,判断对(T)错(F)。My name is Xiaoyong. Im nine. Im a pupil. I get up at seven oclock. I go to school at eight oclock. I go home at four oclock.
12、 I watch TV at six oclock. I go to bed at nine oclock.( )(1)I get up at seven oclock.( )(2)I go home at five oclock.( )(3)I go to bed at half past nine.( )(4)I watch TV at half past six.8. 阅读理解。In the morning, I get up (起床) at 7:00. I have milk and bread for breakfast. Then I go to school. My favour
13、ite food is fish. In the afternoon, I have rice and chicken for lunch at school. I dont like vegetables but I like fruit. In the evening, I have noodles and meat for dinner. Then I read a book. At last (最后) , I say Good night! to my mum and dad.(1)My favourite food is_.A.fish B.fruit C.meat(2)I have
14、 _for lunch.A.milk and bread B.rice and chicken C.noodles and meat(3)I dont like_.A.vegetables B.milk and bread C.fish(4)I have lunch _.A.at home B.at school C.in a park(5)At last, I say _ .A.Good morning! B.Good night! C.Good evening!9. 阅读判断。Tom is my good friend. He is from the USA. He is nine. He
15、 likes apples, bananas and milk. I like juice and pears. I am ten. We(我们)are in the same class(相同的班).( )(1)Tom is from the USA.( )(2)Tom likes apples and oranges.( )(3)Tom is 13.( )(4)Tom doesnt like milk.( )(5)I like juice and pears.( )(6)We are in the same school.10. 根据文章判断下列句子,正确的用T表示,错误的用F表示I am
16、 Billy. I am ten years old. I have a sister. Her name is Susan. She is eight years old. We go to school by bus. I like to play with my dog. Susan likes to play her doll. We live in Beijing. We live with our grandfather and grandmother. My father and my mother live in Shanghai.1Billy is ten years old
17、 and Susan is nine years old.(_)2Billy is Susans brother.(_)3Susan likes to play with her dog.(_)4They go to school by car.(_)5Their father and mother are in Shanghai.(_)11. 阅读短文,判断正误。Look,this is my family. There are six people in my family. My grandfather and grandmother are old. My grandfather is
18、 tall. He can read a book. My grandmother is short. She can sing and dance. Now they are in the park. The park is big. There are ten tall trees in the park. There are seven boys and six girls in it,too. The park is green. Do you like green?( )(1)Its a small family.( )(2)My father and mother are old.
19、( )(3)My grandfather can read a book.( )(4)My grandmother isnt in the park.( )(5)We can see the trees, boys and girls in the park.12. 阅读判断。Today is my mums birthday. I want to make(做) dinner for Mum. I buy some vegetables and fruit. Apples and oranges are her favourite fruit. I also buy some chicken
20、, fish and beef(牛肉) for dinner. I can make hamburgers for her. She likes hamburgers.( )(1)Today is my birthday.( )(2)I buy some chicken,fish and beef.( )(3)My mum likes apple juice and orange juice.( )(4)I make hot dogs for my mum.( )(5)My mum likes hamburgers.13. 阅读短文,判断正误。Hi, Im Mary. Welcome to m
21、y room. Look at the beautiful kites. How many? One, twoeight! Here is my toy box. Whats in it? Guess! Let me open it and see. Wow! One toy bear, two big balls, four carsAnd I have ten books on the desk. How many books do you have?(1)Mary has eight kites.( )(2)Mary has ten books and five pencils.( )(
22、3)There are two balls and four cars in the toy box.( )(4)The books are in the toy box.( )(5)Mary doesnt have toy bear.( )14. 看图,选出正确答案。(1)Who is on the left of May?( )A.Jack B.Tony(2)Who is on the right of Jack?( )A.Sue B.May(3)Is Sue on the right of Jack?( )A.Yes, she is. B.No, she isnt.(4)Is May o
23、n the left of Tony?( )A.Yes, she is. B.No,she isnt.15. 阅读短文,判断下列句子是否与短文内容一致。I have a good friend at school. He is an English boy. His name is Tom. He is twelve. Were in No. 2 Middle School. Were not in the same class. He is in Class 4. Im in Class 2. Toms father is an English teacher. He works at ou
24、r school. Toms mother is not a teacher. She is a doctor.( )(1)My good friend is an American boy.( )(2)Tom is in No. 2 Middle School.( )(3)We are in the same class.( )(4)Toms father is an English worker.( )(5)Toms mother is a teacher, too.16. 阅读理解,判断正误。Mike is my friend. He is a student in Sun Primar
25、y School. He is a good boy. He often helps the old people on weekends. He studies hard every day. He wants to be a doctor. But his mother wants him to be a singer. His father wants him to be a basketball player. But he wants to stick to (坚持) his dream.(1)Mike is a student.( )(2)Mikes mother wants hi
26、m to be a doctor.( )(3)Mikes father wants him to be a basketball player.( )(4)Mike often helps the old people after school.( )(5)Mike is a good and kind boy.( )17. 阅读短文并判断正误。This is a small farm. There is a cow in the field. There are some sheep in the field, too. The sheep are eating grass. The cow
27、 is standing under the tree. It is a very tall tree.Bob is climbing the tree. His brother, Jack, is climbing it, too. Mary is standing near the tree. She is looking at Bob and Jack.( )(1)This is a very big farm.( )(2)There are some animals in the field.( )(3)The cow is standing under a small tree.(
28、)(4)Bob and Jack are climbing the tree.( )(5)Mary is looking at Bob and Jack.18. 读一读下面内容, 用勾选出每个人物喜欢的颜色。Good morning. Im Mike. I see red. I like it.Hello, Im Chen Jie. I see yellow. I like it.Hi, Im Sarah. I like green.Good morning. Im John. I like orange. Oh, Wu Yifan, you like blue. Show me blue.redblueyellowgreenorangeMikeChen JieSarahJohnWu Yifan19. 读对话,判断正(T)误(F)。Tom : Hello , Lily .Lily : Hello , Tom . Whats your favourite colour?Tom : Its bl
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025中冶京诚工程技术有限公司春季校园招聘50人笔试历年备考题库附带答案详解2套试卷
- 2025年南昌轨道交通集团人员招聘人员笔试历年参考题库附带答案详解
- 2025天津市河北区面向社会选聘区管国有企业副总经理1人笔试历年参考题库附带答案详解
- 高维度数据降维方法研究-洞察及研究
- 企业尽职调查流程与风险控制方案
- 海南新房买卖合同范本
- 清理库存购销合同范本
- 小学四年级语文质量监测试题
- 初中英语听力训练材料及解析
- 班组劳动计件合同范本
- 智能制造工程生涯人物访谈
- (初级)招采人员能力评价培训强化模拟练习题库(500题)
- 河道边坡护坡工程施工方案
- 地基验槽表格
- 第十八届“振兴杯”(学生组)机床装调维修工赛项考试题库汇总(附答案)
- 淤地坝安全运用管理制度
- GB/T 17772-2018土方机械保护结构的实验室鉴定挠曲极限量的规定
- GA 836-2009建设工程消防验收评定规则
- 复杂网络-课件
- 低应变检测教学课件
- 公交车安全行车知识课件
评论
0/150
提交评论