版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、课时提升作业 一Unit 1 Warming Up & Reading. 根据首字母或汉语提示写出下列单词1. The students in our class are a _with each other about which pavilion(展馆)is the best at the exhibition. 2. The c _of fighting against pollution and protecting the environment is started up by the young people. 3. If you want to make great a
2、 _, you should devote almost all your life. 4. You cant imagine how many people c _the cinema on the New Year. 5. She always b _well when her aunts come to visit. 6. I want to be chosen as chairman; would you like to _(支持)me? 7. The best way to learn is to _(观察)carefully. 8. She has earned the _(尊重)
3、of her fellow athletes. 9. The teacher often _(激励)us to study hard. 10. Helping others in need is a _(值得的)matter. 答案:1. arguing2. campaign3. achievements 4. crowded 5. behaves 6. support 7. observe 8. respect 9. inspires 10. worthwhile . 单句语法填空1. The police _(observe)his movements these days. 【知识拓展】
4、observe sb. do sth. , 此结构中用省略“to”的不定式作宾语补足语, 类似用法的动词还有: 一感: feel二听: listen to, hear三让: let, have, make五看: see, look at, observe, notice, watch半帮助: help sb. (to)do2. As a teacher, he _(respect)for his good teaching. 3. We remembered the _(inspire)talks he gave us last time. 4. China sent up two manne
5、d spaceships and they were also great scientific _(achieve)in the world. 5. In order to understand the _(behave)of the animal, the researcher spent many years recording its daily activities. 6. The evidence was there in the file but no one made the _(connect). 7. After work I relax myself by watchin
6、g TV, listening to the radio or taking part in other forms of _(entertain). 8. This magazine _(devote)to science. 9. They set up an _(organize)devoted to helping children without parents. 10. Shes a _(special)in childhood illnesses. 答案:1. have been observing 2. is respected 3. inspiring 4. achieveme
7、nts 5. behavior6. connection 7. entertainment 8. was devoted 9. organization 10. specialist . 完成句子1. _, you should carry it out at once. (once)一旦你制订出了计划, 你应该马上执行。2. Only by working hard _the working conditions there. (used)只有通过努力工作, 他才能习惯那里的工作条件。3. _we should respect the life of animals. (argue)专家主张
8、我们应该尊重动物的生活。4. Having _has given him much confidence, and he works even harder. (achieve)实现了目标给了他很大的信心, 他工作更努力了。5. Since he _, he was highly thought of. (devote)因倾其一生来造福人类, 他受到了人们的高度评价。6. What he wanted then was _(lead). 他那时想要的是过一种简单的生活。7. She _the use of landmines. (campaign)她发起了停止使用地雷的运动。8. It tur
9、ned out _the matter. (connection)世纪金榜导学号02064075结果证明他与这件事情有着密切的关系。9. He behaved as if _. (happen)他表现得就像什么都没发生一样。10. When he noticed that it was 8 am, he _at once. (move)当他注意到已是上午8点钟时, 他马上就动身了。答案:1. Once you have made the plan2. can he get used to3. The expert argued that4. achieved his goal5. had de
10、voted his whole life to mankind6. to lead a simple life7. campaigned to stop8. that he had a close connection with9. nothing had happened10. moved off. 阅读理解A At first glance, why anyone would want to save California condors(秃鹫)is not entirely clear. Unlike the closely related Andean condors with the
11、ir white neck feathers, California condors are not much to see. Their dull black color, featherless head and neck and oversized feet are hardly signs of beauty or strength. Their appeal begins to become evident when they take flight. California condors can fly almost effortlessly for hours, often co
12、vering hundreds of miles a dayfar more than other creatures of the air. When it was discovered that the condor population was becoming dangerously small, scientists and zookeepers sought to increase condor numbers quickly to preserve as much of the speciesgenetic(基因的)diversity as possible. From stud
13、ying wild condors, they already knew that if a pair lost an egg, the birds would often produce another. So the first and sometimes second eggs laid by each female were removed, and artificially hatched. Such techniques quickly proved effective. Despite these successes, the effort to save California
14、condors continues to have problems. Artificially hatched condors released(释放)to the wild have died at what to some people are alarmingly high rates. Others have had to be brought back again after they acted foolishly. Some of the odd(古怪的)behaviour on the part of these re-released birds is hard to ex
15、plain. At times they landed on peoples houses, walked across roads and airport runways, walked into park visitor centers and fast food restaurants, and took food offered by picnickers and fishermen. None are known to have died by doing so, though. Most recently, some of the first chicks hatched in t
16、he wild died after their parents fed them bottle caps, pieces of plastic and other man-made objects. Mike Wallace, a wildlife specialist at the San Diego Zoo, has suggested that some of the condorsproblems represent natural behaviour that helps them survive. The real key to successful condor reintro
17、duction lies in properly socializing young condors as members of a group that follow and learn from older, preferably adult birds. That, he argues, was missing from earlier condor releases to the wild. 【文章大意】本文是说明文。文章介绍了科学家为保护加州秃鹫所做出的努力、遇到的问题及解决方法等。1. What is the California condorsmost impressive fe
18、ature? A. Its beautiful colors. B. Its remarkable flying ability. C. The large size of its neck and feet. D. The similarity it has to the Andean condor. 【解析】选B。细节理解题。根据第一段的“Their appeal begins to become . . . more than other creatures of the air. ”可知, 虽然加州秃鹫外表不显眼, 但是却是飞行高手。2. In the initial stage of
19、 the conservation programme, _. A. eggs were taken from the nests of wild condorsB. female condors were caught and studied carefullyC. scientists and zookeepers tried to create genetic diversityD. condors were encouraged to produce a lot more eggs【解析】选A。推理判断题。根据第二段的“So the first and sometimes second
20、 eggs laid by each female were removed, and artificially hatched. ”可知, 为增加加州秃鹫的数量, 科学家在了解了野生秃鹫的习性后, 把雌秃鹫下的头几个蛋拿回来进行人工孵化。3. What did some of the condors released into the wild do? A. They adapted surprisingly quickly to their new surroundings. B. They showed a tendency to seek out human contact. C. T
21、hey died from eating too much fast food. D. They kept changing their eating habits. 【解析】选B。推理判断题。根据第四段的“they landed on peoples houses . . . offered by picnickers and fishermen”可知, 这些人工孵化后被放归野外的秃鹫好像对人没有畏惧感, 它们喜欢和人接触。4. According to Mike Wallace, there will be fewer problems if_. A. young condors are
22、trained not to eat manmade objectsB. the chicks are surrounded by older birds when they hatchC. the chicks are released into the wild as soon as they hatchD. young condors are taught appropriate behaviour by adult birds【解析】选D。细节理解题。根据最后一段的“The real key to successful . . . and learn from older, prefe
23、rably adult birds. ”可知, Mike Wallace认为人工孵化的秃鹫想在野外成功生存的话, 必须让它们提前融入集体生活, 以便跟成年秃鹫学习生存的本领。B Maria(1718-1799)was a famous Italian mathematician. She was described in a book as follows: “Maria was a child prodigy(神童), but was also shy. ”She stayed at home, teaching the younger children and following her
24、own studies. When her mother died after giving birth to twenty-one children, Maria took over the running of the household. At the age of twenty she started a ten-year project, a book bringing together the work on calculus(微积分)of Leibnitz and Newton titled Analytic Institutions. Sometimes she would h
25、ave trouble with a problem, but her mind went on working even in her sleep; she would sleepwalk to her study and back to bed. In the morning, she would find the answer to the problem waiting on her desk. Her book made her famous; she was living proof of what she had argued at nine years old that wom
26、en had a right to study science. But Maria had other interests in her life apart from mathematics. She had always worked with the poor people in her area, and she had asked her father for separate rooms and turned them into a private hospital. She worked at the hospital(and another)until she died at
27、 the age of eighty-one. Maria wrote an important book on mathematics, as well as another unpublished book. She ran a household of over twenty people, and she worked for people who had not had her luck and opportunities. Each one of these things was remarkable, but she did them all. 【文章大意】本文是一篇人物传记。主
28、要介绍了意大利著名数学家Maria的成功经历和她为一些穷人做出的贡献。5. We know from the text that Maria_. A. was a maths teacher when she was youngB. lived a rich life in her childhoodC. was born in a large familyD. was too shy to teach others【解析】选C。细节理解题。根据第二段第二句可知她妈妈有21个孩子, 所以她出生于一个大家庭。6. It can be inferred from the text that_. A
29、. there were some good schools for children when Maria was youngB. women were not allowed to study science when Maria was a little girlC. women had equal rights to learn anything as boys didD. Maria had the ability to make enough money to bring up her brothers and sisters when her mother died【解析】选B。
30、推理判断题。根据第二段中的“. . . she was living proof of what she had argued at nine years old that women had a right to study science. ”可知, 当时是不允许女人学理科的。7. According to the text, Maria was so devoted to maths that she_. A. forgot everything when she was studyingB. spent over ten years writing her most famous bo
31、okC. never slept while doing researchesD. would go on with her study in her dream【解析】选D。细节理解题。根据第二段第四、五句可知, 她对工作执着到睡觉时也会梦游进书房工作。8. We know from the text that Maria was also a_woman. A. kind-heartedB. beautifulC. well-bornD. rich【解析】选A。推理判断题。根据文章后半部分的描述可知, 她为别人做了很多事, 说明她不仅是一位伟大的数学家, 还是一个“热心的, 善良的”人。根
32、据阅读理解B翻译下列短语和句子1. 生育 _2. 接管 _3. 除之外 _4. 把变成 _5. She stayed at home, teaching the younger children and following her own studies. 译: _。答案:1.give birth to2.take over3.apart from4.turn. . . into. . . 5.她待在家里, 教比她小的孩子同时进行自己的学习。阅读填句根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项, 选项中有两项为多余项。1You probably think you will ne
33、ver be a top student. This is not necessarily so, however. Anyone can become a better student if he or she wants to. Here is how: Plan your time carefully. When planning your work, you should make a list of things that you have to do. After making this list, you should make a schedule of your time.
34、First your time for eating, sleeping, dressing, etc. Then decide a good, regular time for studying. 2A weekly schedule may not solve all your problems, but it will force you to realize what is happening to your time. Find a good place to study. Look around the house for a good study area. Keep this space, which may be a desk or simply a corner of your room, free of everything but study materials. No games, radios, or television. When you sit down to study, concentrate on the subject. Make
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2026年重庆机电职业技术大学单招职业适应性测试参考题库及答案解析
- 2026年广州城市职业学院单招职业适应性测试备考试题及答案解析
- 2026年泸州职业技术学院单招职业适应性考试备考题库及答案解析
- 2026年云南国防工业职业技术学院单招职业适应性考试参考题库及答案解析
- 2026年广州铁路职业技术学院单招职业适应性测试参考题库及答案解析
- 2026年陕西交通职业技术学院单招职业适应性测试模拟试题及答案解析
- 2026年江南影视艺术职业学院单招职业适应性考试备考题库及答案解析
- 2026年长春医学高等专科学校单招职业适应性测试备考试题及答案解析
- 期末总结表彰会讲话稿
- 期末考试动员大会发言稿集合14篇
- 2025年1月福建省普通高中学业水平合格性考试语文试题(含答案详解)
- 口腔护士种植课件
- 2025年新疆维吾尔自治区哈密市法院、检察院系统面向社会公开招聘聘用制书记员31人备考题库完整答案详解
- 2025临沂市检察机关公开招聘聘用制书记员(47名)备考笔试试题及答案解析
- 2025年青海公务员《行政职业能力测验》试题及答案
- 逾期拖车合同范本
- 孝道的课件教学课件
- 医院收费员笔试题及答案
- 2025年押运证试题及答案详解
- 2026年计算机二级(WPS Office高级应用与设计)自测试题及答案
- 慢性肾小球肾炎详细教案
评论
0/150
提交评论