版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、 PAGE 页码 7 / NUMPAGES 总页数 7北师大三年级上册英语阅读理解同步专项练习题班级:_ 姓名:_1. 阅读对话,判断正()误()。Lingling:Hi,Amy.What do you do on Sundays?Amy:I sleep in the morning.I watch TV in the afternoon.What do you do on Sundays?Lingling:I ride a bike.Do you ride a bike on Mondays?Amy:No,I dont.I go to school on Mondays.Lingling:W
2、hat do you have at school today?Amy:I have English,PE and Maths.What do you have today?Lingling:I have Chinese,Art and Musi C.1Amy sleeps in the morning on Sundays.( )2Amy plays football in the afternoon on Sundays.( )3Lingling rides a bike on Sundays.( )4Amy has English, PE and Maths at school toda
3、y.( )5Lingling has Chinese, Science and English today.( )2. 我是小裁判。Hello. My name is Amy. I have some food: cake, rice, fish and bread. I like cake and bread. I dont like rice and fish. What do you like?阋读短文,判断对错。( )(1)Amy has some food.( )(2)Amy likes fish.( )(3)Amy doesnt like(不喜欢)rice.( )(4)Amy li
4、kes cake.( )(5)Amy has some food: cake, rice and eggs.3. 阅读短文,判断正误。This is Damings family. Damings mum was on the first floor. She was looking for (寻找) Daming. She could not find Daming. Daming was on the second floor. He was waiting for his mum. Because they were going to the supermarket. At this t
5、ime, Damings mum shouted (喊) and saw Daming, they were very happy.(1)Damings mum was very worried (焦急的).( )(2)Daming was on the second floor.( )(3)Daming was waiting for his mum.( )(4)They wanted to go to the shop.( )4. 看图,判断句子与图片是否相符。(1)Im a panda. I like juice.( )(2)Ima tiger. Id like an egg.( )(3
6、)Monkey, have some water.( )(4)Im a bird. Im hungry. Id like some bread.( )(5)Hi, elephant. Drink some milk.( )5. 阅读短文,根据短文内容填空。Im Emily. Im from the UK. My father is a teacher. He is tall and strong (强壮的). My mother is a teacher, too. She is short and thin. Im a student. Im a little fat. I have a d
7、og. It has big ears and a small nose. We have a happy family.(1)Emily is from the.(2)Emilys father is a.(3)Emilys mother isand thin.(4)Emily is a little.(5)Emilys dog has big ears and anose.6. 阅读短文并判断正误。Danny is having lunch with his friend Peter. Peter is very fat. He likes good food, and a lot of
8、it. They sit at a table. They buy some nice things.After lunch they eat some other food. We must go, Peter, Danny says.We are here for a long time. Its three fifty now.We cant leave now, says Peter. Its time for tea.”( )(1)Danny is having lunch with his father.( )(2)Peter likes good food very much.(
9、 )(3)After lunch, they go home.( )(4)Peter wants to have tea with Danny.( )(5)Peter is very thin.7. 根据表格,判断句子正误。NameTimMikeHelenJohn( )(1)Tim would like a robot.( )(2)Mike would like a ball and a CD.( )(3)Helen would like an ice cream and a robot.( )(4)Tim and John would like a CD.8. 阅读理解,判断正误。Mike
10、is my friend. He is a student in Sun Primary School. He is a good boy. He often helps the old people on weekends. He studies hard every day. He wants to be a doctor. But his mother wants him to be a singer. His father wants him to be a basketball player. But he wants to stick to (坚持) his dream.(1)Mi
11、ke is a student.( )(2)Mikes mother wants him to be a doctor.( )(3)Mikes father wants him to be a basketball player.( )(4)Mike often helps the old people after school.( )(5)Mike is a good and kind boy.( )9. 读故事,选择正确的选项。(1)Where are Grandpas glasses?( )A.On Grandpas nose B.On Wu Yifans nose.(2)How man
12、y monkeys?( )A.14 B.13(3)The small one is a.( )A.dog B.Cat10. 阅读短文,判断下列句子正误。Today I go to the farm with my parents by bus. We see many animals on the farm. There are some sheep, pigs, horses, ducks, cows and chicks. They are fat and very lovely. Sheep and cows like eating grass. Pigs like sleeping.
13、Horses like running. Ducks like swimming. Chicks like walking. We go home at five. We have a good time today.(1)We go to the zoo by bus.( )(2)We see many elephants.( )(3)Many animals on the farm are fat and lovely.( )(4)Pigs like eating grass.( )11. 阅读短文,判断正误。Chinas Lin Dan tells the world he is now
14、 the true No.1 badminton player! He wins the gold medal (金牌) in the mens singles (男单比赛) at the Guangzhou Asian Games. He wins the gold medal (金牌) in the mens singles (男单比赛) at the Guangzhou Asian Games. He beat (打败) Lee Chong Wei (李宗伟) of Malaysia (马来西亚). Lee was the worlds No.1 player. Lee is one o
15、f the worlds best badminton players. We play hard. We have an exciting game. He is arespectable (值得尊敬的) player for me, Lin says. Now he has a new goal. Ill try to get to the London 2012 Olympic Games. Ill work hard, he says.(1)Lin Dan tells the world he is the world true No.1 player now.( )(2)He win
16、s the gold medal in the womens singles at the Guangzhou Asian Games.( )(3)Lee Chong Wei beat Lin Dan at the Guangzhou Asian Games.( )(4)Lee Chong Wei is the worlds best football players.( )(5)Now, Lin Dan has a new goal. He will try to get to the New York 2012 Olympics Games.( )12. 根据图片中任务位置判断句子正误。(
17、 )(1)Daddy pig is on the left of Peppa.( )(2)George is on the left of Peppa pig.( )(3)Mommy pig is on the right of George pig.( )(4)Peppa pig is on the left of George.( )(5)Peppa pig is on the left of Daddy pig.13. 阅读短文,判断正误。Hi! Im Bill. Im nine years old. Im in Grade 3. My favourite sport is footba
18、ll.My favourite colour is yellow. There are four people in my family. They are my father, my mother, my sister and I. Do you want to be my friend?(1)Bill is ten years old.( )(2)Bill is in Grade 3.( )(3)Bills favourite colour is yellow.( )(4)There are three people in his family.( )14. 阅读理解。Sarah:Hell
19、o,Amy.Amy:Hi,Sarah.Whats that?Sarah:Its a panda.Amy:Oh!Its fat and cute.Sarah:It has a big head.Amy:It has a short tail.Sarah:Its black and white.Amy:Lets play with her.( )(1)The panda is thin.( )(2)The panda has a big head.( )(3)The panda has a short tail.( )(4)The panda is blue and white.15. 阅读理解。
20、Itseightoclock.Thechildrengotoschoolbycareveryday.Buttheyarewalkingtoschooltoday.Itstenoclock.Mrs.Greenusuallystaysathomeinthemorning.Butsheisgoingtotheshopsthismorning.Itsnineoclock.Mr.Greenusuallyreadshisnewspaperatnight.Butheisreadinganinterestingbookthisevening.( )(1)Whendothechildrencometoschoo
21、l?A.At8:00. B.At7:00. C.At9:00.( )(2)Howaretheycometoschooltoday?A.Bycar. B.Bybus. C.Walking( )(3)WhenisMrs.Greengoingtotheshops?A.At8:00. B.At10:00. C.At9:00.( )(4)WhendoesMr.Greenreadhisnewspaper?A.At8:00. B.At7:00. C.At9:00.( )(5)WhatisMrGreendothisevening?A.Readingabook. B.Writingaletter. C.Watc
22、hingTV16. 阅读短文并判断。My name is Danny. This is a picture of my family. This is my father. Hes tall and thin. This is my mother. Shes thin. Shes nice. This is my sister, Kitty. Shes ten years old. Shes tall.( )(1)It is a photo of Dannys family.( )(2)There are four people(人) in the family.( )(3)Dannys fa
23、ther is not short.( )(4)Dannys mother is thin.( )(5)Danny is ten years old.17. 阅读对话,判断下列句子是否与对话内容一致。A: Hello, I m Kitty.B: Hello, Kitty. How are you?A: Im fine, thank you. Lets go to the garden(花园).B: Great!A: Bob, this garden is beautiful. Look, what can you see?B: I can see tall trees, colourful flowers and two nice bees.A: I cant see the bees. But I can hear the bees. Maybe(或许) the
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年高职第一学年(数控技术)数控机床电气控制阶段测试试题及答案
- 2025年中职应急救援技术(基础急救)试题及答案
- 2025年中职(酒店管理)客房服务综合测试题及答案
- 2025年高职(给排水工程技术)水处理技术阶段测试题及答案
- 2025年大学(船舶与海洋工程)船舶结构力学综合测试卷及解析
- 2025年高职(城市轨道交通运营管理)轨道交通调度指挥阶段测试试题及答案
- 2025年中职(建筑工程施工)建筑结构基础阶段测试题及答案
- 2025年大学大三(环境科学)环境监测技术综合测试试题及答案
- 2025年大学大一(地球科学概论)自然资源分布试题及参考答案
- 2025年大学化学工程与工艺(工业催化)试题及答案
- 2026届长春市第十一中学高二上数学期末调研模拟试题含解析
- 期末综合质量检测卷(试题)-2025-2026学年 六年级上册数学西师大版
- 乡村振兴课题申报书范例
- 汇能控股集团校招题库及答案
- 喷塑委外合同范本
- 物业管理法律法规与实务操作
- 高二化学上学期期末试题带答案解析
- 高标准农田建设培训课件
- 体检中心收费与财务一体化管理方案
- 解答题 概率与统计(专项训练12大题型+高分必刷)(原卷版)2026年高考数学一轮复习讲练测
- 2024-2025学年北京市海淀区第二十中学高二上学期期末物理试题(含答案)
评论
0/150
提交评论