版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、 PAGE 页码 7 / NUMPAGES 总页数 7科教版三年级上册英语阅读理解专题练习题班级:_ 姓名:_1. 阅读短文,判断正误,正确的用T表示,错误的用F表示。My name is Lily. Im eleven. This is my family. I have a twin sister. Shes Lucy. Shes nice. This is my grandpa. He has a big farm. The ducks and chickens on his farm are lovely. The old woman in red is my grandma. She
2、 likes red. This is my mother. Shes beautiful. She often makes ice cream for me. This is my father. He works(工作) in a library. This is me. I love my family.( )1. Lucy is eleven.( )2. Lilys grandpa likes red.( )3. There are (有)five people (人) in Lilys family.( )4. The chickens and birds on the farm a
3、re lovely.( )5. Lilys father has a library.2. 阅读对话,然后判断句子的正误 。Chen Jie : Oh, youre so tall.Amy : Yes, Im tall. Youre short.Chen Jie: Look. I have a cat. Its small.Amy : I have a pig. It has a short tail.Chen Jie: I have a rabbit, It has long ears.Amy : I have a panda, it has big eyes.Chen Jie: Haha!
4、 How lovely!( )(1)Amy is tall.( )(2)Chen Jie is short.( )(3)Chen Jie has a cat and a panda.( )(4)The pig has a long tail.( )(5)The panda has small eyes.3. 阅读短文,选择正确答案。There are two monks. They are not brothers but they live in the same house. Every morning they go out to look for some food.One day,
5、they go out very early. They are on a road to a village. It is too early and there are no people on the road. They are walking. Suddenly, they stop. There is a comb on the road near them. They are running up to it at the same time.“I found it first. It is mine.” One of them says.“No, I found it befo
6、re you, so it isnt yours, its mine.” The other says.They sit on the road. They are quarrelling for the com B. Morning comes and then comes the afternoon. But they are still quarrelling.A little boy comes up to them and says, “You are monks. Monks have no hair. What is the use of the comb for you?”1T
7、he two monks go out to _ every morning.( )A.play B.carry water C.look for food D.buy things2When they go out one day, they see a _ on the road. ( )A.purse B.bag C.comb D.monk3They quarrel from morning to _.( )A.evening B.afternoon C.night D.now4Is the comb useful for the monks? ( )A.Yes, it is. B.No
8、, it isnt. C.Yes, he is. D.No, they arent.4. 阅读短文,判断正误。Im Wang Ling. Im six years old. I have ten crayons. This is my brother Wang Le. He(他)has(有)five orange erasers. He is eight years old. He is funny. Wang Yue is my sister (姐姐).She(她)is ten years old. She has six blue pens.(1)Wang Ling is 6 years
9、old.( )(2)Wang Ling has 8 crayons.( )(3)Wang Le is 7 years old.( )(4)Wang Le has 5 orange erasers.( )(5)Wang Yue has 6 red pens.( )5. 阅读短文,根据短文内容填空,完成下列句子。Hello! My name is Andy. Im from England. Im eleven years old. I am short. I like eating strawberries. My father is a teacher. My mother is a teac
10、her, too. Sarah is my good friend. We study in the same school. She comes from Canada. Shes ten years old. She is tall and thin and she likes oranges.(1)Andy isyears old.(2)Andy likes eating.(3)Andys mother is a.(4)Sarah comes from.(5)Sarah isand thin.6. 阅读短文,选择正确的答案。I am seven. I go to school every
11、 day. Classes start at eight oclock. In the morning. I have Chinese, Art and Maths. I have English and P.E. in the afternoon. I get home at half past four. I watch TV at home. I have a good friend, Xiaotian. He sleeps at school. He goes to bed at nine. I go to bed at half past nine.(1)I go to _ ever
12、y day.A.school B.zoo C.park(2)I have _in the morning.A.Art and Maths B.Chinese and Maths C.Chinese, Art and Maths(3)I get home at _.A.four oclock B.half past four C.half past three(4)_ go to bed at half past nine.A.I B.Xiao tian C.Xiaoyong7. 阅读短文,填空。Hi, my friends ! This is my room. It s very small.
13、 The walls (墙) are yellow.The door is pink. The window is orange. The desk is purple. There is a picture (画) on the wall. I like it very much.1My room is very_.2The door is_.3The window is_.4The walls are_.5There is a_on the wall.8. 根据短文判断对()和错()。Hello.MynameisMike.Ihavearederaser.Mycrayonisbrownand
14、mypencilisblack.Ihavetwobigeyes,andtwoears.Ihaveafriend(朋友).His(他的)nameisWuYifan.( )(1)MynameisWuYifan.( )(2)Myeraserisyellow.( )(3)Mypencilisblack.( )(4)Ihavetwobigeyes.( )(5)Ihaveafriend.HisnameisWuYifan.9. 看图读一读,判断句子正误。Ann: Look at the animals. I like pandas. Theyre fat. Theyre cute. Theyre black
15、 and white. They like bamboos(竹子). What do you like, Ben?Ben: I like elephants. Theyre grey. Theyre big and strong. They like grass.Ann: Do you like lions, Ben?Ben: N0. I dont. Theyre fierce(凶猛的). Theyre brown. They like meat. They eat small animals.( )(1)Ann likes elephants and Ben likes pandas.( )
16、(2)Pandas are fat and cute.Theyre black and white.( )(3)Elephants are grey. Theyre big and strong.( )(4)Lions are fierce. They like meat. They eat small animals.( )(5)Elephants like bamboos and pandas like grass.10. 阅读对话,判断正()误()。Lingling:Hi,Amy.What do you do on Sundays?Amy:I sleep in the morning.I
17、 watch TV in the afternoon.What do you do on Sundays?Lingling:I ride a bike.Do you ride a bike on Mondays?Amy:No,I dont.I go to school on Mondays.Lingling:What do you have at school today?Amy:I have English,PE and Maths.What do you have today?Lingling:I have Chinese,Art and Musi C.1Amy sleeps in the
18、 morning on Sundays.( )2Amy plays football in the afternoon on Sundays.( )3Lingling rides a bike on Sundays.( )4Amy has English, PE and Maths at school today.( )5Lingling has Chinese, Science and English today.( )11. 看图,读一读,写出下列事物的颜色。I have a beautiful farm. There are some animals on the farm. Look!
19、 The sky is blue. The cloud is white. The trees are green. The house is red. The goat is white. The hen and chicks are yellow. The duck is yellow too. The cat is black.skytreesgoatchickscat12. 读短文,判断句子的正误。Hello! Im Larry. I can sing. I like musi C. My mother can dance. My father can play Erhu. My br
20、other can jump. My sister can sing and dance. What can you do?( )(1)Larry can dance.( )(2)Larrys mother can sing.( )(3)Larrys father can play Erhu.( )(4)Larrys brother cant jump.( )(5)Larrys sister can sing and dance.13. 阅读短文,判断对错。Hi, Im Kate. Im a girl. Im nine years old. Today is my birthday. I ha
21、ve many gifts. Look, I have a red bag, a yellow pencil box, five books, ten crayons and a toy elephant. Im so happy.(1)Kate is 8 years old.( )(2)Kate has ten books and five crayons.( )(3)The bag is yellow.( )(4)Today is Kates birthday. She is happy.( )14. 阅读短文,判断对错。Today is Monday. Linda is at schoo
22、l. She has Chinese,English and PE in the morning. She doesnt have Music today. She has Maths and Art in the afternoon. She has Music on Fridays.1Linda isnt at school today.( )2Linda has Chinese,English and PE in the morning. ( )3Linda has Music on Mondays. ( )4Linda has Music on Fridays. ( )5Linda h
23、as Maths and PE in the afternoon.( )15. 阅读短文,判断与短文内容是否相同。Bills room is not big. There is a small table by the window. There are two bottles of orange juice and a glass of milk on the table. Bill is drinking some tea. Near the table theres a bed. Bills sister is reading a book on the bed. On the wall
24、 theres a picture. There are some students outside the window. The boys are playing games, and the girls are singing. Theyre very happy.( )(1)Bills room is very big.( )(2)There are two bottles of orange juice on the table.( )(3)Some boys are playing games near the house.( )(4)Some girls are singing.( )(5)There is a desk near the table.16. 根据表格完成句子。Wu Yifan31657Sarah0121318Mike71749Amy1111020(1)How many kites do you have, Wu Yifan?I have.(2)How many books do you have, Sarah?I have.(3)How many balls
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 第一单元第一节《体育礼仪与修养》课件+2025-2026学年人教版初中体育与健康八年级全一册
- 某著名企业私有云解决方案概览
- 抽动障碍总结2026
- 《GBT 139-2008使用硫酸亚铁剂量计测量水中吸收剂量的标准方法》专题研究报告
- 《GBT 22152-2008 国际货运代理业务统计导则》专题研究报告
- 《GBT 17590-2008铝易开盖三片罐》专题研究报告
- 道路安全培训有效时间课件
- 道路交通与安全课件
- 2026年度定点医疗机构医保业务知识考试试题解析及答案
- 2026年甘肃省高职单招职业适应性测试试题题库(答案+解析)
- 2025四川眉山市国有资本投资运营集团有限公司招聘50人笔试参考题库附带答案详解
- 边坡喷锚施工方案
- YS/T 3045-2022埋管滴淋堆浸提金技术规范
- 项目进度跟进及完成情况汇报总结报告
- 峨眉山城市介绍旅游宣传课件
- 浙江省温州市乐清市2023-2024学年五年级上学期期末语文试题
- 土壤改良合同模板
- 2024年中国成人心肌炎临床诊断与治疗指南解读课件
- 2024年新疆文旅旅游投资集团招聘笔试冲刺题(带答案解析)
- JT-T-915-2014机动车驾驶员安全驾驶技能培训要求
- (高清版)WST 442-2024 临床实验室生物安全指南
评论
0/150
提交评论