版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、3+Word 版含解析2019-20203+Word 版含解析单元整合训练 (三) 语言知识再落实 .单句语法填空1If you are curious(curiosity)about Australian cities,just read the book written by Dr.Johnson. 2As the weather grows warmer,it is more and more difficult to preserve (preserve)food. 3If you come across faults but you still want the bicycle,as
2、k the shop assistant to reduce the price. 4It saves time in the kitchen to have things you use a lot within easy reach. 5Devoting (devote)his body and soul to English teaching but ignoring his own health,Charlie Lee passed away while preparing lessons at night. 6As a result of the serious flood,two-
3、thirds of the buildings in the area require repairing(repair)7More and more people choose to shop in a supermarket as it offers various(variety) goods. 8He has personal qualities(quality)such as honesty and generosity. 9Children have always looked up to heroes. 10The children are completely out of c
4、ontrol since their father left. .完成句子1一看见妈妈,小玛丽就哭了。On/Upon seeing her mother,little Mary couldnt help crying. 2要是没有你的指导,我就不会取得这么大的进步。Without your guidance,I wouldnt have made so much progress. 3她不仅会演奏乐器而且还会作曲。She not only plays instruments but also writes music. 4在很多人的帮助下,我们的计划成功了。With the help of a
5、 lot of people,our plan paid off5在去看望外婆之前,她已经完成了她的作业。- 1 - / 8 3+Word 版含解析我很好奇,就打开它。信上说,“很2019-20203+Word 版含解析我很好奇,就打开它。信上说,“很She had finished her homework before she paid a visit to her grandmother. .微写作尽可能多地用本单元的词汇或句式完成下面写作任务一天我偶然在抽屉里发现了朋友的一封信。抱歉,我和简当初撒了谎。由于这个缘故,你被解雇了。其实,那件事与你无关。你辛勤的工作最终该得到回报。后来,我
6、们当初的所作所为总让我感到不安,我宁愿我没有做那件事。”【参考范文】One day I came across a letter from my friend in a drawer.I was curious about the letter and opened it.In the letter,it said,“I as well as Jane was sorry for having told a lie,and as a result,you were fired.In fact,the thing had nothing to do with you.And your hard
7、work should pay off at last.Later,what we did always disturbed me.I would rather I hadnt done that.”高考语篇再强化 .阅读理解I was born in the city of York,in England,in 1632.My father was a man of some wealth,able to give me a good home and send me to school.It was his wish that I should be a lawyer but my hea
8、d began to be filled very early with thoughts of travel,and I would be satisfied with nothing but going to sea.One day,being at Hull,I met one of my friends who was about to sail for London in his fathers ship ,and he - 2 - / 8 3+Word 版含解析本文是记叙文。作者主要向我们讲述了他渴望出海的强烈愿BTo sail the seas. DTo move to Lond
9、on. 细节理解题。根据第一段中的 “my head began to be filled.going to sea”可“unconscious ” in the last paragraph means3+Word 版含解析本文是记叙文。作者主要向我们讲述了他渴望出海的强烈愿BTo sail the seas. DTo move to London. 细节理解题。根据第一段中的 “my head began to be filled.going to sea”可“unconscious ” in the last paragraph means”Bhungry Dsenseless 词义猜测
10、题。根据该词前后的 “the waves were so strong that I was pushed “invited me to go with him.Without telling my father,I went on board. On the way to London,our ship was destroyed by a storm,and we almost lost our lives.I went on foot to London ,where I met with the master of a large ship which did business wit
11、h countries on the coast of Africa.He offered me a chance to go with him,which I gladly accepted. A great storm came up,and the ship was tossed (颠簸) about for many days,until we did not know where we were.Suddenly we hit a bank of sand,and the sea broke over the ship in such a way that we could not
12、hope to have her hold many moments without breaking into pieces.So we used a boat instead.After we had been driven four or five miles,a mountainous wave (波浪) hit us so hard that it overturned the boat at once.I swam well but the waves were so strong that I was pushed against a rock with such force,a
13、nd left unconsciousBut I recovered a little before the waves returned,and,running forward,got to the mainland safely.I never regretted my decisions. 【语篇解读】望和在海上的一些经历。1What did the author want to do most when he was young? ATo visit Africa.CTo practice law. B知,B 项说法正确。 2The underlined word Aalone Csl
14、eepy Dagainst a rock with such force”和“But I recovered a little”可知,作者被大浪狠狠地打在岩石上后失去了意识 ,故选 D项。 3In the last paragraph,the author mainly shows Awhat he did on the ship - 3 - / 8 3+Word 版含解析段落大意题。作者在最后一段中主要向我们讲述了他跟随一艘大船前往推理判断题。根据作者在文中讲述的两次冒险经历和文章最后他所说的1 use of his mental gifts.Old people 4 7 8 9 10 th
15、e idea.He accepted their false judgment of his 14 of “I because he his belief in his incompetence(无like this.When he was a small boy,in math.His teacher told his parents he had no ability in math in too much of him.In this way,his teacher and parents 3+Word 版含解析段落大意题。作者在最后一段中主要向我们讲述了他跟随一艘大船前往推理判断题。根
16、据作者在文中讲述的两次冒险经历和文章最后他所说的1 use of his mental gifts.Old people 4 7 8 9 10 the idea.He accepted their false judgment of his 14 of “I because he his belief in his incompetence(无like this.When he was a small boy,in math.His teacher told his parents he had no ability in math in too much of him.In this way
17、,his teacher and parents 12 ,feeling that it was as they expected. Bwhat he went through at sea Chow he became a man of wealth Dhow he got to know a ship owner B非洲时在海上的一些经历 ,故选 B 项。 4What can we learn about the author? AHe could not swim at all. BHe made his father very proud. CHe was not afraid of
18、taking risks. DHe did business with African countries. Cnever regretted my decisions.”可知,他是一个敢于冒险的人 ,故选 C项。 .完形填空A person may have a false idea about himself that will stop him from doing good work. He may have the belief that he is unable to do it.A child may think he is because he doesnt understan
19、d how to make 2 may have a false idea that they are unable to learn new things because of their 3 A person who believes that he is stupid will not make a real feels that it would be useless.He wont go at a job with confidence necessary for 5 Besides,he wont work his hardest way,even though he may th
20、ink he is doing so. 6 ,he is likely to fail ,and the failure will 能)in turn. Alfred Alder,a famous doctor,had an he had a poor order that they would not 11 useless to 13 Then,he was very poor at math,But one day everything changed.He worked out a math problem which 15 - 4 - / 8 3+Word 版含解析16 18 19 ,
21、not too late.From his 20 本文通过 Alfred Alder 的经历,说明一个人只要有信心 ,有一Bshy Dclever 从第三段第一句 “A person who believes that he is stupid.”可知答案。 3+Word 版含解析16 18 19 ,not too late.From his 20 本文通过 Alfred Alder 的经历,说明一个人只要有信心 ,有一Bshy Dclever 从第三段第一句 “A person who believes that he is stupid.”可知答案。 Bfull Dstraight mak
22、e full use of.“充分利用”,固定短语。 Bage Dknowledge 本句中的“Old people”是明显的提示。 Bplan Deffort 从下文中的 “because he feels that it would be useless.he wont work his Bstudy Dsuccess 句意:他缺少实现成功的必要信心。 success“成功”,符合语境。work“工BReally in solving the problem,which with interest,determination and purpose.He not only proved h
23、imself as well as others by his ability. the other students had been able to solve.He gave him confidence.Soon he became especially good at 17 Alder now that he could learn math well,but luckily he learned it own experience,we can tell that if a person goes at a job with determination and purpose,he
24、 may 【语篇解读】个明确的目标 ,不气馁,有恒心,就能实现自己的人生价值 ,就能取得令人刮目相看的成就。1A.stupidCuseless A2A.big Chigh B3A.attitude Cbrain B4A.decision Cpromise Dhardest way.”可推断出,他不愿努力 “make a real effort”。 5A.work Cpleasure D作”;study“学习,研究”;pleasure“愉快,高兴”。 6A.Therefore - 5 - / 8 3+Word 版含解析DTruly 结合上下文的内容可知上文谈到的这些现象可能会导致下面这样的结Bs
25、trengthen Drid 他们缺乏自信 ,工作不努力 ,就会导致失败。而工作上的失败会相应地Bexample Didea 从文章最后一句的 “From his own experience”可知答案。 Bmind Dending 从下文对 Alfred 3+Word 版含解析DTruly 结合上下文的内容可知上文谈到的这些现象可能会导致下面这样的结Bstrengthen Drid 他们缺乏自信 ,工作不努力 ,就会导致失败。而工作上的失败会相应地Bexample Didea 从文章最后一句的 “From his own experience”可知答案。 Bmind Dending 从下文对
26、 Alfred 的描述可知他的数学后来学得很好start“开始”,符合语境。 Bexpect Dwin 当初数学不好 ,老师告知家长让他们对孩子不要期望太高。Borganized Dfound 他的老师和家长都形成了这样一种观点。Bforce Dability 他接受了他们对他能力的错误判断。,智力不差,并成了expect too develop“养成,形成”,符合ability“能力”。 CHowever A果。therefore“因此”,符合语境。 7A.reduce Cimprove B更让他们感觉自己无能。 strengthen“加强,增强”,符合语境。句尾的 “in turn”是提示。 8A.thought Cexperience C9A.state Cstart C名医。可见他只是开始时数学不好。10A.blame Cget Bmuch of sb.“对某人期望
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 冀教版小学数学四年级上册5.5《认识因数、质(素)数、合数》说课课件
- 空压机供货合同范本
- 风力发电防雷合同范本
- 国寿福产品话术
- 影楼代理销售合同范本
- 个人房屋质押合同范本
- 小学音乐教育中数字资源的应用与创新设计研究教学研究课题报告
- 质押分红股份合同范本
- 未来五年牧畜导管间行业跨境出海战略分析研究报告
- 未来五年专业音响灯光企业数字化转型与智慧升级战略分析研究报告
- 10千伏及以下线损管理题库附答案
- 关于食品专业实习报告(5篇)
- 蛋糕店充值卡合同范本
- 消防系统瘫痪应急处置方案
- 《美国和巴西》复习课
- 模切机个人工作总结
- 尿道损伤教学查房
- 北师大版九年级中考数学模拟试卷(含答案)
- 三国杀游戏介绍课件
- 医疗机构远程医疗服务实施管理办法
- 从投入产出表剖析进出口贸易结构
评论
0/150
提交评论