




版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Module5TheGreatSportsPersonality
第一课时Introduction&Reading
I.单词拼写
1.Hisheightgiveshimanaovertheotherplayers.
2.Ticketsmaybe(购买)inadvancefromtheboxoffice.
3.Itisalwaysadreamofgreatness,notsimplyanatosucceed.
4.Beforeeveryconcert,sheworriesabouthowwellshewillp.
5.Herdrinkproblemhasforcedhertorfrompubliclife.
6.Iwaseasanight-watchmanbythelocalhospital.
7.Theyfoundthemselves(竞争)withforeigncompaniesforashareof
themarket.
8.Scientistsataninternationalconferencehavediscussed(全球性
的)warminganditspossibleeffects.
答案:1.advantage2.purchased3.ambition4.perform5.retire6.employed
7.competing8.global
n.句型转换
1.NotonlymybrotherbutalsoIamgoodatplayingtabletennis.
I_mybrother__goodatplayingtabletennis.
2・You,dbetterlistthethingstobuybeforegoingshopping.
You,dbetter___________________________________thethingstobuybeforegoing
shopping.
3.rvedecidedtodopartoftheworktodayandtheresttomorrow.
rvedecidedtodopartoftheworktoday,________therest
tomorrow.
4.Thedemandforconsumergoodsiseverincreasing.
Thedemandforconsumergoodsisever.
5.Wheneveryoucallonme,youarewelcome.
youcallonme,youarewelcome.
答案:1.aswellas;am2.makealistof3.with;todo4.ontheincrease5.No
matterwhen
III.单项填空
1.Thedoctorsasuccessfullivertransportoperationonhim,andnow
theengineerisingoodcondition.
A.carriedB.performed
C.raisedD.made
答案:B“做手术”可以说perform/carryoutanoperation,其他动词均无此用法。
2.Iappreciateyourhardwork,butIcannothaveathatyou'llsurely
getpromoted.
A.trustD.belief
C.faithD.guarantee
答案:D句意:我欣赏你对工作的努力,但我不能保证你一定会得到晋升。trust“信
任";belief“信任;信念";faith"信任;信念;宗教信仰;忠实";guarantee“保证”。
3.ThetroublewithBillwasthathenever。hadaaiminlife.
A.specialB.specific
C.generalD.exact
答案:B句意:比尔的问题是他从未有过明确的人生目标。special“特别的”;
specific“明确的";general“一般的";exact"精确的”。
4.一Englishisbecomingsoimportant.
—It'strue.ManyuniversityclassesaretaughtinEnglish________thenative
languageisnotEnglish.
A.asifB.whatif
C.aslongasD.eventhough
答案:D句意:“一一英语变得很重要了。“一一对极了。许多大学的课程是用英语
授课的,即使母语不是英语。"asif“好像";whatif...“如果……怎么样?";aslong
as"只要";eventhough"即使"。
5.Havingdevelopedanewproduct,thecompanyisalwaysanadvertising
campaigntoattractasmanybuyersaspossibLe.
A.producingB.introducing
C.insistingD.launching
答案:D句意:公司开发出一种新产品后,总是发起广告活动,吸引尽可能多的买家。
produce”生产;引起“;introduce”介绍;引进“;insist“坚持";launch"发起"。.
由句意可知选D。
6.Thebasketballcoach,aswellashisteam,___interviewedshortlyafter
thematchfortheiroutstandingperformance.
A.wereB.was
C.isD.are
答案:B题干中主语Thebasketball!coach后接aswellashisteam,谓语动词单
复数形式应与ThebasketbaJlcoach保持一致。根据下文中的时间状语可知时态为一般过
去时,故选择B项。
7.BeingtallgaveLiLeian(a)overotherbasketballplayers,andhe
couldn,tresistsmoothinghisexcitementafterhescored.
A.advantage;overB.benefit;over
C.feature;awayD.profit;away
答案:A句意:李磊是一个高个儿,这使他比其他的篮球队员有一个优势,当他得分时
他控制不住自己兴奋的心情。givesb.anadvantageoversb,“使某人胜于另外一个人”;
benefit"利益”;feature“特色”;profit"利润";smoothover表示“掩饰”的意思。
8.ThenewstadiumbeingbuiltforthenextAsianGameswillbethepresent
one.
A.asthreetimesbigas
B.threetimesasbigas
C.asbigasthreetimes
D.asbigthreetimesas
答案:B考查倍数结构。句意:为下一届亚运会兴建中的新的体育馆将会是现有的三倍
大。根据倍数结构“倍数+as+形容词原级+as/倍数+形容词比较级+than”可知B项正
确。
9.ThenumberofpeoplewhovisitthemainlandfromTaiwanisthe
increase.
A.onB.in
C.atD.of
答案:A句意:从台湾来大陆参观的人数不断增加。ontheincrease"在增加”。
10.ItwashecamebackfromAfricathatyearhemetthegirl
hewouldliketomarry.
A.when;thenB.not;until
C.notuntil;thatD.only;when
答案:C考查了“not…until”句式在强调句中的用法。在强调句中对until引导的时
间状语从句进行强调时,not也应一块提前。
IV.完形填空
OnenightIdecidedtospendsometimebuildingahappierandcloserrelationship
withmydaughter.Forseveralweeksshehadbeen1.metoplaychess(棋)withher,
soIsuggestedagameandsheeagerly2,Itwasaschoolnight,however,andat
nineo'clockmydaughteraskedifIcould3mymoves,becauseshe4togotobed;
shehadtogetupatsixinthemorning.I5shehadstrictsleepinghabits,6I
thoughtsheoughttobeableto7someofthisstrictness.Isaidtoher,a8,
youcanstayuplateforonce.We'rehaving9."Weplayedonforanotherfifteen
minutes,duringwhichtimeshelooked10.Finallyshesaid,“Please,Daddy,do
itquickly.""No,"Ireplied."Ifyou'regoingtoplayit11,you'regoing
toplayitslowly."Andsowe12foranothertenminutes,until13mydaughter
burstintotears,and14thatshewasbeaten.
ClearlyIhadmade15,Ihadstartedtheeveningwantingtohavea16time
withmydaughterbuthad17mydesiretowintobecomemore18thanmy
relationshipwithmydaughter.WhenIwasachild,mydesiretowin19mewell.
Asaparent,I20thatitgotinmyway.SoIhadtochange.
1.A.guidingB.asking
C.trainingD.advising
答案:B本题题意:几周以来,她一直要我与她下国际象棋,ask表示“要求;请求”。
2.A.followedB.expected
C.repliedD.accepted
答案:D本题题意:因此我建议下一盘棋,她急切地接受了。accept表示“收受;接
受(建议、邀请等)”。
3.A.changeB.repeat
C.hurryD.pass
答案:C本题题意:然而在9点时,女儿问我能否走棋快一点,因为她要睡觉。hurry
sth.(up)表示“使某事加快;催促某事物”。例如:Thisworkneedscare;itmustn'tbe
hurried.这活儿需要细心,催不得。
4.A.agreedB.needed
C.beggedD.hated
答案:Bneed表示“需要;必需”。例如:Ineedtogetsomesleep.我需要睡会
儿觉。
5.A.knewB.learned
C.guessedD.heard
答案:A本题题意:我知道她的睡眠习惯恪守不变,know表示“知I道;知悉;了解”。
6.A.soB.for
C.butD.or
答案:Cbut表示“然而;尽管如此"。例如:Shelooksveryyoung,butsheisalready
inher30's.她看上去很年轻,可是她已三十多岁了。
7.A.putupB.takeup
C.pickupD.giveup
答案:D本题题意:但我认为她不必总是恪守习惯。giveup表示“放弃;投降;认输”。
8.A.AsusualB.Goahead
C.BythewayD.Comeon
答案:I)本题题意:我对她说,“得了吧,你就熬一次夜吧。";comeon表示“(表
示某人所说的话不正确)得了吧”。例如:Oh,comeon----youknowthatisn'ttrue!咳,
得了吧,你知道那不是真的!
9.A.patienceB.luck
C.funD.success
答案:C本题题意:“……我们玩得正开心呢。"havefun表示“玩得开心”。例如:
Wehadlotsoffunatthefairtoday.我们今天在游乐场上玩得很高兴。
10.A.excitedB.proud
C.anxiousD.angry
答案:C本题题意:我们继续玩了15分钟,在此期间她看起来焦虑不安。anxious表
示“焦虑的;忧虑的;担心的”。
11.A.wellB.again
C.fairlyD.regularly
答案:A本题题意:“不行,”我回答说,“如果你想把棋下好,你下棋就要慢一
点。”well表示“好;对;令人满意地”。
12.A.discussedB.continued
C.countedD.argued
答案:Bcontinue表示“持续;继续存在;不断发生”。例如:Wetweathermaycontinue
forafewmoredays.多雨的天气可能还要持续好儿天。
13.A.nervouslyB.immediately
C.strangelyD.suddenly
答案:D本题题意:就这样,我们继续下了10分钟,直到女儿突然大哭起来,并承认
她输了。suddenly表示“突然;忽然;猛地;骤然”。
14.A.promisedB.admitted
C.wonderedD.discovered
答案:Badmit表示“(常指勉强)承认"。例如:Icouldnt
admittomyparentsthatIwasfindingthecoursedifficult.我无法向父母实话实说,
我觉得这门课程很难。
15.A.amistakeB.adecision
C.anattemptD.aneffort
答案:A本题题意:很显然,我犯了错误。makeamistake表示“犯错误”。例如:
Thewaitermadeamistakeoverthebill.服务员把帐算错了。
16.A.f„reeB.different
C.fullD.happy
答案:D本题题意:我原本想要与女儿度过一个快乐的夜晚,happy表示“(给予或带
来)快乐的;使人高兴的;幸福的”。例如:Thosewerethehappiestdaysofmylife.那
是我一生中最幸福的一段时光。
17.A.managedB.recognized
C.allowedD.reduced
答案:C本题题意:但是却任由取胜的欲望变得比与女儿之间的关系更重要。allow
表示“允许;准许",在此用作比喻义。例如:Sheallowedhermindtowander.她任由
思绪徘徊。
18.A.importantB.attractive
C.practicalD.interesting
答案:Aimportant表示“重要的”。
19.A.offeredB.served
C.controlledD.taught
答案:B本题题意:在儿时,取胜的欲望对我大有帮助。serve表示“对有用;能
满足……的需要”。例如:Hislinguistic
abilityservedhimwellinhischosenprofesnsion.他的语言能力对他所选择的职业大
有帮助。
20.A.realizedB.apologized
C.imaginedD.explained
答案:A本题题意:作为一名父母,我意识到它妨碍了我的家庭生活。因此我必须改变。
realize表示“认识到;意识到";imagine“想象”。
V.阅读理解
Windsurfingisasportthatcombinessailingandsurfing.In1948,
twenty-year-oldNewmanDarbyfirstthoughtofusingahandheldsailtocontrolasmal1
boat.Darbydidnotapplyforapatent(专利)forhisdesignatfirst.However,he
isrecognizedastheinventorofthefirstsailboard.
CajiforniansJimDrake,asailorandengineer,andHoyleSchweitzer,asurfer
andskierreceivedthepatentforasailboard.Theycalledtheirdesignawindsurfer.
Theearlywindsurferboardsmeasured3.5meterslongandweighed60pounds.Later
inthe1980s,NewmanDarbydidapplyforandreceiveadesignpatentforaone-person
sailboat.
Inthelate1940s,NewmanDarbyfoundhecouldcontrola3-meter-longsailboat
andmake,turnsevenwithoutarudder(舵).In1964hedesignedthefirstuniversal
joint(万向接头)togoajongwithaflatbottomsailingboat.Thissailboardwas
equippedwithauniversaljoint,aboardandakite-shapedfreesailandthus
windsurfingwasborn.
NaomiDarby,Newman,swife,wasthefirstwomanwindsurferandhelpedherhusband
buildanddesignthefi1rstsailboard.Shesailedwhilestandingup,controllingthe
boatwithouttheuseofarudder.Shetilted(倾斜)thesailtochangedirections.
Thiswassomethingthathadneverbeendonebefore.
HoyleSchweitzerbeganproducingsailboardsintheearly1970s.Thesportbecame
verypopularinEurope.Bythelate1970s,windsurfingfeverhadEuropefirmsinits
graspwithoneineverythreefamilieshavingasailboard.
Thefirstwindsurfingworldchampionshipwasheldin1973.Windsurfingfirst
becameanOlympicsportformenin1984andforwomenin1992.
本文讲述了风帆冲浪运动的起源到最后成为奥运会比赛项目的发展简史。
1.JimDrakeandHoyleSchweitzerreceivedthepatentforthedesignof.
A.asailboardcalledwindsurfer
B.akite-shapedfreesail
C.thefirstuniversaljoint
D.aone-personsailboat
答案:A事实细节题。由第二段首句"CaliforniansJimDrake,asailorandengineer,
andHoyleSchweitzer,asurferandskierrecejvedthepatentforasailboard.They
calledtheirdesignawindsurfer.”可知答案。
2.Whatcanwelearnfromthetext?
A.HoyleSchweitzerwasasailorandJimDrakewasasurfer.
B.NewmanDarby,swifesupportedhiminhisinvention.
C.NewmanDarbywasthefirsttotiltthesailtochangedirections.
D.Thefirstworldwindsurfingcompetitionwasheldinth„elate1970s.
答案:B事实细节题。由第四段内容可知B项正确。A项和第二段首句信息“JimDrake,
asailorandengineer,andHoyleSchweitzer,asurferandskier,J不——致;C项的Newman
Darby应为他的妻子;D项中的inthelate1970s应为in1973。
3.Whichisthecorrectorderofthefollowingevents?
a.NewmanDarbythoughtofcontrollingaboatwithahandheldsail.
b.NewmanDarbyreceivedhisdesignpatent.
c.WindsurfingbecamepopularinEurope.
d.WindsurfingbecameanOlympicsportforwomen.
A.acbdB.abed
C.aedbD.bacd
答案:A事实细节题。由文中描述的事情发生的时间可知A项正确。
4.Whatisthemainideaofthetext?
A.Theinventionofwindsurfing.
B.Howwindsurfingwaspopularintheworld.
C.Thehistoryofwindsurfing.
D.HowwindsurfingbecameanOlympicsport.
答案:C主旨大意题。总览文章可知本文讲述的是风帆冲浪运动的历史。故选C。
第二课时Grammar&EverydayEnglish&Functions
I.单词拼写
1.Ibelievewecan(得分)atleast5goalsinthismatch.
2.Theuniversityisunderthedirectcontrolofthe(部)ofEducation.
3.Ourschoolbasketballteamisinthe(决赛)ofthebasketball
competition!
4.Jeffisanoutstandingboxerandwillprobablybecomea(冠军).
5.Thispieceofgoodsisofgood_______(质量)andIwillpayaccordingtothe
price.
答案:1.score2.Ministry3.final4.champion5.quality
IL句型转换
1.Thequalityofthefurnitureheexaminedcarefullyishigh.
Thefurnitureheexaminedcarefullyis.
2.Youmusttrytopullyourselftogether.Itisyouthatwillmakethefinal
decision.
Youmusttrytopullyourselftogether._______________________________tomake
thefinaldicision.
3.ThatrepresentsthemeaningoffreedomforAfricanpeople.
Thisis____________________________________________forAfricanpeople.
4.Whatyouarearguingaboutisnotimportant.
Whatyouarearguingaboutis„____.
5.Itotallyagreewithyou.
I.
答案:1.ofhighquality2・It'suptoyou3.whatfreedomisallabout4.not
thepoint5.couldn'tagreemore
III.单项填空
1.Thegovernmenthassuppliedfoodandclothesofhightothepeople
inthedisaster-hitareas.
A.qualityB.expense
C.quantityD.value
答案:A此处强调的是质量而非数量,故用qualityoexpense”花费;开支”;
quantity“数量”;value“价值”。
2.—Shallweeatoutorstayin?
A.It'syouropinionB.Itdoesn'tmatter
C.IhateitD.It'suptoyou
答案:DIt'suptoyou“由你决定”,符合语境。
3.Ifyoudon,tagreewiththepolicy,please________it.
A.voteforB.voteagainst
C.voteonD.votein
答案:Bvotefor“投票赞成";voteagainst“投票反对";voteon"表决";vote
in“选出”。句意:如果你不同意那项政策,请投反对票。
4.Thewomenwantedtobuythree_______eggs,buttherewereonlytwo
eggsleftintheshop.
A.scoresof;dozensofB.scoresof;dozenof
C.scores;dozensD.scoreof;dozen
答案:D本题考查score的用法。threescoreofeggs意为“60个鸡蛋”。dozen意
为“(一)打,十二”,前面有具体数词时,不用复数形式,其后介词of有无均可。句意:这
位女士想买60个鸡蛋,但是商店内只剩下两打了。故选D项。
5.—Whataboutseeingafilm?
一,butIhavealotofhomeworktodo.
A.ItsoundsgreatB.Takeiteasy
C.Idon,tthinksoD.Goahead
答案:A本题考查交际用语。句意:一一去看场电影怎么样?一一听上去不错,但是我
有很多的家庭作业要做。Itsoundsgreat意为“听上去很好";Takeiteasy意为“别担
心";Idontthinkso意为“我不这样认为";Goahead意为“好吧,行吧”。
6.Beijingischangingsorapi.dlythatmapsofthecitygooutofdatealmost
theyarepublished.
A.afterB.once
C.assoonasD.since
答案:C句意:北京变化如此之快以至于它的城市地图刚一出版就已经过时了。assoon
as引导时间状语从句,意为“一……就……”;once则强调“条件”,意为“一旦”;其他
两项与本题要求相差甚远。
7.Shedidworseinthetestssheexpected,butbetterinthefinal
examination.
A.asB.than
C.sinceD.if
答案:B句意:在小考中,她比预计的考得要坏,但在期末考试中,她考得比预计的要
好。从题干中的副词比较级worse和better,可知B项正确。
8.Pleasedon,tcallmea„ttheofficeit'sreallynecessary.
A.ifB.unless
C.whenD.except
答案:B句意:除非有必要,否则不要给我办公室打电话。unless"除非……;否
则……”。其他选项不合本题逻辑。
9.Therearenoeasyanswerstoquestionsbroughttousbytherapidlychanging
world,wecantrytoturnchallengesintoopportunities.
A.soB.but
C.forD.then
答案:B句意:这个迅猛发展的世界给我们提出的问题,没有一个容易解决,但是我们
可以把这些挑战变为(成功的)机会。根据句意,可看出两个句子之间存在着明显的转折关系,
故B项正确。
10.Theydecidedtochasethecowawayitdidmoredamage.
A.unlessB.until
C.beforeD.although
答案:C句意:他们决定趁着它还没有造成更大的损失,马上把那头牛赶走。
before”在……之前;趁着”,符合题意。
W.阅读理解
A
Mostyoungpeopleenjoysomeformsofphysicalactivities.Itmaybewalking,
cyclingorswimming,orinwinter,skatingorskiing.Itmaybeagameofsomekind,
football,hockey,golf,ortennis,itmaybemountaineering.
Thosewhohaveapassionforclimbinghighanddifficultmountainsareoften
lookeduponwithastonishment.Whyaremenandwomenwillingtosuffercoldand
hardship,andtotakerisksonhighmountaineering?Thisastonishmentiscaused
probablybythedifferencebetweenmountaineeringandotherformsofactivitytowhich
mengivetheirleisure.
Mountaineeringisasportandnotagame.Therearenoman-maderules,asthere
areforsuchgameasgolfandfootball.Thereare,ofcourse,rulesofadifferent
kind,whichwouldbedangeroustoignore,butitisthisfreedomfromman-maderules
thatmakesmountaineeringattractivetomanypeople.Thosewhoclimbmountainsare
freetousetheirownmethods.
Ifwecomparemountaineeringwithothermorefamiliarsports,wemightthinkthat
onebigdifferenceisthatmountaineeringisnota“game”.Wewouldbemistaken
inthisassumption.Thereare,itistrue,no“matches”between“teams”of
climbers,butwhenclimbersareonarockfacelinkedbyaropeonwhichtheirlives
maydepend,thereisobviouslyteamwork.
Themountainclimberknowsthathemayhavetofightforcesthatarestronger
andmorepowerfulthanman.Hehastofighttheforcesofnature.Hissportrequires
highmentalandphysicalcapacities.
Amountainclimbercontinuestoimproveinskillyearafteryear.Askieris
probablypasthisprimebytheageofthirty,andmostinternationaltennischampions
areintheirearlytwenties.Butitisnotunusualforamanoffiftyorsixtyto
climbthehighestmountainsintheAlps.Theymaytakemoretimethanyoungermen,
buttheyprobablyclimbwithmoreskillandlesswastedeffort,andtheycertainly
experienceenjoyment.
本文主要讲述了有关爬山运动的一些问题。
1.Mountaineeringisasportwhichinvolves________.
A.hardshipB.cold
C.physicalriskD.alltheabove
答案:D事实细节题。根据第二段第二句"...tosuffercoldandhardship,andto
takerisksonhighmountaineering”可知,爬山者要遭受寒冷、艰辛,还要冒各种风险。
2.Themaindifferencebetweenasportandagameliesinoriginofthe.
A.uniformB.activity
C.rulesD.skills
答案:C事实细节题。根据第三段第二、三句uTherearenoman-maderules,asthere
areforsuchgamesasgolfandfootball.Thereare,ofcourse,rulesofadifferent
kind...”可知,运动与游戏的主要区别在于规则。
3.Mountaineeringisalsoateamsportbecause.
A.itinvolvesrules
B.itinvolvesmatchesbetweenteams
C.itrequiresmentalandphysicalqualifications
D.mountaineersdependoneachotherwhileclimbing
答案:D事实细节题。根据第四段第三句“••・whenclimbersareonarockfacelinked
byaropeonwhichtheirlivesmaydepend,thereisobviouslyteamwork.“可知,登
山运动员在登山过程中必须相互依靠,所以登山运动是一项集体运动,因此正确答案是D。
4.WhichofthefollowingisTRUE?
A.Mountaineerscompeteagainst„eachother.
B.Mountaineerscompeteagainstteams.
C.Mountaineerscompeteagainstnature.
D.Mountaineerscompeteagainstinternationalstandard.
答案:C推理判断题。根据第四段第三句"Thereare,itistrue,no'matches'
between"teams'ofclimbers”,以及第五段第二句"Hehastofighttheforcesof
nature."可知,登山运动是同大自然比赛。
5.Whatisthebesttitleforthetext?
A.Mountaineering.
B.MountainClimbers.
C.MountaineeringisDifferentfromGolfandFootball.
D.MountaineeringisMoreDangerousthanOtherSports.
答案:A主旨大意题。本文主要在讨论登山运动并将其与其他运动相比较。
B
Childrentodayarecrazyaboutrollerskating,forit'seasyandf.un.Aftersupper
onweekdays,anytimeonweekendsandespeciallyanydayinschoolholidays,somany
rollerskatersflowintoastreets,squares,parksandplaygrounds.Whatabeautiful
sight!
Butalongtimeago,rollerskatingwasadifferentstory.Before1750,theidea
ofskatingdidn'texist.ThatchangedbecauseofamannamedJosephMerlin,whose
workwasmakingmusicalinstruments.Inhissparetimehelikedplayingtheviolin.
Merlinwasamanofideasanddreams.Peoplecalledhimadreamer.
OnedayMerlinreceivedaninvitationtoattendafancydressball.Verypleased
andalittleexcited,heacceptedit.Asthedayofthepartycamenear,Merlinbegan
tothinkhardhowtomakeagrandentranceattheparty.Astrangeideastruckhim
oneday一hewou1dgePtalotofattentionifhecouldskateintotheroom.
Hetrieddifferentwaystomakehimselfroll.Finally,hedecidedtoputtwowheels
undereachshoe.Thesewerethefirstrollerskates.Veryproudofhisinvention,
hecouldn,twaitforthespecialdaytocome,whenhewouldarriveatthepartyon
wheelswhileplayingtheviolin.
OnthenightofthepartyMerlindidashehadplanned,rollingintotheroom
playinghisviolin.Quiteastonished,allpresentcasttheireyesoverhim.Then,
unexpectedly,cameoneproblem.Merlinhadnowaytostophisrollerskates.Herolled
onandon.Suddenly,heranintoahugemirrorthatwashangingonthewall.Down
fellthemirror,breakingtopieces.NobodyforgotMerlin'sgrandentranceforalong
time!
6.Merlinwasconsideredadreamerbecausehe.
A.alwaysdreamedwhilesleeping
B.inventedtherollerskates
C.oftengaveotherssurprises
D.hadveryrichimagination
答案:D事实细节题。由第二段倒数第二句"Merlinwasamanofideasanddreams.”
可知答案。
7.Merlinrollerskatedintotheroominorderto.
A.arriveatthepartyontime
B.impressthepartyguests
C.testphisnewrollerskates
D.makethehostsatisfied
答案:B事实细节题。由第三段倒数第一句u...hewouldgetalotofattentionif
hecouldskateintotheroom.99可知答案。
8.Themainpointthewritertriestomakeinthelastparagraphis.
A.thepartygues.tslaughedatMerlin
B.therollerskatesneededimproving
C.Merlinsucceededbe11yondexpectation
D.Merlingothimselfintogreattrouble
答案:C推理判断题。在尾段中,作者既写到意料之中的事(Merlin穿着旱冰鞋参加聚
会,引起满堂宾客的注意)又提到意料之外的事(他撞落墙上的大镜子……),两件事的同时发
生使得Merlin获得了意想不到的成功。
9.Thetextismainlyabout
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2.4 有理数的乘方第2课时 科学记数法说课稿 2024-2025学年北师大版(2024)数学七年级上册
- 14.4 中心对称说课稿-2025-2026学年初中数学沪教版五四制2024七年级上册-沪教版五四制2024
- 《致蚂蚁的信》(2017年浙江金华中考满分作文5篇)
- 第4章 多种多样的运动第1节 机械运动第三课时 说课稿-2024-2025学年浙教版七年级上册科学
- 2025年电池测试仪钳型表合作协议书
- 任务三 制作报警器教学设计-2025-2026学年初中劳动八年级下册浙教版
- 4.2 对数教学设计高中数学苏教版2019必修第一册-苏教版2019
- 第6课 战国时期的社会变革(说课稿)2024-2025学年七年级历史上册同步备课系列(统编版2024)
- 派对用品租赁超市创新创业项目商业计划书
- 2025年珠宝鉴定与评估专业职业资格考试卷及答案
- 2025年及未来5年中国硬碳负极材料行业市场全景监测及投资策略研究报告
- 2024年贵州黔南州招聘国有企业工作人员真题
- 学习解读《医疗保障基金使用监督管理条例》课件
- 2025-2030儿童语言启蒙教育市场现状与未来潜力分析报告
- 2025年中国动态视觉传感器行业市场全景分析及前景机遇研判报告
- 灌南七年级上册月考试卷及答案
- (9月30日)缅怀英烈伟绩勇担时代使命-2025年烈日纪念日主题班会
- 李光平-哈工大-机械工程材料单元1课件
- (单元培优卷)第4单元 人体的奥秘-比 单元全真模拟培优卷(含答案)数学青岛版(六三学制)六年级上册
- 综合实践活动 绘制公园平面地图教学设计-2025-2026学年初中数学浙教版2024八年级上册-浙教版2024
- 第一讲-决胜十四五奋发向前行-2025秋形势与政策版本-第二讲-携手周边国家共创美好未来-2025秋形势与政策版本
评论
0/150
提交评论