上外版英语高考试卷与参考答案(2024年)_第1页
上外版英语高考试卷与参考答案(2024年)_第2页
上外版英语高考试卷与参考答案(2024年)_第3页
上外版英语高考试卷与参考答案(2024年)_第4页
上外版英语高考试卷与参考答案(2024年)_第5页
已阅读5页,还剩31页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

2024年上外版英语高考仿真试卷与参考答案

一、听力第一节(本大题有5小题,每小题L5分,共7.5分)

1、Listentotheconversationbetweentwostudentsdiscussingtheirstudyplans.

A.Thestudentsareplanningtostudyfortheirupcomingexams.

B.Thestudentsareplanningtogoonatriptogether.

C.Thestudentsareplanningtowatchamovietogether.

D.Thestudentsareplanningtohelpeachotherwiththeirhomework.

Answer:A

Explanation:Theconversationclearlymentionsthattheyarebothstudying

fortheirupcomingexans,sooptionAisthecorrectanswer.

2、I.istAntoashortintprviPWwithafanonsauthor.

A.Theauthorisdiscussinghisnewbook.

B.Theauthorisdiscussinghisfavoritegenre.

C.Theauthorisdiscussinghiswritingprocess.

D.Theauthorisdiscussinghisinspirationforwriting.

Answer:A

Explanation:Theauthorspecificallymentionshisnewbookinthe

conversation,makingoptionAthecorrectanswer.Theotheroptionsarenot

mentionedintheinterview.

3、Youwillhearashortconversationbetweentwostudentsdiscussinga

schoolproject.Listenandanswerthequestion.

Whatarethestudentsplanningtodofortheirschoolproject?

A)Theyareplanningtoorganizeasciencefair.

B)Theyareplanningtocreateacharityevent.

C)Theyareplanningtowriteabookaboutlocalhistory.

Answer:B)Theyareplanningtocreateacharityevent.

Explanation:Thestudentsmentionthattheyarethinkingaboutdoinga

charityeventaspartoftheirschoolproject,indicatingthatoptionBisthe

correctanswer.

4、Youwillheararadioannouncementaboutalocalevent.Listenandanswer

thequestion.

Whattimewillthelocalmusicfestivalstart?

A)10:00AM

B)2:00PM

C)5:00PM

Answer:B)2:00PM

Explanation:Theannouncementclearlystatesthatthemusicfestivalwill

beginat2:00PM,makingoptionBthecorrectanswer.

5.Youwillhearaconversationbetweentwostudents,AliceandBob,

discussingtheirstudyplansfortheupcomingsemester.Listencarefullyand

answerthefollowingquestion.

Question:HowmanycoursesareAliceandBobplanningtotakeinthenext

semester?

A.5courses

B.6courses

C.7courses

D.8courses

Answer:B.6courses

Explanation:Intheconversation,Alicementionsthatsheisplanningto

take4courses,andBobsaysheisconsideringtaking2more.Therefore,together

theyareplanningtotake4+2=6courses.

二、听力第二节(本大题有15小题,每小题L5分,共22.5分)

1、Listentothefollowingconversationandanswerthequestion.

A.Whatisthemaintopicoftheconversation?

B.Whoisthewomanintheconversation?

C.Whyisthemanlookingforthebook?

W:Goodmorning,sir.CanIhelpyoufindanything?

M:Yes,actually,inlookingforabook.It'scalled"TheEnglish

Language:AComprehensiveGuide”.Iheardit'sagreatresourceforstudents

preparingtorthecollegeentranceexam.

W:Oh,yes.That'sapopularbookamongourstudents.It'slocatedinthe

literaturesection.Wouldyou1ikemetoshowyouwhereitis?

M:Yes,please.Ireallyneeditformystudies.

Q:Whatisthemaintopicoftheconversation?

yourcareer?

John:I'mveryoptimistic.Thetechnologyindustryisconstantlyevolving,

andIbelievetherearemanyopportunitiesforgrowthandinnovationinasmall

company.I'inexcitedtoseewheremycareerwilltakemenext.

Q:Whatdoesthemanpreferaboutworkinginasmallcompany?

A.Thehighersalary.

B.Theflexibilityandcreativity.

C.Theopportunitytoworkwithmorecolleagues.

Answer:B.Theflexibilityandcreativity.

解析•:在采访中,约翰提到他喜欢在小型公司工作,因为它提供了灵活性和创造性,

让他能够更多地参与决策过程并对项目产生影响。因此,他对在小公司工作的偏好是灵

活性和创造性。

3、Youwillhearashortconversationbetweentwostudentsdiscussinga

schoolproject.Listenandanswerthefollowingquestion.

Question:Whatistheprojecttheyareplanningtoworkon?

A)Asciencefairpresentation

B)Aschoolplay

C)Anenvironmentalcleanup

Answer:A)Asciencefairpresentation

Explanation:Intheconversation,onestudentmentions“Weneedtodecide

onthesciencefairproject,“whichindicatesthattheyareplanningtowork

onasciencefairpresentation.

4、Youwillhearamonologueabouttheimportanceofexercise.Listenand

answerthefollowingquestion.

Question:Accordingtothespeaker,whatisthemainbenefitofregular

exercise?

A)Improvedacademicperformance

B)Bettermentalhealth

C)Enhancedsocialskills

Answer:B)Bettermentalhealth

Explanation:Thespeakeremphasizesthepositiveimpactofexerciseon

mentalhealth,statingthatuRegularexercisehasbeenshowntoimprovemental

healthandreducestresslevels,vwhichdirectlyanswersthequestion.

5.Youwillhearaconversationbetweentwostudentsdiscussingaresearch

project.Listencarefullyandchoosethebestanswertothefollowingquestion.

Question:Whatisthemaintopicoftheresearchproject?

A.Theimpactofsocialmediaonstudents7lives.

B.Theeffectsofonlinelearningonacademicperformance.

C.Thehistoryofvideogamesandtheirevolution.

D.Theroleofexerciseinmaintainingmentalhealth.

Answer:A

Explanation:Theconversationclearlyfocusesonhowsocialmediaimpacts

students,lives,makingoptionAthecorrectchoice.Theotheroptionsarenot

mentionedintheconversation.

6.Youwi11hearaspeechbyaprofessordiscussingtheimportanceofglobal

awarenessineducation.Listencarefullyandanswerthefollowingquestion.

Question:Accordingtotheprofessor,whatisthemainreasonforpromoting

globalawarenessineducation?

A.Toincreasethenumberofstudentswhostudyabroad.

B.Toimprovestudents'languageskills.

C.Tohelpstudentsbecomemoreculturallysensitive.

D.Toencouragestudentstoparticipateininternationalcompetitions.

Answer:C

Explanation:Theprofessoremphasizestheimportanceofcultural

sensitivityandunderstandingdiverseperspectives,makingoptionCthecorrect

answer.Theotheroptionsarenotmentionedasthemainreasonsforpromoting

globalawareness.

7.Youwillhearaconversationbetweentwofriends,discussingtheirweekend

plans.Listencarefullyandanswerthequestion.

Question:WhaldoesthemanplantodoonSaturdayaflernoon?

A)Goshopping.

B)Visithisgrandparents.

C)Attendafootballgame.

Answer:B)Visithisgrandparents.

Explanation:Themanmentions,“Ithink1511visitmygrandparentsthis

Saturdayafternoon.nThisindicatesthathisplanistovisithisgrandparents,

makingoptionBthecorrectanswer.

8.Youwi11hearashortlectureabouttheimportanceofsleep.Listen

carefullyandanswerthequestion.

Question:Accordingtothelecture,whatisthemostsignificantbenefit

ofagoodnight'ssleep?

A)Improvedmemory.

B)Increasedenergylevels.

C)Enhancedcreativity.

Answer:A)Improvedmemory.

Explanation:Thespeakerstates,“Oneofthemostsignificantbenefitsof

agoodnight'ssleepisimprovedmemory.Duringsleep,thebrainconsolidates

information,makingiteasiertoremember."ThismakesoptionAthecorrect

answer.Whi1eincreasedenergylevelsandenhancedcreativityarealsomentioned

asbenefitsofsleep,thelecturehighlightsimprovedmemoryasthenost

significant.

9.YouwillhearashortconversationbetweenIwostudentsdiscussingtheir

weekendplans.Listenandanswerthequestion.

Question:WhatdoesthemalestudentplantodoonSaturdaymorning?

A.Goshopping.

B.Visitafriend.

C.Workonaproject.

Answer:B

Explanation:Themalestudentsays,'Tirplanningtovisitafriendin

thecitycenteronSaturdaymorning."Thisindicatesthathehasplanstovisit

afriend,makingoptionBthecorrectanswer.

10.Youwillhearamonologueaboutthebenefitsofexercise.Listenand

answerthequestion.

Question:Accordingtothespeaker,whatisoneofthemainreasonsexercise

isimportant?

A.Ithelpsyouloseweight.

B.Itimprovesyourmood.

C.Itreducesstress.

Answer:B

Explanation:Thespeakermentions,uExercisehasbeenshowntoimprevemood

andreducefeelingsofanxietyanddepression.Thisstatementindicatesthat

oneofthemainreasonsexerciseisimportantisitsimpactonmood,makingoption

Bthecorrectanswer.

11.YouwillhearaconversationbeLweenIwofriends.Listencarefullyand

choosethebestanswertothefollowingquestion.

Whatisthewomanplanningtodoafterhergraduation?

A.TeachEnglishinChina.

B.Workforamultinationalcompany.

C.Continueherstudiesabroad.

D.Startherownbusiness.

Answer:C

Explanation:Tntheconversation,thewomanmentionsthatshehasbeen

acceptedintoagraduateprogramintheUnitedStatesandisexcitedaboutthe

opportunitytocontinueherstudiesabroad.Therefore,thecorrectansweris

C.

12.Youwillhearashortlectureabouttheimportanceofphysicalexercise.

Listencarefullyandanswerthefollowingquestion.

Accordingtothelecture,whatisoneofthebenefitsofregularphysical

exercise?

A.Improvedmemoryandcognitivefunction.

B.Decreasedriskofheartdisease.

C.Increasedproductivityatwork.

D.Enhancedsocialskills.

Answer:B

Explanation:Inthelecture,thespeakerdiscussesthevarioushealth

benefitsofregularphysicalexercise,andoneofthepointsnienlionedisthe

decreasedriskofheartdisease.Therefore,thecorrectanswerisB.

13.Youwillhearaconversationbetweentwostudents,AlexandEnily,

discussingtheirsummerplans.Listenandanswerthequestion.

Question:WhatactivityisEmilyplanningtodothissummer?

A)Learnanewlanguage

B)Traveltoanewcountry

C)Takeanonlinecourse

D)Volunteeratalocalshelter

Answer:B

Explanation:Intheconversation,Emilymentionsthatshe*splanningatrip

toJapanthissummer,whichindicatesherplantotraveltoanewcountry.

Therefore,optionBisthecorrectanswer.

14.Youwillhearashortlectureabouttheimportanceofexercise.Listen

andanswerthequestion.

Question:Whatisoneofthemainreasonsmentionedinthelecturefor

regularexercise?

A)Ithelpsimproveconcentration

B)Itcanreducestresslevels

C)Itincreasestheriskofinjury

D)Itdecreasesenergylevels

Answer:B

Explanation:Thelectureemphasizesthebenefitsofregularexercise,

includingitsabilitytoreducestresslevels.ThisalignswithoptionB,making

itthecorrectanswer.Theotheroptionsarenotsupportedbytheinformation

giveninthelecture.

15^Whatdoesthenansuggestthewomando?

A)Gotothelibrarytostudy

B)Takeabreakandgetsomerest

C)Joinhimforacupofcoffee

D)Reviewtheirnotestogether

Answer:B)Takeabreakandgetsomerest

Explanation:Tntheconversation,themannoticesthatthewomanhasbeen

studyingforalongtimeandsuggeststhatshemightneedabreaktorefresh

herselfbeforecontinuingherstudies.Thisindicatesthathissuggestionis

aimedathelpingherrelaxratherthancontinuingtostudyimmediately.

三、阅读第一节(第1题7.5分,其余每题10分,总37.5分)

第一题

Passage:

Inrecentyears,theimportanceofenvironmentalconservationhasbecome

increasinglyevident.Therapidindustrializationandurbanizationhave1edto

significantenvironmentalchallenges,includingpollution,deforestation,and

climatechange.Asaresult,manyindividualsandorganizationsaretakingsteps

topromotesustainablepracticesandraiseawarenessaboutenvironmental

issues.

OnesuchorganizationistheGlobalGreenInitiative(GGI),whichfocuses

onimplementingprojectsthataimtoreducecarbonemissionsandpronote

renewableenergysources.GGThasbeenparticularlysuccessfulindeveloping

countries,wheretheyhaveworkedwithlocalcommunitiestocreatesustainable

agriculturepracticesandimproveenergyefficiencyinhomes.

ThefollowingisanexcerptfromareportpublishedbyGGIontheirrecent

projectinasmal1ruralvi11ageinAfrica.

Excerpt:

ThevillageofKigali,locatedintheheartoftheAfricansavannah,has

longbeenaffectedbytheharshrealitiesofenvironmentaldegradation.Theonce

lushlandscapehasbeenseverelydepletedbydeforestation,andthelocal

communityhasbeenstrugglingtomaintaintheirtraditionalwayoflife.

Recognizingtheurgencyofthesituation,theGlobalGreenInitiativedecided

totakeaction.

Theproject,knownasuGreenKigali,“aimedtoaddressbothimmediateand

long-termenvironmentachailenges.Oneofthekeyinitiativeswasthe

introductionofanewagriculturalsystemthatwouldreducetheneedforchemical

fertilizersandpesticides.Thiswasachievedbytraininglocalfarmersin

organicfarmingtechniques,whichincludedcroprotation,composting,andthe

useofnaturalpestcontrolmethods.

Additionally,theprojectfocusedonimprovingenergyefficiencyinthe

village.Solarpanelswereinstalledontheroofsofmanyhomes,providinga

sustainablesourceofeleclriciLy.ThisnotonlyreducedIherelianceoncoslly

andenvironmentallyharmfulkerosenelampsbutalsoimprovedtheoveral1quality

oflifefortheresidents.

Theresultsoftheprojecthavebeenoverwhelminglypositive.Thevillage

hasseenasignificantreductionindeforestation,andthelocalcommunityhas

gainedvaluableskillsinsustainableagriculture.Theintroductionofsolar

panelshasalsoledtoadecreaseinrespiratoryhealthissues,asresidents

arenowexposedtolessindoorairpollution.

Questions:

1、WhatisthemainpurposeoftheGlobalGreenInitiative?

A)Topromotetourismindevelopingcountries

B)Toreducecarbonemissionsandpromoterenewableenergysources

C)Toprovidefinancialaidtodevelopingcountries

D)Toincreasethenumberofinternationalaidorganizations

2、Howhasthe“GreenKigali"projectaddressedtheissueofdeforestationinthevillage

ofKigali?

A)Byencouragingthevillagerstoburnmorewoodforfuel

B)Byimplementinganewagriculturalsystemthatreducestheuseofchemical

fertilizersandpesticides

C)Byprovidingthevillagerswithfreegasoline

D)Byplantingmoretreesinthevillage

3、Whatistheprimar/benefitofinstallingsolarpanelsinthehomesofthevillagers?

A)Toincreasethevillage'scarbonfootprint

B)Toprovideamoreconvenientsourceofelectricity

C)Toreducetherelianceonkerosenelamps

D)Toencouragethevilagerstotravelmorefrequently

4、Whathasbeentheoverallimpactofthe“GreenKigali"projectonthevillageof

Kigali?

A)Ithasledtoanincreaseindeforestation

B)Ithasimprovedthequalityoflifefortheresidents

C)Ithascausedasignificantdecreaseinthenumberoflocalfarmers

D)Ithashadnoeffectontheenvironmentorthecommunity

Answers:

1、B

2、B

3、C

4、B

第二题

ReadingComprehension-SectionA

Passage1

Theworldoftechnologyisevolvingatanunprecedentedrate,andwithit,

thewayweliveourlives.Fromsmartphonestoself-drivingcars,theinnovations

thatonceseemedlike£distantdrcamarenowbecomingareality.Thisrapid

change,however,hassparkeddebatesaboutwhetherthesetechnological

advancementsareforthebetteroriftheycomewiththeirownsetofchallenges.

Oneareawherethisdebateisparticularlyintenseisintherealmof

artificialinleiligerice(AT).Ononehand,AIhasthepolenliallorevolutionize

industries,makingprocessesmoreefficientandopeningupnewpossibi1ities.

Forexample,inthehealthcaresector,AIcanassistdoctorsindiagnosing

diseasesfasterandwithgreateraccuracy.Ineducation,personalizedlearning

platformspoweredbyAIcantailoreducationalcontenttotheindividualneeds

ofstudents,potentiallyimprovinglearningoutcomes.

Ontheotherhand,thereareconcernsovertheimpactofAIonemployment.

Asmachinesbecomemorecapableofperformingtasksthatweretraditionallydone

byhumans,there*safearthatmanyjobswi11becomeobsolete.Thiscouldlead

tosignificantsocialandeconomicdisruptions,especiallyforthosein

lower-skilledpositions.Furthermore,asAIsystemsgrowmorecomplex,

questionsaroundprivacy,security,andethicsalsocometotheforefront.

Ensuringthatthesetechnologiesareusedresponsiblyanddonotinfringeupon

people,srightsisachallengethatmustbeaddressed.

Despitethesechallenges,theconsensusamongexpertsisthatwiththeright

policiesandsafeguardsinplace,thebenefitsofATandotheremerging

technologiesfaroutweightherisks.It'scrucial,therefore,forgovernments,

businesses,andindividualsaliketoworktogethertoensurethatasweembrace

thefuture,wedosoinawaythatisinclusive,sustainable,andbeneficial

forall.

Questions:

1>Accordingtothepassage,whatisonepositiveimpactofAIinthe

healLhcaresector?

•A)Itreducestheneedforhospitals.

•B)Ithelpsdoctorsdiagnosediseasesmoreaccurately.

•C)Itreplacestheroleofdoctors.

•D)Itdecreasesthecostofmedicaltreatment.

•Answer:B)Ithelpsdoctorsdiagnosediseasesmoreaccurately.

2、WhichofthefollowingbestdescribesaconcernrelatedtoAlandemployment?

•A)AIwillcreatemorejobsthanitelininates.

•B)ATwi11makehumanworkersmorecompetitive.

•C)ManyjobsmaybecomeunnecessaryduetoAl.

•D)AIwillonlyaffecthigh-skilledjobs.

•Answer:C)ManyjobsmaybecomeunnecessaryduetoAI.

3、WhatdoesthepassagesuggestaboutthedevelopmentofAlanditsassociated

technologies?

•A)Theyshouldbebannedduetothepotentialrisks.

•B)Thebenefitsaretoosmalltojustifyfurtherdevelopment.

•C)Theirdevelopnentshouldcontinuewithproperregulations.

•D)Theyarelessimportantcomparedtotraditionalmethods.

•Answer:C)Theirdevelopmentshouldcontinuewithproperregulations.

4、Basedontheinformationinthepassage,whichofthefollowingisNOTmentionedas

achallengeposedbyAl?

•A)Privacyissues.

•B)Securityconcerns.

•C)Ethicaldilemnas.

•D)Environmentaldegradation.

•Answer:D)Environmentaldegradation.

第三题

ReadingPassage

Inthefollowingtext,readthepassageandanswerthequestionsbychoosing

thebestanswer(A,B,C,orD)fromtheoptionsgiven.

Afewyearsago,theideaofon]inelearningwasstil1consideredanovelty.

However,inrecenttimes,ithasbecomeanintegralpartoftheeducation

landscape,particularlyduetotheglobalpandemicthatforcedschoolstoclose

andstudentstolearnfromhome.Onlinelearningoffersnumerousbenefits,but

italsopresentschallengesthateducatorsandstudentsmustnavigate.

Thebenefitsofonlinelearningaremultifaceted.Firstly,itprovides

flexibility,allowingstudentstolearnattheirownpaceandintheirown

environment.Thiscanbeparticularlyadvantageousforstudentswithdifferent

learningstylesorthosewhohavepart-timejobsorothercommitments.Secondly,

onlinelearningcanbemorecost-effectivethantraditionalclassroomsettings,

asiteliminatestheneedforcommutingandreducesthecostsassociatedwith

physicalfacilities.Lastly,onlinelearningcanopenupeducational

opportunitiestoindividualsinremoteareaswhomaynothaveaccesstoquality

educationotherwise.

Despitethesebenefits,onlinelearningisnotwithoutitschallenges.One

ofLhemosIsignificanlchallengesisIhelackofface-lo-faceinleraclion.This

canleadtoasenseofisolationforsomestudentsandmakeitdifficultfor

themtodevelopessentialsocialandcommunicationskills.Additionally,the

absenceofastructuredenvironmentcanmakeitharderforstudentstostay

motivatedanddisciplined.Moreover,notallstudentshaveequalaccesstothe

necessarytechnologyorastableinternetconnection,whichcanfurtherhinder

theirlearningexperience.

Thefollowingarticleexploressomeofthekeyissuesandstrategiesfor

successfulonlinelearning.

Thefollowingarticleisbasedonthepassageabove.Readthearticleand

answerthequestionsbelow.

OnlineLearning:ANewReality

Astheworldcontinuestoadapttothenewnormalbroughtaboutbythe

pandemic,onlinelearninghasbecomeacrucialcomponentoftheeducational

ecosystem.Whileitoffersflexibilityandcostsavings,italsodemandsa

differentsetofskillsandstrategiesfrombotheducatorsandstudents.

1、Whatisoneoftheprimarybenefitsofonlinelearningmentionedinthe

passage?

A.Itpromotessocialinteraction.

B.Itismorecost-effective.

C.Itrequireslesstimecommitment.

D.Itiseasiertoaccesseducationalmaterials.

2、Accordingtottwpassage,whaLisasignificanlchallengeforonline

learners?

A.Theabilitytoworkingroups.

B.Thelackofface-to-faceinteraction.

C.Theneedforphysicalexercise.

D.Thedifficultyofmanagingtimeeffectively.

3、Whymightonlinelearningbeadvantageousforstudentswithpart-time

jobs?

A.Itallowsthemtoworklongerhours.

B.Itreducestheirneedfortransportation.

C.Itprovidesmoreflexibilityintheirstudyschedule.

D.Itincreasestheirearningpotential.

4、WhichofthefollowingisNOTmentionedasachallengeofonlinelearning

inthepassage?

A.Thelackofaccesstotechnology.

B.Thedifficultyofstayingmotivated.

C.Theimportanceofphysicaleducation.

D.Theneedforstructuredlearningenvironments.

Answers:

1、B.Itismorecost-effective.

2、B.Thelackofface-to-faceinteraction.

C.Itprovidesnoreflexibilityintheirstudyschedule.

4、C.TheimporLanceofphysicaleducation.

Question4

Passage:

TheBenefitsofLearningaSecondLanguage

Intoday'sincreasinglyglobalizedworld,theabilitytospeakmorethan

onelanguageisbecomingmoreadvantageous.Notonlydoesitopendoorsto

communicationwithpeoplefromdifferentbackgrounds,butitalsohascognitive

benefitsthatcanimprovebrainfunction.

Firstly,learningasecondlanguagecanimproveyourcareerprospects.Many

companiestodayrequireemployeeswhocancomnunicateeffectivelywith

internationalclientsorcolleagues.Thismeansthatindividualswhoare

bilingualormultilingualhaveanedgeinthejobmarket.Moreover,theyare

oftenpaidbetterduetotheiruniqueskillset.

Secondly,therearecognitiveadvantagestolearninganotherlanguage.

Studieshaveshownthatpeoplewhospeakmultiplelanguagestendtohavebetter

memoryskillsandmultitaskingabi1ities.Thesecognitivebenefitsextend

beyondjustspeakingthelanguage;theyalsocontributetooverallbrainhealth

andcanevendelaytheonsetofdementiainlaterlife.

Lastly,speakinganotherlanguagecanenrichone'sculturalunderstanding.

Itallowsforadeeperappreciationofliterature,film,andmusicfronother

cultures.Italsofostersempathyandunderstandingbyenablingindividualsto

seetheworldfromdifferentperspectives.

Inconclusion,LhebenefiIsoflearningasecondlanguagearenumerousand

far-reaching.Itnotonlyenhancespersonaldevelopmentbutalsoopensup

professionalopportunitiesandbroadensone'sworldview.

1>Whatisoneofthecareerbenefitsmentionedinthepassageoflearning

asecondlanguage?

A.Itguaranteesajobinmultinationalcorporations.

B.Itincreasesjobmarketcompetitiveness.

C.Itensureshigherpositionswithinacompany.

D.Itprovidesfreetravelopportunitiesabroad.

Answer:B.Itincreasesjobmarketcompetitiveness.

2、Accordingtothepassage,howdoeslearningasecondlanguageaffect

cognitiveabilities?

A.Itdiminishesmemoryskillsovertime.

B.Itenhancesmultitaskingabilitiesandmemory.

C.Itreducestheabilitytolearnnewtasks.

D.Ithasnoimpactoncognitivefunctions.

Answer:B.Itenhancesmultitaskingabilitiesandmemory.

3、WhichofthefollowingisNOTlistedasabenefitoflearningasecond

languageinthepassage?

A.Improvedcareerprospects.

B.Cognitiveenhancement.

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论