版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
大学英语B3
一、交际英语
1、-Goodmorning,John.Howareyoudoing?
A:I'mpleased.
B:Goodnight.
C:Notsobad.Andyou?
D:Howdoyoudo?
答案:C
2^-Howdoyoudo?-
A:Fine,thankyou.
B:Howdoyoudo?
C:Nottoobad.
D:Verywell.
答案:B
3、-Good-byefbrnow.
A:Thesametoyou.
B:That'sOK.
C:Seeyou.
D:Longtimenosee.
答案:c
4、-Hello,I'mHarryPotter.
-Hello,mynameisCharlesGreen,but.
A:callmyCharles
B:callmeatCharles
C:callmeCharles
D:callCharlesme
答案:C
电大、各类远程网络教育统考大学英语B、计算机应用基础辅导
2023年12月大学英语B、计算机应用基础统考全套题库,精心整顿并归类完
毕,视频教程讲解,附小抄,一次性通过,需要联络QQ:
5、-Who'sspeaking?
-ThisisTom.
A:speaks
B:spoken
C:speaking
D:saying
答案:C
电大、各类远程网络教育统考大学英语B、计算机应用基础辅导
2023年12月大学英语B、计算机应用基础统考全套题库,精心整顿并归类完
毕,视频教程讲解,附小抄,一次性通过,需要联络QQ:
二、阅读理解
1、AyoungmanwholivedinLondonwasinlovewithabeautifulgirl.一种居住在伦敦的年轻
人爱上了•种漂亮口勺姑娘。Soonshebecamehisfiancee(未婚妻).Themanwasverypoorwhile
thegirlwasrich.Theyoungmanwantedtomakeherapresentonherbirthday.Hewantedtobuy
somethingbeautifulforher.buthehadnoideahowtodoit,ashehadverylittlemoney.Thenext
morninghewenttoashop.Thereweremanyfinethingsthere:goldwatches,diamond...butallthese
thingsweretooexpensive.Therewasonethinghecouldnottakehiseyesoff.Itwasabeautifulvase.
Thatwasasuitablepresentforhisfiancee.Hehadbeenlookingatthevaseforhalfanhourwhenthe
manageroftheshopnoticedhim.Theyoungmanlookedsopale,sadandunhappythatthemanager
askedwhathadhappenedtohim.
Theyoungmantoldhimeverything.Themanagerfeltsorryforhimanddecidedtohelphim.A
brightideastruckhim.Themanagerpointedtothecorneroftheshop.Tohisgreatsurprisetheyoung
mansawavasebrokenintomanypieces.Themanagersaid:"Whentheservantenterstheroom,he
willdropit."
Onthebirthdayofhisfianceetheyoungmanwasveryexcited.
Everythinghappenedashadbeenplanned.Theservantbrough:inthevase,andasheenteredthe
room,hedroppedit.Therewashorroroneverybody'sface.Whentheboxwasopened,theguestssaw
thateachpiecewaspackedseparately.
(1)、ThestorytookplaceintheUnitedStates.
A:T
B:F
答案:B
(2)、Theyoungman'sfamilywaspoorwhilethebeautifulgirlisrich,accordingtothepassage.
A:T
B:F
答案:A
(3)、TheyoungmanwantedtobuyapresentasaChristmasgiftforthegirl.
A:T
B;F
答案:B
(4)、Theshopmanagercametotalktotheyoungman,becausehewaspoorlydressed.
A:T
B:F
答案:B
⑸、Onthebirthdayofhisfiancee,theyoungmanwasexcitedbecausethegirlwasinlovewithhim.
A:T
B:F
答案:B
2、TheFrenchRevolutionbrokeoutin1789.1789年法国革命爆发。AtthetimeFrancewasina
crisis.Thegovernmentwasbadlyrunandpeople'slivesweremiserable.KingLouisXIVtriedto
controlthenationalparliamentandraisemoretaxes.Buthiseffortfailed.Heorderedhistroopsto
Versailles.ThepeoplethoughtthatLouisintendedtoputdowntheRevolutionbyforce.OnJuly14,
1789,theystormedandtooktheBastille,wherepoliticalprisonerswerekept.Eversincethatday,July
14hasbeentheFrenchNationalDay.Louistriedtoflee(hecountryin1792,togetsupportfrom
AustriaandPrussia.However,hewascaughtandputinprison.InSeptember1792,themonarchywas
abolished.Inthesameyear,Louiswasexecuted.Afewmonthslaterhiswife,Marie,alsohadherhead
cutoff.TheRevolutionofFrancehadfrightened(heotherkingsofEurope.ArmiesfromAustriaand
PrussiabegantomarchagainstFrance.TheFrenchraisedrepublicanarmiestodefendthenation.The
Revolutionwentthroughaperiodofterror.Thousandsofpeoplelosttheirlives.Intheend,power
passedtoNapoleonBonaparte.
⑴、What'sthispassageabout?
A:France.
B:KingLouis.
C:TheFrenchRevolution.
D:Europe.
答案:C
(2)、Whichdidnothappenin1789?
A:TheFrenchRevolutionbrokeout.
B:Thenationaleconomywasdevelopingrapidly.
C:Thegovernmentwasntwellrun.
D:KingLouisXIVwasinpower.
答案:B
(3)、Wherewerethepoliticalprisonerskept?
A:InVersailles.
B:InAustria.
C:InPrussia.
D:InBastille.
答案:D
(4)、Whatdoestheunderlinedword"abolished"mean?
A;Putoff.
B:Established
C:United
D:Ended
答案:D
(5)、WhatwasNOTtheeffectoftheRevolution?
A:July14hasbecometheFrenchNationalDay.
B:ItbroughtsomeimpactontheotherEuropeankings.
C:Louis'swife,Maricwaskilled.
D:Thekingtriedtocontrolthenationalparliament.
答案:D
三、词汇与语法
1、Therehavebeenmanyintheirmarriagebuttheystillloveeachother.
A:rightandwrong
B:backandforth
C:upsanddowns
D:rightandleft
答案:C
2、Idon'tknowtodealwithsuchmatter.
A:what
B:how
C:which
D:/
答案:B
3、Asthebuscameroundthecorner,itranabigtreebytheroadside.
A:into
B:on
C:over
D:up
答案:A
4、WhenLilycamehomeat5p.m.yesterday,hermotherdinnerinthekitchen.
A:cooked
B:wascooking
C:cooks
D:hascooked
答案:B
5、TheyoungladycomingevertousourEnglishteacher;thewayshewalkstellsusthat!
A:mustbe
B:canbe
C:wouldbe
D:couldbe
答案:A
四、完型填空
Modemzoosareverydifferentfromzoosthatwerebuiltfiftyyearsago.现代动物园和5。年前
修建的动物园有很大的不一样。Atthattime,zooswereplaces]peoplecouldgotosee
animalsfrommanypartsoftheworld.Theanimalslivedincagesthatweremade2concrete
withironbars,cagesihatwereeasytokeepclean.
Unfortunatelyfortheanimals,thecagesweresmallandimpossibletohidein.Thezoo
environmentwasanythingbutnatural.3thezookeeperstookgoodcareoftheanimalsandfed
(hemwell,manyoftheanimalsdidno(thrive;theybehavedinstrangeways,and(heyoftenbecame
ill.
Inmodemzoos,peoplecanseeanimalsinmorenaturalhabitats.Theanimalsaregivenmore_
4_inlargeareassothattheycanlivemorecomfortablyastheywouldinnature.Eventhe
appearanceofzooshaschanged.Treesandgrassgrowinthecages,andstreamsofwaterflow5
theareasthatanimalslivein.
(1)、
A:of
B:Although
Cswhere
D:over
E:freedom
答案:C
⑵、
A:of
B:Although
C:where
D:over
E:freedom
答案:A
(3)、
A:of
B:Although
C:where
D:over
E:freedom
答案:B
(4)、
A:of
B:Although
C:where
D:over
E:freedom
答案:E
⑸、
A:of
B:Although
C:where
D:over
E:freedom
答案:D
五、英译汉
(l)^Pleasegivethisbooktowhoever
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2027年执照出借合同二篇
- 合规转利润:降本增效全指南(2026)《GBT 36416.2-2018试验机词汇 第2部分:无损检测仪器》
- 合规转利润:降本增效全指南(2026)《GBT 36108-2018口腔固定修复CAD软件技术要求》
- 合规转利润:降本增效全指南(2026)《GBT 35994-2018粮油机械 面团拉伸仪》
- 芳香油原料加工工安全规程水平考核试卷含答案
- 土方机械维修工安全知识竞赛考核试卷含答案
- 《笔算除法(二)》教学设计
- 面神经麻痹的护理
- 剪纸工安全生产能力评优考核试卷含答案
- 调香师复测评优考核试卷含答案
- 《实测实量管理制度》
- 2026秋北师大版小学数学四年级上册(新教材)教学计划附进度表
- 2025年直播电商粉丝画像分析工具
- 2026年秋季二年级英语上册教学计划(人教PEP版)
- 北京市东城区2025−2026学年第二学期期末样卷高一数学试题(含答案)
- 石油炼化安全生产自查报告范文
- 批判性思维智慧树知到期末考试答案章节答案2024年浙江大学
- 《工程建设标准强制性条文电力工程部分2023版》
- 唐诗宋词鉴赏(第二版)PPT完整全套教学课件
- 美国第一健康养生基地图森峡谷农场案例研究分析(上)
- 第一章园艺产品的品质
评论
0/150
提交评论