版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
2026成都棠湖外国语高一英语分班考试练习题含答案Listening(30points)
1.Whatdoesthemanwanttodo?
A.Buyabook
B.Findalibrary
C.Askfordirections
Script:
M:Excuseme,couldyoutellmewherethenearestlibraryis?
W:Sure,it'sjustaroundthecornerontheleft.
Answer:B
2.Whattimeisitnow?
A.7:30
B.8:00
C.8:30
Script:
W:Themeetingstartsat8:30.It'salready8:15.
M:Weshouldhurryupthen.
Answer:C
3.Whatisthewomandoing?
A.Cooking
B.Readingabook
C.WatchingTV
Script:
M:Whatareyoudoing,Jane?
W:I'mcookingdinnerforus.Wouldyouliketohelp?
Answer:A
4.Whycan'tthemangototheparty?
A.Hehastostudy
B.Hehastowork
C.Heissick
Script:
W:Areyoucomingtothepartytonight?
M:I'msorry,Ican't.Ihavetostudyfortheexam.
Answer:A
5.Whatdoesthewomanmean?
A.Shelikesthemusic
B.Shedoesn'tlikethemusic
C.Sheistiredofthemusic
Script:
M:Doyoulikethismusic?
W:Ican'tstandit.It'stooloud.
Answer:B
Reading(40points)
Passage1
Questions15arebasedonthefollowingpassage.
TheInternethasrevolutionizedthewaywelive,work,andcommunicate.Ithasopenedupaworldofpossibilities,allowingpeopletoaccessinformation,connectwithothers,andconductbusinessfromanywhereintheworld.However,alongwiththesebenefitscomerisks,especiallyforyoungpeoplewhomaynotbeawareofthedangersthatexistonline.
1.Whatisthemainideaofthepassage?
A.TheInternethaschangedtheworld.
B.TheInternetisdangerousforyoungpeople.
C.TheInternethasbothbenefitsandrisks.
Answer:C
2.Whatdoestheauthormeanby"risks"?
A.ThedangersoftheInternet
B.ThecostofusingtheInternet
C.ThedifficultyofusingtheInternet
Answer:A
3.Whomaynotbeawareofthedangersthatexistonline?
A.Adults
B.Youngpeople
C.Businessowners
Answer:B
4.WhatisoneofthebenefitsoftheInternetmentionedinthepassage?
A.Accesstoinformation
B.Connectingwithothers
C.Conductingbusiness
Answer:A(anyoftheoptionsA,B,orCarecorrect)
5.Whatistheauthor'stonetowardstheInternet?
A.Positive
B.Negative
C.Neutral
Answer:C
Passage2
Questions610arebasedonthefollowingpassage.
Inthepastfewyears,theuseofsolarenergyhasbeenrapidlyincreasing.Solarpanelsarebecomingmoreaffordable,andpeopleareinstallingthemontheirhomestoreducetheirenergybills.Notonlyissolarenergyacleanandrenewablesourceofpower,butitalsohelpstoreducegreenhousegasemissions,whichcontributetoclimatechange.
6.Whatisthemaintopicofthepassage?
A.Thecostofsolarpanels
B.Thebenefitsofsolarenergy
C.Thehistoryofsolarenergy
Answer:B
7.Whyaresolarpanelsbecomingmorepopular?
A.Theyaremoreaffordable
B.Theyaremoreefficient
C.Theyarebetterlooking
Answer:A
8.Whatisoneofthebenefitsofsolarenergymentionedinthepassage?
A.Itisacleansourceofpower
B.Itreducesenergybills
C.Ithelpstoreducegreenhousegasemissions
Answer:A(anyoftheoptionsA,B,orCarecorrect)
9.Whatdoestheauthormeanby"greenhousegasemissions"?
A.Thereleaseofharmfulgasesintotheatmosphere
B.Theproductionofelectricity
C.Theuseofrenewableenergysources
Answer:A
10.Whatistheauthor'sattitudetowardssolarenergy?
A.Skeptical
B.Supportive
C.Indifferent
Answer:B
Writing(30points)
11.Writeashortessay(150200words)onthetopic:"TheImportanceofLearningaSecondLanguage."
SampleAnswer:
Learningasecondlanguageisessentialintoday'sinterconnectedworld.Itopensupopportunitiesforcommunication,culturalunderstanding,andpersonalgrowth.Whenindividualslearnasecondlanguage,theycancommunicatewithpeoplefromdifferentcultures,whichfostersmutualrespectandunderstanding.Moreover,beingbilingualcanenhancecognitiveabilitiesandimprovememoryandproblemsolvingskills.Additionally,intheglobaljobmarket,proficiencyinas
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2026年成人高考专升本《英语》全真模拟试卷(一)
- 诺如病毒暴发环境终末消毒实操课件
- 世界传统医药日互动游戏课件
- 国际雪豹日互动游戏课件
- 大雪:多吃温性食物御寒课件
- 2026成都市石室天府高一入学数学分班考试真题含答案
- 2026年【临床医学检验技术(士)】题库及答案
- 2025年湖北省(专升本)历史历年真题及答案
- 2025年度乳腺甲状腺外科护士长工作总结暨工作计划
- 2026公务员时事政治热点必考题库及一套完整答案
- 中国临床肿瘤学会(CSCO)胃癌诊疗指南(2026版)
- 湖南省长沙市2026-2027学年高二上学期第一次月考物理自编卷01(人教版必修一、二、三9-11单元)(含答案)
- 2026年硕士研究生《306临床医学综合能力(西医)》试题
- 二年级(上)语文生字课课贴250字
- 小学主题班会课件:语言表达
- 《决策树与智能推理》教学课件-2025-2026学年人教版初中信息技术(人工智能专册)
- 2026年春季开学“两案九制”完整文件,工作方案应急预案晨午检复课证明传染病防控健康教育消毒隔离制度等
- SHS 01038-2019包装机维护检修规程
- 2026广发银行秋季校园招聘笔试历年典型考题及考点剖析附带答案详解
- 2026年超声乳化术配合培训视频资料
- 国际贸易参展计划书模板
评论
0/150
提交评论