版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
2026年贵州六盘水市高职单招英语试题及答案PartI:VocabularyandStructure(15points)
1.I_______(be)ateacherforfiveyearsbeforeIdecidedtochangemycareer.
A.havebeen
B.hadbeen
C.was
D.am
Answer:B
2.IfI_______(nothave)yourhelp,Iwouldn'thavepassedtheexam.
A.didn'thave
B.hadn'thad
C.haven'thad
D.wouldn'thavehad
Answer:B
3._______youfinishyourhomework,youcangoouttoplay.
A.Assoonas
B.Until
C.While
D.If
Answer:A
4.Theteacheraskedthestudents_______(nottalk)duringtheexam.
A.tonottalk
B.nottotalk
C.don'ttalk
D.notalking
Answer:B
5._______hearrive,wewillstartthemeeting.
A.Assoonas
B.Until
C.While
D.If
Answer:A
PartII:ReadingComprehension(30points)
Passage:
Inthepastfewyears,theInternethasbecomeanimportantpartofourdailylife.Ithasbroughtmanychangestothewaywelive,work,andcommunicate.However,ithasalsobroughtsomechallenges.
OneofthemainadvantagesoftheInternetisthatitprovidesuswithavastamountofinformation.Wecaneasilyfindinformationonanytopicweareinterestedin.Italsoallowsustocommunicatewithpeoplefromallovertheworld.Wecansendemails,chat,andevenmakevideocallswithourfriendsandfamily.
However,theInternetalsohasitsdisadvantages.Oneofthebiggestproblemsisthatitcanbeadistraction.Manypeoplespendtoomuchtimeonsocialmedia,playinggames,orwatchingvideos,whichcanaffecttheirstudiesorwork.AnotherissueisthattheInternetcanbeasourceoffalseinformation.Itisimportanttobecautiousandverifytheinformationwefindonline.
6.Whatisthemainideaofthepassage?
A.TheInternethaschangedourlives.
B.TheInternetprovidesalotofinformation.
C.TheInternethasbothadvantagesanddisadvantages.
D.TheInternetcanbeadistraction.
Answer:C
7.Accordingtothepassage,whichofthefollowingisNOTanadvantageoftheInternet?
A.Itprovidesavastamountofinformation.
B.Itallowsustocommunicatewithpeopleworldwide.
C.Itcanbeadistraction.
D.Ithelpsustoverifyinformation.
Answer:C
8.Theword"vast"inthesecondparagraphisclosestinmeaningto:
A.small
B.large
C.expensive
D.useful
Answer:B
9.Whatistheauthor'sattitudetowardstheInternet?
A.Positive
B.Negative
C.Neutral
D.Indifferent
Answer:C
10.Whichofthefollowingsentencesbestdescribesthestructureofthepassage?
A.ProblemSolution
B.AdvantagesDisadvantages
C.ComparisonContrast
D.CauseEffect
Answer:B
PartIII:Translation(20points)
11.TranslatethefollowingsentenceintoEnglish:"自从他来到这个城市,他的生活发生了很大的变化。"
Answer:Sincehecametothiscity,hislifehaschangedalot.
12.TranslatethefollowingsentenceintoChinese:"Knowledgeispower,andeducationisthekeytosuccess."
Answer:知识就是力量,教育是成功的关键。
PartIV:Writing(15points)
13.Writeashortessay(about100120words)onthetopic:"TheImportanceofEnvironmentalProtection."
SampleAnswer:
Theimportanceofenvironmentalprotectioncannotbeoverstated.Withtherapiddevelopmentoftechnologyandindustry,ourenvironmentisfacingseriouschallenges.Airandwaterpollution,deforestation,andclimatechangearejustafewoftheproblemsweneedtoaddress.
Protectingtheenvironmentiscrucialforthesurvivalofourplanetandfuturegenerations.Itisourresponsibilitytoreducepollution,conservenaturalresources,andpromotesustainabledevelopment.Simpleactions,suchasrecycling,usingpublictransportation,andsavingwater,canmakeabigdifference
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2026年中国石油乌鲁木齐石化分公司人员招聘参考题库及详细答案解析
- 2026年cnc技术员考前冲刺练习题200题及答案(真题汇编)
- 2026年畜牧兽医(动物疫病防控)试题及答案
- 2026年上海国盛集团有限公司人员招聘参考题库及详细答案解析
- 2026年绍兴市国有资本运营有限公司人员招聘考试备考试题及详细答案解析
- 2026年金昌市烟草专卖局人员招聘笔试参考试题及详细答案解析
- 2026年中国移动通信集团北京有限公司人员招聘考试参考试题及详细答案解析
- 2026年中国铁路成都局集团有限公司人员招聘考试模拟试题及详细答案解析
- 2026年厦门市储备粮管理集团有限公司人员招聘考试参考试题及详细答案解析
- 2026年湖北电信人员招聘考试备考试题及详细答案解析
- 2025浦发银行校招笔试真题及答案
- 2025年医疗部门患者护理工作手册
- 2026年保安员资格考试题库(含参考答案)
- 2026年职业卫生健康考试题库(附答案)
- 主体劳务扩大清包合同9篇
- 2026新教材数学 3.2 练习八九十教学课件2026-2027学年人教版四年级数学上册
- 第二单元《学习项目二 一首作品旅途中的伙伴》课件-2026-2027学年人教版(简谱)(新教材)初中音乐九年级上册
- 【方案】2026算电协同(智算中心)技术方案
- CSCO前列腺癌诊疗指南(2026版)
- 话剧《收信快乐》
- 地面建筑压覆煤矿互不影响论证报告
评论
0/150
提交评论