版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
2026年河北省高职单招英语考试试卷及答案PartI.Listening(30points)
SectionA:Dialogue(15points)
1.A:Whattimeisthetrainleaving?
B:It'sleavingat9:30p.m.
Q:Whattimeisthetrainleaving?
A)9:30a.m.
B)9:30p.m.
C)10:30p.m.
D)8:30p.m.
Answer:B
2.A:Howmuchisthebook?
B:It's50yuan,butIcangiveittoyoufor45yuan.
Q:Howmuchwillthemanpayforthebook?
A)45yuan
B)50yuan
C)55yuan
D)40yuan
Answer:A
3.A:Whatdidyoudolastweekend?
B:Iwenttothebeachwithmyfriends.
Q:Whatdidthemandolastweekend?
A)Hewenttothebeach.
B)Hevisitedhisfriends.
C)Hestudiedathome.
D)Hewentshopping.
Answer:A
4.A:Doyouliketoplaybasketball?
B:Yes,Ienjoyplayingitverymuch.
Q:Doesthemanliketoplaybasketball?
A)No,hedoesn't.
B)Yes,hedoes.
C)Hedoesn'tcare.
D)Helikestowatchit.
Answer:B
5.A:Isyourbrotherateacher?
B:No,he'sadoctor.
Q:Whatistheman'sbrother'sjob?
A)Ateacher
B)Adoctor
C)Alawyer
D)Apoliceofficer
Answer:B
SectionB:Passage(15points)
Passage1:
(Hereyoushouldwritethepassageandthequestions,followingthesamestructureasabove)
Passage2:
(Hereyoushouldwritethepassageandthequestions,followingthesamestructureasabove)
PartII.VocabularyandStructure(30points)
SectionA:MultipleChoice(15points)
1.I_______thebookyoulentmelastweek.
A)havefinished
B)finish
C)hadfinished
D)finished
Answer:A
2.She_______totheparty,butshechangedhermindatthelastminute.
A)wasgoing
B)went
C)hasgone
D)hadgone
Answer:A
3._______youlikesomemorecoffee?
A)Do
B)Would
C)Are
D)Can
Answer:B
4.I_______himsincehemovedtoanothercity.
A)haven'tseen
B)didn'tsee
C)don'tsee
D)haven'tbeenseeing
Answer:A
5.Ifit_______tomorrow,wewillstayathome.
A)rains
B)willrain
C)rained
D)hasrained
Answer:A
SectionB:FillintheBlanks(15points)
1.He_______(be)intheclassroomnow.
Answer:is
2.They_______(go)tothemovieslastnight.
Answer:went
3.I_______(notfinish)myhomeworkyet.
Answer:haven'tfinished
4._______(do)youusuallyhavebreakfast?
Answer:Do
5.He_______(be)ateacherfor10years.
Answer:hasbeen
PartIII.ReadingComprehension(40points)
Passage1:
(Hereyoushouldwritethepassageandthequestions,followingthesamestructureasabove)
Passage2:
(Hereyoushouldwritethepassageandthequestions,followingthesamestructureasabove)
Passage3:
(Hereyoushouldwritethepassageandthequestions,followingthesamestructureasabove)
PartIV.Translation(20points)
SectionA:TranslatethefollowingsentencesintoEnglish(10points)
1.昨天我去了图书馆,借了几本书。
Answer:Yesterday,Iwenttothelibraryandborrowedafewbooks.
2.她每天都努力学习,希望能考上一个好的大学。
Answer:Shestudieshardeveryday,hopingtogetintoagooduniversity.
SectionB:TranslatethefollowingsentencesintoChinese(10points)
1.Heisve
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 教师个人思想总结汇报2026(2篇)
- 2025全国新闻记者职业资格考试(新闻采编实务)经典试题解析+答案
- 2026年江苏省海外企业集团有限公司人员招聘笔试参考题库及详细答案解析
- 2026年贵阳市城市轨道交通有限公司人员招聘考试参考试题及详细答案解析
- 2025消防知识安全试题及答案
- 初中七年级心理健康教学设计:过目不忘术-基于脑科学的高效记忆策略训练
- 2025中级会计职称财务管理考试真题及答案完整版
- 高二物理教案:电势差与电场强度关系
- 2026安全生产知识竞赛题库及答案
- 高三数学教学设计:导数研究不等式恒成立与能成立问题专题
- 创新当下粮安未来-2026年世界粮食日主题班会
- 八省八校(T8)2026-2027学年度第一学期高三检测语文试卷(含答案)
- 2025年国家能源集团工作人员招聘考试笔试试题(含答案)
- 2026招商银行校园招聘模拟笔试真题(含详细答案解析)
- 城市绿道配套给排水方案
- 2026年安徽公务员行测真题试卷附答案
- 新版2026秋新北师大版数学五年级上册全册教案教学设计含综合实践合集
- 新版(2026秋)人教版(新教材)六年级数学上册全册教案合集
- 交管12123学法减分题库500题(含标准答案+解析2026全国完整版)
- 专业足球场赛事宣传策划合同
- 闭合电路的欧姆定律 课件-2026-2027学年高二上学期物理人教版必修第三册
评论
0/150
提交评论