版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
2026年湖北省武汉市高职单招英语试题及答案PartI:Listening(30points)
SectionA:Dialogue(15points)
1.A:WhattimedoesthetrainleaveforBeijing?
B:Itleavesat9:00a.m.
Question:Whattimedoesthetrainleave?
Answer:9:00a.m.
2.A:Howdoyouusuallygotoschool?
B:Iusuallytakethebus.
Question:Howdoesthespeakerusuallygotoschool?
Answer:Bybus.
3.A:Doyoulikeplayingbasketball?
B:Yes,Ido.It'smyfavoritesport.
Question:Whatisthespeaker'sfavoritesport?
Answer:Basketball.
4.A:HowlonghaveyoubeenlearningEnglish?
B:I'vebeenlearningEnglishforthreeyears.
Question:HowlonghasthespeakerbeenlearningEnglish?
Answer:Threeyears.
5.A:Isyourbrotherateacher?
B:No,he'sadoctor.
Question:Whatdoesthespeaker'sbrotherdo?
Answer:Heisadoctor.
SectionB:Passage(15points)
Listentothepassageandchoosethebestanswer.
Passage:LastSunday,Iwenttotheparkwithmyfriends.Wehadapicnicandplayedsomegames.Itwasabeautifuldaywithclearskiesandwarmsunshine.Weallenjoyedourselvesandtookmanypicturestorememberthehappymoments.
6.WhydidthespeakergototheparklastSunday?
Answer:Tohaveapicnicandplaygames.
7.Whatwastheweatherlike?
Answer:Beautiful,withclearskiesandwarmsunshine.
8.Whatdidthespeakerandtheirfriendsdointhepark?
Answer:Hadapicnicandplayedgames.
PartII:VocabularyandStructure(30points)
SectionA:Choosethebestanswer.(15points)
1.I_______mykeys.Canyouhelpmefindthem?
A.havelost
B.lost
C.amlosing
D.hadlost
Answer:A
2.She_______tothepartylastnightbecauseshewasfeelingsick.
A.didn'tcome
B.hasn'tcome
C.wouldn'tcome
D.doesn'tcome
Answer:A
3._______youfinishyourhomework,youcangooutandplay.
A.If
B.Unless
C.While
D.Because
Answer:A
4.Theteacheraskedthestudents_______quietlyduringtheexam.
A.towork
B.working
C.worked
D.work
Answer:A
5.He_______thebooktometwodaysago.
A.gave
B.gives
C.hasgiven
D.gaveto
Answer:A
SectionB:Fillintheblankswiththecorrectformoftheverb.(15points)
1.I_______(be)atthelibrarylastnight.
Answer:was
2.They_______(notfinish)theirworkyet.
Answer:havenotfinished
3.Ifit_______(rain)tomorrow,wewillstayathome.
Answer:rains
4.He_______(go)tothemovieslastweek.
Answer:went
5.They_______(be)planningapartyfornextmonth.
Answer:areplanning
PartIII:ReadingComprehension(20points)
Passage:
TheInternethasbecomeanessentialpartofourlives.Ithaschangedthewaywecommunicate,work,andentertainourselves.However,italsobringssomechallenges,suchasprivacyissuesandinformationoverload.TomakethebestuseoftheInternet,weneedtobeawareofitsadvantagesanddisadvantages.
1.Whatisthemainideaofthepassage?
Answer:TheInternethasbecomeanessentialpartofourlivesandhasbothadvantagesanddisadvantages.
2.WhataresomechallengestheInternetbrings?
Answer:Privacyissuesandinformationoverload.
3.WhatshouldwedotomakethebestuseoftheInternet?
Answer:Beawareofitsadvantagesanddisadvantages.
PartIV:Writing(20points)
Writeashortessayaboutyourfavoritebook.Includethefollowingpoints:
Thetitleandauthorof
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 电路的等效变换课件
- 2026年校招:比亚迪题库及答案
- 2026年小米秋招真题及答案
- 议论文写作指导论据分析
- 2026年校招:东方恒信集团试题及答案
- 网络教育毕业论文写作讲座大碶成校胡德昌
- 《近代中国反侵略、求民主的潮流》课件
- 心肌缺血再灌注损伤治疗进展
- 现场急救的相关知识
- 社会心理学重点第六章亲社会行为
- 装修公司与家具供应合作协议示范
- 高中数学建模竞赛试题及答案
- 2025北京语言大学出版社有限公司招聘5人笔试历年典型考点题库附带答案详解3套试卷
- 古诗词诵读《将进酒》课件+2025-2026学年统编版高二语文选择性必修上册
- 文库发布:脑外伤课件
- 黄山市自然保护地整合优化方案
- 2024-2025学年安徽省合肥市第五十中学天鹅湖校区上学期期中考试七年级数学试卷
- 如何培育战斗精神授课课件
- 家庭年度盘点模板
- 花球啦啦操教案(含图文)
- (正式版)SH∕T 3541-2024 石油化工泵组施工及验收规范
评论
0/150
提交评论