版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
2026年河南新乡市高职单招英语试题含答案PartI:VocabularyandStructure(20points)
1.I_______(be)ateacherforfiveyearsbeforeIcametothisschool.
A.havebeen
B.hadbeen
C.was
D.am
Answer:B
2.She_______(notfinish)herhomeworkyet,soshecan'tgooutandplay.
A.hasn'tfinished
B.didn'tfinish
C.doesn'tfinish
D.hasn'tbeenfinishing
Answer:A
3.IfI_______(have)enoughmoney,Iwouldtravelaroundtheworld.
A.had
B.have
C.hadhad
D.wouldhave
Answer:A
4.Theteacheraskedthestudents_______(nottalk)duringtheexam.
A.tonot
B.notto
C.don't
D.not
Answer:B
5._______youlikesomemorecoffee?
A.Do
B.Would
C.Will
D.Are
Answer:B
6.She_______(go)tothelibraryeveryweekendtoborrowbooks.
A.goes
B.went
C.hasgone
D.willgo
Answer:A
7.Thestudents_______(be)veryexcitedabouttheupcomingsportsday.
A.is
B.are
C.was
D.were
Answer:B
8._______youfinishyourwork,youcanleavetheoffice.
A.If
B.Unless
C.While
D.Because
Answer:A
9.He_______(notsee)hisfriendforalongtime,sohewashappytomeethimagain.
A.hasn'tseen
B.didn'tsee
C.hasn'tbeenseeing
D.hasn'tsaw
Answer:A
10.The_______(weather)todayisquitepleasant,withagentlebreezeandwarmsunshine.
A.weather
B.whether
C.weave
D.wet
Answer:A
PartII:ReadingComprehension(40points)
Passage1:
Inthedigitalage,technologyhasrevolutionizedthewaywecommunicate.Email,instantmessaging,andsocialmediahavemadeiteasierthanevertostayintouchwithfriendsandfamily.However,thisconveniencehasalsoledtoadeclineinfacetofacecommunicationskills.
11.Whatisthemainideaofthepassage?
A.Thebenefitsoftechnology
B.Thedeclineoffacetofacecommunication
C.Theimportanceofstayingintouchwithfriendsandfamily
D.Theriseofsocialmedia
Answer:B
12.WhichofthefollowingisNOTmentionedasaformofdigitalcommunication?
A.Email
B.Instantmessaging
C.Socialmedia
D.Phonecalls
Answer:D
Passage2:
Environmentalprotectionisapressingissueintoday'sworld.Withtheincreasingpopulationandindustrialization,thequalityofair,water,andsoilhasdeteriorated.Governmentsandindividualsneedtotakeactiontoreducepollutionandpreserveourplanetforfuturegenerations.
13.Whatisthemainconcernaddressedinthepassage?
A.Theincreasingpopulation
B.Thequalityofair,water,andsoil
C.Environmentalprotection
D.Industrialization
Answer:C
14.Whatisthesuggestedsolutiontotheproblemmentionedinthepassage?
A.Increaseindustrialization
B.Reducepollution
C.Ignoretheissue
D.Focusonpopulationgrowth
Answer:B
PartIII:Translation(20points)
15.TranslatethefollowingsentenceintoEnglish:
"在我们学校,老师鼓励学生积极参与各种活动。"
Answer:"Inourschool,teachersencouragestudentstoactivelyparticipateinvar
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 公共营养师题库(附答案)
- 妇联笔试考试真题
- 防雷检测考试题库及答案
- 防台防汛演练脚本(3版)
- 出生医学证明管理培训试题
- 磁共振成像技术模拟题10
- 常用消毒液的使用方法及浓度配制培训考核试题及答案
- 2026存量房改造背景下半边型衣架收纳系统适老化设计评估报告
- 儿科临床路径总结
- 课题一打造一流的销售心态及团队
- 自考《学前教育政策与法规》自学考试大纲
- 中国精神分裂症防治指南(2025版 完整版)
- 2026年秋人教版小学四年级数学上册教学计划及进度表(新课标新教材)
- 2026年蜀道投资集团招聘试题及答案
- 环境试验设备的可靠性分析培训
- 新浙教版2026-2027学年七年级上科学第3章 广袤浩瀚的宇宙 单元测试卷
- 云南云投康养投资有限责任公司招聘笔试题库2026
- 环氧自流平施工专项方案
- 旋挖成孔灌注桩施工监理实施细则
- 沥青混凝土路面施工质量方案
- 三年级上册快乐读书吧《格林童话》阅读测试题及答案2
评论
0/150
提交评论