版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
2026年湖南邵阳市高职单招英语试题含答案PartI:VocabularyandStructure(30points)
1.I_______(be)ateacherforfiveyearsbeforeIquitmyjob.
A.havebeen
B.hadbeen
C.was
D.am
Answer:B
2.IfI_______(have)enoughmoney,Iwouldtravelaroundtheworld.
A.have
B.had
C.hadhad
D.willhave
Answer:A
3.NeitheryounorI_______(like)spicyfood,sowewon'torderthisdish.
A.like
B.likes
C.liked
D.liking
Answer:B
4.Itisimportantforusto_______(protect)ourenvironment.
A.protect
B.protecting
C.protected
D.protection
Answer:A
5.Thestudent_______(be)lateforclassagain,sotheteacherscoldedhim.
A.hasbeen
B.was
C.is
D.hadbeen
Answer:B
PartII:ReadingComprehension(40points)
Passage:
TheInternethasbecomeanintegralpartofourdailylives.ItisdifficulttoimagineaworldwithouttheInternet.Weuseittocommunicate,getinformation,shop,andentertainourselves.However,theInternetalsohasitsdownsides.Itcanbeasourceofmisinformationandcanbeaddictive.
6.Whatisthemainideaofthepassage?
A.TheInternetisusefulforcommunication.
B.TheInternethasbothadvantagesanddisadvantages.
C.TheInternetisasourceofmisinformation.
D.TheInternetcanbeaddictive.
Answer:B
7.Accordingtothepassage,whichofthefollowingisNOTmentionedasauseoftheInternet?
A.Communication
B.Shopping
C.Entertainment
D.Travel
Answer:D
8.Whatisthetoneofthepassage?
A.Positive
B.Negative
C.Neutral
D.Sarcastic
Answer:C
PartIII:ClozeTest(20points)
Therewasonceayoungmanwholivedinavillage.Hewasverylazyandneverdidanywork.Oneday,heheardthattherewasabigtreasurehiddeninthenearbyforest.Hedecidedtogoandfindit.Onhisway,hemetanoldmanwhowarnedhimthatthetreasurewasguardedbyafiercedragon.Theyoungmandidn'tlistenandcontinuedhisjourney.
9.Theyoungmanlivedina_______.
A.town
B.city
C.village
D.country
Answer:C
10.Theyoungmanwasvery_______.
A.smart
B.lazy
C.brave
D.kind
Answer:B
11.Thetreasurewashiddenina_______.
A.cave
B.lake
C.forest
D.mountain
Answer:C
12.Thetreasurewasguardedbya_______.
A.lion
B.tiger
C.bear
D.dragon
Answer:D
PartIV:Writing(10points)
Writeashortessay(100120words)abouttheimportanceofexerciseformaintaininggoodhealth.
Regularexerciseiscrucialformaintaininggoodhealth.Ithelpstokeepourbodiesfitandstrong,improvescardiovascularhealth,andboostsourimmunesystem.Exercisealsohelpstoreducestressandimprovementalhealth.Peoplewhoexerciseregularlytendtohavelowerrisksofchronicdiseasessuchasheartdisease,diabetes,andobesity.Therefore,itisimportanttoincorporateexercisein
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2026年湖南省吉首市高三历史上册期末考试检测卷及参考答案【满分必刷】
- 2026年河北省涿州市高一化学上册期末考试模拟卷(必刷)附答案
- 2025~2026学年河北邯郸市部分学校高一下学期7月期末核心素养训练物理试卷
- 2025~2026学年江西九江市六校高二下学期期末考试物理试卷
- 2026年浙江省临安市高三物理下册期末考试模拟测试卷及答案
- 2026年江苏省张家港市高一化学上册期末考试测试卷(网校专用)附答案
- 2026年江苏省仪征市高一化学上册期末考试考试卷【典优】附答案
- 2026年湖南省冷水江市高一化学上册期末考试模拟试卷及答案【易错题】
- 2026年广东省化州市高三物理下册期末考试模拟考试卷及参考答案
- 2026年吉林省龙井市高三生物上册期末考试模拟卷及答案
- 2026木材干燥技术创新与质量控制标准报告
- 2026广东江门市公安局警务辅助人员招聘161人(第二批)考试备考题库及答案解析
- 江苏省自考11009广告策划与创意高频考点重点
- 雨课堂学堂在线学堂云《人工智能时代的创新思维(北京理工)》单元测试考核答案
- (已压缩)广东省工程勘察设计服务成本取费导则(2024版)
- T/CECS 10214-2022钢面镁质复合风管
- JJF(新) 128-2024 热量表配对铂热电阻校准规范
- 黑洞课件教学课件
- 甲方工程管理手册
- 建筑安装工程设备与材料的划分
- DL∕T 5529-2017 电力系统串联电容补偿系统设计规程
评论
0/150
提交评论