版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
2026年江西省鹰潭市高职单招英语考试试题及答案SectionA:VocabularyandGrammar(30points)
1.Choosethebestanswertocompletethesentence.
A.I_______(ambeing,am,havebeen,been)toBeijingthreetimes.
a)ambeing
b)am
c)havebeen
d)been
Answer:c
2.Whichofthefollowingsentencesisgrammaticallycorrect?
a)Hewenttothestoreandboughtsomegroceries,thenwenttothemovies.
b)Hewenttothestoreandboughtsomegroceries,thenhewenttothemovies.
c)Hewenttothestore,boughtsomegroceriesandthenwenttothemovies.
d)Hewenttothestore,boughtsomegroceries,thenwenttothemovies.
Answer:d
3.Choosethecorrectwordtofillintheblank.
The_______(weather,whether,weathered,weathering)todayisperfectforapicnic.
a)weather
b)whether
c)weathered
d)weathering
Answer:a
4.Whichofthefollowingsentencesusesthecorrectformoftheverb?
a)Shedidn'twenttothepartylastnight.
b)Shedidn'tgonetothepartylastnight.
c)Shedidn'tgotothepartylastnight.
d)Shedidn'tgonetotheparty.
Answer:c
5.Choosethecorrectwordtocompletethesentence.
Theteacheraskedthestudentsto_______(submit,submitting,submitted,submits)theirhomeworkbytheendoftheweek.
a)submit
b)submitting
c)submitted
d)submits
Answer:a
SectionB:ReadingComprehension(40points)
Passage1:
TheInternethasbecomeanessentialpartofourdailylives.Ithasrevolutionizedthewaywecommunicate,accessinformation,andconductbusiness.However,withthegrowinguseoftheInternet,issuessuchasprivacyandsecurityhavebecomemajorconcerns.
6.Whatisthemainideaofthepassage?
a)TheInternethasimprovedcommunication.
b)TheInternethasrevolutionizeddailylife.
c)PrivacyandsecurityaremajorconcernswiththeInternet.
d)TheInternetisanessentialpartofdailylife.
Answer:d
7.Theword"revolutionized"inthepassagemeans:
a)destroyed
b)improved
c)changedcompletely
d)maderevolution
Answer:c
Passage2:
Inrecentyears,theconceptofremoteworkhasgainedpopularity.Moreandmorecompaniesareallowingtheiremployeestoworkfromhomeorotherlocations.Thistrendhasledtoasignificantreductionincommutingtimeandhasprovidedemployeeswithabetterworklifebalance.
8.Whatisthemainideaofthepassage?
a)Remoteworkhasbecomepopular.
b)Companiesarereducingcommutingtime.
c)Employeespreferworkingfromhome.
d)Remoteworkimprovesworklifebalance.
Answer:a
9.Theword"commuting"inthepassagerefersto:
a)travelingtoandfromwork
b)workingfromhome
c)workinginanoffice
d)usingpublictransportation
Answer:a
SectionC:Writing(30points)
10.Writeashortessay(150200words)onthetopic:"TheImportanceofLearningaSecondLanguage."
11.Rewritethefoll
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2026年部编版四年级语文上册第7单元课后练习题及答案
- 2026年人教版高中语文必修上册第10单元阅读理解专项训练习题及答案
- 2026及未来5年中国电夹板数据监测研究报告
- 2026年湘教版七年级语文第4章同步练习题及答案
- 2027届眉山市重点中学数学七年级第一学期期末调研试题含解析
- 企业安全生产管理制度汇编
- 分户验收进度计划
- 计算机终端安全管理岗位考试题库2026
- 电商平台合作分销合同
- 2026中药材种植领域创业投资热点与规避风险指南
- 摆线针轮减速机维修培训
- 死亡病例讨论病例汇报
- 2025石家庄市正定县正定镇社区工作者考试真题
- 汽车和解协议书范本
- 《工程造价指标分类及编制指南》附录A 房屋建筑工程
- UL1977标准中文版-2019连接器UL中文版标准
- 中国食物成分表2018年(标准版)第6版
- 狼图腾读书笔记摘抄及感悟第二章(4篇)
- 话剧《收信快乐》
- 地面建筑压覆煤矿互不影响论证报告
- 公司租房合同续约
评论
0/150
提交评论