版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
黑龙江齐齐哈尔市高职单招英语练习题及参考答案1.阅读理解:
Passage:
Intherapidlydevelopingworld,technologyhasbecomeanintegralpartofourlives.Ithasrevolutionizedthewaywecommunicate,work,andplay.However,italsobringschallengesthatwemustface.
Question1:Whatisthemainideaofthepassage?
A)Technologyhasimprovedourlives.
B)Technologybringsbothbenefitsandchallenges.
C)Technologyistheonlywaytocommunicate.
D)Technologyhaschangedtheworld.
Answer:B
Question2:Accordingtothepassage,whichofthefollowingisNOTmentionedasawaytechnologyhaschangedourlives?
A)Communication
B)Work
C)Entertainment
D)Education
Answer:D
Question3:Theword"integral"inthefirstsentenceisclosestinmeaningto:
A)important
B)unnecessary
C)difficult
D)expensive
Answer:A
2.完形填空:
ClozeTest:
IwaswalkingintheparkwhenIsawalittlegirlstandingnexttoatree.Shewaslookingatsomethingontheground.Iwentovertoseewhatitwas.Thegirlpointedatabutterflythatwasstrugglingtogetoutofitscocoon.SheaskedmeifIcouldhelp.Icarefully1.(A)cutthecocoonopen,(B)pushedthebutterflyout,(C)waitedforthebutterflytocomeout,or(D)leftitalone.Ichoseto____(1)____.Thebutterflycameoutslowlyandbegantodryitswingsinthesun.Thegirlwashappytoseethebutterfly'snewlife.
Question1:Thebestchoiceforblank(1)is:
A)A
B)B
C)C
D)D
Answer:C
Question2:Theword"cocoon"inthepassagerefersto:
A)abutterfly
B)abird'snest
C)aprotectivecoveringforinsects
D)atree
Answer:C
3.单项选择:
Question1:Whichsentenceiscorrect?
A)Hehaswenttothestore.
B)Hehasgonetothestore.
C)Hehasbeentothestore.
D)Hegoestothestore.
Answer:B
Question2:Choosethecorrectverbformtocompletethesentence:
"I_______(A)ameating,(B)eat,(C)haveeaten,or(D)willeat)lunchintenminutes."
Answer:A
Question3:Whichsentenceiscorrect?
A)Thebookistooheavy,Ican'tliftit.
B)Thebookistooheavy,Ican'tpickitup.
C)Thebookistooheavy,Ican'tcarryit.
D)Alloftheabove.
Answer:D
4.阅读回答问题:
Passage:
TheInternethasmadeitpossibleforpeopletocommunicatewitheachotherinstantly,nomatterwheretheyareintheworld.Email,instantmessaging,andsocialmediaplatformslikeFacebookandTwitterhavechangedthewaywestayintouchwithfriendsandfamily.However,thistechnologyalsohasitsdownsides.Itcanleadtodecreasedfacetofacecommunicationandincreasedloneliness.
Question:WhataretheadvantagesanddisadvantagesoftheInternetmentionedinthepassage?
Answer:TheadvantagesoftheInternetmentionedinthepassagearetheabilitytocommunicateinstantlywithpeoplearoundtheworld,t
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 中医药文化校园劳动教育方案
- 水上运动基地项目规划设计方案
- 数据中心机房工程验收方案
- 2027届辽宁省辽阳市二中学教育协作团队市级名校中考物理全真模拟试题含解析
- 智慧物流产教融合实施方案
- 生物医药产教融合实施方案
- 2027届广西河池市两县重点名校中考物理全真模拟试卷含解析
- 讲座针刀治疗慢性软组织损伤新进展副本课件图文
- 中医疼痛课件完整版本
- 超声诊断学习题及答案详解
- 2025年10月 手机媒体概论(14237)自考真题
- GB/T 48023-2026数据中心冷板式液冷系统技术规范
- 孕产妇危重症紧急救治专家共识(2026年版)
- 2025年新疆公路二级造价师计量与计价实务真题及参考答案
- 2026年4月自考13181数据结构试题试题及答案
- 2026年4月自考13000英语(专升本)试题及答案
- 食品企业食品安全新员工入职培训全规划
- 2026 婴幼儿发展引导员(中级四级)职业技能鉴定考试题库(完整版)
- 矩阵理论 课件 第4章第5节凯莱-哈密顿定理与矩阵的最小多项式
- 幼儿园安全家委会
- 农村土地使用权转让协议书
评论
0/150
提交评论