高中英语 课时作业(十四)unit 6 design 北师大版必修_第1页
高中英语 课时作业(十四)unit 6 design 北师大版必修_第2页
高中英语 课时作业(十四)unit 6 design 北师大版必修_第3页
高中英语 课时作业(十四)unit 6 design 北师大版必修_第4页
高中英语 课时作业(十四)unit 6 design 北师大版必修_第5页
已阅读5页,还剩1页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

在学生就要走出校门的时候,班级工作仍要坚持德育先行,继续重视对学生进行爱国主义教育、集体主义教育、行为规范等的教育,认真落实学校、学工处的各项工作要求课时作业(十四)Unit 6Design阅读理解AOur world is a noisy place,but quiet places remain.Eight years ago,audio (声音的) engineer Gordon Hempton identified the quietest place in the continental United States.He calls the place “One Square Inch of Silence”He has used this symbolic spot in a northwestern rain forest to campaign against noise pollution.But the selfdescribed “Sound Tracker” is now going deaf.For Gordon Hempton,it started with an experience known to many people.“I was lying in bed in the springtime about a year ago.The sun was shining.The birds could be singing.They should be singing.But I was hearing none.I knew my life was going to be different.”Hemptons eyes get watery as he describes his cruel situation.More than 20 years ago he trademarked his nickname as “The Sound Tracker”Sharp hearing defined his career as an Emmy award winning sound recordist.It also led to his activism against noise pollution.He has circled the globe three times in search of the perfect sounds of nature.Hempton says his hearing loss is quickly getting worse but he has to finish his project. “I am running a race to finish the Quiet Planet collection.” Thats the title of a planned 19volume set of nature recordings.The sound tracks could be licensed for use in movies,video games,exhibits,plays and the like.Volunteer assistants now help Hempton review and edit sound files and identify imperfections.The exact cause of his hearing loss is not clear.Doctors say it may be the result of an infection,or a tumor (肿瘤) or a combination of things.Hempton is selfemployed.His health care plan does not pay for hearing loss treatment.So,for now,hes directing his attention to completing his “greatest hits” album.“After I get it finished,I have an economic cash flow to get my hearing back.Thats the first thing on my todo list.” Hes hopeful his hearing loss can be recovered.语篇解读本文是一篇记叙文。文章讲述的是一位声音追踪者的听力下降却依然坚持收集声音片段来完成自己的一张名为“安静的星球”的专辑的故事。1What do we know about Gordon Hempton according to the text?AHe never won an Emmy award.BHe fights against air pollution.CHe works as an audio engineer.DHe likes living in the United States.解析:细节理解题。由第三段第三句“Sharp hearing defined his career as an Emmy award winning sound recordist.”可知,A项不正确;由第三段第四句“It also led to his activism against noise pollution.”可知,B项不正确;由第一段第二句“Eight years ago,audio (声音的) engineer Gordon Hempton identified the quietest place in the continental United States.”可知,C项正确。D项文中没有提及。答案:C2How did Gordon Hempton feel when he knew his ears were going deaf?ACurious. BInspired.CAnnoyed. DSad.解析:推理判断题。由第三段第一句“Hemptons eyes get watery as he describes his cruel situation.”可知,Hempton在说起自己的情况时眼睛湿润了。由此可推知,当得知自己将会变聋时他很悲伤。答案:D3What contributed most to his successful career?AHis sharp hearing.BHis reliable assistants.CTravelling experiences.DThe sounds of nature.解析:细节理解题。由第三段第三句“Sharp hearing defined his career as an Emmy award winning sound recordist.”可知,敏锐的听力使他获得了成功。答案:A4What is Gordon Hempton doing now?AListening to the birds in the forest.BReceiving medical care in the hospital.CDoing activities for noise pollution.DWorking on the Quiet Planet collection.解析:细节理解题。由第五段第一句“I am running a race to finish the Quiet Planet collection.”和第六段第五句“So,for now,hes directing his attention to completing his greatest hits album.”可知,他目前一直在做这张声音专辑。答案:DBThe Lighthouse (灯塔) of Alexandria,sometimes called the Pharos of Alexandria,was a high tower built by the Ptolemaic Kingdom between 280 and 247 BC.It lay on the coastal island of Pharos at Alexandria,Egypt for the purpose of guiding sailors into the port.Between 393 and 450 ft (120 and 140 m) high,it was regarded as one of the Seven Wonders of the Ancient World.How then did the worlds first lighthouse disappear?Most records showed that it was destroyed because of earthquakes.It stood in Egypt for over 1,500 years and it even survived a tsunami (海啸) in 365 AD with a little damage.After that,however,small earthquakes happened and were the causes of cracks on the building at the end of the 10th century.After repairs,they lowered the height of the building by about 70 feet.Then in 1303 AD,a big earthquake shook the area that damaged the Pharos greatly.Egyptian records showed the final collapse (倒塌) of the building happened in 1375,though ruins remained on the site for some time until 1480.There is also an unlikely story that part of the lighthouse was destroyed by a trick.In 850 AD,it is said that the Emperor of Constantinople,an enemy of Alexandria,designed a clever trick to get rid of the Pharos.He said that there was a very large treasure buried under the lighthouse.When Caliph,the Emperor of Alexandria heard these words,he ordered people to tear down the building to get it.After he did that,he realized hed been cheated.He tried to rebuild the tower,but couldnt.So he turned it into a temple instead.As colorful as this story is,there does not seem to be much truth in it.Visitors in 1115 AD reported the Pharos was undamaged and was still operated as a lighthouse.语篇解读本文主要介绍亚历山大灯塔和它倒塌的原因。5The Ptolemaic Kingdom built the lighthouse .Ato make a great wonder in the worldBto protect ships from tsunamisCto protect their country from its enemiesDto guide ships into port解析:细节理解题。由第一段第二句话中的“for the purpose of guiding sailors into the port”可知D项正确。答案:D6When was the lighthouse completely destroyed according to Paragraph 2?AIn 1303 AD. BIn 990 AD.CIn 1375. DIn 1480.解析:细节理解题。由第二段最后一句中的Egyptian records showed the final collapse of the building happened in 1375.可知C项正确。答案:C7Which of the following shows the structure of the passage?ABCD解析:文章结构题。本文主要讲述了关于亚历山大灯塔毁灭的两种不同的解释。第一段为总述,第二段所讲的故事与三、四段的故事并列,三、四两段所讲的是一个故事。答案:C8What does this passage mainly talk about?AThe building of the Lighthouse of Alexandria.BThe ruins of the Lighthouse of Alexandria.CA famous tourist attraction in Alexandria.DAn interesting story of the Lighthouse of Alexandria.解析:主旨大意题。由第一段最后一句可知本文主要回答了How then did the worlds first lighthouse disappear?这个问题。答案:BCMontgomery County Special Olympics held its eighth yearly show of unified (联合的) basketball at Blessed Sacrament School.The gym was filled with cheerleaders (啦啦队队员),parents and friends.The walls were covered with posters made by thirdand fourthgraders at the school.And all the elementary,middle and high school unified teams were playing hard and having fun.Every basket,no matter which team scores,is cheered and celebrated.Special Olympics support more than 20 unified games.What are unified games?They are programs designed for players with special needs.In the games,they play with kids who are volunteers,called unified partners.The special athletes are unable to play normally like other healthy kids,and some of them are wheelchair (轮椅) users.In basketball,the unified partners rebound (抢得篮板球),pass and sometimes push a special athletes wheelchair.As Brian Ross,a seventhgrader at St.Albans School in Washington,says,“You just try to help and get everyone to take part.”Some special athletes have come a long way to be where they are.Caleb Head is a 15yearold special athlete.When he started,Caleb would only stand at the door and watch.Then Caleb began to practice his shooting but still would not play in the games.Now Caleb runs up and down looking for his shot.The special athletes are not the only ones who benefit (受益) from unified sports;the unified partners do,too.Marla Grusin,whose son Tyler is a special athlete,says every kid should come to a Special Olympics game.If they do,they will learn “to share the ball” and that the game “is not all about me”Not a bad lesson for any athlete.语篇解读本文是记叙文。本文描写了美国一所中学举办的联合篮球比赛盛况,这是特别奥运会的项目之一。9The first paragraph is about .Athe meaning of unified gamesBSpecial Olympics developmentCthe benefits of playing basketballDan exciting unified basketball game解析:段落大意题。本段细致地描写了一场气氛热烈的特别奥运会联合篮球比赛的盛况。答案:D10Special Olympics are especially held for students who .Aare disabledBlove cheerleadingCknow little about ball gamesDwant to become a star player解析:细节理解题。根据第二段的They ar

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论