高中英语 unit 9 wheels section  lesson 2  lesson 3课时作业 北师大版必修_第1页
高中英语 unit 9 wheels section  lesson 2  lesson 3课时作业 北师大版必修_第2页
高中英语 unit 9 wheels section  lesson 2  lesson 3课时作业 北师大版必修_第3页
高中英语 unit 9 wheels section  lesson 2  lesson 3课时作业 北师大版必修_第4页
高中英语 unit 9 wheels section  lesson 2  lesson 3课时作业 北师大版必修_第5页
已阅读5页,还剩2页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

在学生就要走出校门的时候,班级工作仍要坚持德育先行,继续重视对学生进行爱国主义教育、集体主义教育、行为规范等的教育,认真落实学校、学工处的各项工作要求Unit 9 Wheels Section Lesson 2 & Lesson 3.单句语法填空1.So far,the criminals_(discover) by the police.答案:have been discovered2Are you_(like) to be out late tonight?答案:likely 3Children should not be encouraged to rely_the electronic dictionaries as it will make them lazier.答案:on4He had a good _(impress) of the new style of the car.答案:impression5The Zhaozhou Bridge is an old bridge _(make) of stone.答案:made6They went _all the details of the plan again to make sure that the project would go smoothly.答案:through 7We _(learn) 2,000 English words so far.答案:have learned8I wrote him a letter to show my _(appreciate) of his thoughtfulness.答案:appreciation 9He is my only _(rely) friend whenever I was in trouble.答案:reliable10We were swimming in the river_suddenly the storm started.答案:when.完成句子1Nobody is willing to_(承担责任) the accident.答案:take the responsibility for2_(就我所知),he has learnt French.答案:As far as I know3What was your _(第一印象) Beijing.答案: first impression of 4_(如果我将不胜感激) you offered to help me.答案: I would appreciate it if5We cant _(指望) our parents to support us all the time.答案:rely on.完形填空Last weekend my husband and I began to put our garden to bed for the winter.By Saturday afternoon the last remaining task was to_1_the dahlia tubers (大丽花块茎)A hard frost last week had turned the dahlia leaves weak and black,quite_2_.As with many of our vegetables,this wasnt a(n)_3_year for dahlias.I got only a handful of_4_off a dozen beautifullooking plants.I thought if the plants could not flower,the tubers under the soil were likely in_5_shape;digging them up for next year seemed not worth the_6_.But_7_I changed my mind,cut back the_8_leaves,and put my spade (铁锹) into the soil.I was_9_to find a huge clump of healthy tubers,twice as big as any from last year.Even though the_10_were not good for flowering,the plants in that less lucky environment have_11_their energy silently and grown good fruits for us.Those dahlias got me thinking.For some farmers,2012 was not a good year;it has been one marked by_12_and uncertainty.Every month we heard of farms_13_because they could no longer afford to farm.Many others faced difficulties,and the stress was_14_.How easy it is to feel overwhelmed (被压垮的) by what we have suffered this year.Yet here we are,approaching Thanksgiving,a time when many of us hear the call to give_15_.The dahlias made me consider that when things are most difficult,when our best efforts have produced_16_,it is possible that something good yet grows in_17_,waiting quietly_18_the surface for its big day.This is the_19_of hope.It seems to me that in_20_times a sense of hope itself is a blessing that deserves to be valued.语篇解读作者认为今年大丽花开花少,因此块茎好不了。但事实证明大丽花的块茎非常健康,甚至比去年还大一倍。从这件事中作者得到启迪:就算我们身处困境,生活仍然有希望。1A.eat upBdig upCturn up Dhold up解析:根据上下文语境可知,作者与丈夫在整理花园,想把大丽花果实挖出来。答案:B2A.pretty BsurprisingCunattractive Duseful解析:根据前面的A hard frost last week had turned the dahlia leaves weak and black可知,冬天就要来了,而且刚刚下了霜,因此大丽花叶子自然干枯打蔫,并不是很好看。答案:C3A.creative BunluckyCgood Dhopeless解析:根据下文内容可知,作者认为今年对于大丽花来说,不是一个好年景。答案:C4A.seeds BfruitsCleaves Dflowers解析:根据上下文语境尤其是I thought if the plants could not now flower可猜测,因为年景不好,大丽花植株周围的落花应该很少。答案:D5A.perfect BpoorCbeautifiul Dstrange解析:既然花开的很少,作者当然认为其果实(大丽花的块茎)的大小和形状不可能很好。答案:B6A.spirit BtroubleCspace Dmoney解析:根据上文可知,作者认为既然大丽花块茎不好,那么就不值得自找麻烦,费劲把它们挖出来了。答案:B7A.otherwise BthereforeCeventually Dbesides解析:根据下文可知,作者虽然不看好大丽花,但是最后还是决定把它们的块茎挖出来。otherwise否则;therefore因此;eventually最终;besides除此之外。因此只有C符合语境。答案:C8A.dead BfreshCnew Dnice解析:根据前文可知,刚刚下了霜,大丽花叶子干枯打蔫了,因此不可能看起来光鲜亮丽,只有dead符合语境。答案:A9A.disappointed BfrightenedCinterested Dsurprised解析:根据下文可知,大丽花的块茎非常健康,甚至比去年还大一倍,因此这个情景出乎作者的意料,故选surprised。答案:D10A.conditions BstonesCfields Dscenes解析:根据下文可知,这里指今年的各方面条件不利于大丽花开花。答案:A11A.discovered BsavedCwasted Dconsumed解析:尽管在极其恶劣的环境下,大丽花依然设法保存能量,结出了好的果实。答案:B12A.hardship BdelightChate Dcomfort解析:根据上文For some farmers,2012 was not a good year可知,对许多农户来说,今年很不景气,故艰苦(hardship)更符合语境。答案:A13A.repairing BclosingCbuilding Ddesigning解析:根据上下文可知,年景不好,因此许多农场都经营不下去而破产了,其它选项与语境不符。答案:B14A.helpful BnervousCcomfortable Dpainful解析:很多其他人还要面对各种困难,压力很大,这肯定令人们痛苦不堪。答案:D15A.thanks BtalksCwishes Dlessons解析:根据上文可知,感恩节快要到了,这是一个人们彼此表达感恩的时候,因此选A。答案:A16A.little BmuchCnone Dsome解析:这里是作者就大丽花的事件得到的启迪:就算我们付出了极大的努力,收获却很少,生活仍然存有希望。答案:A17A.honor BsilenceCsurprise Dhope解析:根据后面的quietly可知,这里指即使在不利的情况下,仍然会有一些好的事情悄悄地发生着。答案:B18A.above BacrossCbeneath Dbeside解析:这里是就大丽花事件做的比喻,指好事情常常会发生在表面(地面)以下,也就是人们注意不到的地方。答案:C19A.business BnatureCsuccess Dcost解析:这就是希望的本质所在,nature本质。business商业、交易;success成功;cost成本,均与语境不符。答案:B20A.golden BoldCmodern Dhard解析:这里是说,即使在艰苦的岁月里,我们也应该心存希望,其它选项与文章内容主旨不符。答案:D.阅读理解This weekend is the anniversary of my fathers passing.As I writer,I am aware that I am the third generation in my family to earn a living writing.It makes me wonder how things might have been if Papa had been a doctor instead.I know we dont all follow in the family footsteps,but you are,I suppose,more likely to consider becoming a butcher if you have spent your childhood watching a parent kill a pig.There have been family businesses as long as there have been families.The oldest continually existing familyrun business is a company in Japan called Hoshi Ryokan founded in 718.The current manager,Zengoro Hoshi,is the 46thgeneration member of the Hoshi family to run a hotel in the same location.According to a tale,the business began when “the god of Mount Hakusan” visited a Buddhist priest and asked him to find a local hot spring.The priest did so and immediately asked the son of a woodcutter (the Hoshi family) to “build and run a spa (温泉浴场) on the spot”Today marks the birth of Adolphe Sax,who invented the wellnamed saxophone.Its not entirely surprising that he thought of such a thing,for his father,CharlesJoseph Sax,made a living designing musical instruments.As the tools were lying around the house,Adolphe began creating things to blow into from an early age.Following in ones fathers footsteps can,of course,be daunting (使人气馁的)When Louis Racine decided he wanted to be a poet,the French critic,Boileau,told him not to bother.Louis father was the celebrated dramatist Jean Racine,and Boilean told Louis that the same gifts never exist in following generations.Louis ignored him and went on with his dream.语篇解读作者认为,大多数人都会在父母所在的行业里工作。1After reading the passage;we know the writer believes that_.Ayoung people usually dont like doing what their father doesBthe fathers work greatly influences the sons choice of workCa child wont be likely to be a butcher if his father is a butcherDfathers usually dont want their children to follow in their footsteps解析:作者观点题。通读全文,可知作者主要是讲下一代很有可能从事跟上一代同样的工作,故选B。答案:B2What do we know about the company called Hoshi Ryokan?AIts location has changed several times.BIt has been running a hotel since it started.CIt has been run by the same family sinc

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

最新文档

评论

0/150

提交评论