




已阅读5页,还剩1页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
在学生就要走出校门的时候,班级工作仍要坚持德育先行,继续重视对学生进行爱国主义教育、集体主义教育、行为规范等的教育,认真落实学校、学工处的各项工作要求Unit 3 Celebration Section Warm-up & Lesson 1-Pre-reading阅读理解AMembers of a high school class of 1943 finally got the party they should have had 70 years ago.Their senior celebration was stopped by World War .Anthony Pegnataro,the 1943 class president of James Hillhouse High School,remembers the attack on Pearl Harbor like it was yesterday.On December 7,1941,Pegnataro said,he and his friends were skating when they heard over the radio that America had entered a state of war.Going to war meant no party any more.Pegnataros carefree high school life suddenly came to an end.“Most of us went right into the service after graduation,” Pegnataro said.“We graduated in June and were in the army in July.”Of the 1,585 students at James Hillhouse High School,less than 300 are still alive today and many of them never made it back from war.Pegnataro,who is now 87,decided that along with their 70year class reunion (重聚),they would also hold that party they never got to have.About 70 people from around the country came to dance on Sunday.“It was excellent.Everyone there just had a great time,” Pegnataro said.“Those that came guessed it might be their last one.”Pegnataro said he_was_on_cloud_nine to bring his wife of 53 years back to the party,and he introduced her to each of his classmates.“Everyone was very excited at the party.Though we had been separated for so many years,the war brought my class closer together,” he said.“We missed out on the party that we should have had.And the 70th reunion was a very important event in our lives,” Pegnataro said.“We all made it.”语篇解读本文是记叙文。文章主要讲述了一场迟到了七十年的班级聚会。1When Pearl Harbor was attacked,Pegnataro_.Awent into the army at onceBwas skating with his parentsCwas having a Christmas partyDwas still a high school student解析:细节理解题。由文章第二段中的内容可知,Pegnataro是James Hillhouse中学1943届的毕业生,而珍珠港被袭是在1941年,所以他那时还是一个中学生。答案:D2The underlined part “he was on cloud nine” meant Pegnataro_.Awas on a plane Bfelt very happyCwas not comfortable Dcame at nine oclock解析:推理判断题。由后面的“he introduced her to each of his classmates”可以推知,他非常高兴带着自己的妻子来参加聚会并且将她介绍给他的每一位同学。答案:B3What can we learn about Pegnataros class reunion?AIt meant a lot to Pegnataro and his classmates.BIt took place 70 years after he got married.CIt was held in Pegnataros high school.DFew people came to the reunion.解析:推理判断题。由最后一段中Pegnataro所说的“And the 70th reunion was a very important event in our live”可知,这次聚会对Pegnataro和他的同学们来说意义非同一般。答案:A4What would be the best title for the text?APegnataroa man of knowledgeBJames Hillhouse High SchoolCAn unusual partyDWar and peace解析:标题归纳题。本文主要讲述了一场迟到了七十年的班级聚会,但是它的意义却非同一般,故用An unusual party作为标题最恰当。答案:CSweetest Day is celebrated on the third Saturday in October as a day to make someone happy.It is an occasion which offers all of us an opportunity to remember not only the sick,the aged,and children who have lost their parents,but also friends,workmates,relatives and neighbors whose helpfulness and kindness we have enjoyed.Over 60 years ago,when a Cleveland man noticed that some people,such as children who lost their parents and patients who lay in bed,too often felt forgotten and neglected,he developed in his mind the idea of showing them that they were remembered.He did this by giving them small gifts.With the help of his friends and neighbors,he gave those people small gifts on a Saturday in October.During the years that followed,other Clevelanders began to take part in the celebration,which came to be called “Sweetest Day”Over time,the Sweetest Day idea of spreading cheer to the poor,the sick and children who had lost their parents was broadened to include everyone,and became an occasion for remembering others with a kind act or a small gift.Soon the idea spread to other cities all over the USA.Sweetest Day is not based on any single groups religious (宗教的) beliefs or on a family relationship.It is a reminder that a thoughtful word or deed enriches life and gives it meaning.Because for many people remembering takes the form of gift giving,Sweetest Day offers us the opportunity to show others that we care,in a positive way.语篇解读本文主要介绍了“美国甜蜜日”的时间、内容、起源以及这个节日的现实意义。5What can we learn from the first paragraph?ASweetest Day is a day to make others happy.BSweetest Day is just an occasion to care about disabled people.CSweetest Day is an occasion for lovers to express love.DSweetest Day is celebrated on the third Sunday in October.解析:细节理解题。根据文章第一段的第一句话可知,“甜蜜日”目的是让人们能够开心。答案:A6Which of the following has little relationship to Sweetest Day?AVisiting sick people of the hospital.BVisiting children who have lost their parents.CGiving friends small gifts.DGiving flowers to sweethearts.解析:细节理解题。根据第二段可知,在Sweetest Day,人们会关注那些病人、孤儿,会给亲朋送上小礼物,但文章没有提到要给恋人送花。答案:D7What is Cleveland?AAn island. BA country.CA village in England. DA city in America.解析:推理判断题。根据第二段可知,a Cleveland man最先发起这项活动,随后other Clevelanders也加入进来,从本段最后一句话可知,这项活动很快推广到整个美国,故可以推断Cleveland为美国的一个城市。答案:D8The underlined word “neglected” in the second paragraph means “_”Aremembered BhatedCpaid little or no attention to Ddisappointed解析:词义猜测题。neglect“忽视”,故选C。答案:COn March 25,2013,two pandas were shipped from China to Canada.The pandas received a warm welcome to the North America from Canadas Prime Minister Stephen Harper and Chinese ambassador (大使) Zhang Junsai.The pandas will spend five years at the Toronto Zoo,and then spend another five years at the Calgary Zoo.This is the first time in 20 years that pandas have been sent to a Canadian zoo.“I want to offer my sincere thanks to the government of China for sharing these two pandas,symbolizing peace and friendship,with all Canadians,”said Prime Minister Harper.The pandas are named Er Shun and Da Mao.Er Shun,a fiveyearold female,came from the Chongqing Zoo,in southwest China.Da Mao,a fouryearold male,traveled from Chengdu.The panda passengers were given plenty of snacks throughout the flight.Each panda received more than 200 pounds of bamboo (竹子) and 100 pounds of apples.The number of pandas is decreasing and now there are only 1,600 pandas left in the wild.And this is partly due to the loss of their primary food source,bamboo.According to a recent study,warming temperatures are causing a shortage of bamboo in at least one region of China where pandas live.The climate in Er Shun and Da Maos new home in Canada isnt perfect for growing bamboo.Twice a week,the Memphis Zoo,in Tennessee,will ship about 700 pounds of the green plant up north to the Toronto Zoo.While the pandas are far from China,zookeepers plan to make Canada feel like their home.语篇解读2013年3月25日两只大熊猫从中国运送到了加拿大。加拿大为此对中国表示了感谢。这两只大熊猫将在加拿大生活10年,最初的5年将在多伦多动物园度过。9We can know from the second paragraph that_.AChina often sends pandas to CanadaBCanada is very thankful for Chinas helpCthe two pandas will spend ten years in CanadaDthe two pandas will only live in one place解析:细节理解题。根据第二段“The pandas will spend five years at the Toronto Zoo,and then spend another five years at the Calgary Zoo.”可知,这两只大熊猫将在加拿大生活10年。答案:C10According to the passage,the two pandas_.Aare both more than four years oldBare from the same Chinese zooCcan eat as many as 100 pounds of apples in a dayDwere given over 400 pounds of bamboo on the flight解析:细节理解题。根据第三段最后一句话可知,在运送途中每只熊猫被给食200多磅竹子,两只熊猫合计400多磅竹子。答案:D11What is Paragraph 4 mainly about?AThe lifestyle of pandas in the wild.BThe primary food source of pandas.CThe reason for the decreasing number of pandas.DThe effects of
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025广东深圳九州光电子技术有限公司招聘生产主管等2人模拟试卷及答案详解(必刷)
- 2025年甘肃省庆阳市正宁县三嘉乡选聘返乡能人、致富带头人到村任职(兼职)考前自测高频考点模拟试题及答案详解1套
- 2025国网冀北电力有限公司第二批高校毕业生录用人选的模拟试卷附答案详解(模拟题)
- 2025甘肃省兰州市榆中县中医医院春季招聘15人考前自测高频考点模拟试题及答案详解(新)
- 2025年福建省厦门市公安局局属单位公开招聘4人模拟试卷完整答案详解
- 2025安徽合肥滨投文化创意发展有限公司招聘3人考前自测高频考点模拟试题及答案详解(必刷)
- 2025安徽宣城市旌德县兴业融资担保有限公司招聘3人考前自测高频考点模拟试题带答案详解
- 2025湖南怀化市靖州县政务服务中心见习人员招聘模拟试卷及答案详解(名校卷)
- 2025年聊城科技职业学院(筹)公开招聘工作人员(60人)考前自测高频考点模拟试题带答案详解
- 2025安徽远景人力资源管理有限公司驾驶员岗位招聘5人笔试题库历年考点版附带答案详解
- 国家基层高血压防治管理指南(2025版)
- 2025年B2B企业生成式引擎优化(GEO)实战指南
- 2025年宁波辅警考试题库(附答案)
- 2025年考研护理综合全程真题及答案
- 电力市场风险管理办法
- 小学道德与法治五年级上册《烟酒有危害》教学课件
- 2025四川能投合江电力有限公司员工招聘11人笔试参考题库附答案解析
- 测漏培训课件
- 2025年军事理论知识竞赛题库及答案
- 《生成式人工智能基础与应用》高职AIGC应用基础课程全套教学课件
- 环评管理培训
评论
0/150
提交评论