全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
语 篇 提 能阅读理解amy first day of school was very interesting and couldnt be easily forgotten. i hurried to my science class in the morning and found a seat in the back. i waited there for 15 minutes before the bell rang. the science teacher told us about some class rules. no one talked to me nor did i talk to anyone else. i was one of those very shy girls. after the science class, i had an english class. i thought it would be boring but it turned out to be very funny. when the classes of the morning ended i went to lunch. i sat outside the dining room with no one to talk to and no food because i was too nervous to join the lunch line. i kept looking around hoping to see someone i knew but i never saw anyone.lunch ended and i went to have my art class. i was the first one there and not even my teacher was there yet. so i sat at my desk and started drawing some pictures. i didnt notice the rest of the class walking in or the girl that was standing behind me till i was surprised by the voice, “so what are you drawing?” it was a gril who had really long hair. she ended up being my best friend and one of the kindest and liveliest girls i know.in the next class meeting, the teacher asked us to talk about the past holiday. i was glad to make some new friends in the class. the first day of high school was hard for me but i got through it.语篇解读本文是记叙文。文章主要介绍了作者第一天的高中生活。1what do we know about the writers science class?a. she was 15 minutes late for it.b. she learned some class rules.c. she made some new friends.d. she sat in the front row.答案与解析b细节理解题。根据第一段的the science teacher told us about some class rules可知。2according to the writer, the english class was _.a. boring b. interestingc. hard d. useful答案与解析b细节理解题。根据第一段的i thought it would be boring but it turned out to be very funny可知。3the writer had no lunch because she _.a. wasnt hungryb. forgot the lunchtimec. was afraid to stand in lined. didnt like the dining room答案与解析c细节理解题。根据第一段的because i was too nervous to join the lunch line可知。4in the art class, the writer _.a. got to know a lively girlb. talked about her past holidayc. met someone she knew befored. drew some pictures about her class答案与解析a细节理解题。根据第二段作者和一个长发女孩的交谈以及后来成为好朋友可知,作者在美术课上结识了一位活泼可爱的女孩。bin the united states, most children begin attending school when they are five years old. public education is free and most children go to school near their homes. school in these early years is fun. children learn to read and write.and they also play games and go on trips. there is no reason at such an early age for them to hit the books.the situation changes as children become older.the subjects become more difficult. students must learn about world history, algebra(代数), and the life sciences. tests become more common. pressure is growing to hit the books, study hard, and advance. however, most serious students only really begin hitting_the_books for long hours when they reach high school.high school students who hope to continue their education at a college or university must take a special national test called the sat. the test has two parts. the first part tests the students ability with numbers and mathematical skills. the second part tests the students ability in the english language.the sat test is very important. a high school student who gets a high score on the two parts of the test has a good chance to enter a top american college. for this reason, many students hit the books for months to prepare for the sat.5from the test, we can see “hitting the books” means _.a. working hard for the futureb. studying a subject carefullyc. reading books in a hurryd. reading books with great effort答案与解析d“hit the books”在短文中出现了三次。“hitting the books”在短文中出现了一次。根据上下文可以猜出其与d项意思相符,表示“努力读书”。6which of the following statements can best express the main idea of the text?a. the sat is the most important test for the students who want to go to college.b. education is not easy in the united states.c. “hitting the books” is very important for the students who want to have a bright future.d. the more you want to learn, the more tests you have to pass.答案与解析a主旨大意题。综观全文可知只有a项最能表达文章的中心。7american children need _ if they want to study in public school.awork hard at their lessonsbnot pay for the educationchit the booksdtake many tests答案与解析b由文章第一段第二句“public education is free .”可知选b。由第一段后三句可知a、c、d三项不合题意。8the students in hi
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年河北邯郸武安市国有企业春季博硕人才引进40名考前自测高频考点模拟试题附答案
- 2025年晋江市新佳园物业发展有限公司招聘项目制工作人员14人考前自测高频考点模拟试题附答案
- 2026年一级建造师之一建铁路工程实务考试题库300道附完整答案(各地真题)
- 2025年黑龙江哈尔滨市阿城区公开选调事业单位工作人员1人备考题库附答案
- 受试者对疫苗试验补偿方案的伦理认知与接受度
- 妇科微创手术技术
- 2026年一级注册建筑师之建筑结构考试题库300道及答案【历年真题】
- 2026年一级注册建筑师之建筑物理与建筑设备考试题库300道附参考答案【夺分金卷】
- 2025江西南昌市西湖区文化馆招聘2人参考题库附答案
- 2026渤海银行成都分行秋季校园招聘备考题库附答案
- 越冬维护监理实施细则
- JJF 1915-2021 倾角仪校准规范
- 部编九下语文9 《鱼我所欲也》课后习题参考答案
- 优质课-中国的农业
- 德国格屋集团提升推拉和推拉窗五金系统介绍
- GB/T 12668.4-2006调速电气传动系统第4部分:一般要求交流电压1000V以上但不超过35kV的交流调速电气传动系统额定值的规定
- FZ/T 52052-2018低熔点聚酯(LMPET)/再生聚酯(RPET)复合短纤维
- CB/T 466-1995法兰铸钢闸阀
- 形象礼仪教材课件
- (更新版)中国移动政企行业认证题库大全-下(判断题汇总)
- 项目部级安全教育考试题及答案
评论
0/150
提交评论