


全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
语 篇 提 能阅读理解aif you go into the forest with friends, stay with them. if you dont, you may got lost. if you get lost, this is what you should do. sit down and stay where you are. dont try to find your friends let them find you. you can help them find you by staying in one place. there is another way to help your friends or other people find you. you can shout or whistle three times. stop. then shout or whistle three times again. any signal given three times is a call for help. keep up shouting or whistling. always three times together. when people hear you, they will know that you are not just making a noise for fun. they will let you know that they have heard your signal. they will give you two shouts or two whistles. when a signal is given twice, it is an answer to a call for help. if you dont think that you will get help before night comes, try to make a little house with branches. make yourself a bed with leaves and grass. when you need some water, you have to leave your little branch house to look for it. dont just walk away. pick_off_small_branches_and_drop_them_as_you_walk_in_order_to_go_back_again_easily. when you are lost, the most important thing to do is to stay in one place.1which signal is a call for help?a. shouting here and there.b. crying twice.c. shouting or whistling three times together.d. whistling every where in the forest.答案与解析c细节理解题。根据文章第八句与第十一句“any signal given three times is a call for help”可知c项正确。2when you hear two shouts or two whistles, you know that _.a. someone is afraid of an animalb. people will come to help youc. someone needs helpd. something terrible will happen答案与解析b细节理解题。根据文章“when a signal is given twice, it is an answer to a call for help”可知b项正确。3whats the meaning of the underlined sentence?a. leave branches to find your way back.b. pick off branches to build another house.c. use branches to make a bed.d. drop branches to look for water.答案与解析a句意理解题。根据上文提到的你要留下树枝找回原路,故a项正确。4which of the following statements is not true according to the passage?a. when we enter a forest, we cant go alone at our own will.b. if we get lost in a forest, we must stay where we are.c. when we are lost in a forest, shouting or whistling twice is enough.d. a signal given twice is regarded as an answer to a call for help.答案与解析c是非判断题。文章提到喊三回或吹口哨三回是求助信号,故c项不符文意。bamericans can travel almost anywhere they choose. but to protect its people, the government lists a few dangerous places where americans cannot go. these places are unfriendly countries or countries at war. there, the traveler might not be safe. these countries are listed in a small book called a passport (护照)this passport is a government request for the safety of its traveling people. it is also a governments pledge (保证) that the people will obey the rules of the host country.to receive a passport from the government, a traveler must prove that he is an american citizen (公民). an american cannot go abroad without a passport. only certain close countries such as canada and mexico do not ask for passports.stuck (贴) inside the passport is the travelers picture. children traveling with their parents are included in one parents passport.thousands of people from the united states visit other countries every year. an american traveler might carry plane tickets, money, clothing and many other things. but the most important thing that he carries in another country is his passport.5a passport is not needed when an american goes to _.a. european countries b. dangerous areasc. canada or mexico d. russia and china答案与解析c细节理解题。由文章第三段结尾only certain close countries such as canada and mexico do not ask for passports.可知答案。6it can be inferred from the text that _.a. americans abroad need nothing except a passportb. children cant travel to foreign countriesc. a traveler is not safe in most countriesd. americans travel abroad a lot答案与解析d推理判断题。由最后一段最后两句可知a错误;由倒数第二段“children traveling with their parents are included in one parents passport”可知b错误;由第一段可知c错误,不是most countries;通读全文可知美国人经常到国外旅游。故答案为d。7which statement does the text lead you to believe?a. some countries dont ask foreign visitors for passports.b. people should take good care of their passports.c. money is more important than a passport.d. children are never included in a passport.答案与解析b推理判断题。由文章最后一段but the most important thing that he carries in another country is his passport.可知答案。8why does a traveler need a passport?a. he needs something more to carry when he travels.b. it helps th
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 森林碳汇项目管理优化-洞察及研究
- 农药厂分装机间管理细则
- 电竞俱乐部选手训练计划调整规定
- 【《量子化学与电子排布分析概述》6700字】
- 犬夜叉的恶魔消灭方案
- 智能车辆环保控制制度
- 2025年国家统计局平顶山调查队面向社会公开招聘劳务派遣人员4名考前自测高频考点模拟试题及答案详解(夺冠)
- 2025杭州大有供电服务有限公司招聘115人模拟试卷及答案详解(名师系列)
- 2025广西贺州市中小学(幼儿园)教师公开招聘更正岗位计划表相关的模拟试卷参考答案详解
- 2025河南郑州市建筑设计研究院招聘35人考前自测高频考点模拟试题及参考答案详解一套
- 2025年专转本计算机真题答案
- 江西省赣州市赣县区实验学校2025-2026学年高一上学期9月月考物理试题(含解析)
- 凿岩台车安全培训内容课件
- 2025鄂尔多斯市国源矿业开发有限责任公司社会招聘75人笔试参考题库附带答案详解
- 动态血压监测结果解读
- 2025至2030银行贷款产业深度调研及前景趋势与投资报告
- 竞彩考试题目及答案
- 教科版(2024)科学二年级上册第一单元《造房子》测试卷(含答案)
- 中线导管学习汇报
- 中药制剂进修汇报
- 第4课 科技力量大 第三课时(课件)2025-2026学年道德与法治三年级上册统编版
评论
0/150
提交评论