




免费预览已结束,剩余3页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
2014高考英语阅读理解抓分练习(40)及答案阅读理解parttime front desk positionkirchoff, inc. , a book development company, is looking for a parttime front desk office worker. this position is perfect for a person who is cheerful, dependable,and pleasant to work with. also, you should be able to welcome guests, redirect phone calls, and take messages. more importantly, you can stay cool under pressure. you are expected to work 500600 pm weekdays. you need to fill in some forms if you are interested.forms can be collected atkirchoff, inc.866 united nations plaza, # 525new york,ny 10017important points to remember when swimming wait at least an hour after meals. follow the advice of lifeguards. dont dive into unknown waters. always swim in line with the shore. find out at the seaside when and where it is safe to swim. dont use floating toys on the water. wind can easily sweep them out to sea. get out of the water if you feel tired or cold. cold can kill even strong swimmers.help telephone: 2125435902atlantic city beach officearrive on time.introduce yourself in a polite manner.read company materials while you wait.have a firm handshake.listen.use body language to show interest.smile and nod to the interviewer.ask about the next thing you should do.thank the interviewer.write a thankyou letter to anyone you have spoken to.for more information, please visit 368 cooper square,new york. ny 100081. if you want to work in an office, where can you get the forms to fill in?a. website. jobweb. comb. atlantic city beach office.c. 368 cooper square, new york, ny 10008.d. 866 united nations plaza, # 525 ,new york,ny 10017.【详解剖析】细节理解题。根据第一部分“is looking for a parttime front desk office worker.”可知答案。【最佳选项】d2. what does a person need most to be fit for the onehour weekday job?a. he should be cheerful,dependable,and easygoing.b. he has to work from monday to friday.c. he can remain calm in a difficult situation.d. he can welcome guests and deal with phone calls.【详解剖析】推理判断题。由第一部分中间“more importantly,you can stay cool under pressure.”可以推断出在有压力的情况下,需要保持冷静。【最佳选项】c3. according to the above information,what is the right thing to do when you swim?a. to keep close to the beach.b. to dive into unknown waters.c. to use floating toys on the water.d. to swim soon after lunch.【详解剖析】细节理解题。由文中第二部分“find out at the seaside when and where it is safe to swim.”可知道答案。【最佳选项】a4. the best title for the last piece of information would be_.a. tips on showing interest in a jobb. steps to a successful interviewc. advice on introducing yourself politelyd. rules of body language in an interview【详解剖析】主旨大意题。根据文中最后一部分的“smile and nod to the interviewer.”以及“thank the interviewer。”可以判断出这一部分是关于如何面试成功的建议。【最佳选项】b第三部分:阅读理解(共两节,满分40分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(a、b、c、d)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。a(2012沈阳四校协作体月考)im a volunteer for the american diabetes (糖尿病) association(ada). i am on the planning committee for a oneday cycling event called “tour de cure”. its sponsored by the ada and the profits(利润) of this event are used for diabetes research and program funding.while i was talking to people about our “tour de cure” event in downtown denver one day, i met a young boy wearing a red hat from oklahoma named jack. i think he was 1011 years old. it was the jar of red rubber wrist bands (the american diabetes association diabetes awareness wrist bands) that caught jacks eye. these are the bands we give out to people who have diabetes, who have a family member who has diabetes or to those people who know someone who has diabetes.people wear these for a variety of reasons: in memory of a loved one, to promote diabetes awareness and to show support for people who have diabetes. jack walked towards me eyeing the jar and then he said, “can i have one of those?” so, i replied to jack, “do you have someone in your family who has diabetes?” jack said, “no, but i know someone who has diabetes.” so i gave him one to wear for his friend.then, jack began looking at our “tour de cure” photo album. when jack had finished and was about to go, he looked up at me and said, “would you take a donation?” i was surprised to hear this from a 1011yearold boy, but i said, “yes.” i took the lid of our donation container off as jack was reaching into his pocket. his hand came out clinched around the donation he was about to make. it was my impression that what he had in his hand was everything he had in his pocket, as he did not count it. after jack dropped his donation into the container, i gave him a highfive, as i so often do to acknowledge an accomplishment or an appreciation. i also gave him a handshake before he parted. after jack left, i counted his gift$3.00. i then realized that he gave all he had, without counting the cost.the heart of a child made me smile that day. thank you, jack.文章大意:我在为美国糖尿病协会作志愿者时,一个名叫杰克的小孩的善心捐赠深深感动了我。56what attracted jack to walk towards the author?a. the jarb. the hatc. the photo albumd. the donation container57it was probable that jack wore a wrist band to_.a. prove his confidence in fighting diabetesb. promote his strong diabetes awarenessc. express his love for his family membersd. support his friend who has diabetes58that jack wanted to make a donation surprised the author because the author thought_.a. jack was telling a lie to himb. jack was playing a joke on himc. jack was brave enough to do sod. jack was a great person for his age59what would be the best title of the passage?a. a lovely boy i metb. the heart of a childc. a moving day i spentd. the donation of a child56答案:a细节理解题。由第二段第三句话“it was the jar of red rubber wrist bands (the american diabetes association diabetes awareness wrist bands) that caught jacks eye.”可知。57答案:d细节理解题。由第三段最后两句话可知,杰克是为了朋友。58答案:d推理判断题。由第四段可知,杰克提出要募捐,这让我很惊讶,因为他只是一个小孩子,能这么做,他一定是品质高尚。59答案:b主旨大意题。由文章大意可知,本文讲述了一个名叫杰克的孩子的善心,所以b项正确。*结束阅读理解guatemala city(reuters)a fish that lives in mangrove swamps(红树沼泽) across the americas can live out of water for months at a time, similar to how animals adapted (适应)to land millions of years ago, a new study shows.the mangrove rivulus, a type of small killifish, lives in small pools of water in a certain type of empty nut or even old beer cans in the mangrove swamps of belize, the united states and brazil. when their living place dries up, they live on the land in logs (圆木), said scott taylor,a researcher at the brevard endangered lands program in florida.the fish ,whose scientific name is rivulus marmoratus, can grow as large as three inches. they group together in logs and breathe air through their skin until they can find water again.the new scientific discovery came after a trip to belize.“we kicked over a log and the fish just came crowding out,”taylor told reuters in neighboring guatemala by telephone. he said he will make his study on the fish known to the public in an american magazine early next year.in lab tests, taylor said he found the fish can live up to 66 days out of water without eating.some other fish can live out of water for a short period of time.the walking catfish found in southeast asia can stay on land for hours at a time, while lungfish found in australia, africa and south america can live ont of water,but only in an inactive state. but no other known fish can be out of water as long as the mangrove rivulus and remain active, according to patricia wright, a biologist at canadas university of guelph.further studies of the fish may tell how animals changed over time.“these animals live in conditions similar to those that existed millions of years ago ,when animals began making the transition (过渡) from water onto land, ”wright said.【文章大意概括】最新发现:有一种鱼,即使离开水也能存活。1the mangrove rivulus is a type of fish that _.a. likes eating nutsb. prefers living in dry placesc. is the longest living fish on earthd. cau stay alive for two months out of water【详解剖析】事实细节题。依据在第六段,taylor说这种鱼离水后能活66天,也就是两个多月。【最佳选项】d2who will write up a report on mangrove rivulus?a. patricia wright.b. researchers in guatemala.c. scientists from belize.d. scott taylor.【详解剖析】推理判断题。第五段最后一句话告诉我们:明年scott taylor将要把对于这种鱼的研究在一份美国杂志上公布于众。【最佳选项】d3according to the text, lungfish can _.a. breathe through its skinb. move freely on dry landc. remain alive out of waterd. be as active on land as in water【详解剖析】事实细节题。第七段第二句话告诉我们:lungfish离开水也可以存活。【最佳选项】c4what can we say about the discovery of mangrove rivulus?a. it was made quite by accident.b. it was based on a lab test of sea life.c. it was supported by an american magazine.d. it was helped by patricia wright.【详解剖析】推理判断题。第五段taylor的话告诉我们:发现这种鱼是偶然的。【最佳选项】a (2012太原调研)bake sugar cookiesnobody is actually sure who created the very first cookie.but the first cookie may have been a mistake.many cooking experts believe that a long time ago cooks who wanted to test the temperature of their ovens would bake a little bit to find out if the oven was hot enough to bake an entire cake.thesetest cakes were called “keokje”, which means “little cake” in the language used in the netherlands.people from the netherlands brought the recipe to the united states.the word “cookie” may have come from their word “keokje”,cookies are also very popular in england, but the english call them “biscuits”, as do australians.almost every country has a word for cookie.in spain, they are called “galletas”, and in italy, cookies are called “biscotti”americans are not
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年及未来5年中国鲜鸡蛋行业发展前景预测及投资战略研究报告
- 2025年合肥市第一人民医院招聘若干人模拟试卷及参考答案详解1套
- 2025南平市公安局面向社会公开招聘辅警模拟试卷含答案详解
- 2025年江西省中小学教师及特岗教师招聘笔试九江考区考前自测高频考点模拟试题附答案详解
- 2025金华兰溪市市属国企招聘32人考前自测高频考点模拟试题及一套参考答案详解
- 2025江苏苏州工业园区翡翠幼儿园教学辅助人员招聘1人考前自测高频考点模拟试题及答案详解(必刷)
- 智能巡护系统构建-洞察与解读
- 2025福建集美区杏东中学非在编教师招聘1人模拟试卷附答案详解(完整版)
- 2025江苏商贸职业学院招聘考前自测高频考点模拟试题带答案详解
- 2025辽宁省检验检测认证中心招聘5人考前自测高频考点模拟试题及答案详解(网校专用)
- 畜禽粪污资源化利用培训
- 女生穿搭技巧学习通超星期末考试答案章节答案2024年
- 2024年大学试题(政治学)-比较政治制度考试近5年真题集锦(频考类试题)带答案
- 建筑物拆除场地清理垃圾外运施工方案
- 国家开放大学《Web开发基础》形考任务实验1-5参考答案
- 输变电工程施工质量验收统一表式附件1:线路工程填写示例
- 断亲协议书模板
- 中秋国庆假期安全教育
- GB/T 19808-2005塑料管材和管件公称外径大于或等于90mm的聚乙烯电熔组件的拉伸剥离试验
- 北京市幼儿园办园质量督导评估办法(试行)
- 防盗抢演练记录(加油站)
评论
0/150
提交评论