免费预览已结束,剩余1页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
section grammar.用适当的连词填空1. you dont mind,ill stop and take a deep breath.答案:if2. the areas used for playing fields are often rough and rocky,millions of real balls go flat(变瘪)within 24 hours.答案:because3.why didnt you tell me the truth? i booked the ticket,you promised to drive non-stop from aye to norwich.答案:before/when4.john failed in the exam, he had prepared a lot for it before.答案:although/though5. the merchant faced some problems,he always turned to his old friends.答案:when/whenever6.marys mother doesnt allow her to go anywhere outside the town another member of the family is along.答案:unless7.mr.gates was only 21 years old he first helped to set up the company in 1976.答案:when8.as is reported,it is over 100 years qinghua university was founded.答案:since9.a number of high buildings have arisen there was nothing a year ago but ruins.答案:where10. we have enough evidence,we cant win the case.答案:unless.变式训练1.on arriving in changsha,he telephoned his friend. he arrived in changsha,he telephoned his friend.答案:the moment2.i had no idea of it until you told me. you told me i have any idea of it.答案:not until;did3.i had hardly got home when it began to rain. i got home when it began to rain.答案:hardly had4.though i like it much,i wont buy it,for its too expensive. ,i wont buy it,for its too expensive.答案:much as i like it5.we will finish our work in three days. before we finish our work.答案:it will be three days.将下列句中的状语从句改为分词短语1.when it is seen from the tower,our city looks very beautiful. ,our city looks very beautiful.答案:seen from the tower2.dont speak until you are spoken to.dont speak until .答案:spoken to3.if we were given more money,we could do it much better. ,we could do it much better.答案:given more money4.though he was refused by the girl again,he didnt give up. ,he didnt give up.答案:though refused by the girl again5.when they see the moving scene,the audience cant help bursting out crying. ,the audience cant help bursting out crying.答案:seeing the moving scene.根据提示词翻译句子1.听到这个出乎意料的消息,他惊讶得说不出话来。(so.that)答案:upon/on hearing the unexpected news,he was so surprised that he couldnt say a word.2.自从上高中以来,他一直很用功。(since)答案:since he went to senior high school,he has been working very hard.3.越来越多的人骑自行车而不坐车,因为骑车不仅节约能源而且还能锻炼身体。 (because)答案:more and more people are using bikes instead of cars,because riding bikes not only saves energy but also helps us keep fit.4.在我看来,即使我们高中生的业余时间有限,我们还是应该每天锻炼一小时。(even though)答案:in my opinion,we senior high school students should do exercises for one hour a day even though our spare time is limited.5.如果我们对别人伸出援助之手,那么当我们有困难时也会得到别人的帮助。(if,when)答案:if we lend a helping hand to others,we will be offered help when we have difficulty.6.直到开始工作,我才意识到我已浪费了多少时间。 (until)答案:not until i began to work did i realize how much time i had wasted.7.每当我遇到麻烦的时候,我的父母一定会帮助我以使我调整到良好状态。 (whenever,so that)答案:whenever im in trouble,my parents surely help me out so that i can adjust myself in good condition.8.没有比接受教育更重要的事。 (than)答案:nothing is more important than to receive education.9.事实上,我们必须承认生命的质量和生命本身一样重要。 (as.as.)答案:in fact,we have to admit the fact that the quality of life is as important as life itself.10.正如俗话所说:“有志者事竟成。” (where)答案:as an old saying goes,“where there is a will,there is a way.”.在下列空格处填入一个适当的连接词,使结构完整,语意通顺my classmate michael studied very hard 1. he went to senior school.every day he worked 2. every one left the classroom.he said he wouldnt stop trying 3. he got satisfying scores in his studies.hard 4. he tried,he made little progress.but he didnt lose heart at all 5. he believed as long as he persisted he would succeed one day.6. time went by,he made improvements in his studies and he was admitted to a university in guangzhou at last.we had a get-together party 7. we started our new life in university.8. everyone had got offers from universities,we had a very good time.when we stood 9. we used to play and study,we couldnt help thinking of our happy old days.we believed we would never forget each other,10. we would go or whatever we would do.答案:1.after2.until3.unless4.as5.because6.as7.before8.since9.where10.wherever.完形填空导学号76540029adam braun established the organization pencils of promise in 2008.its 1 is to make sure all children have a chance for 2.six years later,the non-profit group is building a new 3 somewhere every 90 hours.it has helped more than 22,000 children in africa,asia and latin america.it all started when adam braun was a college student.he was 4 india when a boy stopped him on the street and asked for 5.mr.braun asked the boy what he would 6,if he could have anything in the world.“i thought the 7 was going to be a house or a car or a boat.8,his answer was a pencil.so i gave him my pencil and he just 9 up with joy.i realized he never had been to school before,and that was the 10 for 57 million children around the world,” braun said.adam braun started working in finance after he graduated from college.but he never 11 the boy and the problem he represented.mr.braun 12 money for his project by using social media.he paid for 13 the first pencils of promise school,in laos,five years ago.since then,his group has helped pay for more than 200 schools in 14 areas of laos,nicaragua,guatemala and ghana.adam braun decide to 15 his organizations work beyond the elementary school level.pencils of promise developed financial plans to help students 16 on to secondary school and teacher training. “we are really 17 about making sure that the programs are not just beautiful photos and videos of kids,but that were 18 seeing incredible results in the classroom.and if were not seeing 19,then we need to change our programs.thats why our kids in pencils of promise schools 20 from one grade to the next at two times the national average,”braun said.【文章大意】本文是记叙文,讲了adam braun建立了一个pencils of promise组织,为贫困儿童募捐建学校,使他们接受教育的故事。1.a.aidb.goalc.suggestiond.request解析:根据后面的“.is to make sure all children have a chance for 2.”可知确保孩子接受教育是它的目标(goal)。答案:b2.a.educationb.dreamc.tryd.presence解析:结合整篇文章说的是这个非营利组织是捐钱为孩子们建学校,使之接受教育(education)。答案:a3.a.cinemab.theaterc.museumd.school解析:结合第五段第二句话“he paid for 13 the first pencils of promise school,in laos,five years ago.since then,his group has helped pay for more than 200 schools in.”可知:六年后,这个非营利组织每九十小时就建一所学校。答案:d4.a.reachingb.visitingc.leavingd.appreciating解析:他在印度游览时一个小男孩拦住他。visit“游览”,符合语境。答案:b5.a.moneyb.foodc.breadd.advice解析:结合语境及下文“his answer was a pencil.”可知:小男孩是想要钱(money)买支铅笔。答案:a6.a.buyb.eatc.wantd.talk解析:结合下文:“i thought the 7 was going to be a house or a car or a boat.”可知:是问他想要(want)什么。答案:c7.a.giftb.ideac.answerd.reply解析:结合上文:这里是指我以为他的回答(answer)会是房子、车子或一条船。答案:c8.a.thereforeb.moreoverc.besidesd.however解析:a pencil和上面的“a house or a car or a boat”形成鲜明的对比,这是作者没想到的,故答案为however,表示转折。therefore“因此”;moreover“另外”;besides“除了”。答案:d9.a.walkedb.litc.camed.looked解析:根据后面的“with joy”小男孩很高兴可知答案为b项。light up“露出喜色”。答案:b10.a.realityb.truthc.wishd.desire解析:我意识到他没上过学,全世界有5,700,000儿童也面临着这样的现实。 reality“现实”;truth“真相”;wish“愿望”;desire“渴望”。答案:a11.a.mentionedb.toldc.wroted.forgot解析:结合文章,他筹建组织,为贫困儿童建学校,说明他没有忘记那个小男孩和他提到的问题。答案:d12.a.sentb.collectedc.donatedd.asked解析:他开始利用媒体为他的计划筹集资金。collect“筹钱”,donate“捐助”,ask“请问,要求”均与语境不符。答案:b13.a.buildingb.buyingc.repairingd.renting解析:五年前,他出资建(build)了第一所学校。答案:a14.a.centerb.richc.rurald.urban解析:根据语篇可知是在乡下
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025【经管励志】专卖店特许合同样本
- 2025【合同协议】物业管理服务合同
- 2025出口贸易合同范本
- 2025工程合同交底表工程合同协议书
- 肺静脉高压的治疗措施
- 物业保洁礼仪礼貌培训
- 精神科抑郁症干预治疗要点指南
- 如何理解人文精神和科学精神辩证统一
- 2025房产中介机构购房合同签订
- 2025标准贷款中介服务合同样本
- 浙江省教育科学规划课题活评审表
- 光伏组件技术参数资料
- 《邮轮运营管理》2邮轮公司
- LY/T 2787-2017国家储备林改培技术规程
- 油罐防腐施工方案
- 宏基因组测序在临床中的应用mNGS
- 煤矿电器设备失爆判定标准
- 绿地概念方案汇报final
- 大气污染工程课程设计-设计一台双筒CLTA型旋风除尘器
- nsc330系列通信控制装置技术使用说明书v8.0
- 公司管理层财务知识培训课件:总经理财务知识培训
评论
0/150
提交评论