【培优练习】Unit 1 Nice to meet you.docx_第1页
【培优练习】Unit 1 Nice to meet you.docx_第2页
【培优练习】Unit 1 Nice to meet you.docx_第3页
全文预览已结束

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

Unit1 Nice to meet you!培优练习 本课时编写:长沙师范学院附属小学 张佳纯 一、根据短文内容,判断下列句子的正误,对的打“”,错的打“”Betty and Kitty are new friends. Betty is 9 old. Kitty is 10.Theyre from different cities and countries.They are in the same international camp this summer.They are roommates.They have different hobbies. Betty likes collecting stamps. She has many beautiful stamps. But Kitty likes growing flowers. The flowers are all very beautiful.Betty and Kitty both like reading books. Betty likes reading storybooks. But Kitty likes reading science books.On Sunday, they usually ride bikes to the park with their friends there. ( ) 1. Betty is Kittys sister.( ) 2. Betty likes growing flowers. ( ) 3. Kitty likes reading storybooks. ( ) 4. Theyre twelve years old.( ) 5. They usually take a bus to the park on Saturday. 二、读短文,对的打“”,错的打“” Its the first day of school.Amily wants to go back to school.She wants to see her friends.She wants to meet her new teacher.Amily gets up early in the morning.She washes her face and eats breakfast.Then she rides her bike to school.She sees her friends on the playground.She plays hide-and-seek with them.In the classroom,Amily meets her new math teacher.Her name is Mrs.Green.Amily likes Mrs.Green.She can speak English very well.Amily thinks she is a nice teacher. 1. Its the first day of the year. ( ) 2. Amily wants to meet her friends. ( ) 3. This is the first time for Amily to the school. ( ) 4. Amily goes to school by bike. ( ) 5. Mrs.Green can speak English very well. ( ) 三、请你用本单元内容,做一张自己的名片。Name: _ Grade (年级): _Age (年龄): _ Class (班级): _School: _ No. (学号): _答案和解析一、根据短文内容,判断下列句子的正误,正确的写“T”,错误的写“F”。 1 .【解析】由Betty and Kitty are new friends. 可知。2. 【解析】由But Kitty likes growing flowers. 可知。3. 【解析】由Kitty likes reading science books.可知。4. 【解析】由Betty is 9 old. Kitty is 10.可知。5. 【解析】由On Sunday, they usually ride bikes to the park with their friends there. 可知。二、读短文,对的打“”,错的打“”1.【解析】 由Its the first day of school.可知。2.【解析】由Amily wants to go back to school.She wants to see her friends. 可知。3.【解析】 由Amily wants to go back to school.可知。4.【解

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论