高中英语 Unit 25 Going Global新知预习 北师大版选修9_第1页
高中英语 Unit 25 Going Global新知预习 北师大版选修9_第2页
高中英语 Unit 25 Going Global新知预习 北师大版选修9_第3页
高中英语 Unit 25 Going Global新知预习 北师大版选修9_第4页
全文预览已结束

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

Unit 25Going Global 新知预习词汇扫描根据句意及各题括号中所给的汉语意思, 用方框中单词的适当形式填空。opposeimportout of datecut offsparecompare simplehighpermitprohibitcome trueconsider concentrate.oncountlessscore1. She remained bitterly _(反对) to the idea of moving abroad.2. Visitors are not _(允许) to take photos.3. They were _(禁止) from travelling abroad.4. I hope his dream can _(实现) at last.5. _(考虑到) the weather, the football game is quite good.6. He _(集中) his energies on studying.7. So many arrived at once that I lose _(数目)(of them).8. The final _(分数) was 43.9. If you think _(高度地) of the film, you may encourage other people to go and see it.10. We _(进口) most of our coal from other countries.11. Please _(比较) the one that has been cleaned with the others.12. They killed the men but _(放过) the children.13. The flour sold to refugees was _(过期的).14. They_(切断) the electricity last week.15. The process of making cakes is so complex. Youd better_(简化) it.答案:1. opposed2. permitted3. prohibited4. come true5. Considering6. concentrated7. count8. score 9. highly10. import11. compare12. spared13. out of date14. cut off15. simplify句型聚焦根据课文内容完成下列句子并归纳出句型结构。1. It _(相信) around 80% of the data on the worlds computers is stored in English. (Page 8)归纳:_2. All learners of English should try to pronounce the language_(尽可能相似) to the way native speakers do. (Page 9)归纳:_3. _(你的总分越高), the stronger is your intelligence in that area. (Page 11)归纳:_4. _(没必要) arrange dates now. (Page 22)归纳:_答案:1. is believed that归纳:It is believed/said/reported/known/supposed that.“人们相信/据说/据报道/人们知道/人们假定”, 其中it是形式主语, that从句是真正的主语。2. as closely as possible归纳:as.as possible尽可能3. The higher your total score归纳:the more.the more. 越越4. There is no need to归纳:There is no need to do sth. 没有必要干某事语法平台观察下列句子中的画线部分并归纳其用法:1. The Beijing of today is still changing, so rapidly in fact, that maps of the city go out of date almost as soon as they are published.归纳:_2. “When I was at school, other kids were always saying things like Hows the weather up there?”says Helena.归纳:_3. Ive been trying to phone you.归纳:_4. Wed been downloading some files from the Internet.归纳:_5. Wherever you go nowadays, everyone seems to be speaking English.归纳:_6. The last time I went back to my hometown, a big power station was being built there.归纳:_答案:1. 现在进行时, 其构成形式为be(am, is, are)+doing。2. 过去进行时, 其构成形式为be(was, were)+doing。3. 现在完成进行时, 其构成形式为have/has been doing。4. 过去完成进行时, 其构成形式为had been doing。5. 动词不定式的进行式, 形式为to be doing。6. 过去进行时的被动语态, 其谓语形式为was/were being done。文本感知TEXT A主旨大意1. The article is mainly talking about “_”.A. Beijing is one of Chinas most important citiesB. Beijing is a popular tourist destination in AsiaC. traditional homes have been replaced by modern apartment blocks in BeijingD. Beijing has been changing fast推理判断2. Which of the following is what the author most likely to agree with?A. Luxury products are now available to anyone in Beijing.B. There are many wonderful attractions in Beijing.C. Foreigners enjoy Beijing as a very healthy city.D. You can get any international products in Beijing.细枝末节3. Which of the following is right?A. Beijing is the same as it has been for centuries.B. All the road signs and advertising billboards are now in English in Beijing.C. Beijing is a global city.D. Beijing offers all the most fascinating sights in Beijing.4. From the text we can know _.A. foreigners to Beijing can only visit the Great WallB. visitors have complaints about Beijing because they are not satisfied with the sights.C. construction cranes and 24-hour work crews are seen all over the city.D. highways were the main form of transport in the city a few decades ago.5. People from all over the country are moving to Beijing because _.A. Beijing is the only one of Chinas most important cityB. foreigners enjoy BeijingC. Beijing is wealthyD. Beijing is a city where dreams can be realizedTEXT B主旨大意1. Whats the main idea of the passage?A. The mobile phone changes the way people organise their lives.B. Teenagers and text messaging are part of the mobile story.C. Miners tell how their mobiles enable them to stay in touch with their families.D. The mobile phone changes the world greatly.细枝末节2. Which of the following is right according to the text?A. People have grown attached to mobile phones.B. The number of mobile phone users in China was doubling.C. No aspects of life fails to touch.D. Students in Beijing think there is no need to maintain contact with their parents.3. Who saw the potential of text messaging first?A. The students.B. The rich.C. The young.D. The old.4. Why can mobiles change the experience of being alone?A. Because people can send text messages around the world with mobiles.B. Because people can be connected with their relatives with mobiles.C. Because people can find many ways to pass the time with mobiles.D. Because people feel as if something is missing if they ever leave home without mobiles.推理判断5. From the text we can infer that _.A. mobiles has changed peoples

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论