免费预览已结束,剩余2页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
课时作业(二十九)选修6unit 4 global warming(限时:35分钟).单项填空1a fire broke out in the building at about 7:30 on tuesday morning, _ in the death of a young girl.a. having resulted b. resultedc. being resulted dresulting2strangely, mr. green, also _ to the new policy, made no remark in the discussion.a. opposing b. opposec. opposed d. having opposed3although police could be seen everywhere, they seemed to be searching the houses almost _a. at ease b. at randomc. at risk d. at length4this restaurant has become popular for its wide_of foods that suit all tastes and pockets.arange bcirclecarea ddivision5_ everyone here, id like to thank our special guest for his entertaining speech.a. thanks to b. in case ofc. instead of d. on behalf of6we firmly believe that war never settles anything. it only _ violence.a. runs into b. comes fromc. results in d. begins with7personal success or failure is of no_, but the future of man cannot be ignored.aconsequence bindependenceccompetence dintelligence8what on earth are the police busy with?they have been looking into how the plane crash_acame out bcame upccame down dcame about9li hua, who was busy preparing a report, couldnt _ the loud noise, so he kept all the windows shut all day long.aput up with bcome up withccatch up with dkeep up with10have you got any idea for the summer vacation?i dont mind where to go_theres sun,sea and beach.aas if bas long ascnow that dfor fear that11we should make use of what we have learned and we dont _ learning by rote.a. insist b. assessc. acknowledge d. advocate12they are ready to take_action regardless of_consequence.a/; a bthe; thec/; the dan; the13they worry about the health of the world, and they are strongly _ to war.a. opposed b. referredc. stuck d. devoted14her _ had never been good enough for her hopes to be realized. a. problems b. reputationsc. challenges d. circumstances15jack,you seem in high spirits._we won the match 40.a. guess what? b. so what?c. no wonder. d. no double.阅读理解aone of the worlds great natural wonders is in new mexico, in the southwest of america. nature has created huge moving hills of pure white sand. these sand dunes cover more than seventythousand hectares of desert.it is one of the largest sand dune fields in the united states. the bright white sand dunes are always changing,always moving, like waves on the ocean.driven by strong winds, the sand moves and covers everything in its path. it is like a huge sea of sand.you may wonder how anything can live in this extreme environment of a white sand desert. there is not much rain.the heat in summer is intense. the sand lacks nutrients.plants and animals struggle to survive. a few kinds of plants grow quickly to survive burial by the moving sand dunes. several kinds of small animals have become white in color in order to hide in the sand.more than five hundred thousand people visit white sands each year. they climb on the dunes and observe the moving sea of sand.white sands is about twenty four kilometers southeast of the city of alamogordo, new mexico. in the visitor center at the entrance of the park, you can find out special activities and guided walks. you can drive about thirteen kilometers into the center of the dunes. it is like driving on a lonely white planet.along the way there is information that tells about the natural history of white sands.you can also explore the dunes on foot, seeing some unusual and beautiful plants and flowers. signs along the trail tell about the plants growing in the sand. you can even camp there overnight. but you must be careful. it is easy to get lost in the waves of moving sand especially during sandstorms. there is no water to drink. the temperature can rise to thirty eight degrees celsius in summer. there is no shelter from the suns rays.white sands is part of americas national parks system, and it is just one of the unusual examples of americas natural and cultural treasures.16which of the following plays a major role in making for the extreme environment?aplants and animals.bstrong winds.cintense heat and little rain.dmany people.17walking on dunes, people will _aenjoy the beautiful sight of sand movingbsee many kinds of white plants and animalscfind out some special activitiesdget lost easily and quickly especially during storms18what do we know about white sands from this passage?ait is one of the largest sand dune fields in the world.byou can get to know its natural history while driving in it.cthe temperature here can rise to thirtyeight degrees celsius any time.dyou are not allowed to camp here overnight.19what is the main purpose of the passage?ato attract tourists to white sands.bto describe the history of white sands.cto introduce guided tours to white sands.dto explain the power of nature at white sands.b2012山东卷 the pacific island nation of nauru used to be a beautiful place. now it is an ecological disaster area. naurus heartbreaking story could have one good consequenceother countries might learn from its mistakes.for thousands of years, polynesian people lived on the remote island of nauru, far from western civilization. the first european to arrive was john fearn in 1798. he was the british captain of the hunter, a whaling ship. he called the island pleasant island.however, because it was very remote, nauru had little communication with europeans at first. then whaling ships and other traders began to visit, bringing guns and alcohol. these elements destroyed the social balance of the twelve family groups on the island. a tenyear civil war started, which reduced the population from 1,400 to 900.naurus real troubles began in 1899 when a british mining company discovered phosphate(磷酸盐) on the island. in fact, it found that the island of nauru was nearly all phosphate, which is a very important fertilizer for farming. the company began mining the phosphate.a phosphate mine is not a hole in the ground; it is a stripmine. when a company stripmines, it removes the top layer of soil. then it takes away the material it wants. stripmining totally destroys the land. gradually, the lovely island of nauru started to look like the moon.in 1968, nauru became one of the richest countries in the world.every year the government received millions and millions of dollars for its phosphate.unfortunately, the leaders invested the money unwisely and lost millions of dollars.in addition, they used millions more dollars for personal expenses.soon people realized that they had a terrible problemtheir phosphate was running out. ninety percent of their island was destroyed and they had nothing.by 2,000, nauru was almost financially ruined.experts say that it would take approximately $433,600,000 and more than 20 years to repair the island. this will probably never happen.20. what might be the authors purpose in writing the text?a. to seek help for naurus problems.b. to give a warning to other countries.c. to show the importance of money.d. to tell a heartbreaking story of a war. 21. what was nauru like before the europeans came?a. rich and powerful.b. modern and open.c. peaceful and attractive.d. greedy and aggressive.22. the ecological disaster in nauru resulted from _a. soil pollution b. phosphate overminingc. farming activity d. whale hunting23. which of the following was a cause of naurus financial problem?a. its leaders misused the money.b. it spent too much repairing the island.c. its phosphate mining cost much money.d. it lost millions of dollars in the civil war.24. what can we learn about nauru from the last paragraph?a. the ecological damage is difficult to repair.b. the leaders will take the experts words seriously.c. the island was abandoned by the nauruans.d. the phosphate mines were destroyed.短文改错it is important for everyone to keep good eyesight. but do you know when to protect your eyesight? here is some advices for you. first, dont keep your eyes from working for a long time. youd better have a rest by looking in the long distance after studying for hour or so. second, paying attention to the following: dont read in the sun or in poor light; dont read in bed or in a moved bus. and when you read a book you should keep them away from your eyes for about a foot. and third, do eye exercises every day, that will also help you keep good eyesight. if you obey the rules below, i think, you may prevent your eyesight from becoming shortsight. 课时作业(二十八).1.b考查介词。have a great effect on对有巨大影响。2b考查动词用法。risk doing sth.冒险做某事。do sth. rather than do 宁愿做而不愿做3b考查it作形式主语的用法。真正的主语是后面的that从句。4d考查时态。句意:美军在下个月末将会撤离伊拉克,他们从开始驻军到撤离有9年时间了。根据by the end of next month 可知要用将来完成时,故选d。5b考查介词短语辨析。in spite of尽管。on behalf of 代表;in terms of 就而言;in consequence of 由于。根据句意可知选b。6d考查形容词辨析。句意:她为自己问了一个那么傻乎乎的问题而感到羞愧,当时观众都忍不住笑了。be ashamed of“对感到羞愧”。 guilty意为“内疚的”;crazy意为“疯狂的”;miserable意为“痛苦的”,均不合题意。7c考查非谓语动词的用法。句中动词ing形式作状语表示伴随。disappointed意为“失望的,沮丧的”;disappointing意为“令人失望的”。8a考查形容词词义辨析。句意:这家人那时正在吃晚饭,因此我想,我来得是不是太不是时候了。awkward意为“不方便的”,符合句意。prosperous意为“兴旺的”;flexible意为“灵活的,可变通的”;particular意为“特定的,挑剔的”。9b考查形容词辨析。due 到期的,期满的。句意: 我们想告知你明天你交电话费的日期就到了。请尽快交付。10b考查名词词义辨析。句意:处在很大压力情况下的人有可能会头痛、身体不适或者有睡眠障碍。stress 意为“压力”,尤其和人的情绪有关系;force意为“武力”; power意为“权利,电力,风力”;strength意为“体力”,都不符合题意。11a考查介词短语。句意:本来要在上周五举行的运动会最终因天气糟糕而被推迟了。这里的due意为“应付的;到期的;该发生的”,to是不定式符号。12d考查连词。分析句子结构可知,the first time此处相当于连词,引导时间状语从句。13d考查非谓语动词。句意:他们挺安静的,不是吗?是的,他们习惯吃饭时不说话。be accustomed to 表示“习惯于”,其中to是介词,接动词须用v.ing形式。结合句意可知d项符合题意。14b考查倒装。“neither助动词主语”表示“也不”。句意:如果joe的妻子不去参加那个聚会,他也不去了。15a考查it的用法。句意:你预计我们在即将到来的新年有可能有三天的假期吗? it在此句中代替that we may have three days off for the coming new years day。.本文是一篇夹叙夹议文。文章讲述了一个实习老师在一所学校所经历的事情。学校组织的一次表演改变了作者原来以貌对待学生的不良行为。这次表演让原来受歧视的学生找到了自信,也让歧视别人的人改变了看法,这使作者有了很大的感触。16dconclusion意为“结论”;decision意为“决定”;commitment意为“承诺”;judgement意为“评价”。句意:这个学校仍然是一个根据不同孩子来做评价的地方。四个选项中,只有judgement符合语境。17c根据下文的“though she failed to be treated equally”可知,jess一直尊敬她的同学。comfort意为“安慰”;entertain意为“娱乐”;respect意为“尊敬”;inspire意为“鼓舞”。四个选项中,只有respect符合语境。18a根据前面jess一直尊敬同学但却没有得到同学们的尊敬可以看出,此处应选in return,意为“作为回报”。for fear意为“唯恐,以免”;on purpose意为“故意地”;by chance意为“偶然”。19b句意:作为老师,我感觉到保护像jess这样的学生是很自然的。educate意为“教育”;protect意为“保护”;calm意为“使平静”;remind意为“提醒”。四个选项中,只有protect符合语境。20d句意:但是,很快我就意识到事实上我要做的有很多。frequently意为“经常地”;entirely意为“完全地”;logically意为“逻辑上”;actually意为“事实上”。四个选项中,只有actually符合语境。21cunique意为“独特的”;strange意为“奇怪的”;opposite意为“相反的”;typical意为“典型的”。tyson与jess形成对比,根据下文的“he was always surrounded by others.”可知,opposite符合语境。22a句意:很明显,他是一个自信且受欢迎的年轻人。obviously意为“明显地”,符合语境。similarly意为“相同地”;hopefully意为“有希望地”;fortunately意为“幸运地”。23b句意:当学校的才艺表演要举行时fashion意为“时尚”;talent意为“人才;才艺”;quiz意为“测试”;talk意为“谈话”。四个选项中,只有talent符合语境。24c根据语境可知,是“允许jess 上台表演”。train意为“培养;训练”;encourage意为“鼓励”;allow意为“允许”;persuade意为“说服”。四个选项中,只有allow符合语境。25b句意:我怕她成为台上的笑料。discussion意为“讨论”;laugh意为“笑,笑料”;conversation意为“对话”;thought意为“思想”。四个选项中,laugh最符合语境。26a句意:然而,我知道因为这些而不让她表演太不公平了。unfair意为“不公平的”;uncertain意为“不确定的”;unbelievable意为“难以置信的”;unnecessary意为“不必要的”。四个选项中,只有unfair符合语境。27d根据语境可知,前后两句之间为因果关系,且空格后表示结果,所以用连词so,意为“所以,因此”。28b句意:在表演的那天,全校学生都在音乐大厅集合。remain意为“保持”;gather意为“聚集”;communicate意为“交流;传达”;perform意为“执行;表演”。四个选项中,只有gather符合语境。29d句意:每个节目大家都给以喝彩,我为此感到非常吃惊。impression意为“印象”;comment意为“评论”;activity意为“活动”;cheer意为“欢呼;喝彩”。四个选项中,只有cheer符合语境。30c句意:音乐开始了,使我害怕的是,jess没有跟上这首歌最开始的节奏。accent意为“口音”;dialogue意为“对话”;line意为“线;音节,节奏”;style意为“风格”。四个选项中,
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 职场人士心理健康测试及答案
- 志愿者专业知识深度测试题目及参考答案
- 幼师专业资格认证考试试题及答案解析
- 新概念英语教程学习笔记及练习题答案集
- 2025上海市同济口腔医院(同济大学附属口腔医院)公开招聘考试笔试模拟试题及答案解析
- 2025浙江宁波象山县商贸集团有限公司第四期招聘工作人员2人考试笔试参考题库附答案解析
- 2026天津市卫生健康委员会所属天津市第三中心医院招聘61人考试笔试参考题库附答案解析
- 2026中国电信天翼视联校园招聘考试笔试参考题库附答案解析
- 教学质量研讨会校长发言:5 个“老大难”校校都遇5 个硬办法让课堂活、成绩涨
- 2025年铜陵招聘政府机关事业单位窗口外派人员2人考试笔试备考题库及答案解析
- 2026年内蒙古呼和浩特市单招职业适应性考试题库及答案1套
- 2025年后备村干部考试题库及答案
- 2025广东广州市教育局直属事业单位广州市教育研究院招聘教研员8人笔试考试参考题库附答案解析
- 基于语篇结构突破阅读CD篇课件-高三英语上学期一轮复习专项
- 2025年物流专员笔试题目及答案
- 艺术概论(云南艺术学院)
- 地基注浆施工施工方案
- 环网柜技术协议书
- 退休老师春游活动方案
- 2025年宪法知识试题题库及答案
- 2025年重庆对外经贸学院辅导员考试试题及答案
评论
0/150
提交评论