已阅读5页,还剩3页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
unit 4 sharing grammar课时作业.阅读填句话题难度系数词数建议用时教育2809most children dont have the language to beat around the bush.when theyre angry,its normal that they show it._1_ what should you do?look for the issue behind the words.your child does not always have the proper language to explain his frustration.when your child says“i hate you,”he might be having difficulty with a task,attaining something he wants,or expressing an emotion like fear._2_ you should try to figure out what our children are really trying to relay.help your child recognize anger.if your child can recognize when he is feeling angry,he will have an easier time expressing and coping with it.ask your child,“what does your body feel like when youre angry?”_3_ this will help to figure out what your child is feeling and help him in an effective way._4_ when your child is calm,talk about what happened.remind him of when he was feeling angry earlier in the day and what he said.let him know that when he says“i hate you,”it hurts your feelings.then ask him,“what can you say instead?”if he is unsure,give him the right words.“when you feel this way,instead of sayingi hate you,say,i feel angry and i need help,please.”perhaps the most important thing for you to keep in mind while all this is happening is that your child doesnt really hate you._5_ sometimes parents,too,need to remember to smell the flowers and blow away the clouds.aso take a deep breath.bgive your child the right words.cyoud better be kind to your child.dhelp him to name it while its happening.eas parents,we must become a detective.fhowever,it just doesnt feel like it when it happens to you.gyou should tell your child what to say and what not to say.语篇解读本文是一篇说明文。孩子们生气的时候会口不择言,那么如何避免这种情况呢?首先要弄清楚深层的原因,还要帮助孩子学会控制生气的情绪。1解析:选f根据上文中的when theyre angry,its normal that they show it.可知,虽然生气是很正常的事情,然而很多时候不是想象的那个样子。2解析:选e根据下文中的you should try to figure out what our children are really trying to relay.可知,作为父母也要多加注意孩子的情绪表达的方式。3解析:选d根据该段开头的主题句help your child recognize anger.可知,帮助孩子弄清楚生气的缘由。4解析:选b根据下文中提到的两种说法可以推知,要告诉孩子们该如何使用正确的语言。5解析:选a根据上文中的that your child doesnt really hate you可以推知,作者建议家长不要紧张。.完形填空话题难度系数词数建议用时励志故事30017once there was a very brilliant,creative and educated man.he gained much_1_while travelling throughout the world.unfortunately he lost his legs and left arm in a tragic accident,leaving only a finger and thumb on his right hand.he became so_2_that he was afraid he would spend his life_3_and would no longer be able to use his life in a(n)_4_way.one day,he remembered how he had always loved getting_5_.he realized that he still had partial_6_of his right hand and could write with_7_.then,he had an idea.“why not write to other people who need encouragement?”he_8_where he could find those who could be encouraged if they read his letters.he thought of people in_9_.many of them had hope of regaining their_10_.others would keep feeling depressed and remain put away for the rest of their lives.he decided that he must try to_11_them.so he wrote to a prison ministry about sending letters to the prisoners.the prison minister replied that writing to the prisoners would be_12_.however,it would be against prison rules for the prisoners to write back._13_with the intention,the man began sending_14_messages of gods love,hope,strength,and encouragement.he wrote twice a week,testing his strength and ability to the_15_.he poured his heart and soul into his words,_16_his experience,sense of humor,optimism,and faith.it was difficult to write those letters,especially without hope of any_17_.frequently,he felt discouraged wondering if anyone_18_read his letters.however,this was his_19_chance,so he determined to continue.at last,he received a letter from the prison officer,which said,“please write on the best paper you can afford.your letters are passed from cell(牢房)to cell until they almost fall to_20_!”we all have unique experiences,abilities and talents.we can discover ways to reach others in need of encouragement and strength.语篇解读本文主要讲述了一位阅历丰富的人在致残后重新找回自己人生价值的故事。1a.wealthbfaithcexperiencedconfidence解析:选c上文讲他是受过教育的人,说明他游历世界是为了获取丰富的人生体验。2a.depressedbembarrassedcashameddthrilled解析:选a根据车祸对他身体造成伤害的描述可知,这一切使他感到意志消沉。3a.writingbsufferingcweepingdwandering解析:选b他害怕度过遭受痛苦(suffering)的余生。4a.abnormalbregularccomfortabledmeaningful解析:选d根据文章第一段第一、二句可知他本来有美好的未来,而这一切因为车祸而毁灭,他认为自己再也不能过有意义(meaningful)的人生了。5a.presentsbemailsclettersdprizes解析:选c根据下文可知,他通过给需要帮助的人写信来鼓励他人,所以他喜欢收信。6a.sensebstrengthcshapedfunction解析:选d因为他的右手还能写字,说明手的部分功能的存在。7a.affectionbcautioncdifficultydconfidence解析:选c从文章第一段可知,残缺的右手只剩下两个手指,所以写字很艰难。with difficulty意为“费力地”,符合语境。affection“影响”,caution“小心谨慎”,confidence“自信”,均不符合文意。8a.estimatedbdoubtedcassumeddwondered解析:选d根据下文he thought of people可知,他在想哪里有他需要帮助的人。estimate“估计”,doubt“怀疑”,assume“假定,猜想”,均不符合文意。9a.hospitalsbchurchescprisonsdcharities解析:选c联系下文so he wrote to a prison ministry可知,他想到监狱的犯人。10a.familiesbletterscfreedomdconscience解析:选c囚犯最大的希望就是重获自由。11a.releasebreachcdefenddknow解析:选b根据下文we can discover ways to reach others可知他写信给囚犯,触及到他们心灵的深处。release“释放”,defend“保卫”,know“知道”,均不符合文意。12a.acceptablebreasonablecprohibiteddconsidered解析:选a监狱长最终认为他的那种做法可以接受,然而犯人回信或许会违背监狱的规定。acceptable“可接受的”,reasonable“合理的”,prohibited“禁止的”,considered“关心体贴的”,故选a。13a.facedbfilledcsatisfieddimpressed解析:选b心中带着最初的意图,他以上帝的仁爱给犯人写信。be filled with“充满”,be faced with“面对”,be satisfied with“对满意”,be impressed with“对有深刻影响”,故选b。14a.holybdailyconewaydroundway解析:选c根据上文他和监狱达成的协议可知,发出的信是没有囚犯回信的,所以是单程(oneway)信。holy“神圣的”,daily“日常的”,roundway“循环”,均不符合文意。15a.pointbworstcdegreedlimit解析:选d他每星期写两封信,最大限度地检测自己的能力。to the limit“达到极限”,to the point“切题”,to the worst“最差”,to the degree“达到程度”,故选d。16a.sharingblearningcgainingdenriching解析:选a他把自己的经历、幽默与他人分享,以此来鼓励囚犯。share“分享”,learn“学会”;gain“获取”,enrich“丰富”,故选a。17a.successbreplychelpdprogress解析:选b他之所以想是否有人读他的来信,是因为他毫无希望收到回信(reply)。18a.curiouslybpatientlyccarefullydactually解析:选d因为毫无希望收到回信,自然会想到是否有人真地会读他的信。actually意为“实际上,真正地”,符合语境。curiously“好奇地”,patiently“有耐心地”,carefully“仔细地”,均不符合文意。19a.onlybbettercextradlost解析:选a然而这是他实现人生价值的唯一机会,所以他没有放弃。only“唯一的”,extra“额外的”,better“更好的”,lost“失去的”,故选a。20a.ruinbpiecescthe grounddthe bottom解析:选b信件在监狱争相传阅,因为纸的质量不好,所以信件几乎成为碎片。fall to pieces意为“成为碎片”。.语法填空a long,long time ago a little boy 1._(walk)through a park.in the middle of the park there was a tree with a sign on it.the sign said“i am a magic tree.say the magic words and you will see.”the boy tried to guess the magic words.he tried abracadabra(咒语),but 2._ of them worked.3_(exhaust),he threw 4._(him)on the floor,saying:“please,dear tree!”and suddenly,a big door 5._(open)in the trunk.inside everything was dark,except for a sign 6._ said“carry on with your magic.”then the boy said“thank you,dear tree!”with this,the inside of the tree lit up 7._(bright)and revealed a pathway 8._(lead)to a great big pile of 9._(toy)and chocolate.the little boy brought all his friends to the magic tree,and they had the best party ever.this is 10._ people always say that“please”and“thank you”are the magic words.语篇解读本文主要讲述了一个男孩在公园遇到一棵神奇的树,这棵树告诉男孩只要他说出几个神奇的单词,它就展示它的魔力。男孩尝试说了一些看似神奇的词语,但是树都没反应,直到他说出“thank you”和“please”之后,这棵树才有所反应。通过这个故事告诉我们:这两个词语有着神奇的魔力,要经常对别人说。1解析:was walking考查动词时态。根据语境可知,当时男孩正穿过一个公园,故这里用过去进行时,故填was walking。2解析:none考查代词。句意:他尝试念了很多咒语,但是没有一个起作用的。表示一个都没有,故填none。3解析:exhausted考查非谓语动词。主语是指人的代词he,故这里填exhausted作原因状语。4解析:himself考查反身代词。根据句意可知,这里表示他自己,故填himself。5解析:opened考查动词时态。根据这段的时态,这里仅仅表示过去的一个动作,故用一般过去式,故填opened。6解析:which/that考查定语从句。分析句子可知,先行词为a sign,故引导词用which/that。7解析:brightly考查词形转变。根据句意可知,修饰动词lit,故用副词形式,故填brightly。8解析:leading考查非谓语动词。pathway与lead之间为主谓关系,故这里填现在分词leading作定语。9解析:toys考查名词复数。前面修饰语为a great big pile of一大堆,又因为toy为可数名词,故填toys。10解析:why考查表语从句。句意:这就是人们经常说的“请”和“谢谢”是带有魔力的词的原因。.短文改错文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。错误涉及一个单词的增加、删除或修改。last friday a storm hit two villages destroyed fourteen houses.seven others were such badly damaged that their owners had to leave them.five people were killed,and nine were badly injured and took to hospital.a number of other people received small injuries.altogether over two hundreds lost their homes as a result of the storm.a farmer said a storm began early in the morning and lasted over an hour.he was in the kitchen with his wife and his children while they heard a loud noise.a few minutes later,their house fell down.they managed to climb out but then he saw that one of his children was missed.he went back inside and found him safe but very frightened.a woman said that she noticed her house was shaking.she rushed outside immediately with her children.there was no time for her take anything.a few minutes later,the roof came down.but lucky,there was no one was hurt.答案:last friday a storm hit two villages fourteen houses.seven others were badly damaged that their owners had to leave them.five people were killed,and nine were badly injured and to hospital.a number of other people received small injuries.altogether over two lost their homes as result of the storm.a farmer said a storm began early in the morning and lasted over an hour.he was in the kitchen with his wife and his children they heard a loud noise.a few minutes later,their house fell down.they managed to climb out but then he saw that one of his children was .he went back inside and found him safe but very frightened.a woman said that she noticed her house was shaking.she rushed outside immediately with her children.there was no time for her take anything.a few
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 临床试验风险获益再评估的伦理框架
- 英汉动物习语隐喻对比浅析
- 毕业论文(设计)封面(模板)
- 工程造价毕业论文
- 建筑工程施工项目管理研究论文8
- 本科毕业论文+字体及行距规定
- 论文定稿修改意见
- 开题报告修改意见
- 大学生心理健康论文总结结尾怎么写
- 研究生论文评语范文-论文评语-
- 2025年超星尔雅学习通《体育管理学概论》考试备考题库及答案解析
- 2025年广西普法考试题库
- 2025年物流服务师题库含答案
- 租用铲车协议合同模板
- 井下八大系统讲解课件
- 2025版新生产安全法考试试题及答案
- 压力管道安装记录文本表格(完整版)
- 口腔门诊医疗器械质量管理制度
- 院感知识培训要点
- 税务注销代理协议合同
- 2025年事业单位笔试-湖北-湖北医学基础知识(医疗招聘)历年参考题库含答
评论
0/150
提交评论