




已阅读5页,还剩3页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
unit 2 poems learning about language课时作业.单词拼写/用所给词的正确形式填空1in fact, traffic rules are part of the rules and regulations _ (密切地) related to public order.答案closely2he was _ (后悔的) about his behavior.答案 regretful3it was _ (体贴的) of you to bring me my raincoat.答案considerate4had i known about this computer program, huge _ (数量) of time and energy would have been saved.答案amounts5according to the study, who made the most accurate _ (预测) of their future life satisfaction?答案prediction6when he arrived, he found all the work already _ (finish)答案finished7on my recent visit, i held a _ (live) threemonthold twin that had been rejected by its mother.答案lively8_ (mood) and impatient, burdened by fears that none of us realized resulted from my early years of need, i was not an easy child to love.答案moody9_ (raise) in the poorest area of glasgow, he had a long, hard road to becoming a football star.答案raised10i ran all the way to school yesterday, otherwise i _ (be) late for the annual talen show.答案would have been.完成句子1令他非常遗憾的是,他不得不因为他的一条腿严重受伤而放弃决赛。_, he had to quit his final game that one of his legs seriously injured.答案to his great regret2我第一次去采访他时,他看起来有点紧张。_, he looked a bit nervous.答案the first time i interviewed him3运动能使你保持健康,接触大自然。sports can help you keep fit and _.答案get in touch with nature4我发现每天读英语是重要的。i found _ every day.答案it important to read english5他们指出,如果没有电梯,就不会有市中心的摩天大楼或高楼。without the elevator, _ downtown skyscrapers or tall buildings.答案there could be no.阅读理解a(2017长春市高三质量监测)when the telephone rings late at night, most women guess it must be one of only four or five people calling. a sister? maybe. an emergency? possibly. a mother? probably not at that time of night. much more probably it is a close female friend calling to tell you that she is heartbroken because she has split up with her boyfriend again or perhaps simply that a good movie has just started on tv.at a time when families are spread far and wide and marriages often end in divorce, friendships are becoming more and more important. erika, a 32yearold lawyer, is strengthened by her tenyear friendship with her married friend jane. “i was very sick one night, so i called jane at about 3:00 am. to talk about it,” she says. “she was very supportive and even came over to take me to the doctors.”as american tv shows like friends have become more popular, many of us are beginning to see the value of such friendships. tv shows like this tell us that our romantic relationships may not last, but we need to keep in touch with our close friends if we want to survive.with erikas family 200 miles away, it is jane who keeps a spare set of keys to erikas apartment and waters her plants whenever she is away. “having jane around gives me a certain amount of freedom. it is not the kind of thing that you could ask anyone to do, but she knows i would do the same for her. ”jane, who may move to a different city soon, is worried about leaving such a support system of friends. “my friends have more to do with my life than my parents and, therefore, i dont have to spend a lot of time explaining things to them. friends are more up to date with what is happening. ”语篇解读:本文是一篇议论文,以erika与jane的友谊和美剧friends为例,讲述并论证友情十分重要的观点。1a latenight phone call for most women is probably from _.aa relative ba friendca doctor da stranger解析细节理解题。根据第一段最后一句可知,深夜给女性打电话的可能是一个朋友,故b项正确。a项意为“亲戚”;c项意为“医生”;d项意为“陌生人”,都与第一段最后一句中的“much more probably it is a close female friend”不符。答案b2what does the underlined phrase “split up” in paragraph 1 mean?ashown up. bpicked up.cbroken up. dtaken up.解析词义猜测题。根据第一段最后一句可推知,更有可能的是,一位亲密的女性朋友打电话告诉你,她很伤心,因为她又和男友分手了,spilt up与break up意思相近,表示“分手”,故c项正确。a项意为“出现,露面”,b项意为“捡起,偶然学会”,d项意为“占据,从事”,都与语境不符。答案c3according to the passage, we can learn that erika _.ais janes male friendbtreasures janes friendshipchas been married for 10 yearsdlives far away from jane解析推理判断题。根据最后一段可知,erika认为她的朋友比父母更多地参与她的生活,因此,她不需要花很多时间来向她们解释事情;据此可以判断,erika很珍惜jane的友谊,故b项正确。根据第二段第二句可知,erika是jane的女性朋友,且文中没有提及erika结婚了多久,故a、c项错误;根据最后一段第一句可知,erika离家很远,而不是离jane家很远,故d项错误。答案b4which of the following can be the best title for the text?afriendship countsbfriendship demands freedomcfriendship needs understandingdfriendship strengthens romance解析标题判断题。通读全文可知,本文以erika与jane的友谊和美剧friends为例,讲述并论证友情十分重要的观点;故a项最能体现主题,适合作文章的标题。答案ab(2017福州市高三模拟)“everybody is a genius. but if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.”albert einsteinif you have a kid with special needs in the school system, chances are you have come across that saying hanging on a classroom wall. my fiveyearold daughter syona has cerebral palsy (脑瘫) and it means, combined with her communication challenges and sight problems, that standard assessments (and by “standard”, i mean the ones used to assess kids with special needs ) arent always an accurate measure of her abilities.by now you have probably heard about chris ulmer, the 26yearold teacher in jacksonville, florida, who starts his special education class by calling up each student individually to give them much admiration and a high five. i couldnt help but be reminded of syonas teacher and how he supports each kid in a very similar way. ulmer recently shared a video of his teaching experience. “i have seen their confidence and selfworth increase rapidly,” he said. all i could think was: how lucky these students are to have such a inspirational teacher.syonas teacher has an attitude that can best be summarized in one word: awesome. her teacher doesnt focus on what cant be doneshe focuses on what can be done. over the past several months, my husband dilip and i have seen syonas confidence increase tenfold (十倍). she uses words she wouldnt have thought of using before. she recently told me about her classmates trip to ecuador and was very proud when i understood her on the first try.i actually wonder what the influence would be if we did something similar to what ulmer does with his students in our home. weve recently started our day by reminding each other of the good qualities we all possess. if we are reminded of our strengths on a regular basis, we will become increasingly confident about progress and success.ulmers reach as a teacher goes far beyond the walls of his classroom. in fact, he teaches all of us to take a moment and truly appreciate the strengths of an important person in our lives.语篇解读:本文是一篇夹叙夹议文。作者的女儿患有脑瘫,与人交流者障碍,在她的老师和家人的帮助下,她重拾自信,开始与人沟通。chris ulmer的教学能帮助他的学生快速提高自信和自我价值感。5what does the underlined “it” in paragraph 2 refer to?athe cerebral palsy with syona.bthe saying on a classroom wall.cthe standard for kids with special needs.dthe accurate measure of syonas abilities.解析代词指代题。根据第二段第二句可知,it指代“syona has cerebral palsy(脑瘫)”,故a项正确。答案a6what can we learn about chris ulmer?ahe is syonas favorite teacher.bhe helps increase his students confidence.che uses videos to teach h
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 电动汽车价格敏感性与家庭行为-洞察及研究
- 七年级英语情景对话教学方案
- 建筑工程合同索赔技巧与法律支持
- 大型活动安全管理方案及案例
- 线上教育平台教师教学经验分享
- 湖北中医药大学2025年专项公开招聘专职辅导员12人笔试备考试题及答案解析
- 2025年芜湖无为市事业单位公开选调事业单位工作人员10人笔试模拟试题及答案解析
- 项目管理关键节点管控方案
- 2025年下半年池州市第二人民医院公开招聘专业技术人员8人笔试备考试题及答案解析
- 初中语文作文批改技巧与案例分析
- 赔偿保密协议书范本
- 2025年天津市春季高考升学考试全真模拟试卷(二)中职英语(无答案)
- 古代汉语平仄试题及答案
- 马工程《艺术学概论》-绪论省公开课一等奖全国示范课微课金奖课件
- 汉服妆造培训课件
- 电能质量控制与安全标准手册
- 2025年自愿放弃房屋经营权协议书模板
- 巡视巡察工作流程
- 中秋国庆教师廉洁教育
- 产品安全防护培训课件
- 2024年中国信创产业发展白皮书(精简版)
评论
0/150
提交评论