全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
专心 爱心 用心 初二英语教育科学版初二英语教育科学版 UnitUnit 3 3 SpecialSpecial DaysDays 同步练习同步练习 答题时间 30 分钟 一 单项选择 1 Look the picture What can you see in it A in B at C with 2 We are afraid the darkness A about B of C on 3 Where are my I can t find them A shoe B shoes C the shoes 4 What does this word A mean B means C meaning 5 Can you tell the way to the station A I B my C me 二 任务型阅读 Sometimes the sun rises early and goes late These days give us more of light Long days give more fun time to kids Summer days are this In fact the longest day of the year is in summer Sometimes the sun rises and goes down early These days us fewer hours of light Winter days are like this The shortest day of the year is in winter 1 根据课文内容 填空完成短文 2 句型转换 Long days give more fun time to kids 3 回答问题 Which season has the longest day 三 阅读理解 That day was like any other day in his life After school Michael walked past the shop at the street corner He stopped to look at the front row of shoes and he felt sorry for himself He really wanted to have pair of shoes for his birthday He walked sadly away and thought of what to say to his mother He knew she would give anything he wanted But he also knew very well she had little money He decided not to go home at once as he looked worried and his mother would notice it So he went to the park and sat on the grass Then he saw a boy in a wheelchair He noticed that the boy moved the wheel with his hands Michael looked at him carefully and was surprised to see that the boy had no feet He looked down at his own feet It is much better to be without shoes than without feet he thought There was no reason for him to feel sorry and sad He went away and smiled thinking he was more luckily in his life 1 Michael left the shoes shop sadly because A his mother had a lot of money B the shoes in the shop were too small for him C he had no money to buy himself a pair of shoes 2 Michael instead of going home A went to the park B stayed in the shop C played football 3 He knew that if he got home at once 专心 爱心 用心 A his mother would be happy B his mother would be worried C his mother would not notice him 4 Michael saw a boy The boy A had no hands B was deaf C had no feet 5 Which of the following is true A Michael s mother was rich B Good health is more important than anything else in the world C The following day was Michael s birthday 专心
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 视频监控协议书发展
- 资金监管协议书律师
- 2025年RFID智能标签在物流包装中的集成应用考核试卷
- 2025初级商业人像摄影师社交媒体人像布光修图趋势考核试卷
- adsl常用的入网协议书
- vivo帐号服务协议书
- 1994年明斯克协议书
- 2025年农业气象服务应用安全考核试卷
- 2025ESC指南:左心室辅助装置(LVAD)患者长期管理考核试卷
- 2025年会展行业虚拟会展平台发展态势研究报告及未来发展趋势预测
- 物理课程标准2025解读
- 学生学业成绩分析与进步跟踪表
- 全国青少年科技辅导员专业水平认证笔试考题
- 2025年驾驶证资格考试科目一必刷题库及答案(共420题)
- GB/T 45140-2025红树林生态修复监测和效果评估技术指南
- 国开公共部门人力资源管理自检自测1-九
- 光伏区围栏施工方案
- 临床科室药品管理
- 2025年中国华电招聘笔试参考题库含答案解析
- 音乐版权授权与管理方案
- 货物长期采购合同范例
评论
0/150
提交评论