




免费预览已结束,剩余1页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1 阅读强化训练阅读强化训练 二二 建议用时 25 分钟 阅读理解 savannah gallery is in the valley close to crocus hill it is housed in two old houses which i believe add to the attraction of this gallery i visited the gallery recently frank costin who is the owner and director of savannah gallery was so helpful and friendly and shared the history behind some of the art in the gallery i was fascinated by a piece of art by victor hempel and the story behind it two years ago this talented sculptor 雕塑家 found an almond tree floating in the salt pond of sandy ground he saw possibilities with his gifted eyes and pulled the tree back to his boat and workshop this spring after being exhibited in the st barth s art exhibition it arrived in the gallery there s not a single wall in this gallery that can fit its 11 feet height frank said after a couple of days he hoisted 吊起 it up and placed it in the gallery s front room it s an amazing sculpture and it s titled greeting the morning sun it is truly a great work of this sculptor frank said i agree with frank i think it is simply beautiful and i love the story behind it there are many other beautiful pieces of art in the gallery it was nice to walk slowly from room to room and picture in my mind that anguillan families once lived and loved in the tiny rooms of the gallery i then went out on the back porch and was watched by some cats as frank explained he is allergic 过 敏的 to cats but he feeds the cats and they never come too close he benefits because they keep the mice away and they benefit as they are fed daily it was a lovely visit and i will be sure to visit during the year to see 2 what new pieces of art the gallery has if you re a fan of art don t miss the gallery 解题导语 作者向我们介绍了 savannah gallery 的一件艺术品 鼓励我们去那里 看看 1 when the author saw victor hempel s artwork at the gallery she was most probably a surprised and frightened b excited and proud c sad and disappointed d attracted and amazed d d 解析 推理判断题 根据第一段的最后一句以及那件艺术品很令人震撼的语境可推 断 作者深深的被吸引了 同时也被震撼到了 2 why did victor hempel pull the almond tree back to his boat a because he wanted to experiment with it b because he was sure it would lead to a great artwork c because he was afraid the salt pond would damage it d because he knew savannah gallery would need it b b 解析 细节理解题 根据第二段的 he saw possibilities with his gifted eyes and pulled the tree back to his boat and workshop 可知 是因为他认为其可以成为 一件很好的艺术品 3 after frank costin saw victor hempel s artwork he a suggested a name for it b immediately hoisted it up c wasn t very interested in it d thought it was too tall for his gallery d d 解析 细节理解题 根据第二段的 there s not a single wall in this gallery that can fit its 11 feet height 可知 frank 认为这件艺术品对于他的画廊 来说太高了 4 why does frank costin keep the cats at the gallery a because they can attract visitors 3 b because they help him kill time c because they are useful for the gallery d because they have nowhere else to go c c 解析 细节理解题 根据第三段的 he benefits because they keep the mice away and they benefit as they are fed daily 可知 frank 养那些猫对画廊有好处 完形填空 from a young age my parents have taught me the importance of helping the less fortunate generously out of 1 whenever there is something i can offer i 2 it to someone on the streets last week when i left home to work i carried with me some old 3 a handbag and some food to hand over to the 4 as my car stopped at a red traffic light i saw a girl aged around five 5 for money i asked her to come to me and immediately 6 all the things i had then 7 i started handing them over she seemed shocked she looked at me with a 8 smile on her face and asked what was in the bag i told her there were some clothes and food for her once again she 9 me and asked can you give me something to 10 it was then that i noticed her 11 lips it seemed that she had not had a drop of water all day i 12 out the bottle of water i 13 carry with me and helped her to drink from it she 14 it quickly and gave me a heartwarming gratitude 感激 i realized that day that you don t 15 have to make big donations to help someone this happening 16 my belief in the simple acts of 17 they can make someone s 18 go better next time when you want to do something nice for someone don t 19 or wait for the right 20 go ahead and do it 解题导语 作者习惯带着一些食物和旧衣物 帮助那些需要帮助的人 1 a habit b work c orderd respect a a 解析 作者的父母从小就教育作者给予他人的重要性 所以作者帮助别人是出于习 4 惯 habit 2 a throwb give c introduced show b b 解析 本句话点出了文章的主题 就是给予他人 故选 give 3 a booksb clothes c toysd shoes b b 解析 根据下文的 i told her there were some clothes 可知 有些旧衣服 clothes 4 a lucky b busy c handy d needy d d 解析 根据上文的 helping the less fortunate generously 可推断 是有需要的 人 the needy 5 a looking b calling c asking d waiting c c 解析 根据上下文的意思可知 小女孩是来乞讨的 故选 c 项 6 a caught b swept c collected d found c c 解析 根据后文的 all the things i had 可知 作者把小女孩叫过来然后搜集 collect 自己所有的东西 7 a as b if c before d because a a 解析 根据前后句意判断 当作者给小女孩东西的时候 她很惊讶 故选 as 8 a thin b painful c doubtful d sweet d d 解析 小女孩收到东西了 回应一个甜甜的 sweet 微笑 9 a looked forward to b looked down upon c looked away from d looked up at d d 解析 根据前面的 once again 可知 她再一次抬头看 look up at 我 10 a eat b drink c see d enjoy 5 b b 解析 根据下文的 she had not had a drop of water all day 可知 她需要喝水 故选 drink 11 a dry b red c pale d small a a 解析 根据下文小女孩一天都没喝水了可推测 她的嘴唇应该很干 dry 12 a took b pulled c sent d carried a a 解析 我拿出 take out 水 交给她 13 a seldom b hardly c always d sometimes c c 解析 这里是指作者将自己经常 always 随身带的水给小女孩喝了 14 a held b finished c filled d cleaned b b 解析 根据前文可知 这个小女孩很
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 网络可编程性研究-第1篇-洞察及研究
- 多基因联合编辑-洞察及研究
- 知识产权知识培训内容课件
- 知识产权强县培训课件
- 知识产权安全保密培训课件
- 知识产权培训班律师课件
- 知识产权培训服务招标课件
- 钢结构基础知识培训课件讲义
- 2025年机械安全操作培训手册及测试题
- 钢筋笼安全知识培训内容课件
- 办公软件培训课件
- 成人氧气吸入疗法-中华护理学会团体标准
- 护士分配科室管理办法
- 颅内动脉瘤护理病例讨论
- 教师军训团建活动方案
- 新产品开发立项报告
- 初一新生入学教育
- 卫生院健康检查管理制度
- 高二秋季开学第一课班会课件:启航高二把握未来
- 2025届广东省深圳市罗湖区英语八年级第二学期期末教学质量检测试题含答案
- 期权开户考试题及答案
评论
0/150
提交评论