已阅读5页,还剩3页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
新人教版选修六单元课时作业解析版 Unit 1 Art(选修六Unit 1).单项填空1All the students are looking forward to the first _ to take the College Entrance Examinations.Ameasure BattemptCpurpose Ddesire答案:B2Anyone who is in _ of weapons without permission is considered lawbreakingAcommand BcontrolCcharge Dpossession答案:D3It took us several hours to make the old man _ of the safety of travelling by air.Abelieved BconvincedCinformed Dpersuaded答案与解析:B句意:我们花了好几个小时才使那位老人相信了乘飞机的安全性。convince “使信服,说服”。A项,“相信”;C项,“告知”;D项,“说服”,常用persuade sb.to do.说服某人做。4The author was required to submit an _ of about 200 words together with his research paper.Aedition BeditorialCarticle Dabstract答案与解析:D要求作者连同科研论文一起呈交一篇大约200字的摘要。abstract 意为“摘要”;edition意为“版本”;editorial 意为“社论”;article意为“文章”。同论文一起使用的词只有D项“摘要”。5(2020泰州三校期末)While income worry is _ rather common problem of the aged, loneliness is another problem that _ aged parents may face.Aa; / Bthe; /Ca; the Dthe; the答案:A6How I wish I had studied harder when I was in senior school!If you had,you _ a university student now.Aare Bwould beCshould Dwere答案:B7Its high time that you _ even harder at your lessons as the exam is around the corner.Awork Bwill workCworked Dhave to work答案:C8How do you find this new movieIts _ interesting than expected.Aa great deal much Ba great deal of moreCa great deal of much Da great deal more答案与解析:Da great deal可用来修饰形容词、副词的比较级;a great deal of后跟不可数名词。9If it were not for the fact that I _ very busy,I would go with you.Aam BwasCwere Dshould be答案与解析:A分析语境可知,“我很忙”是表示目前的真实情况,因此应用真实语气。10The sooner we students _ to the new school,the better it will be _ our studies.Aadapt; for Badjust; toCadopt; for Dadmit; to答案与解析:Aadapt和adjust都有“(使)适应”的意思,但后跟to表示“适应于”,跟for表示“适用的目的”;adopt采用,收养;admit容许,承认,接纳。句意:我们学生对新学校适应得越快,对我们的学习就越有利。11You must keep the news a secret and dont put it _ anybody else.Ain possession of Bin the possession ofCin charge of Din the charge of答案与解析:BA项和C项的逻辑主语是人,分别表示“某人占有”和“某人负责某事”,含有主动意义;而B项和D项的逻辑主语是物,分别表示“被某人所占有”和“由某人负责”,具有被动意义。根据句子的意思应该选B。12The present situation is very complex,so I think it will take me some time to _ its reality.Amake up Bfigure outClook through Dput off答案与解析:B考查动词短语。句意:现在的情形太复杂了,因此我想我要花点时间弄清楚真实情况。make up组成,弥补;look through快速阅读,审核;put off推迟;figure out想出来,弄清楚。B项符合题意。13Why does teaching as a career _ many people?Aapply for Battract toCappeal to Dagree with答案与解析:Cappeal to对有诱惑力。句意:为什么教育作为一项事业吸引了这么多人呢?apply for申请;attract吸引,attact sb./sth. to把吸引到;agree with同意14Shes aiming _ a scholarship.That is why she has been focusing her mind _ her work.Aat; on Bto; onCfor; in Dat; into答案与解析:Aaim at,focus ones mind on sth.为固定搭配。句意:她的目标是获得奖学金,这就是她为什么专心学习的原因。15They didnt buy the car._,they didnt like its color;_,it was too expensive.AFor one thing; for anotherBFor one thing; but alsoCOn the one hand; for another handDFor the one hand; on the other hand答案与解析:A一方面,另一方面,除了用“on the one hand.on the other hand”,还可以用“for one thing.for another”来表示。.阅读理解A primary school teacher who left a class of 25 pupils in tears after she told them Santa Claus did not exist has been fired.When excited youngsters became rowdy as they talked about Santa,the supply teacher said out suddenly,“Its your parents who leave out presents on Christmas Day.”The class of sevenyearolds at Blackshaw Lane Primary School,Royton,Greater Manchester burst into tears and told their parents when they arrived home.Mothers and fathers then complained about the incident and were sent a letter by the school saying the teacher,who only worked at the school for one day last week,has been disciplined.The school has now said it will not hire her again.One father said,“My son came home and said that his teacher had told the class that Santa doesnt exist and its their mum and dad that put out presents for them.Obviously,they were all talking about Christmas and being a bit rowdy.She just came straight out with it.”“My son was in tears and so was everyone else in the classespecially as it was so close to Christmas.I thought it was wrong.He was crazy about it.Hes only seven years old and its part of the magic of Christmas to him.”“We told him that she did not believe in Father Christmas because of her religion and hes fine now.”“The father described the incident as shocking and believed it was done with malicious intent(恶意地)A lot of parents were angry and complained to the school.The teacher,who was supplied by Rochdale and Oldham Supply Agency,is still listed and will work with other schools,”the agency said.However,the head teacher in Angela McCormick refused to comment on the incident.1Who felt the angriest about the incident?AThe teacher who was fired.BThe pupils who were in tears.CThe parents whose children cried.DSanta Claus the teacher talked about.答案与解析:C细节理解题。根据文章第二段最后一句“Mothers and fathers then complained about the incident and were sent a letter by the school saying the teacher,who only worked at the school for one day last week,has been disciplined.”可得出答案。”2The sevenyearold children cried because of _.Atheir teachers leavingBthe letters by the schoolCsomething about Santa ClausDthe presents left out by the parents答案与解析:C细节理解题。根据第四段可知当孩子们听到老师说“圣诞老人并不存在”时,使得孩子们很失望,因此孩子们到家后向父母哭诉。3We can infer from the passage that _.Athe teacher was fired and couldnt continue her career in teachingBthe parents complained about the discipline of the schoolCthe little pupils felt disappointed after hearing the news told by the teacherDin reality,Santa Claus exists and gives out presents once a year.答案与解析:C推理判断题。由第二段可知,当小学生们从老师那里听到有关圣诞老人的事情时,他们变得很失落,有很多孩子都哭了。4Whats the meaning of the underlined word“rowdy”?ASurprised. B.Noisy.CDiscouraged. DAnnoyed.答案与解析:B词义猜测题。根据第一段该词所在的句子可知,一提到圣诞老人孩子们就很兴奋,当然就会乱哄哄地谈论此事,故选择B项,意为“乱哄哄,嘈杂的”。.篇章结构Shoppers who carefully plan their visit to the grocery store can save money on their grocery bills._1_Shoppers should visit the grocery,store on a full stomach by scheduling their trip immediately after a large meal.If thats not possible,they should find something healthy to eat while preparing a grocery list._2_Although having a list and sticking to it is the most important factor in saving money,shoppers must prepare lists wisely in order to save._3_ Many special buys are announced through the local newspapers,so buying the“grocery issue”is worth the investment(投资)However,its important to remember that many newer,more expensive products first offered through coupons may not produce enough savings for shoppers to give up the product they usually buy._4_ Once at the store,the shopper who wants to save money should follow a few more rules.The shopper should not stay longer than necessary,because bills go up each minute the shopper is in the store.So,setting a time limit and a cost limit can hold down the bill._5_ If the grocery list is a short one,some shoppers choose to use the small handheld basket instead of the roomy grocery cart.AA carefully,planned list should include inseason produce and any items on sale or discounted through coupons(优惠券)BOf course,the shopper should stick strictly to the shopping list and resist the temptation to buy additional items.CPeople who are full are less tired and more likely to buy what they want.DNow that the shopper has completed the grocery list,its time to leave for the store.EYou shouid keep your shopping list carefully in case you can exchange it for couponsFMost shoppers are less persuaded to buy extra goods when they are not hungry.GShopping when not hungry,sticking to a grocery list,and following a few simple rules will cut down the grocery bill.答案:1.G2.F3.A4.D5.B.短文改错Before I came to Finland to attend this meeting two weeks before.I had no ideas what kind of clothes I should take along.Fortunately,my friend Julia had gone to Northern Europe.Yes,she was a great help.She bought for me some warm suits and dresses,business type of clothes,of course,of dark colour.She
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年基于AI的金融风控系统建设项目可行性研究报告及总结分析
- 2025年农机维修技术合作
- 2025年亲子教育培训机构项目可行性研究报告及总结分析
- 2025年信息透明化在企业管理中的应用项目可行性研究报告及总结分析
- 2025年多功能智能家居产品开发项目可行性研究报告及总结分析
- 2025年基因编辑技术研发可行性研究报告及总结分析
- 2025年数字健康管理项目可行性研究报告及总结分析
- 2025年绿化苗木培育合同协议
- 2025年数字剧院技术应用项目可行性研究报告及总结分析
- 2025年未来农业科技示范园区建设项目可行性研究报告及总结分析
- 篮球竞赛风险管理与应急预案制定
- 2023南头古城项目简介招商手册
- 智能化农业机械装备技术
- 工厂介绍文案
- 青岛大学考研真题-电路
- 各岗位安全知识及职责培训
- 12.2滑冰教案-高一上学期体育与健康人教版
- 因公出国人员审查表
- 新外研版高中英语选择性必修一Unit3 Writing教学课件
- 重庆市房屋拆迁申请书 标准
- 人民版高中历史必修一-专题三-第2课-辛亥革命课件1
评论
0/150
提交评论