




已阅读5页,还剩3页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Unit3 Life in future单元自测 (模块)1.完形填空阅读下面短文,掌握其大意,然后从2130各题所给的A、B、C和D项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。字数:186完成时间:14分钟难度:*First aid is emergency care for a victim of sudden illness or injury until more skillful medical treatment is available; It may save a life or 21 certain vital signs including pulse, temperature, a clear airway (气道), and breathing. In minor emergencies, first aid may prevent a victims condition from turning worse and provide relief from 22 . In the case of the critically injured, a few minutes can make the 23 between complete recovery and loss of life.First aid measures depend upon the providers level of knowledge and skill. Knowing what not to do is as 24 as knowing what to do in an emergency. 25 moving a person with a neck injury, for example, can lead to permanent spinal (脊柱的) injury and paralysis (瘫痪).Despite the variety of possible injuries, several 26 of first aid apply to all emergencies. The first step is to call for 27 medical help. Next, the victim, if conscious, should be reassured that medical aid has been requested, and asked for 28 to provide any first aid. Unless the accident 29 becomes unsafe or the victim may suffer further injury, do not 30 the victim.21. A. change B. have C. improve D. heal22. A. pain B. damage C. infection D. pressure23. A. fact B. emergency C. difficulty D. difference24. A. important B. soon C. available D. useful25. A. Improperly B. Repeatedly C. Swiftly D. Completely26. A. theories B. principles C. schemes D. instructions27. A. international B. educated C. direct D. professional28. A. arrangement B. intention C. permission D. operation29. A. location B. process C. scene D. place30. A. touch B. move C. control D. examine答案:21. C。 improve:增进;使.好转。22. A。根据这句话可以看出:急救有可能防止受害人的情况变得更坏,并减轻痛苦。23. D。依据前文可以推断,急救的实施与否对于能否救命或痊愈有很大不同。make a difference: 关系重大, 大不相同。24. A。important 和.一样重要。25. A。由前文可知,在急救中,知道不该做的和知道该做的事情一样重要,因此不适当地搬动受害人是非常危险的。26. B。依据后文可推知,下面介绍的是几项急救原则。27. D。急救第一步,首先是请专业人员到来。28. C。依据前文可知,急救过程中应该有很多要注意的事项,因此在获得许可后才能提供急救。29. C。scene(事故)发生的地点。30. B。除非出事现场情况危急,否则不能搬动受害者。2语法填空阅读下面短文,按照句子结构的语法性和上下文连贯的要求,在空格处填入一个适当的词或使用括号中词语的正确形式填空,并将答案填写在答题卡标号为31-40的相应位置上。字数:132完成时间:9分钟难度:* Chen Ping and his sister Chen Ying dreamed about taking a great bike trip since middle school. After 31 (graduate) from college, they finally got the chance to make their dream come 32 (truth). His sister 33 (think) of the idea to cycle 34 the Mekong River. They also made 35 cousins interested in cycling. Wang Wei stuck to the idea 36 they found the source and began their journey there. When she heard that the source of the Mekong River is 37 Qinghai Province, she wouldnt change her mind. She even felt 38 (excite) when she knew that their journey would begin at 39 altitude of more than 5,000 meters. Before the trip they found a large atlas in the library, from 40 they knew clearly about the Mekong River.答案:31graduation 32true 33thought 34along 35their 36that 37in 38excited39an 40which本文讲的是王坤和他姐姐要沿湄公河做自行车旅行的计划。31graduation在介词后作宾语,要用名词形式。32true意思是梦想实现,表示“实现”用come true。33thought 因上下文都是叙述过去的事,用一般过去式。34along表示“沿着”,用介词along。35their指王坤和他姐姐王薇他们两个人的表兄弟。36that引导the idea的同位语从句,从句中不缺任何句子成分,故填that。37in表示位置关系在(青海)境内,用介词“in”。38excited因felt是系动词,在其后作表语应用形容词,表示某人“感到兴奋”,用excited。39an因表示“在的高度”是at an altitude of。40which引导定语从句,先行词是atlas;先行词是物,在直接在介词后只能用which。3.阅读理解阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。词数:337完成时间:8分钟难度:* The Gisbornes have recently completed a twelve-day trip on their solar-powered electric boat, the Loon. They traveled down the Erie and Oswego canals for twelve days before reaching Albany, New York. Monte Gisbome, the captain of the Loon, said that this marks the first time that anyone has traveled down American canal system using solar electric energy as the primary (主要的) fuel source.The Tamarack Lake Electric Boat Company designed the Loon. It is a boat with solar panels (太阳能板) mounted (安装在) on its top which provide 738 watts of electricity using energy from the sun. It also has a 48 volt deep-cycle battery that has a range of thirty miles. It has a top speed of five miles per hour.The boat is solar-assisted rather than solar-driven because it has a battery charger (电池充电器) which is built into the boat. It can help power the boat when the solar panels do not collect enough energy.Monte Gisbome talked about the boat in an interview. The problem with technology these days is that it produces too much heat and too little energy for motion. My boat is at least eight times more efficient than a gas-powered boat, which means that it saves me a lot of money and keeps the environment clean. Even in these technologically advanced times, some of the more popular gas-powered boats are terribly inefficient, which means that they cost a lot of money to use every day, and they make the water very dirty.He also mentioned that the solar panels can provide the boat with about 16 km of free travel on a sunny day. For most customers, 16 km is enough and, Monte Gisborne said, even if you travel 32 km in one day, as long as you dont use it the next day, you have nothing to worry about because the battery wont run out of power.For this reason, these boats are perfect toys for weekend use but not much more than that. It s best to leave them in the sun during the week to let the battery charge and then use them on weekends. In other words, if you need to use a boat every day you may still need to use a gas-powered boat.41. From the passage, we can learn that _.A. the Loon was the first solar-powered boat to set sail in AmericaB. the Loon gets all its electricity from the sun via solar panelsC. Tamarack Lake Electric Boat Company designed the first solar-powered boatD. Gisborne first designed the solar panels for the boat42. What does Gusborne think is the best part of his boat?A. It is almost as fast as other boats.B. It only needs to use energy from water.C. It uses energy more efficiently.D. Its battery charges quickly.43. What is the shortcoming of the solar-powered boat?A. It is not very good for everyday use.B. It is not environmentally friendly.C. It is not as fast as gas-powered boats.D. It is too slow for people who use boats a lot.44. What can we infer about the solar-powered electric boats from the last paragraph?A. They can meet the needs of fishermen.B. They are not as good as gas-powered boats for Sunday boat rides.C. They are suitable for going out on a lake with the family on Sundays.D. People who like toys should use them on weekends.45. The passage mainly talks about _.A. the Gisbornes 12-day trip to New YorkB. the first solar-powered boat across American canal systemC. a new invention to replace gas-powered boatsD. the shortcomings of solar-powered boats for everyday use答案:Gisbornes一家完成了12天的运河旅行,不过使这次旅行与众不同的是他们的船主要依靠太阳能来驱使行进。41. B。推理判断题。根据文章第二、三段以及最后一段的第二句可知,the Loon的能量来源主要是依靠太阳能。当船运行的时候,太阳能板直接捕捉太阳能并把它转化成电能,而当这种直接获取的电能不够使用的时候,它就使用电池里早已经蓄好的电能作为补充。而从最后一段的第二句可知,电池里的电也是在平常的时候把它放到外面吸收太阳能作为储备的,由此可知B项正确。42. C。细节理解题。根据文章第四段的“My boat is at least eight times more efficient than a gas-powered boat, which means that it saves me a lot of money and keeps the environment clean.”可知答案选择C项。43. A。推理判断题。根据文章最后一段最后一句“In other words, if you need to use a boat every day you may still need to use a gas-powered boat.”可知这种船不适合每日使用。44. C。推理判断题。根据文章最后一段第一句可知如果是周日泛舟湖面的话,这种船还是很适用的。45. B。主旨大意题。文章主要讲述了第一条在美国运河航行的由太阳能驱动的电船,the Loon,介绍了它的构造以及优点和缺点等。4. 基础写作目前,互
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 草原沙障方格网施工方案
- 彩钢瓦阳台棚顶施工方案
- 广州健康管理题库及答案
- 2025合同法规定下的房屋租赁合同范本
- 2025年余姚市属事业单位考试试卷
- 2025年沙河市属事业单位考试试卷
- 铁路两侧电缆施工方案
- 煤气净化监控方案范本
- 2025贵阳学院人才引进15人考前自测高频考点模拟试题及答案详解(新)
- 2025年大学田径考试试题及答案
- 上甘岭战役课件
- GB/T 45951-2025科技馆常设展览实施通用流程
- 新生儿硬肿症个案护理
- (2025)汽车驾驶员(技师)考试题库及答案
- 2025年全科医师转岗培训理论必刷试题库及答案
- 城市智能感知系统-洞察及研究
- 中储粮损耗管理办法
- 2025年《治安管理处罚法》新修订课件
- 【课件】有理数的加法(第1课时+有理数的加法法则)(课件)数学人教版2024七年级上册
- 透析患者血磷控制健康宣教
- 2025年江苏省苏州市中考数学模拟试卷(十三)(含答案)
评论
0/150
提交评论