2019-2020学年高中英语Unit3ComputersSectionⅡ课时作业新人教版必修2_第1页
2019-2020学年高中英语Unit3ComputersSectionⅡ课时作业新人教版必修2_第2页
2019-2020学年高中英语Unit3ComputersSectionⅡ课时作业新人教版必修2_第3页
2019-2020学年高中英语Unit3ComputersSectionⅡ课时作业新人教版必修2_第4页
免费预览已结束,剩余1页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、2019-2020学年高中英语 Unit 3 Computers Section II课时作业 新人教版必修2I.单句语法填空1. Miss Lin found her happiness (happy) in helping those less fortunate.2. English is considered a universal (universe) language, so there are so many people in the world learning it.3. Try to simplify (simple) your explanation to the st

2、udents to help them understand better.4. I totally (total) know the feeling, but I really can't help you.5. The company has set itself some long-term organizationalgoals (goal) .6. Although artificial intelligence(intelligent) can be helpful to the human race, it can also be a threat.7. My perso

3、nal (person) view is that the students should be doing more work outside the classroom.8. Once the problem is_solved (solve), the project will go smoothly.9. You can't believe, but the reality (real) is that a large number of girls in the world can't go to school.10. They have accepted my ap

4、plication (apply) to join the club.n.阅读理解Our grandparents tell us stories of their years over and over again. Until finally we have heard them tell the stories so many times that we wonder why theykeep on repeating these old times. Unconsciously (无意识地 ),this is the way ourminds work to pass history

5、on. There was a time when writing, reading, books, radio , TV and electronics of today were not present at all. Few things could be used to record and pass information on to the next generation. People would only sit around the campfire or the kitchen table, sharing stories of the past. This is call

6、ed the “oral ( 口述的)tradition ".Children listened endlessly to families sharing stories of their youth. Memories are put in the minds of young people forever so they could later recall and tell them to their children and grandchildren. Can you recall any of this? I can. Howcould life of the past

7、 be able to survive for centuries without this telling of stories and information to the listening ears of the youth?Just the other day, our Uncle Martin came to visit with his two kids. As we sat around the kitchen table sharing stories and family remembrances, Uncle Martin's laughter filled th

8、e room. He recalled several times that he was lucky to have not been hit by the falling trees. Each person in the room listened and enjoyed his details and humor.We all can continue to share stories with our children, telling of those good old days. Children do listen and want to hear true, sincere,

9、 funny and scary tales dug up from the past and then they tell their friends. So oral tradition goes on and on.【文章大意】本文是夹叙夹议文,话题是社会文化类。在书写、广播、电视等被发明之前,人们是靠口头流传的形式传承历史故事的。今天,孩子们依然喜欢让大人们给他们讲故事。1. According to the text, how did people pass on messages in the past?A. By using electronics.B. By telling s

10、tories orally.C. By recording them in books.D. By reading books to the next generation.解析:B 细节理解题。根据第一段中的People would only sit around the campfireor the kitchen table, sharing stories of the past .可知, 过去, 人们主要是以口头讲故事的方式来传递信息的。2. What will happen if the stories are repeated many times?A. They can mak

11、e the children feel bored.B. They can make the children's minds clear.C. They can improve the children's creativity.D. They can give the children a deep impression.解析:D 推理判断题。根据第二段中的Memories are put in the minds of young peopleforever . 可知,反复地给孩子讲故事可以加深他们的记忆,让他们以后能清晰地回忆起 来。由此可知,重复的故事给人深刻的印象。

12、3. What will the children probably do after they listen to the stories from the old?A. Dig up more stories in the past.B. Share them with their friends.C. Write them down carefully.D. Tell them to their parents.解析:B 细节理解题。根据最后一段中的 Children do listen and want to hear true, sincere, funny and scary ta

13、les dug up from the past and then they tell their friends 可知,孩子们想听到真实的、真诚的、有趣的和恐怖的故事,然后他们会给朋友们讲这些故事。4. What may be the author's attitude to oral tradition?A. He/She values it.B. He/She is against it.C. He/She thinks it's outdated.D. He/She thinks it's unreliable.解析:A推理判断题。通读文章并结合倒数第二段中Un

14、cle Martin 到作者家讲故事,大家其乐融融的事例可知,作者认为oral tradition是一个很好的传统,作者很重视它。m.完形填空When Emma and her family go out to dinner, they always go to their favorite restaurant. It is an Italian restaurant, and they _1_ go there once a week. Emma always chooses ravioli (意大禾U馄饨 ),and her little brother Josh always _2_s

15、paghetti (意大禾U面)with meatballs. Their _3_ like_to try different things.One week when they were getting ready to go out to dinner, Emma' s father 4 they try the new restaurant in town. Emma and Josh both looked _5_. The new restaurant was Lebanese (黎巴嫩的). All Emmaand Josh _6_ about Lebanese food

16、was that it was mainly chickpeas and grape leaves.“You might actually end up _7_ it if you give it a try, " said their mom.Their dad added, "Let' s try it once, and if you don't like it, we will _8to our tried and tested restaurant next week.”When they arrived at the _9_ restaurant

17、, a host led them to a _10_ and a server came over shortly. The server _11_ them what some of his favorite meals were. Emmaand Josh were 12 to learn that the restaurant served something similar to ravioli, _13_ iLserved a meatball dish. Emma asked for manti and dumplings.Josh _14_ kibbeh and meatbal

18、ls.After Emna and Josh took the first bites of their _15_, they stopped for awhile before _16_ anything. Emmawas thinking that the manti tasted different than ravioli, but she didn't think it was _17_. Josh was thinking he kind of liked the kibbeh.They each took a few more bites, and then they b

19、oth said,“You were _18_,Mom. This food is pretty tasty. " When they _19_ the meal, Emma and Josh said,“We think we have another _20_ restaurant. ”【文章大意】本文是亮叙文。一石个孩子总是喜欢去他们经常去的那家饭店,然而一次用餐经历却改变了他们固有的看法。1. A.finallyB. usuallyC. quickly D . shortly解析:B 根据上一句中的 they always go to their favorite resta

20、urant 可知,Emma 一家“通常(usually) ” 一周去一次那家意大利餐馆。2. A.gets B . keepsC. makes D . avoids解析:A 根据前半句 Emma always chooses ravioli 可知,Emm羟常吃意大利馄饨, Josh经常“吃(gets)”有肉丸子的意大利面。3. A.classmates B . neighborsC. parents D . teachers解析:C 根据文章首句中的 Emma and her family go out to dinner 以及下文中这两 个孩子和父母的交谈可知,这里填 parents 。4.

21、 A.agreed B . promisedC. proved D . suggested解析:D 根据下文中的Let's try it once 可知,Emma的爸爸向大家”提议(suggested) ”去镇里新开的饭店吃饭。5. A.excited B. unhappyC. tired D. impatient解析:B 根据下文中的 All Emmaand Josh . about Lebanese food was that it was mainly chickpeas and grape leaves 可知,Emm亲口 Josh不太看好黎巴嫩菜系,因此显得 有点“不高兴(un

22、happy) ”。6. A.cared B . wondered C. knew D . talked解析:C 该句中的 it was mainly chickpeas and grape leaves 是 Emm亲口 Josh 所”了 解(knew)”到的关于黎巴嫩菜的知识。7. A.enjoying B . discussingC. remembering D . experiencing解析:A 根据下文中爸爸补充的话Let's try it once, and if you don't like it可知,妈妈劝说两个孩子说不定最后会“喜欢(enjoying) ”上黎巴

23、嫩菜。8. A.pay off B . hurry upC. drop off D . go back解析:D 根据本句中的假设条件if you don't like it以及our tried and testedrestaurant next week 可知,爸爸向孩子们承诺:如果他们不喜欢新餐馆的饭菜,那么下 周还去那家意大利餐馆。9. A.small B . newC. famous D . expensive解析:B 根据上文的the new restaurant in town 可知,这家人到了 “新(new)”开 业的饭店。10. A.restaurant B . kit

24、chenC. table D . bed解析:C 根据该空后的a server came over shortly以及下文这家人开始点餐可知,迎宾把他们带到一张“饭桌(table)11. A.told B .listened toC. asked D . wrote to解析:A服务生向顾客推荐餐馆里的拿手菜,“告诉(told) ”他们他最喜欢吃的菜。12. A.worried B . sorryC. proud D . surprised解析: D 该空后的 the restaurant served something similar to ravioli和上文中两个孩子对黎巴嫩菜的认识L

25、ebanese food was that it was mainly chickpeas and grapeleaves形成对比,因此他们感到很“诧异(surprised)”。13. A.but B . andC. since D . though解析:B“餐馆有类似馄饨的食物”与“餐馆提供有肉丸子的菜”之间为并列关系,故填and。14. A.ordered B . ateC. shared D . found解析:A根据上一句 Josh took the first bites15. A.dumplings B C. dishes DEmma andEmma asked for manti

26、 and dumplings 以及下段中的可知,Josh也“点了(ordered)”自己想吃的菜。meatballs breakfast解析:C 根据文中的dinner以及两个孩子分别点的不同的菜可知,此处填 dishes。16. A.picking B . sayingC. planning D . reading解析:B 根据下文中的 Emmawas thinking .和 Josh was thinking .以及 They each took a few more bites, and then they both said可知, 两个孩子在 “说话 (saying)”前都稍微停顿了一

27、会儿,在心里体会了一下对新菜系的感受。17. A.unhealthy B. freshC. similar D. bad解析:D根据转折连词 but以及This food is pretty tasty 可知,Emm以为新餐馆 的菜不“难吃(bad) ”。18. A.kind B . rightC. different D . wrong解析:B 根据下一句 This food is pretty tasty 可知,两个孩子认为妈妈在上文中 说的话是“对的(right): 他们确实喜欢上了新餐馆的饭菜。19. A.finished B . prepared forC. packed D . w

28、aited for解析:A 根据上文中的 took the first bites 和took a few more bites 以及语境 可知,他们在餐馆“吃完了(finis hed)”饭。20. A.self-service B . take-awayC. cheap D . favorite解析:D 根据上文中的This food is pretty tasty 可知,两个孩子对新餐馆的饭菜 进行了肯定,认为他们又有了一家“特别喜欢的(favorite) ”餐馆。W.短文改错It's Lucy's birthday today. In the morning, her f

29、ather said he will be back by6 pm. However, he didn't show off at 6 pm. Lucy and her mother waited at home. After about ten minute, when she still didn't see her father, Lucy asked her mother togive him to a call. But her mother said, “Dear, your father is policeman. He might be doing something importantl y now. Let's just wait. &q

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论