下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、2021-2022学年广东省湛江市下桥中学高一英语月考试题含解析一、 选择题1. Its based on the idea _ all people are treated equal, _ is accepted by most people. A. that, that B. which, which C. which, when D. that, which参考答案:D2. Can you lend your car to her?_ He crashed my car only last week.A. Why not? B. What for? C. No way! D. Go a
2、head.参考答案:C略3. On December 26, 2004, a terrible tsunami happened in the Southeast Asia, _ many people.A killing B had killed C killed D having killed参考答案:A4. I think a healthy environment and development should be possible at the same time. _, I dont object to your opinion.A. Its no concern of mine
3、B. As far as I am concernedC. Im quite concerned about it D. As concerns参考答案:B略5. The villagers went out to the mountain _ the missing child.A. in a search of B. looking afterC. searched for D. in search of 参考答案:D6. -Would you mind my using your dictionary? -_ A. Yes, of course not.B. Certainly, go
4、ahead, please. C. Of course not, go ahead. D. No, please dont use it.参考答案:C7. Have you _ him to continue his study in the university for film? No. He said he would not give up the chance to star in the movies.A. advisedB. persuadedC. suggestedD. tried to persuade参考答案:B8. The building was named Ford
5、Hall_ a man named James Ford.A. in place of B. in celebration of C. in memory of D. in favor of参考答案:C9. It was _ of him to contribute so much money to people in need.Agenerous Bmean Cdifficult Dhelpful参考答案:A句意:他很慷慨向困难的人们捐了那么多的钱。It is generous of sb to do sth某人做某事很慷慨。10. More and more trees should be
6、 planted in spring to _ sandstorms happening frequently.Aprotect Bprevent Ckeep Dcare参考答案:B略11. Bruce,I really appreciate your handwriting._.A. I practice every day B. Thank you very muchC. No, I dont think so D. Well,its not good enough参考答案:B12. Listen to the two girls by the window. What language
7、_?A. did they speakB. were they speakingC. are they speakingD. have they been speaking参考答案:C“她们在说什么语言?”表示目前正在进行中的动作,故用现在进行时态。13. Try to solve the problem yourself. You are always expecting someone to help you, and thats _ youre wrong.A. whyB. whereC. whatD. how参考答案:B14. The man insisted _ a taxi for
8、 me even though I told him there was _ kind of transport nearby. A. find; not such B. to find; no such C. on finding; no such D. in finding; not such 参考答案:C15. Its nearly time for the meeting to start. The manager _ be here soon.A. could B. shouldC. need D. would参考答案:B16. As is shown on the map, Tai
9、wan lies _the southeast of China.A. in B. on C. to D. at参考答案:A17. -Good morning. I have got an appointment with Miss Smith in the Personnel Department.-Ah, good morning. You _ be Mrs. Peters.A. might B. must C. would D. can参考答案:B18. _ he lost his sight because of an accident is unknown.A. Whether B
10、If C. Why D. What参考答案:A略二、 单词拼写19. 单词拼写76.This letter is _(值得) reading for 2 reasons .77.You have some guests in the r_ room.78. The design of the room is of the _(奇特的)style popular today79. It is so heavy that no one can_( 移动).80. People often d_ their houses at Christmas. 81. Nothing can r_ a moth
11、ers love and care.82. You are not _(容许)to enter the house because it is dangerous. 83. You can not c_ with those students because they are top students. 84.He made a _(信号)with his arm for a left turn. 85. Some people like to read e_ books on computers.参考答案:76.worth 77. reception 78. fancy 79. remove
12、 80.decorate 81.replace 82.admitted pete 84. signal 85 electronic三、 阅读理解20. There is an English saying that “Laughter is the best medicine.” Until recently, few people took the saying seriously. Now, however, doctors have begun to look into laughter and the effects it has on the human body. They hav
13、e found that laughter can really improve peoples health.Tests were carried out to study the effects of laughter on the body. People watched funny films while doctors checked their hearts, blood pressure, breathing and muscles. It was found that laughter has similar effects to physical exercise. It i
14、ncreases blood pressure, makes the heart beat quicker and makes people breathe deeper; it also works on several groups of muscles in the face, the stomach, and even the feet. If laughter exercises the body, it must be beneficial.Other tests have shown that laughter appears to be able to reduce the e
15、ffects of pain on the body. In one experiment doctors produced pain in groups of students who listened to different radio programs. The group that tolerated(忍耐)the pain for the longest time was the group which listened to a funny program. The reason why laughter can reduce pain seems to be that it h
16、elps to produce a kind of chemical in the brain which diminishes both stress and pain.As a result of these discoveries, some doctors in the United States now hold laughter clinics(诊所), in which they help to improve their patients condition by encouraging them to laugh. They have found that even if t
17、heir patients do not really feel like laughing, making them smile is enough to produce beneficial effects similar to those caused by laughter.41According to the passage, which of the following statements is WRONG?ALaughter is good for healthBLaughter can make you become old quicklyCLaughter helps to
18、 reduce pain. DLaughter, just like physical exercise, is good for our body.42The underlined word “diminishes” in the third paragraph means “_”.Adelays Bprevents Cincreases Dreduces43Why do some doctors hold laughter clinics?ABecause they want to earn more money.BBecause they think they will help the patients recover from illnesses quickly.CBecause they want to improve their patients condition.DBecause they want their patients to practice how to laugh44According to the author, we should.Alaugh as much as possibleBwatch more funny film
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 平凉市农村信用社联合社秋季校园招聘笔试备考题库(浓缩500题)附答案详解(基础题)
- 毕节地区农村信用社联合社秋季校园招聘笔试备考题库(浓缩500题)含答案详解(黄金题型)
- 果洛州农村信用社联合社秋季校园招聘笔试备考题库(浓缩500题)附答案详解(突破训练)
- 商洛市农村信用社联合社秋季校园招聘笔试备考题库(浓缩500题)含答案详解(综合卷)
- 盐城市农村信用社联合社秋季校园招聘笔试备考题库(浓缩500题)含答案详解(培优b卷)
- 太原市农村信用社联合社秋季校园招聘笔试备考题库(浓缩500题)附答案详解(巩固)
- 杭州市农村信用社联合社秋季校园招聘笔试备考题库(浓缩500题)附答案详解(巩固)
- 海北州农村信用社联合社秋季校园招聘笔试备考题库(浓缩500题)及参考答案详解
- 铜陵市农村信用社联合社秋季校园招聘笔试备考题库(浓缩500题)附答案详解(轻巧夺冠)
- 景德镇市农村信用社联合社秋季校园招聘笔试备考题库(浓缩500题)含答案详解(考试直接用)
- 《往事依依》课堂实录
- 2025年中国大唐集团校园招聘面试指南及模拟题解析
- 软笔书法课件横的写法
- 新能源车间安全操作规程与培训方案
- SYH公司爬坡生产:产能学习曲线构建与应用探索
- 水质采样监测培训课件
- 2025年全国国家版图知识竞赛(中小学组)题库及答案
- 不动产登记员考试试题附答案
- 国家发改委《投资项目可行性研究指南》
- 分子细胞生物学发展史
- 教科版三年级科学上册《-水能溶解多少物质》课件
评论
0/150
提交评论