高中英语 Unit2《Wish you were here》Period2课时讲练通课件 译林牛津必修2_第1页
高中英语 Unit2《Wish you were here》Period2课时讲练通课件 译林牛津必修2_第2页
高中英语 Unit2《Wish you were here》Period2课时讲练通课件 译林牛津必修2_第3页
高中英语 Unit2《Wish you were here》Period2课时讲练通课件 译林牛津必修2_第4页
高中英语 Unit2《Wish you were here》Period2课时讲练通课件 译林牛津必修2_第5页
已阅读5页,还剩65页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、2021/8/11 星期三12021/8/11 星期三22021/8/11 星期三32021/8/11 星期三42021/8/11 星期三52021/8/11 星期三62021/8/11 星期三72021/8/11 星期三82021/8/11 星期三92021/8/11 星期三102021/8/11 星期三112021/8/11 星期三122021/8/11 星期三132021/8/11 星期三142021/8/11 星期三152021/8/11 星期三162021/8/11 星期三172021/8/11 星期三182021/8/11 星期三192021/8/11 星期三202021/8/11

2、 星期三212021/8/11 星期三222021/8/11 星期三232021/8/11 星期三242021/8/11 星期三252021/8/11 星期三262021/8/11 星期三272021/8/11 星期三282021/8/11 星期三292021/8/11 星期三302021/8/11 星期三312021/8/11 星期三322021/8/11 星期三332021/8/11 星期三342021/8/11 星期三352021/8/11 星期三362021/8/11 星期三372021/8/11 星期三382021/8/11 星期三39. 用所给单词的适当形式填空1. We have

3、 already made arrangements (arrange) for our vacation. 2. A cloud of dust (dusty) rose as the truck drove off. 3. She felt uncomfortably (uncomfortable) worried about her sick mother. 4. The construction workers wore metal helmets for protection (protect). 2021/8/11 星期三405. In old London the houses

4、were walled about for defence (defend). 6. She was tired (tiring) of hearing about their trip to India. 7. Our supplies(supply) were running out. 8. For the more adventurous (adventure) tourists, there are trips into the mountains with a local guide. 9. Id like to have a look at African (Africa) ani

5、mals. 10. The boy was scared (scare) to hear the thunder. 2021/8/11 星期三41. 单项填空1. More information is _ in the booklet(小册子), _ how to get there. A. including; included B. included; includedC. including; including D. included; including【解析】选D。including prep. “包括在内”,后跟名词、代词;included adj. “被包含在内的”,用于名词

6、、代词之后;include vt. 作“包括,包含”讲时,不用于进行时,作“把列为一部分”讲时,常与介词in, on等连用。2021/8/11 星期三422. You must go all out to finish the task in time, _ it is very difficult. A. unless B. even thoughC. instead D. in case【解析】选B。unless除非;even though即使;instead代替;in case以防万一。2021/8/11 星期三433. After the long _ walk, I felt ver

7、y _ , so I went to bed very early without doing the housework. A. tiring; tired B. tired; tiringC. tiring; tiring D. tired; tired【解析】选A。tiring令人或使人疲劳的, tired感到疲劳的。2021/8/11 星期三444. The hotel is busy and you have to place an order for a room _ . A. in head B. in advanceC. before advance D. head of ti

8、me【解析】选B。句意为:旅馆太紧张了,你必须提前预订房间。in advance提前。其他三项均为错误干扰项。2021/8/11 星期三455. Those flowers are so special that I would do _ I can to save them. A. whatever B. no matter whatC. whichever D. that【解析】选A。句意为:那些花如此特别,我将做任何我所能做的事来挽救它们。whatever引导名词性从句, 相当于anything that。译为“任何的事/物”; no matter what引导让步状语从句,译为“无论什

9、么”, whichever译为“无论哪一个”;that引导名词性从句时,是不充当任何成分的。2021/8/11 星期三466. How I wish I _ you 5 years before! A. knew B. knowC. was knowing D. had known【解析】选D。根据句意“我多么希望五年前我就认识你啊!”。从句内容表示与过去事实相反,谓语动词故用“had+过去分词”形式。2021/8/11 星期三477. John may phone tonight. I dont want to go out _ he phones. A. as long as B. in

10、order that C. in case D. so that【解析】选C。句意为John可能今晚要打电话,我不想出去,以免他来电话。as long as只要;in order that“为了,以便”,引导目的状语从句;in case “以防,以免”,引导目的状语从句;so that“以便,因此”,引导目的或结果状语从句。2021/8/11 星期三488. We have _ in your bill the cost of the teapot you broke just now. A. increased B. included C. contained D. charged 【解析】

11、选B。include vt. 作“包括,包含”讲时,不用于进行时,作“把列为一部分”讲时,常与介词in, on等连用;include侧重于作为整体的一部分被包括进去;contain指作为组成部分而被“包含”或“容纳”在内。increase“增加”;charge“收费”,charge sb. for sth. 因对某人收费。2021/8/11 星期三499. They have _ to meet me at the airport. A. adventured B. ready C. arranged D. settled 【解析】选C。句意:他们约定在机场见我。arrange to do s

12、th. , 安排,约定做某事。2021/8/11 星期三5010. On seeing the accident, he felt _ . A. scary B. scared C. scare D. scaring【解析】选B。scary, 易受惊的,胆怯的,恐怖的,吓人的;scared感到害怕的;scare吓唬,使害怕;scaring令人或使人害怕的。2021/8/11 星期三512021/8/11 星期三52A Please be advised that Nairobi like any other large city has a security and crime problem

13、. However, if you observe the following simple guidelines, you will stay and have a trouble-free seminar here: 2021/8/11 星期三53 1. Do not wear a money belt. This makes you an instant target. 2. Cameras of all kinds are favourites with snatchers. Feel free to use them within the Starehe Campus and the

14、 hotel grounds but not in the streets. 3. Ladies handbags are also a regular snatch. Avoid carrying one, and if you must, be alert and hold on to it tightly. 4. Jewellery and even glasses with valuable frames are also often targeted. Bear this in mind. 2021/8/11 星期三54 5. When in a vehicle, keep the

15、doors always locked, and the windows only slightly openespecially at traffic lights, junctions and in slow moving traffic. 6. Beware of street children, their begging often quickly transforms into something more unpleasant. 7. Stay with the main party all the time, and avoid wandering off on your ow

16、n. 2021/8/11 星期三55 8. Finally, the best defence is to be alert at all times and conscious of your environment. Should you have any problem or need help at any hour of the day or night, call any of the following and they will do their best for you: Office fixed, home fixed and mobile phones Kennedy H

17、ongo 763856 761221 763182 761294 Fred Okono 761221 764988 604490 Edwin Otieno 761221 761642 763011 701279 本文告诉游客需要注意的8条安全问题。2021/8/11 星期三561. This selection must be delivered by _ . A. the Nairobi city government B. the police of the Nairobi AirportC. the organizer of the seminar D. Kennedy Hongo, a

18、 detective【解析】选C。推理判断题。根据第一段. . . you will stay and have a trouble-free seminar可知是研讨会相关人员所发出的通知,由此可推知C为可选项。2021/8/11 星期三572. After reading this notice, visitors to Nairobi might gain an impression that _ . A. Fred Okono and his fellow workmates are very kind and helpfulB. Nairobi is a large city whi

19、ch is very developedC. the crime problem is very serious in the city of NairobiD. they should not have paid a visit to Nairobi, and should buy a ticket back immediately【解析】选C。推理判断题。根据8条注意事项得知该城市的治安状况很差,所以C为正确答案。2021/8/11 星期三583. The notice tells us that _ . A. something unpleasant could happen to yo

20、u if you use a camera during the seminarB. ladies must not wear a handbag or any jewelleryC. in the hotels of Nairobi, it might be dangerous to stay in a single roomD. everything will be OK if you always watch out and are clear about the surroundings2021/8/11 星期三59【解析】选D。主旨大意题。根据However, if you obse

21、rve the following simple guidelines, you will stay and have a trouble-free seminar可知本文是为保证人们安全所提出的一些注意事项,故选D。2021/8/11 星期三60B “Youre just in time, Joe. Were going to play cowboys and Indians, and you can be the Indians. ” One of my cousins said. “How many Indians? ” I asked. 2021/8/11 星期三61 “Oh, abo

22、ut a thousand. ” He answered, and before I could say no, I was pushed out into the night and became a thousand Indians. Two minutes later, I was running in the fields with a group of cowboys behind. The shouts of “After them. Lets catch the killers! ” and other such TV play language came into my ear

23、s as I ran round a corner and hurried into my Grandpas car. “Weve got him, boys. Lets go and catch him! ”2021/8/11 星期三62 But no one wanted to come to get me. All of my cousins except one were always very friendly with me. It was quiet outside. And I went out of the car to have a look. Just then I he

24、ard a shout, “Bring the rope, and we can burn him. ” “Only Indians burn people. Cowboys. ” I stopped just in time. I had almost said, “Cowboys hang people. ” I was tied to a tree, and the cowboys were looking for some wood when my dear mother called, “Were leaving now. ”2021/8/11 星期三63 “Untie me. ”

25、I shouted. “Were going. ” “Why did Bobby want matches? ” Mum asked Dad when we were in the car. “Perhaps for fun. ” Dad said. “Oh, he was really going to look for matches? MATCHES? Are you sure he wanted matches? ” I asked. Mother was quite sure, and I didnt say any more. 本文讲述了作者和他的堂兄们玩牛仔追捕印第安人的游戏的冒

26、险经历。2021/8/11 星期三644. How many children played the Indians? A. One thousand. B. One hundred. C. One group. D. One. 【解析】选D。细节理解题。根据文章开头的几句对话可知,作者一人扮演着一千个印第安人。2021/8/11 星期三655. Why did Joes cousin say that Joe was just in time? Because _ . A. there were not enough children for the gameB. the game was just going to startC. none of his cousins wanted to be the IndiansD. they were waiting for Joe【解析】选A。细节理解题。为什么作者的堂兄说他来得正是时候呢?根据文章内容可知,所有的cousins都扮演牛仔,缺少一个扮演印第安人的,正好此时作者来了,所以选A

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论