版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、PAGE PAGE 6UNIT 5Period Five题组A基础练(建议用时:10分钟).单词拼写1The _ (小册子) offers a wide choice of hotels, apartments and holiday homes.2Trees are _ (庇护) from the sun.3The last _ (余震) was terrible.4Have you _ (注意到) any changes lately?5The frame is made of _ (金属)【答案】1.brochure2.shelters3.aftershock4observed5.met
2、al.单句语法填空1The table is covered _ a piece of cloth to keep it clean.2The same word may have different meanings _ different situations.3To protect _ (you), youd better be careful when you are alone outside.4_ a language requires time and effort.5Dont panic, _ you cant find any solution.6He was _ excit
3、ed that he couldnt help crying when he won the champion.7Mary will hold _ to her dream of becoming a good doctor.8He hid in the room to avoid _ attacked.【答案】1.with2.in3.yourself4.Learning5or6.so7.on8.being. 完成句子1_ _, please solve this problem within two days.如果可以的话,请在两天内解决这个问题。2She _ _ another place
4、 to enjoy a quiet life.为了享受安静的生活,她搬去另外一个地方了。3This sign was put up to _ people _ unnecessary hurt.张贴这个标志是为了让人们免受一些不必要的伤害的。4Dont _ _ _ the school without the teachers permission.没有老师的允许不要跑出校园。5Recently we have learned a lot about _ _ _ an earthquake.最近我们学了很多关于如何在地震中幸存的知识。【答案】1.If possible2.moved to3.p
5、rotect; from4run out of5.how to survive题组B提升练 (建议用时:20分钟).阅读理解Essentially, everyone has two ages: a chronological(按时间计算的)age, how old the calendar says you are, and a biological age, basically the age at which your body functions as it compares to average fitness or health levels.“Chronological age
6、isnt how old we really are.Its merely a number,” said Professor David Sinclair at Harvard University.“It is biological age that determines our health and ultimately our lifespan.We all age biologically at different rates according to our genes, what we eat, how much we exercise, and what environment
7、 we live in.Biological age is the number of candles we really should be blowing out.In the future, with advances in our ability to control biological age, we may have even fewer candles on our birthday cake than the previous one.”To calculate biological age, Professor Levine at Yale University ident
8、ified nine biomarker (生物标志) that seemed to be the most influential on lifespan by a simple blood test.The numbers of those markers, such as blood sugar and immune(免疫的) measures, can be put into the computer, and the algorithm(算式;算法)does the rest.Perhaps whats most important here is that these measur
9、es can be changed.Doctors can take this information and help patients make changes to lifestyle, and hopefully take steps to improve their biological conditions.“I think the most exciting thing about this research is that these things arent set in stone,” Levine said.“People can be given the informa
10、tion earlier and take steps to improve their health before its too late.”Levine even entered her own numbers into the algorithm.She was surprised by the results.“I always considered myself a very healthy person.Im physically active; I eat what I consider a fairly healthy diet.But I did not find my r
11、esults to be as good as I had hoped they would be.It was a wake-up call,” she said.Levine is working with a group to provide access to the algorithm online so that anyone can calculate their biological age, identify potential risks and take steps to improve their own health in the long run.“No one w
12、ants to live an extremely long life with a lot of chronic diseases,” Levine said.“By delaying the development of mental and physical functioning problems, people can still be engaged in society in their senior years.That is the ideal we should be pursuing.”()1.Biological age depends on _.Awhether we
13、 can adapt ourselves to the environmentBhow well our body works compared with our peersCwhen we start to take outdoor exerciseDwhat the calendar says about our age()2.By saying “we may have even fewer candles on our birthday cake than the previous one” in Para.2, the author means _.Awe dont have to
14、celebrate our birthday every yearBwe are chronologically older than last yearCwe might be less happy than the previous yearDwe may be biologically younger than the year before()3.What does the author want to tell us by Levines example in Para.5?AIt is necessary to change our diet regularly.BThe test
15、 results may give us wrong information.CWaking up early in the morning is good for our fitness.DThe algorithm can reveal our potential health problems.()4.The eventual goal of Levines research is to _.Afree people from chronic diseasesBwork out a solution to genetic problemsCkeep people socially act
16、ive even in old ageDprovide people with access to scientific theory【语篇解读】本文是一篇说明文。基本上,每个人都有两个年龄:一个是按时间计算的年龄,年历上说的你的年龄;一个是生理年龄,基本上是指你的身体机能与同龄人的平均健康水平相比较的年龄。生理年龄决定了我们的健康,最终决定了我们的寿命。为了计算生物年龄,耶鲁大学的莱文教授通过简单的血液测试确定了9种似乎对寿命影响最大的生物标志物。莱文正在与一个小组合作,提供在线访问该算法的机会,这样任何人都可以计算自己的生物年龄,识别潜在风险,并采取措施改善自己的长期健康状况。1B细节理解
17、题。根据第一段中的“a biological age, basically the age at which your body functions as it compares to average fitness or health levels(生理年龄,基本上是指你的身体机能与平均健康水平或健康水平相比较的年龄)”可知,生理年龄取决于与同龄人相比我们的身体状况如何。故选B项。2D句意理解题。根据第二段中的“In the future, with advances in our ability to control biological age, we may have even few
18、er candles on our birthday cake than the previous one(在未来,随着我们控制生物年龄的能力的提高,我们的生日蛋糕上的蜡烛可能比前还要少)”可知,人类将会有能力缩短或者延长生物年龄,作者说“我们的生日蛋糕上的蜡烛可能比前还要少”意思是“我们在生理上可能比前一年更年轻”。故选D项。3D推理判断题。根据第五段中的“It was a wake-up call(这就敲响了警钟)”及最后一段中的“Levine is working with a group to provide access to the algorithm online so that
19、 anyone can calculate their biological age, identify potential risks and take steps to improve their own health in the long run(莱文正在与一个小组合作,提供在线访问该算法的机会,这样任何人都可以计算自己的生物年龄,识别潜在风险,并采取措施改善自己的长期健康状况)”可知,作者想通过例子告诉他们这种算法可以揭示我们潜在的健康问题。故选D项。4C细节理解题。根据最后一段的中的“By delaying the development of mental and physica
20、l functioning problems, people can still be engaged in society in their senior years.That is the ideal we should be pursuing(通过延迟心理和生理功能问题的发展,人们仍然可以在晚年参与社会活动。这是我们应该追求的理想)”可知,该项研究的最终目标是让人们在年老的时候,依旧可以积极地进行社会生活。故选C项。阅读加油站essentially adv.实质上biological adj.生物学的basically adv.基本上determine v决定ultimately adv
21、.最终地lifespan n寿命chronic disease 慢性病ideal n理想pursue v追求.读后续写阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。It was an Art lesson.Rachel sat at the desk watching her classmates busy preparing the water jars and paints.She understood why Mrs Weston asked her to sit down and got Lisa to fetch everything for her.It
22、 was always a disaster when Rachel tried to do Art! Rachel sighed and reached out to dip her brush in some black paint andoh, no! She knocked over the jar.The water spread across the desk and drowned the paper.Lisa called Mrs Weston to see what Rachel had done.Rachel went red in the face.She jumped
23、to her feet to get a cloth.Her chair fell over backwards.She turned round and her paintbrush caught Lisa across the face, giving her a black moustache(胡子)Lisa was so surprised that she fell back against a wire bookstand.It came crashing down and the books went all over the floor.How clumsy! Rachel t
24、hought as she went home on the bus.The bus stopped outside her house.She jumped up and her elbow (肘部) knocked a womans hat right over her eyes.Oh, no! Rachel said sorry, got off and ran indoors.Mum wasnt in the kitchen but lay in bed as she caught an awful cold.Rachel offered to make a cup of tea bu
25、t Mum would rather wait for Dad.Rachel sighed.She understood Mum was afraid she would spill it.“But would you go to Mrs Willow for some cold cure?” asked Mum.Rachel turned to the door at once.“But Rachel, Mrs Willows house is full of beautiful things, so if she asks you to come in, youd better say n
26、o.” Rachel sighed and ran out.Mrs Willow was an old lady with white hair and sharp blue eyes living in an old house.She opened the door and invited her in.Rachel said why she came and that she preferred to wait outside remembering her mothers warning.Mrs Willow insisted Rachel come inside.Rachel too
27、k a deep breath and stepped in.She looked round Mrs Willows sitting room and saw at once why Mum had been worried.注意:1.续写词数应为150左右;2请按如下格式在相应的位置作答。Paragraph 1:There were beautiful things everywherepretty china figures and delicate vases._One possible version:There were beautiful things everywherepretty china figures and delicate vases. All the treasures seemed to boast a long history and thus pricel
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年行李自动分检系统项目发展计划
- 2025年药物载体材料项目合作计划书
- 甲状腺疾病的饮食调理
- 呛奶课件VIP教学课件
- 辽宁省2025秋九年级英语全册Unit9IlikemusicthatIcandanceto课时2SectionA(3a-3c)课件新版人教新目标版
- 员工执行力培训课件
- 2025年焙烤食品项目建议书
- 2025年金属切削工具合作协议书
- 2025年超低频测振仪项目发展计划
- 个人护理基础理论课件下载
- 2025云南省人民检察院招聘22人笔试考试参考题库及答案解析
- 2025年慢性阻塞性肺病药物使用规范答案及解析
- 2026年郴州职业技术学院单招职业技能考试题库及答案详解一套
- 2026(人教版)数学五上期末复习大全(知识梳理+易错题+压轴题+模拟卷)
- 2025中国医学科学院医学生物学研究所招聘非事业编制人员2人(1号)考试笔试参考题库及答案解析
- 2025年全科医师转岗培训理论考试试题及正确答案
- 2025年中小学教师正高级职称评聘答辩试题(附答案)
- 销售瓷砖的合同范本
- (新教材)2025年人教版三年级上册数学 第5课时 进一步认识分数 课件
- 船舶合股协议书模板
- DB4201∕T 482-2016 病死动物无害化处理场(所)建设技术规范
评论
0/150
提交评论