统考大学英语B交际用语题库_第1页
统考大学英语B交际用语题库_第2页
统考大学英语B交际用语题库_第3页
统考大学英语B交际用语题库_第4页
统考大学英语B交际用语题库_第5页
已阅读5页,还剩55页未读, 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

统考大学英语B交际用语题库

一、《大学英语B》(2013年修订版)分项训练I交际用语部分(P180---P192)

这些题目命中率大,必须会做!!!

1.——Howareyou,Bob?

--

A.Howareyou?B.['mfine.Thankyou.

C.Howdoyoudo?D.Nicetomeetyou.

答案B

2.一Thanksforyourhelp.

A.MypleasureB.Nevermind.

C.Quiteright.D.Don'tthankme.

答案A

3.一Hello,I'mHarryPotter.

一Hello,mynameisCharlesGreen,but.

A.callmyCharlesB.callmeatCharles

C.callmeCharlesD.callCharlesme

答案C

4.—Paul,?

—Oh,that'smyfather!Andbesidehim,mymother.

A.whatisthepersonoverthereB.who'stalkingoverthere

C.whataretheydoingD.whichisthat

答案B

5.——Hi,Tom,howseverythingwithyou?

—:____________,andhowareyou?

A.Don'tmentionitB.Hm,nottoobad

C.ThanksD.Prettyfast

答案B

6.—Who'sthatspeaking?

—ThisisTom.

A.speaksB.spoken

C.speakingD.saying

答案c

7.一I'msorry.Iamlateduetotheheavytraffic.

A.Well,it'sOK.B.No,it'sallright.

C.Youarcwelcome.D.Youarcwrong.

答案A

8.—It'srathercoldinhere.Doyoumindif1closethewindow?

A.Yes,please.B.No,please.

C.Sure,please.D.Idon'tlikeit.

答案B

9.——_____________

—Heteachesphysicsinaschool.

A.Whatdocsyourfatherdo?B.Whoisyourfather?

C.Whatisyourfatherdoing?D.Whereisyourfathernow?

答案A

10.—Excuseme,howmuchisthejacket?

—Its499Yuan.

A.Oh,no.That'sOK!B.Howdoyoulikeit?

C.Whichdoyouprefer?D.Wouldyouliketotryiton?

答案D

11.一Couldyouhelpmewithmyphysics,please?

A.No,noway.B.No,Icouldn,t.

C.No,Ican't.D.SorryIcan'1.1havetogotoameetingrightnow.

答案D

12.—CouldIspeaktoDonWatkins,please?

A.Speaking,please.B.Oh,howareyou?

C.I,mlistening.D.I'mDon.

答案A

13.——CouldIborrowyourcarforafewdays?

A.Yes,youmayborrow.B.Yes,goon.

C.Sure,hereisthekey.Enjoyyourjourney.D.Ttdoesn'tmatter.

答案C

14.■—Thankyouforinvitingme.

A.1reallyhadahappytime.B.Oh,it'stoolate.

C.Thankyouforcoming.D.Oh,soslowly?

答案C

15.——MayIseeyourtickets,please?

A.Sure.B.No,youcan,t.

C.No,theyaremine.D.Yes,youcan.

答案A

16.一Pleasehelpyourselftotheseafood.

A.No,lean't.B.Sorry,1canthelp.

C.Well,seafooddon'tsuit.1>\\ell,I'mafraidIdon'tlikeseafood.

答案D

17.——Wouldyouliketogototheconcertwithusthisevening?

A.No,Ialreadyhaveplans.

B.I'dloveto,butI'mbusytonight.

C.No,Ireallydon'tlikebeingwithyou.

D.Vmill,soIshouldn?tgoout

答案B

18.一Congratulations!Youwonthefirstprizeintoday'sspeechcontest.

A.Yes,Ibeattheothers.B.No,no,Ididn'tdoitwell.

C.Thankyou.D.It'sapleasure.

答案C

19.一MustItakeataxi?

—No,you.Youcantakemycar.

A.hadbettertoB.don't

C.mustnotD.don'thaveto

答案D

20.——Wearegoingtohaveasingingpartytoni如t.Wouldyouliketojoinus?

A.I'mafraidnot,becauseIhavetogotoanimportantmeeting.

B.Ofcoursenot.Ihavenoidea.

C.No,lean't.

D.That'sallset.

答案A

21.—HowwasyourtriptoLondon,Jane?

A.Oh,wonderfulindeed.B.Iwenttherealone.

C.Theguideshowedmetheway.D.Byplaneandbybus.

答案A

22.--Hey,Tom,what'sup?

A.Yes,definitely!B.Oh,notmuch

C.Whatishappeninginyourlife?D.Youarclucky.

答案B

23.--Doyoumindmysmokirighere?

A.No,thanks.B.Yes,Ido

C.Yes.Vdrathernot.D.Goodidea.

答案B

24.——DidyouknowthatDavidinjuredhislegyesterday?

一Really?--------------------

A.Whodidthat?B.What'swrongwithhim?

C.Howdidthathappen?D.Whywashesocareless?

答案C

25.—Thisboxistooheavyformetocarryupstairs.

A.Youmayaskforhelp.B.I'11giveyouahand.

C.Pleasedomeafavor.D.I'dcometohelp.

答案B

26.—IwonderifIcoulduseyourcomputertonight?

一I'mnotusingitrightnow.

A.Sure,hereyouare.B.Idon'tknow.

C.Itdoesntmatter.D.AX"hocares?

答案A

27.一Excuseme,couldyoushowmethewaytothenearestpostoffice?

-Ohyes!TwoblocksawayfromhereattheGreenAvenue.Youcan'tmissit.

A.Ibegyourpardon?B.Whatdoyoumean?

C.Youyrewelcome.D.Mm,letmethink.

答案D

28.—Wow!Thisisamarvelousroom!I'veneverknownyou'resoartistic.

A.Great,Iamvetyart-conscious.B.Don'tmentionit.

C.Thanksforyourcompliments.D.It'sfine.

答案C

29.一Isitpossibleforyoutoworklatetonight?

A.Ilikeit.B.I’11dothat.

C.rdloveto.D.Ithinkso.

答案D

30.—Unbelievable!Thavefailedthedrivingtestagain!

—Thisisnottheendoftheworld.

A.Goodluck.B.Cheerup.

C.Goahead.D.Noproblem.

答案B

31.—Areyoufeelingbettertoday,Jack?

A.Theremustbesomethingwrong.

B.Justhaveagoodrest.

C.Yes,thankyou,doctor.ButIstilldon'tfeelgood.

D.Don'tworryaboutme.

答案C

32.—Thankyousomuchforyourlovelygift.

A.Nevermind.B.I’mgladyoulikeit.

C.Pleasedon,tsaysoD.No,It'snotsogood.

答案B

33.—Wouldyoulikesomethingtodrink?\XTiataboutacupoftea?

A.No,thanks.B.No,Iwouldn't.

C.Yes,Iwant.D.Yes,Ilike.

答案A

34.—What'stheproblemwithyourbike?

A.Notatall.B.Good,thankyou.

C.Nothingserious.D.Sure.

答案C

35.——Goodmorning,John.Howarcyoudoing?

A.I’mpleased.B.Goodnigt.

C.Notsobad.Andyou?D.Howdoyoudo?

答案C

36.——Howdoyoudo?

A.Fine,thankyou.B.Howdoyou

C.Nottoobad.D.Vcr\-well.

答案B

37.一Good-byefornow.

A.Thesametoyou.B.That'sOK.

C.Seeyou.D.Longtimenosee.

答案C

38.——Hello,howareyou?

A.Hello,howareyou?B.Howdoyoudo?

C.Fine,thankyou.D.That'sOK.

答案C

39.一Ididn'tmeantodothat.Pleaseforgiveme.

A.Nottoobad.B.ThaJsallright.

C.It'sapleasure.D.Thankyou.

答案B

40.—Thankyouforyourinvitation.

A.It'sdoesn'tmatter.B.It'sapleasure.

C.It'sasmallthing.D.I’11appreciateit.

答案B

41.—Whatabeautifuldressyouhaveontoday!

A.Itissuitableforme.B.No,itisn't.

C.Youwanttohaveone,too?D.Thankyou.

答案D

42.—Ithinkheisagoodlecturer.

A.Sorry,isdoesn'tmatter.B.Sodo1.

C.Yes.It'sagoodidea.D.Idon,tmind.

答案B

43.—What'sthematter,dear?

A.Ididn'tgotoschool.B.Ihaveaterribleheadache.

C.Itookthekidsshoppingtoday.D.Itisabeautifuldress.

答案B

44.—Goodmorning,mayIspeaktoMark,please?

A.Who'sthere?B.Who'sthatspeaking?

C.Whoarcyou?D.WhowantstospeaktoMark?

答案B

45.一Letmeintroducemyself.I'msteward.

A.Whatapleasure.B.Pleasedtomeetyou.

C.Idon'tknow.D.Thanksalot.

答案B

46.一Let'sgotothelibrarythisafternoon.

A.Yes,that'sright.B.No.Ican't.

C.Whataboutyou?D.That'sagoodidea.

答案D

47.——WhatdocsTomswifedoforaliving?

A.Sheisadoctor.B.Tomloveshiswife.

C.shehasahappylife.D.Shelivesfarfromhere.

答案A

48.——Howtallisyoursister?

A.Sheisnotverywell.B.Sheis28yearsold.

C.Sheisverynice.D.SheisastallasIam.

答案D

49.一Whatdoyouthinkofthisnovel?

A.I’vcreadit.B.It'swell-written.

C.Itwaswrittenbymyuncle.D.Iboughtityesterday.

答案B

50.——Howmuchisthisnecklace?

A.sverynice.B.sabirthdaypresentfrommyparents.

C.Itcostsfiftypounds.D.It'sabargain.

答案C

51.——HowcanIgettothecinema?

A.It'sveryfar.B.Yes,thereisacinemanearhere.

C.It'swellknown.D.Godownthisstreetandturnleft.

答案D

52.一What'sthematter,John?

A.IfailedmyFrenchtest.B.Itdoesn'tmatter.

C.Nothing'swrongwithhim.D.Idon'tthinkIcan.

答案A

53.—Whatarcyoumajoringin?

A.Inauniversity.B.Veryhard.

C.Mathematics.D.Atnineinthemorning.

答案C

54.—Areyougoingonholidayforlongtime?

A.Itwasalongtime.B.Twoweeksago.

C.No.Onlyacoupleofdays.D.Notlongtimeago.

答案C

55.一IsMarythere?

A.Speaking.B.I’mnotMary.

C.Whoareyou?D.Maryiswelltoday.

答案A

56.—Whatdayistoday?

A.It,sMarch6.B.It'safinedaytoday.

C.It'sMarch.D.It'sMonday.

答案D

57.——Isthatscattaken?

A.Pleasedon'tworry.B.Idon'tthinkso.

C.Whynot?D.It'sverynice.

答案B

58.—Thankyouforcalling.

A.Don'tmentionit.B.That'sfine.

C.Nicetalkingtoyou.D.Callbackagain.

答案C

59.——Howarcyougettingontoday?

A.Verywell.B.Howdoyoudo?

C.I’madoctor.D.Nicetohaveknownyou.

答案A

60.—How'syourfamily?

A.Thanksallthesame.B.Thanksforcalling.

C.Nottoobad.D.Don'tmentionit.

答案C

二、2020年12月统考大学英语B考前模拟题交际用语部分

1>-Howdoyoulikethemoviewesawyesterday?

A.Youarewelcome.B.Howaboutyou?

C.I*vcneverseenabettermoviethanit.D.Itisveryexpensive.

答案:C

2、-DocsNo.20busstopatourschool?

A.Igotoschoolbybus.B.I*mafraidnot.

C.Youarewelcome.D.I'llnottakeNo.20bus.

答案:B

3^-Couldyoupleaseopenthewindow?

A.Ican't.B.Goahead.

C.Sure.D.It'sreallyverykind.

答案:C

4、-I'dliketoinviteyoutodinnerthisSaturday,Mr.Smith.

A.Oh,no.let'snot.B.I*dratherstayathome.

C.Pmsorry,butIhaveotherplans.D.Oh,no.That'llbetoomuchtrouble.

答案:C

5^-Canyouhelpmeclearupthemess?

A.Yes,itdoesn'tmatter.B.No,that'sOK.

C.Yes,helpyourself.D.Noproblem.

答案:D

6、-Wcarcplanninganouting.

-Sure.

A.Wherearcyougoing?B.Whenwillyouleave?

C.Howiseverything?D.Doyouwanttojoinus?

答案:D

7^-DoyouthinkIcanborrowyourbikeforafewhours?

A.I’mafraidyoucan.B.Imsorry,butIreallyneeditthisafternoon.

C.Yes,Idon'tthinkso.D.1111thinkaboutitlater.

答案:B

8、-Thankyouverymuchforthedictionaryyousentme.

A.Nothanks.B.I'mgladyoulikeit.

C.Pleasedon'tsayso.D.No,it'snotsogood.

答案:B

9、-Areyougoingtohaveaholiday?

A.Notuntilnextweek.B.Threeweeksago.

C.ToBeijing.D.I’mpleasedtohearthat.

答案:A

10^-Thanksforinvitingme,John,butI,vcalreadymadeotherplans.

-.Maybeanothertime.

A.IhopeyouenjoyitB.That'sgood

C.Oh!I'msorrytohearthatD.Great!Ireallyhadagoodtime

答案:C

11、-CanIhelpyou?

A.Sorry,Idon'tneedyourhelp.B.Whathelpcanyougiveus?

C.I*dliketotryontheseshoes,pleaseD.Thanks.Youarcwelcome.

答案:C

12、-Whatisshe?

A.Sheisatypist.B.Sheistalkingtoherfriend.

C.Sheishavingaholiday.D.Sheismysister.

答案:A

13^-Whatdoyouthinkofyournewteacher?

A.Hecametoteachuslastweek.B.HeteachesusEnglish.

C.Hehastwochildren.D.Heisverynice.

答案:D

14、-Excuseme,couldyoutellmethetime?

A.You'dbetterbuyawatch.B.It'sthreethirtybymywatch.

C.Canyouseetheclock?D.It'slateIthink.

答案:B

15>-Youseemtobelost.Needhelp?

A.Yes,wouldyoupleasehelpmewiththebag?B.Helpmefindmykey,please.

C.Yes,withpleasure.D.I'mlookingforZhongshanRoad.

答案:D

16>-Whatdoyouthinkofthemoviewesawlastnigjit?

A.Theactressisbad.B.Terrific!

C.Thetheatreisbad.D.Nobodywasthere.

答案:B

17、-Hello,Peter.Whatdoyoudo?

A.Iamfine.B.Iamnotsick.

C.IamastudentfromBonnUniversity.D.IcamefromBonnUniversity.

答案:C

18、-1thinkthereferencebook(参考书)isveryhelpful.

A.Goodidea.B.SodoI.

C.Withpleasure.D.Noproblem.

答案:B

19、-Howlonghaveyouworkedhere?

A.Sinceabouttwoyears.B.Idonotknow.

C.Forabouttwoyears.D.Whoknows.

答案:C

20、-Sorrytohavekeptyouwaiting.

A.That's0K.B.Whatarcyoudoing?

C.What'swrongwithyou?D.Wherehaveyoubeen?

答案:A

21、一_______

—No,thanks.I'mjustlookingaround.1111letyouknowifIwantanything.

A.Couldyouhelpme?B.Whatwillyoubuy?

C.CanIhelpyou?D.Doyouliketolookaround?

答案:C

22、-Excuseme;canIhaveascathere?

A.Behurry.B.Comeon.

C.Yes,please.D.Doyoumind?

答案:C

23、-WhatdoyoudoonSunday?

A.1'mateacher.B.Iplayfootball.

C.Youarcastudent.D.Theycleanrooms.

答案:B

24、-MustIbehomebeforeseven?

A.No,youneedn'tB.No,youmustn't

C.Yes,youwillD.No,youwon't

答案:A

25>-Ourclasswonthegirls*relayraceinourschoofssportsmeeting.

A.That'sright.B.Thanksalot.

C.Congratulations!D.It'sapleasure.

答案:C

26-1wasworriedaboutmymaths,butMr.BrowngavemeanA.

A.Don*tworryaboutit.B.Congratulations!That'sadifficultcourse.

C.Mr.Brownisverygood.D.Goodlucktoyou!

答案:B

27、-1amafraidIcan'treturnthebooktoyoubeforeFriday.

A.Don'tbeafraidB.Becareful

C.NotatallD.Takeyourtime

答案:D

28>-That'sabeautifulcat.Iwonderwhoitbelongsto.

A.ItbelongstotheBrowns.B.Thecatismyfavoritetoo.

C.Mindyourownbusiness.D.Tcan'tsayanythingmore.

答案:A

29>-1reallydon'tknowhowtothankyouenough.

A.NoproblemB.Thinknothingofit(别放在心上,不用谢)

C.NotatallD.Itdocsn*tmatter

答案:B

30、-Hi,isMarythere,please?

A.Holdon.PHgether.B.No,sheisn*there.

C.Yes,sheliveshere.D.Yes,whatdoyouwant?

答案:A

31、-I'llbeawayonabusinesstrip.Wouldyoumindlookingatmycat?

-Notatall..

A.IhavenotimeB.I*drathernot

C.YoucanleaveD.I'dbehappyto

答案:D

32、-CanIgetyouacupoftea?

A.That'sverykindofyouB.Withpleasure

C.Youcan,pleaseD.Thankyouforthetea

答案:A

33、-Ifyouneedme,justletmeknow.

-Iwill,.

A.that'sallrightB.thankyou

C.allrigjitD.notatall

答案:B

34、-Shallwesituphereonthegrassordowntherenearthewater?

A.I*dratherstayhereifyoudon*tmind.B.Sorry,Idon*tlikeneither.

C.Certainly,whynot?D.Yes,welikethesetwoplaces.

答案:A

35、-Hi,Jim!Nicetomeetyou.

A.CertainlyB.Manythanks

C.OKD.Nicetomeetyou,too

答案:D

36、-I'msorrytohearthatyoufailedintheexam.

A.NotatallB.Oh,thankyou.That'sverykindofyou

C.YouarewelcomeD.Yes,Fmreallysorry

答案:B

37、-Hello,mayIspeaktoZhaoHua?

A.MynameisZhaoHuaB.I*mZhaoHua

C.ThisisZhaoHuaspeakingD.ZhaoHuaisme

答案:C

38、-?

-ThisisMrSmithspeakingnow.

A.WhoarcyouB.Whoisthat

C.WhoareyoucallingD.Whatdoyouwanttosay

答案:B

39、-1heardSusansurprisedherteacherbyworkinghard.

-Yes,______

A.herteacherworkedhard.B.Susanworkedhard.

C.theteacherwassurprising.D.Susanwassurprised.

答案:B

40>-Willyoupleasegivethenotetohim?

A.Certainly,I'llgiveittohimB.No,pleasenot

C.Sorry,Idon'tD.Yes,pleasedo

答案:A

41>-Wouldyougototheconcertwithme?

-,butI'mverybusynow.

A.I*dliketoB.Sure

C.NoproblemD.Certainly

答案:A

42-Peter,don'tsteponthegrass.

A.Itdoesn'tmatterB.Ican'tdoit

C.Don'tworryD.Sorry,Iwon'tdoitagain

答案:D

43、-I'llsorrytotroubleyou.

A.Don'tsaysoB.OK

C.Itdoesn'tmatterD.That'sright

答案:C

44>-Willyoujoinusforlunch?

A.No,Iwon'tB.Yes,withpleasure

C.Yes,pleaseD.Yes,helpyourself

答案:B

45-1wasborninBoston,butIstudiedinNewYork._________?

-IwasbominNewYork,butstudiedinBoston.

A.WhatdoyoudoB.Andyou

C.WherewereyouD.Doyou

答案:B

46、-Hello,mayIspeaktoMike?

A.Whoareyou?B.Sorry,heisn*tin.

C.Thankyouverymuch.D.Yes,hereyouare.

答案:B

47>-I*msorryforbeinglate,Mr.Lt.

A.AllrightB.That'sright

C.NotatallD.Nevermind

答案:D

48-Doyoulikecountrymusic?

A.Yes,IlikebasketballalotB.It'sfartoocrowded

C.Yes,I'mcrazyaboutitD.Oh,it'sfunny

答案:C

49>-ThankGod.It'sFridayagain.Aniceweekend!

A.MetooB.Yes,1111befreethen

C.That'sallrigjhtD.Thesametoyou

答案:D

50>-Thankyouforyourgreatdinner.Ireallyenjoyedit.

-youenjoyedit.

A.I*msogladB.I'msorry

C.WhatapityD.Surprisingly

答案:A

51-Haveacupoftea,?

-Thanksalot.

A.don'tyouB.haven'tyou

C.shallweD.willyou

答案:D

52>-Howisitthatyouarelateforclassagain?

A.BecauseImissedthebusB.Bybusandthenonfoot

C.Yes,itisquitewrongD.Ttisfarfromschool

答案:A

53、-Weordered20boxesofyourproducts,butwehaveonlygot19.-

A.Youdonothaveto.B.Itdoesnotmatter.

C.Wewillsendanothertomorrow.D.Nothingserious.

答案:C

54>-Excuseme.Couldyousparemeafewminutes?-

A.Ofcourse.B.Ofcoursenot.

C.Iamsorrytohearthat.D.Yes.I'mbusynow.

答案:A

55、-It'sverythoughtfulofyoutogivemearide."

A.It*smypleasure.B.Takeiteasy.

C.Sure.D.Nevermind.

答案:A

56>-Happybirthdaytoyou!

A.HappybirthdaytoyouB.Fmveryglad

C.That'sallrightD.Thankyou

答案:D

57、-HowdoItransfercalls?-

A.Doasyoulike.B.Itisabitdifficult.

C.Letmeshowyou.D.Notatall.

答案:C

58、-HowwasyourjourneytoParis?"

A.Itwentverywell.B.Iflewthere.

C.IloveParis.D.Thankyouforasking.

答案:A

59、-Howarcyou,Bob?

A.Howarcyou?B.I*mfine.Thankyou.

C.Howdoyoudo?D.Nicetomeetyou.

答案:B

60、-Hello,PmHarryPotter.

-Hello,mynameisCharlesGreen,but

A.callmyCharlesB.callmeatCharles

C.callmeCharlesD.callCharlesme

答案:C

61、-Thanksforyourhelp.

A.Mypleasure.B.Nevermind.

C.Quiteright.D.Don*tthankme.

答案:A

62、-Who'sspeaking?

-ThisisTom

A.speaksB.spoken

C.speakingD.saying

答案:C

63、-Paul,?

-Oh,that'smyfather!Andbesidehim,mymother.

A.whatisthepersonoverthere

B.who'stalkingoverthere

C.whataretheydoing

D.whichisthat

答案:B

64、-________

-Heteachesphysicsinaschool.

A.Whatdoesyourfatherdo?B.Whoisyourfather?

C.Whatisyourfatherdoing?D.Whereisyourfathernow?

答案:A

65>-Hi,Tom,how'severythingwithyou?

-,andhowareyou?

A.Don*tmentionitB.Hm,nottoobad

C.ThanksD.Prettyfast

答案:B

66>-I'msorry.Iamlateduetotheheavytraffic.

A.Well,it'sOK.B.No,it'sallright.

C.Youarewelcome.D.Youarcwrong.

答案:A

67、-Excuseme,howmuchisthejacket?

-It's499Yuan.

A.Oh,no.That'sOK!B.Howdoyoulikeit?

C.Whichdoyouprefer?D.Wouldyouliketotryiton?

答案:D

68>-Couldyouhelpmewithmyphysics,please?

A.No,noway.B.No,Icouldn't.

C.No,Ican't.D.SorryIcan't.Ihavetogotoameetingr砂tnow.

答案:D

69、-It*srathercoldinhere.DoyoumindifIclosethewindow?

A.Yes,please.B.No,please.

C.Sure,please.D.Idon'tlikeit.

答案:B

70、-Pleasehelpyourselftotheseafood.

A.No,1can't.B.Sorry,Ican'thelp.

C.Well,seafooddon*tsuit.D.Well,I'mafraidIdon*tlikeseafood.

答案:D

71、-Thankyouforinvitingme.

A.Ireallyhadahappytime.B.Oh,it'stoolate.

C.Thankyouforcoming.D.Oh,soslowly?

答案:C

72^-MayIseeyourtickets,please?

A.Sure.B.No,youcan't.

C.No,theyarcmine.D.Yes,youcan.

答案:A

73、-Wouldyouliketogototheconcertwithusthisevening?

A.No,Ialreadyhaveplans.B.I*dloveto,butI'mbusytonight.

C.No,Treallydon*tlikebeingwithyou.D.I’mill,soIshouldn*tgoout.

答案:B

74、-CouldIborrowyourcarforafewdays?

A.Yes,youmayborrow.B.Yes,goon.

C.Sure,hereisthekey.Enjoyyourjourney.D.Itdoesn'tmatter.

答案:C

75、-Congratulations!Youwonthefirstprizeintoday'sspeechcontest.

A.Yes,Ibeattheothers.B.No,no,Ididn'tdoitwell.

C.Thankyou.D.It*sapleasure.

答案:C

76、-Wearegoingtohaveasingingpartytonight.Wouldyouliketojoinus?

A.I’mafraidnot,because1havetogotoanimportantmeeting.

B.Ofcoursenot.Ihavenoidea.

C.No,1can*t.D.That'sallset.

答案:A

77、-HowwasyourtriptoTx)ndon,Jane?

A.Oh,wonderfulindeed.B.Iwenttherealone.

C.Theguideshowedmetheway.D.Byplaneandbybus.

答案:A

78、-MustItakeataxi?

-No,you.Youcantakemycar.

A.hadbettertoB.don't

C.mustnotD.don'thaveto

答案:D

79、-Thisboxistooheavyformetocarryitupstairs.

A.Youmayaskforhelp.B.I’llgiveyouahand.

C.Pleasedomeafavor.D.I*dcometohelp.

答案:B

80、-CouldIspeaktoDonWatkins,please?

A.Speaking,please.B.Oh,howarcyou?

C.I’mlistening.D.FmDon.

答案:A

81>-Doyoumindmysmokinghere?

A.No,thanks.B.Yes,Ido.

C.Yes.I*drathernot.D.Goodidea.

答案:B

82、-DidyouknowthatDavidinjuredhislegyesterday?

-Really?_______

A.XVh。didthat?B.What'swrongwithhim?

C.Howdidthathappen?D.Whywashesocareless?

答案:C

83、-Hey,Tom,what'sup?

A.Yes,definitely!B.Oh,notmuch.

C.Whatishappeninginyourlife?D.Youarclucky.

答案:B

84、-Excuseme,couldyoushowmethewaytothenearestpostoffice?

-Ohyes!TwoblocksawayfromhereattheGreenAvenue.Youcan'tmissit.

A.Ibegyourpardon?B.Whatdoyoumean?

C.You'rewelcome.D.Mm,letmethink.

答案:D

85、-What'stheproblemwithyourbike?

A.Notatall.B.Good,thankyou.

C.Nothingserious.D.Sure

答案:C

86>-Unbelievable!Ihavefailedthedrivingtestagain!

-Thisisnottheendoftheworld.

A.Goodluck.B.Cheerup.

C.Goahead.D.Noproblem.

答案:B

87、-Whatareyoumajoringin?

A.Inauniversity.B.Veryhard.

C.Mathematics.D.Atnineinthemorning.

答案:C

88、-1wonderifIcoulduseyourcomputertonight?

-I'mnotusingitri如tnow.

A.Sure,hereyouare.

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论