版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
一、交际英语
I.-Howisyourheadache?
A.Notatall.
B.Betternow.
C.Thankyou.
□.Nothingspecial.
答案:B
2.-Wearegoingtohaveasingingpartytonight.Wouldyouliketojoinus?
A.I'mafraidnot,becauseIhavetogotoanimportantmeeting.
B.Ofcoursenot.Ihavenoidea.
C.No,Ican,t.
D.Thafsallset.
答案:A
3.-Doyoumindmysmokinghere?
A.No,thanks.
B.Ycs,Ido.
C.Yes.I'drathernot.
D.Goodidea.
答案:B
4.-Howareyou.Bob?
A.Howareyou?
B.fmfine.Thankyou.
C.Howdoyoudo?
D.Nicetomeetyou.
答案:B
5.-Excuseme,couldyoushewmethewaytothenearestpostoffice?
-Ohyes!TwoblocksawayfromhereattheGreenAvenue.Youcan'tmissit.
A.Ibegyourpardon?
B.Whatdoyoumean?
C.You'rewelcome.
D.Mm.letmethink.
答案:D
电大、各类远程网络教育统考大学英语B、计算机应用基础统考辅导
全套题库,精心整顿并归类完毕,全中文翻译,视频教程讲解,零基础一次性
通过,索取请加:
二、阅读理解
Thisstoryisaboinayouneman.(这个故事是有关•种年轻人。)Heworkedveryhardathis
lessons.Hewastoobusytohavearest.Atlast,hecouldn'tgotosleep.Everynight,whenhewcnlto
bed.heclosedhiseyesandtriedtosleepRutthemorehetried,themorehestayedawake.
Afterawhilehedecidedtovisitthedoctor.justcan'tgotosleepatnight.WhatshouldIdo?”
“Ihaveasuggestion,saidthedoctor."Trycountingnumbers.Bythetimeyoureachonethousand,
you'llbeasleep.Iamsureofit.”
Thenextdaythemanreachedthedoctor'soffice."Well,“saidthedoctor,tfchowarcyoutoday?
Didyoutrymysuggestion?^^
Themanstilllookedtired.“Yes,"hesaid,“Itriedcountingone,two,three...uptoonethousand.
ButwhenIreachedfivehundredandonethousand,butthenIstillcouldn'tfallasleep.''
6.Theyoungmancouldn'tgotosleepbecausehehadworkedtoohardandbecameill.
A.T
B.F
答案:A
7.Thedoctoraskedtheyoungmantocountnumberswhilehewaslyinginbed.
A.T
B.F
答案:A
8.Thcyoungmanreturnedtothedoctor'sofficethenextdaybecausehewantedtothankthedoctor.
A.T
B.F
答案:B
9.Theyoungmancountedfrom1to569andgotuptodrinksometea.
A.T
B.F
答案:A
iO.Theyoungmanintaelwasnotableiocountnumbers.
A.T
B.F
答案:B
WhenJohnandVictoriaFallsarrivedinNewYorkCilyfo:one-yearstay,(约翰和维多利亚-福
斯抵达纽约市准备暂住一年,)theydidnotbringverymanythingswiththem.Theyhadplanned
eithertoliveinafurnishedapartmentortobuyusedfurniture.Buttheysoonlearnedaboutanew
systemthatmoreandmorepeopleareusing.Therentingofhomefurnishings(bed,tables,dishes,and
soon)hasbecomeoneofAmerica'sfastestgrowingbusinesses.
Whatkindsofpeoplerenttheirhomefurnishingsinsteadofbuyingthem?Peoplewhoarc
internationalbusinessorgovernmentofficials,foreignstudents,airlineworkers,youngmarried
couples-peoplewhosejoborbusinessmayforcethemtomovefrequentlyfromonecitytoanother.
Theysavealotoftroubleandthecostofmovingtheirfurnitureeachlime.Theysimplyrentnew
furniturewhentheyreachtheirnewhomes.Youngpeoplewithlittlemoneydonotwanttobuycheap
furniturethattheymaysoondislike.Theyprefertowaituntiltheyhaveenoughmoneytobuy
furnituretheyreallylike.Meanwhile,theyfindtheycanrentbetterqualityfurniturethantheycould
affordtobuy.
Onefamily,whonowhavealarge,beautifulhomeoftheirown,likedtheirrentedfurnitureso
muchihaitheydecidediokeeprcniingitinsteadofbuyingnewthings.Butusuallypeopledon'tlike
totellothersaboutit.Theideaofrentinghomefurnishingsisstillquitenew,andtheyarenotsure
whattheirneighborsmightthink.
11.WhichofthefollowinghasbecomeoneofAmerica'sfastestgrowingbusinesses?
A.Sellinghomefurnishings.
B.Rentingfurnishedapartments.
C.Sellingusedfurniture.
D.Rentinghomefurnishings.
答案:D
12.Whydosomepeopleprefertorentfurniture?
A.Becausethefurnituretheygetinthiswayisnew.
B.Becauseitsavesthemalotofmoney.
C.Becauseitsavesthemmuchtroubleandmoney.
□.Becausetheycanalwaysgetbetterqualityfurnitureinthisway.
答案:C
13.Whatcanyouinferfromthepassage?
A.Theideaofrentingfurnitureisnotacceptable.
B.Rentingfurnitureisnotpopularinthecouple'shometown.
C.Onlythosewhodon'thaveenoughmoneytorentfiirniturc.
□.Peopleusuallygrowtolikethefurnituretheyhaverented.
答案:B
14.Whichofthefollowingcanbestserveasthetitleofthepassage?
A.RentorBuy?
B.ANewWayofGettingHomeFurnishings.
C.FumishedApartments.
D.ANewIdea.
答案:B
15.Youngpeoplelikedrentinghomefurniturebecause
A.theyhavelessmoney.
B.theydon'twanttobuyoldfurniture.
C.thenewfurnitureisofgoodquality.
D.thcydon'thavemuchmoneyanddon'twanttobuythecheapfiirniturc.
答案:D
三、词汇与语法
16.Thatmanlooksfamiliartome.HeremindsDr.Richards.
A.meto
B.me
C.mefor
D.meof
答案:D
17.Nancyworksinashopand.
A.sodoesAlan
B.soAlantoodoes
C.thatdoesAlantoo
D.thatAlantoodoes
答案:A
18.1won'tmakethemistakenexttime.
Alike
B.same
C.near
□.similar
答案:B
19.Wecamefinallytheconclusionthatshehasbeentellingliesallthetime.
A.of
B.into
C.to
D.at
答案:c
20.ApairofspectacleswhatIneedatthemoment.
A.is
B.are
C.has
D.havc
答案:A
四、完型填空
MrCrosswantedtogo2hishometownbyair.(克洛斯先牛.想坐飞机去他I向家乡。)Heliked
tositbesideawindowwhenhewasflying.Sohe_21_awindowseatwhenhegotintheplane.He
foundthatallofthemweretaken_22_one.Therewasasoldiersittingintheseatbesidethisone,
andMr.Crosswashappythatthesoldierhadnottakentheonebythewindow.Whenhe_23—it,Mr.
Crosssawthattherewasapieceofpaperwithsomewordsontheseat.Itsaid,"Thisseatisbroken.
Youcan'ttakeit.Thankyou.,
"Abrokenseatinaplane?Isthatpossible?"Mr.Crosssaid_24_,buthewalkedonand
foundanotheremptyseat,notbesideawindow,tositin.
Whentheplanewasquite_25_,averybeautifulgirlgotintotheplane.Assoonashesawher,
thesoldierquicklytookthepaperofftheseatbesidehisandletthegirlsitinduringthewholetrip.
21.
A.lookedfor
B.full
C.reached
D.except
E.tohimself
答案:A
22.
A.lookedfor
B.full
C.reached
D.cxccpt
E.tohimself
答案:D
23.
A.lookedfor
B.full
C.reached
D.except
E.tohimself
答案:C
24.
A.lookedfor
B.full
C.reached
D.except
E.tohimself
答案;E
25.
A.lookedfor
B.full
C.rcachcd
D.except
E.tohimself
答案:B
五、英译汉
26.1(isnogoodhopingtoreadallthesebooks.
答案:但愿可以读完所有这些书是亳无意义的。
27.Wecannottellwhenanearthquake(地震)iscoming.
答案:我们无法判断地震什么时候发生。
28.Someparentsevendonotleiiheirchildrenmeeiiheirgoodfriends.
答案:有些父母甚至不让自己叫孩子去见他们的好朋友。
29.Hepreferscoffeetolea.
答案:与茶相比,他更喜欢咖啡。
30.Whattimedoyougoswirmiingeveryday?
答案।你每天何时去游泳?
3l.Howarcyoudoingthesedays?
答案:这些日子你怎么样?
六、写作
32.写作
InstrucUons;根据下面所给的题纲用英语写出篇不少于
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 信号设备组调工班组考核模拟考核试卷含答案
- 保温材料制造工安全检查评优考核试卷含答案
- 润滑油脂灌装制桶工岗中专项应用考核试卷含答案
- 胶合板工绩效评估能力考核试卷含答案
- 板带箔材精整工岗前工作改进考核试卷含答案
- 初中英语完型填空、阅读理解高频词汇盘点
- 市政照明智能施工方案
- 软件工程毕业实习报告范文
- XX中学2026年秋季《开学第一课-我们的长征路》主题教育活动总结
- 2026年学生会思想报告(3篇)
- 2026年党员干部党纪学习教育知识测试试题及答案
- 2026苏教版二上数学第五单元第2课时《练习八》教案
- 广东省工程勘察设计服务成本取费导则(2024版)
- 物理性能检验员岗位师带徒考核试卷含答案
- 【六年级】【秋季上】【语文】开学第一课【课件】
- 《政府与非营利组织会计(第3版)》全套教学课件
- 中小学午休时间应急演练脚本
- 2025年四川省成都市技能人才评价考评员考试题库及答案
- 帕金森病患者的运动并发症护理
- 运动人体科学概论考核试题题库及答案
- 新疆大学英语MTI2023年英语翻译硕士考研真题与答案
评论
0/150
提交评论