版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
2026年贵州省安顺市高职单招英语考试试卷及答案PartI:Listening(30points)
SectionA:Dialogue(15points)
1.Listentothedialogueandchoosethebestanswertoeachquestionyouhear.
(1)M:Whattimeisthemoviestarting?
W:Itstartsat7:30p.m.andendsat9:30p.m.
Q:Whattimedoesthemoviestart?
A.7:00p.m.
B.7:30p.m.
C.8:00p.m.
D.9:30p.m.
Answer:B
(2)M:Howmuchistheticketfortheconcert?
W:It's100yuanforadultsand50yuanforstudents.
Q:Howmuchwillthestudentpayfortheticket?
A.100yuan
B.50yuan
C.150yuan
D.200yuan
Answer:B
(3)M:Whatdidyoudolastweekend?
W:Ivisitedmygrandparentsinthecountryside.
Q:Whatdidthewomandolastweekend?
A.Shevisitedherfriends.
B.Shevisitedhergrandparents.
C.Shewentshopping.
D.Shewatchedamovie.
Answer:B
SectionB:Passage(15points)
2.Listentothepassageandchoosethebestanswertoeachquestionyouhear.
(1)Whatisthemaintopicofthepassage?
A.Theimportanceofexercise
B.Differenttypesofexercise
C.Thebenefitsofwalking
D.Howtostartanexerciseroutine
Answer:B
(2)Accordingtothepassage,whatisthemostpopularformofexercise?
A.Running
B.Swimming
C.Walking
D.Cycling
Answer:C
(3)Whatisthebesttimetoexercise,accordingtothepassage?
A.Earlymorning
B.Lateafternoon
C.Evening
D.Anytime
Answer:D
PartII:VocabularyandStructure(30points)
SectionA:Choosethebestanswertocompleteeachsentence.(15points)
3.I_______mykeys.Canyouhelpmefindthem?
A.havelost
B.lost
C.amlosing
D.hadlost
Answer:A
4.She_______tothepartylastnightbecauseshewasfeelingsick.
A.didn'tcome
B.hasn'tcome
C.wouldn'tcome
D.doesn'tcome
Answer:A
5.IfI_______you,Iwouldtakethatjoboffer.
A.am
B.were
C.be
D.havebeen
Answer:B
SectionB:Fillintheblankswiththecorrectformofthewordgiven.(15points)
6.Theteacheraskedthestudentsto_______(quiet)duringtheexam.
Answer:bequiet
7.He_______(decide)topostponehistripuntilfurthernotice.
Answer:hasdecided
8.They_______(celebrate)their10thweddinganniversarynextmonth.
Answer:willcelebrate
PartIII:ReadingComprehension(40points)
9.Readthefollowingpassageandanswerthequestionsbelow.
(Passagecontenthere)
(1)Whatisthemainideaofthepassage?
A.ThehistoryoftheInternet
B.TheimpactoftheInternetonsociety
C.ThefutureoftheInternet
D.TheadvantagesanddisadvantagesoftheInternet
Answer:B
(2)Accordingtothepassage,howhastheInternetchangedcommunication?
A.Ithasmadecommunicationslower.
B.Ithasmadecommunicationmoreexpensive.
C.Ithasmadecommunicationmoreconvenient.
D.Ithasmadecommunicationlesspersonal.
Answer:C
PartIV:Writing(20points)
10.Writeashortessay(about100120words)onthetopic:"TheImportanceofEnvironmentalProtection."
(Essaycontenthere)
PartV:Translation(20points)
11.TranslatethefollowingsentencesintoEnglish.
(1)Ourcountryhaschangedalotovertheyears.
Answer:Ourcountryhas
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2026年药学三基知识考试试题及答案
- 2026年生态环境执法业务知识题库及答案
- 炎症性肠病量表(IBDQ)
- 消防安全课件
- 电力安全管理人员培训第三套试题附答案资料
- 地下洞室开挖施工监理实施细则
- 道路货物运输驾驶员资格考试A(答案)
- 船舶电工工艺试题答案
- 畜禽养殖技术试题 附答案
- 车辆伤害事故应急救援演练方案
- 对腾讯公司的介绍
- 《库欣病诊治专家共识(2025)》解读 3
- 2025成人高考专升本《医学综合》试题及答案
- 2025年教科版新教材科学三年级上册第二单元《水》教案设计
- 2025建筑防雷监测系统技术标准
- T/CAPA 5-2021微针治疗操作规范
- DB31/T 678-2012城市高架道路养护技术规范
- 老年人中医保健知识健康讲座
- 《人类简史》荐书主题演讲课件
- 《机械现代设计方法》课件
- 《标准工时培训资料》课件
评论
0/150
提交评论