版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
2026年广西壮族自治区来宾市高职单招英语考试试卷及答案PartI:Listening(30points)
SectionA:Dialogue(15points)
1.A:Whattimeisthetrainleaving?
B:It'sleavingat9:30p.m.
Question:Whattimeisthetrainleaving?
Answer:9:30p.m.
2.A:Howdoyouusuallygotoschool?
B:Iusuallygotoschoolbybus.
Question:Howdoesthespeakerusuallygotoschool?
Answer:Bybus.
3.A:Whatdidyoudolastweekend?
B:Ivisitedmygrandparentsinthecountryside.
Question:Whatdidthespeakerdolastweekend?
Answer:Visitedgrandparents.
4.A:What'stheweatherliketoday?
B:It'ssunnyandwarm.
Question:What'stheweatherliketoday?
Answer:Sunnyandwarm.
5.A:Howmuchistheshirt?
B:It's200yuan.
Question:Howmuchistheshirt?
Answer:200yuan.
SectionB:Passage(15points)
Listentothepassageandanswerthefollowingquestions.
6.Whatisthepassagemainlyabout?
Answer:Theimportanceofexercise.
7.Accordingtothepassage,howmanyhoursshouldweexerciseperweek?
Answer:Atleast150minutes.
8.Whatarethebenefitsofregularexercisementionedinthepassage?
Answer:Improvedmentalhealth,bettersleep,andastrongerimmunesystem.
PartII:VocabularyandGrammar(30points)
SectionA:MultipleChoice(15points)
9.I_______mykeys.Canyouhelpmefindthem?
A.havelost
B.lost
C.amlosing
D.waslosing
Answer:A
10.Whichsentenceiscorrect?
A.Hehaswenttothestore.
B.Hehasgonetothestore.
C.Hewenttothestore.
D.Hegoestothestore.
Answer:B
11.Choosethecorrectverbformtocompletethesentence.
I_______(be)ateacherforfiveyears.
A.havebeen
B.am
C.was
D.been
Answer:A
12.Whichsentenceiscorrect?
A.Shedoesn'thasacar.
B.Shedoesn'thaveacar.
C.Shehasn'tacar.
D.Shehasn'tgotacar.
Answer:B
13.Choosethecorrectprepositiontocompletethesentence.
Thecatis_______thetable.
A.on
B.at
C.in
D.under
Answer:A
SectionB:FillintheBlanks(15points)
14.I_______(notlike)spicyfood,butmyfriendlovesit.
Answer:don'tlike
15.Ifit_______(rain)tomorrow,wewillstayathome.
Answer:rains
16.They_______(visit)theirgrandparentslastweekend.
Answer:visited
17.Canyouhelpme_______(find)mylostwallet?
Answer:find
18.He_______(be)toBeijingtwice.
Answer:hasbeen
PartIII:ReadingComprehension(20points)
Passage:
Inthepast,peopleusedtocommunicatemainlythroughlettersandphonecalls.Withthedevelopmentoftechnology,thewaywecommunicatehaschangedalot.Now,wecaneasilysendmessagesandmakevideocallsusingoursmartphonesandcomputers.Thishasmadecommunicationfasterandmoreconvenient.However,somepeoplearguethatthishasalsoledtoadecreaseinfacetofaceinteractions,whichcanaffectoursocialskillsandrelationships.
19.Whatisthemainideaofthepassage?
Answer:Thechangesincommunicationmethodsandtheireffects.
20.Accordingtothepassage,howhastechnologychangedcommunication?
Answer:Ithasmadecommunicationfasterandmoreconvenient.
21.Whatisonenegativeeffectoftheincreaseduseoftechnologyforcommunicationmentionedinthepassage?
Answer:Adecreaseinfacetofaceinteractions.
PartIV:Writing(20points)
SectionA:SentenceCompletion(10points)
22.I_______(notfinish)myhomeworkyet.I'llfinishittonight.
Answer:haven'tfinished
23.Ifit_______(snow)tomorrow,wewillgoskiing.
Answer:snows
SectionB:ShortEssay(10points)
Writeane
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- JJF 2463-2026烟气含湿量测量仪校准规范
- 青年思想调研报告2026(2篇)
- 北交所行业主题报告:《新型电池产业“十五五”规划》发布2030年全固态电池初步规模化应用北交所16家标的全梳理
- 2026年商丘市烟草专卖局人员招聘考试参考试题及详细答案解析
- 2026年中国移动青海分公司人员招聘笔试备考题库及详细答案解析
- 2026年中国电信吉林分公司人员招聘考试题库及详细答案解析
- 2025养老护理员五级职业技能等级考试强化练习卷(含参考答案)
- 2025云南砚山砚华智讯科技有限公司拟聘用人员笔试历年参考题库附带答案
- 2025中国保密在线考试试题库及答案
- 2026村镇银行考试题库及答案
- 2026年专业技术人员继续教育公需科目-智慧城市历年参考题库含答案解析
- 2026年县直机关干部公开遴选笔试试卷(附答案)
- 26新六年级上册道德与法治【知识点总结】
- 石材护理技术规范SOP
- CSCO结直肠癌诊疗指南(2026版)
- 《新能源专业导论》新能源相关专业全套教学课件
- 教科版小学科学二年级上册和下册【全册】教学课件上下共两册
- 人力资源业务开展制度
- 中华传统文化课程思政教学案例
- 18.2 课时1 勾股定理的逆定理 教学课件 2025-2026学年沪科版数学八年级下册
- 2026年英语流利说的测试题及答案
评论
0/150
提交评论