版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
2026年湖南省长沙市高职单招英语试题(附答案PartI:VocabularyandStructure(30points)
1.I_______(be)ateacherforfiveyearsbeforeIdecidedtochangemycareer.
A.havebeen
B.hadbeen
C.was
D.am
Answer:B
2.IfI_______(have)enoughmoney,Iwouldtravelaroundtheworld.
A.have
B.had
C.willhave
D.hadhad
Answer:A
3.Thestudent_______(notfinish)hishomeworkyet,sotheteacherisnotsatisfiedwithhim.
A.doesn'tfinish
B.didn'tfinish
C.hasn'tfinished
D.hasn'tbeenfinishing
Answer:C
4._______youlikesomemorecoffee?
A.Do
B.Would
C.Will
D.Shall
Answer:B
5.We_______(go)tothemovieslastnight,butwedecidedtostayhomeinstead.
A.aregoing
B.went
C.hadgone
D.wouldgo
Answer:B
6._______youfinishyourwork,youcangooutandplay.
A.If
B.Unless
C.While
D.Because
Answer:A
7.I_______(notsee)mybestfriendforalongtime.Imisshersomuch.
A.haven'tseen
B.didn'tsee
C.don'tsee
D.haven'tbeenseeing
Answer:A
8.Theteacheraskedthestudents_______(nottalk)duringtheexam.
A.tonot
B.notto
C.don't
D.didn't
Answer:B
9._______youliketocomeoverfordinnertonight?
A.Do
B.Would
C.Will
D.Shall
Answer:B
10.I_______(be)interestedinlearninganewlanguage,especiallyFrench.
A.am
B.was
C.havebeen
D.hadbeen
Answer:A
PartII:ReadingComprehension(40points)
Passage1
Questions1115arebasedonthefollowingpassage.
LastSunday,Iwenttoalocalparkwithmyfamily.Itwasabeautifuldaywithclearskiesandwarmweather.Wedecidedtohaveapicnicandenjoythesunshine.Theparkwasfullofpeople,someplayingsports,otherswalkingtheirdogs,andsomejustrelaxingonthebenches.
11.WhatwastheweatherlikelastSunday?
A.Rainy
B.Sunny
C.Cold
D.Windy
Answer:B
12.Whatdidthewriterdowiththeirfamily?
A.Wentshopping
B.Wenttothemovies
C.Hadapicnic
D.Wentswimming
Answer:C
13.Whatwerepeopledoinginthepark?
A.Playingsports
B.Walkingtheirdogs
C.Relaxingonbenches
D.Alloftheabove
Answer:D
14.Whydidthewritergotothepark?
A.Toplaysports
B.Toenjoythesunshine
C.Tomeetfriends
D.Towalktheirdog
Answer:B
15.Howmanypeoplewereinthepark?
A.Afew
B.Many
C.None
D.Itisnotmentioned
Answer:B
Passage2
Questions1620arebasedonthefollowingpassage.
Technologyhasrevolutionizedthewayweliveandwork.Theinternethasmadeitpossibletocommunicatewithpeopleallovertheworldinseconds.Smartphonesandtabletshavemadeiteasytoaccessinformationandentertainmentonthego.However,thisincreasedconnectivityhasalsoledtoissuessuchascyberbullyingandonlineaddiction.
16.Whathasrevolutionizedthewayweliveandwork?
A.Theinternet
B.Smartphones
C.Tablets
D.Alloftheabove
Answer:D
17.Whathasmadeitpossibletocommunicatewithpeopleallovertheworldinseconds?
A.Theinternet
B.Smartphones
C.Tablets
D.Telephones
Answer:A
18.Whathasmadeiteasytoaccessinformationandentertainmentonthego?
A.Theinternet
B.Smartphones
C.Tablets
D.Televisions
Answer:B
19.Whatissueshavearisenduetoincreasedconnectivity?
A.Cyberbullying
B.Onlineaddiction
C.Privacyconcerns
D.Alloftheabove
Answer:D
20.WhichofthefollowingisNOTmentionedasarevolutionarytechnology?
A.Theinternet
B.Smartphones
C.Tablets
D.Computers
Answer:D
PartIII:Writing(30points)
Writeanessayaboutyourfavoritebook.Includethefollowin
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 大学生就业焦虑测量量表
- 2026医院感染工作总结防控会议记录
- 2026年北京市第四中学七年级英语第7单元词汇测试卷及答案
- 2026年大学生创业综合素质训练模拟试卷及答案
- 康复治疗技术专业沟通能力专项训练习题及答案
- 湖南省湘教版八年级英语下册第10单元同步练习题及答案
- T-CVMA 331-2025 犬猫有形成分分析仪
- 事业单位综合岗专项练习题含答案
- 福建水利岗2026事业编面试模拟练习习题汇编含解析
- 2026财会岗事业单位面试高频题含答案
- 神经介入技术在脑血管疾病治疗中的应用
- (人教版)2026秋一年级上册数学第一单元练习卷(含答案)
- 自考00051《管理系统中计算机应用》自学考试大纲(2012年版)
- T/SDTCMA 0002-2024膏方加工管理规范
- 有限空间风险评估管理制度
- 新版2026秋新教材统编版九年级上册道德与法治第1-4单元共4个单元素养测试卷全套(含答案)合集
- 2026中国心理健康服务市场需求与投资机会分析报告
- 广东省深圳市宝安区2025-2026学年六年级上学期语文期中学业中段复习试卷(含答案)
- 2025年四川纪委遴选面试真题及参考答案
- 2027届高考一轮复习备考方案
- 凸面镜施工方案
评论
0/150
提交评论