版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
2026年湖南永州市高职单招英语试题含答案1.选择题(每题2分,共20分)
(1)A:What'syourfavoritefruit?
B:Ilike___________verymuch.
A.appleB.applesC.apples'D.apple's
答案:B
(2)Whichofthefollowingsentencesiscorrect?
A.Hegoestoschoolonfooteveryday.
B.Hegoestoschoolbyabuseveryday.
C.Hegoestoschoolwithabuseveryday.
D.Hegoestoschoolinabuseveryday.
答案:A
(3)Whichwordhasthesamemeaningas"rich"?
A.poorB.wealthyC.happyD.sad
答案:B
(4)Choosethecorrectformoftheverbtofillintheblank.
I_______(be)ateacherforfiveyears.
A.havebeenB.havebeenbeingC.ambeingD.was
答案:A
(5)Whichofthefollowingsentencesiscorrect?
A.Heistallerthanme.
B.HeistallerthanIam.
C.HeistallerthanI.
D.Heistallerthanmyself.
答案:B
(6)Choosethecorrectprepositiontofillintheblank.
Thecatis_______thetable.
A.onB.underC.inD.above
答案:B
(7)Whichofthefollowingsentencesiscorrect?
A.Ididn'tgotothepartybecauseIwastired.
B.Ididn'tgotothepartybecauseIamtired.
C.Ididn'tgotothepartybecauseIwastootired.
D.Ididn'tgotothepartybecauseIamtootired.
答案:A
(8)Whichofthefollowingsentencesiscorrect?
A.ShehasbeentoBeijingtwice.
B.ShehasgonetoBeijingtwice.
C.ShehasbeeninBeijingtwice.
D.ShehasgoneinBeijingtwice.
答案:A
(9)Choosethecorrectwordtofillintheblank.
Ifit_______(be)sunnytomorrow,Iwillgoswimming.
A.willbeB.isC.areD.was
答案:B
(10)Whichofthefollowingsentencesiscorrect?
A.Hehasfinishedhishomeworkandheisplayingcomputergames.
B.Hefinishedhishomeworkandheplayscomputergames.
C.Hefinishedhishomeworkandheisplayingcomputergames.
D.Hehasfinishedhishomeworkandheplayscomputergames.
答案:A
2.完形填空(每题2分,共20分)
IwasborninasmallvillageinHunanProvince.WhenIwasachild,myfamilylivedasimplelife.Wedidn'thavemuchmoney,butwewerealwayshappy.Myparentswerebothfarmers.Theyworkedhardinthefieldseverydaytoprovidefoodforourfamily.
Oneday,Idecidedtohelpmyparents.Iwenttothefieldwiththemandtriedtodosomeofthework.Atfirst,itwasdifficultformebecauseIwasnotusedtodoinghardlabor.Butafterawhile,Igotthehangofitandbegantoenjoyhelpingmyparents.
Intheevening,wesattogetherandhaddinner.Mymothercookedadeliciousmeal,andweallfeltgratefulforthefoodonourtable.Irealizedthathardworkandasimplelifecouldbringtruehappiness.
(11)Iwasborninasmallvillagein_______.
A.HunanProvinceB.HubeiProvinceC.GuangdongProvinceD.ZhejiangProvince
答案:A
(12)Myparentswereboth_______.
A.doctorsB.teachersC.engineersD.farmers
答案:D
(13)IdecidedtohelpmyparentsbecauseIwantedto_______.
A.learntocookB.learntodriveC.learntoworkinthefieldsD.learntoread
答案:C
(14)Atfirst,itwasdifficultformebecauseIwasnotusedto_______.
A.playingcomputergamesB.watchingTVC.doinghardlaborD.goingtoschool
答案:C
(15)Weallfeltgratefulforthefoodonourtablebecauseitwas_______.
A.deliciousB.expensiveC.uglyD.tasteless
答案:A
3.阅读理解(每题2分,共20分)
Passage1:
Mostpeopleknowthatsmokingisharmfultohealth.Itcancausemanydiseases,suchaslungcancer,heartdisease,andstroke.Inaddition,smokingcandamageyourskinandmakeyoulookolder.Despitetheserisks,manypeoplestillsmoke.
Thereareseveralreasonswhypeoplestartsmoking.Somepeoplestartsmokingbecausetheythinkitmakesthemlookcool.Othersstartsmokingbecausetheirfriendsorfamilymemberssmoke.Somepeopleusesmokingtorelievestressorbecausetheyareaddictedtonicotine.
Quittingsmokingcanbedifficult,butitispossible.Therearemanymethodstohelppeoplequitsmoking,suchasnicotinereplacementtherapy,prescriptionmedications,andsupportgroups.Ifyouaretryingtoquitsmoking,itisimportanttostaydeterminedandseekhelpifneeded.
(16)Whatisthemainideaofthispassage?
A.Smokingisharmfultohealth.B.Quittingsmokingiseasy.C.Peoplestartsmokingfordifferentreasons.D.Therearemanymethodstohelppeoplequitsmoking.
答案:A
(17)WhichdiseaseisNOTmentionedinthepassage?
A.LungcancerB.HeartdiseaseC.StrokeD.Diabetes
答案:D
(18)Whydosomepeoplestartsmoking?
A.Theythinkitmakesthemlookcool.B.Theywanttorelievestress.C.Theirfriendsorfamilymemberssmoke.D.Alloftheabove.
答案:D
(19)Whatisnicotinereplacementtherapy?
A.Amethodtohelppeoplequitsmoking.B.Atypeofprescriptionmedication.C.Asupportgroupforsmokers.D.Awaytomakesmokingmoreenjoyable.
答案:A
(20)Whatistheauthor'sattitudetowardssmoking?
A.PositiveB.NegativeC.Neutral
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 钢结构施工岗位笔试试题(带答案)
- 普洱景谷 2026 林产造纸加工岗入职测评试卷 招聘 43 人
- 菏泽曹县 2026 年汉服服饰加工厂车位工入职综合试卷 招聘 75 人
- 基于深度学习的遥感图像变化检测用于违建监测可行性分析
- 基于深度学习的肺癌放射组学特征与免疫治疗疗效生物标志物挖掘研究综述
- 山西长治黎城西井 2026 红色文旅管护岗公务员招录考试试卷 招聘 4 人
- 劳务作业合同
- 工程材料实习报告(7篇)
- 2026年旅行社管理人员业务培训笔试试题
- 2026年医保政策考试及答案-基础理论、法规应用试题卷
- 招标代理内控制度
- 2026年河北单招语文应用文写作专项通知书信倡议书经典题
- k近邻算法教学课件
- 2025年专升本机械设计制造基础试卷(含答案)
- 2025年度安全生产治本攻坚三年行动工作总结
- 国企综合行政岗笔试题库2025年
- A级注册验船师考试题库及答案
- 防猝死安全培训课件
- 化工应急救护知识培训课件
- 突发低血压与休克常规处理
- 《习作:故事新编》课件
评论
0/150
提交评论