版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
2026年辽宁锦州市高职单招英语考试试题及答案PartI:VocabularyandGrammar(30points)
1.Choosethebestanswertocompletethesentence.
()A.Heisn'tastallashisbrother.
()B.Heisn'ttallerthanhisbrother.
()C.Heisn'tmoretallthanhisbrother.
()D.Heisn'tthetallerthanhisbrother.
Answer:A
2.Whichofthefollowingsentencesiscorrect?
()A.Ihavebeentomanycountries,butIhaveneverbeentoJapan.
()B.Ihavegonetomanycountries,butIhavenevergonetoJapan.
()C.Ihavebeeninmanycountries,butIhaveneverbeeninJapan.
()D.Ihavegoneinmanycountries,butIhavenevergoneinJapan.
Answer:A
3.Choosethecorrectverbformtofillintheblank.
He______(go)tothemovieslastnightbecausehewantedtorelax.
()A.goes
()B.went
()C.going
()D.gone
Answer:B
4.Whichofthefollowingsentencesusesthecorrectconditionalform?
()A.IfIwouldhavemoremoney,Iwouldbuyanewcar.
()B.IfIhadmoremoney,Iwouldbuyanewcar.
()C.IfIhavemoremoney,Iwillbuyanewcar.
()D.IfIhadhadmoremoney,Iwouldhaveboughtanewcar.
Answer:B
5.Choosethecorrectprepositiontofillintheblank.
She______(on,at,in)thephonefortwohourslastnight.
()A.on
()B.at
()C.in
Answer:B
PartII:ReadingComprehension(40points)
Passage1:
Inthepast,peopledidn'thavemuchmoneytospendonluxuries.Theylivedsimplelivesandspenttheirmoneyonbasicneeds.Today,peoplehavemoremoneytospend,andtheyoftenbuythingstheydon'tneed.
6.Whatisthemainideaofthefirstparagraph?
()A.Peopleinthepasthadmoremoney.
()B.Peopletodayhavemoremoneytospendonluxuries.
()C.Peopleinthepastlivedsimplerlives.
()D.Peopletodaybuythingstheydon'tneed.
Answer:C
7.Accordingtothepassage,whathaschangedaboutpeople'sspendinghabits?
()A.Theyspendmoremoneyonbasicneeds.
()B.Theyspendlessmoneyonluxuries.
()C.Theyspendmoremoneyonluxuries.
()D.Theyspendthesameamountofmoneyonluxuries.
Answer:C
Passage2:
TheInternethasrevolutionizedthewaywecommunicate.Inthepast,peoplereliedonlettersandphonecallstostayintouchwithfriendsandfamily.Today,socialmediaplatformslikeFacebookandTwitterallowustoconnectwithpeopleinstantly.
8.Whatisthemainideaofthesecondparagraph?
()A.TheInternethasmadecommunicationmoredifficult.
()B.TheInternethasimprovedcommunication.
()C.Peoplerelyonlettersandphonecallstostayintouch.
()D.Socialmediaplatformsarenotusefulforcommunication.
Answer:B
9.Accordingtothepassage,howhastheInternetchangedcommunication?
()A.Ithasmadecommunicationslower.
()B.Ithasmadecommunicationmoreexpensive.
()C.Ithasmadecommunicationinstant.
()D.Ithasmadecommunicationlesspersonal.
Answer:C
PartIII:Writing(30points)
10.Writeashortessay(150200words)onthetopic:"TheImportanceofEnvironmentalProtection."
Answer:
Environmentalprotectionisacrucialissueintoday'sworld.Withtheincreasingpopulationandindustrialization,ourplanetisfacingnumerousenvironmentalchallenges.Airandwaterpollution,deforestation,andclimatechangearesomeofthemajorconcerns.
EnvironmentalprotectionisessentialforthesurvivaloflifeonEarth.Cleanairandwaterarenecessaryforourhealth,andpreservingnaturalresourcesisvitalforfuturegenerations.Moreover,ahealthyenvironmentcontributestoeconomicdevelopmentandimprovesthequalityoflife.
Individuals,governments,andorganizationsmustworktogethertoaddressthesechallenges.Simplea
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2026全国海船船员考试轮机部船舶电气与自动化8405历年参考题库含答案详解
- 2026全国安全员A证-企业负责人(官方)-第十章建筑施工安全技术参考试题库历年考点答案详解
- 2026全国CAD三级技能等级考试(复杂三维模型制作与处理·工业产品类)历年参考题库含答案详解
- 2026住院医师规范化培训招录考试(口腔医学)历年参考题库含答案详解
- 2026住院医师规培-甘肃-甘肃住院医师规培(儿科)历年参考题库含答案详解
- 护理学导论练习题(附答案)
- 2026年医药行业纳米药物载体创新报告
- 2026年北师大版数学四年级上册第一单元认识更大的数阶段测试模拟试卷及答案
- 2026年北师大版数学四年级上册第五单元方向与位置能力训练模拟试卷及答案
- 2026年北师大版数学四年级上册第二单元线与角难点突破模拟试卷及答案
- 2026年检察院书记员考试试题及答案
- 2026年网络舆情研判处置人员考核题库
- 《中华人民共和国传染病防治法》题库(答案+解析)
- 2026统编版九年级历史上册全册教材问题答案
- 小型水库除险加固项目地质灾害危险性评估报告
- 施工现场污水沉淀池设计
- 2026 年 NICU 早产儿精细化护理管理课件
- 2026人教版五年级数学上册第四单元第3课《平移(2)》课件
- 新版人教版四年级上册数学全册教案(完整版)教学设计含教学反思
- 【公开课】人教八上《藤野先生》分层教学
- 2026年高考物理真题山东卷含答案
评论
0/150
提交评论