




已阅读5页,还剩2页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1 Unit 4 Astronomy:the science of the stars Section Warming Up & ReadingPrereading .阅读理解 A Its not easy to die when you are only fifteen. Those were the words that began the story I heard from Robert White,a North Carolina factory worker.He and his wife were visiting their daughter Lee in the hospital as they did every evening. This evening,Lee suddenly said, “I always dreamed of swimming with dolphins (海豚),free and happy in the open sea.I still dream of it.” It seemed like an absurd dream because she was so ill that she couldnt walk without help. Robert and his family talked it over and decided to do everything they could.They had heard of a research center at Grass Key,and they phoned them. “Come at once, ” they said. When they arrived there, Robert took Lee to the dolphins,Nat and Tursi.At first,they seemed uninterested,but when Lee called them softly by name,they came over.They kissed her on her nose and carried her out to sea with them. “It feels like Im flying!” cried Lee,laughing with joy. Lees family hadnt heard her laugh like that since before she became ill.In that hour with the dolphins,Lee was strong and happy like she used to be. The next day Lee was too weak to get out of bed.She told Robert, “Daddy,dont be sad for me.Ill never be afraid again.The dolphins have made me understand that I have nothing to fear.” Just before night fell,Roberts little girl died in his arms.The next day they went out to scatter (撒) her ashes (骨灰) in the ocean among the dolphins as she wanted.And then,suddenly,through their tears,they saw Nat and Tursi jumping out of the water. 2 As Robert said, “They had come to take our daughter home.” 语篇解读 本文是记叙文。15 岁的花季少女在去世前实现了自己与海豚共舞的梦想。 1. The underlined word “absurd” in the text probably means_. Areal Bstrange Cimpossible Dpleasant 解析: 词义猜测题。根据该词后面的 she was so ill that she couldnt walk without help 可知,由于 Lee 已经无法独立行走,她想和海豚在大海里畅游的梦想是荒谬 的,不可能实现的。 答案: C 2During her stay at Grass Key,Lee_. Ahad a good time there Bwas uninterested in Nat and Tursi Cbecame healthy again Ddied in the open sea unexpectedly 解析: 细节理解题。根据文中的“It feels like Im flying!” cried Lee,laughing with joy 和 In that hour with the dolphins,Lee was strong and happy like she used to be 可知,Lee 在 Grass Key 玩得非常开心。 答案: A 3It seemed that Lee_. Awas never afraid of death Bhad a deep love for dolphins Cunderstood dolphins very well Dused to have a hard and unhappy life 解析: 推理判断题。根据第三段可知,Lee 从小就希望能和海豚一起自由自在、开 开心心地在大海里游来游去;再根据倒数第二段中的 scatter her ashes in the ocean among the dolphins as she wanted 可知,Lee 希望家人能将她的骨灰撒向大海,与海豚 为伴。由此可推测,Lee 喜欢海豚。 答案: B 4Whats the best title for the text? AMaking friends with animals BSwimming with dolphins CFather and daughter DA sudden death 3 解析: 标题归纳题。Lee 在大家的帮助下,终于在生命的尽头实现了自己的梦想: 和海豚共舞。故 B 项作标题贴切。 答案: B B York Minster is one of the worlds greatest cathedrals (大教堂)We welcome visitors from around the world to share in our daily life,to explore the past,and to enjoy a busy programme of events and concerts.This wonderful cathedral belongs to us all,and we invite you to experience it for yourself. Great value admission (门票) Adult admission is 10 and your ticket is valid (有效的) for 12 months.Up to 4 children can visit the Minster for free with one adult.It costs 20,000 a day to run York Minster.Your admission charge directly supports the future of this historic building. Add more to your visit Climb the Central Tower,an important city landmark with the best views of Yorkshire. Opening times MondaySaturday from 9 am Sunday from 12.45 pm Free guided tours run from Monday to Saturday between 10 am3 pm. Please note there is a particular time when the Minster is open for services only.Please check opening times before you visit. Group visits There are special discounts for groups of 10 or more people and a number of special tours.Please call us on 01904 557 217 or email us at . Learning Visiting York Minster is a good learning experience with activities and workshops for all ages.For more information visit /learning,call 01904 557 224 or email us at . 语篇解读 本文是应用文。文章是一则关于约克大教堂的参观指南。 5. What can visitors do in York Minster? AExplore ways of improving Yorkshire. 4 BJoin some research programmes. CHold a series of concerts. DLearn about its history. 解析: 细节理解题。根据第一段中的 to explore the past 可知,游客在约克大教 堂可以探究其历史。 答案: D 6When can you get someone to show you around for free? AAt 9 am on Monday. BAt 12.45 pm on Sunday. CAt 11 am on Friday. DAt 4 pm on Saturday. 解析: 细节理解题。根据文中的 Free guided tours run from Monday to Saturday between 10 am3 pm 可知,只有 C 项符合该时间段要求。 答案: C 7What are you advised to do if you are interested in group tours? APhone 01904 557 217. BSend an email to . CCall 01904 557 224. DVisit /learning. 解析: 细节理解题。根据 Group visits 部分的内容可知,要想了解关于团体参观的 信息,可以拨打电话 01904 557 217 或者发邮件至 。 答案: A C “Hello,Earth!Can you hear me?” Thats the voice more than 400,000 people received recently.It was from Philae,a space vehicle that landed on a cormet in 2014.However,its transmissions (传送信号) back home went silent since then. It took a long time for Philae to make its way across the solar system and reach comet 67P/CG.The space vehicle got there aboard the Rosetta probe (探测 器),which has been circling around the comet since Philae separated from it in November,2014. Philaes job was to collect materials to study the comets composition.And for about two and a half days after landing,it did just that,sending the information back to scientists on Earth.But Philaes landing 5 on the comets icy surface had not been smooth.While touching down,it jumped up and ended up in the shadow of something like a huge rock.Philae runs on solar power,but there was no light in the place where it landed.In the end,it failed to work. However,as comet 67P/CG moved closer to the sun,more sunlight reached the space vehicle,allowing it to power up and come back online.Philae then sent something to Rosetta,which passed on the information back to Earth. “We only received the information for about 85 seconds,but thats enough to let us know it is alive and well, ” says Stephan Ulamec,who works for the European Space Agency.“We hope to work out where it landed exactly on the 4kilometerwide comet.Now we plan to change how Rosetta moves so that Philae can keep on communicating and receiving instructions.” 语篇解读 本文是说明文。彗星着陆器 Philae 在失联后又获“重生” 。 8Hearing Philaes voice,those people must have felt_. Aafraid Bcalm Cexcited Dworried 解析: 推理判断题。由第一段中的 Philae.landed on a comet in 2014.However,its transmissions back home went silent since then 可知,Philae 于 2014 年着陆彗星后就失联了,所以当人们再次听到它传来的声音时一定很兴奋,故选 C 项。 答案: C 9According to the text,Philae_. Awas damaged when it landed Bmoved around comet 67P/CG Cneeds light and gas to keep working Dhelps scientists learn about a comet 解析: 细节理解题。由第三段中的 Philaes job was to collect materials to study the comets composition 可知,Philae 的任务是帮助科学家了解一颗彗星的相关 情况,故选 D 项。 答案: D 10What Stephan says in the text suggests that_. ARosetta will move around another comet BPhilae will continue to work for scientists Cmost comets are as wide as four kilometers 6 Dhe wonders whether Philae is still alive 解析: 细节理解题。由最后一段中的 Now we plan to change how Rosetta moves so that Philae can keep on communicating and receiving instructions 可知, Philae 将会继续服役,故选 B 项。 答案: B 11What does the author mainly talk about in the text? AA sleeping space vehicle wakes up. BIt is very dangerous to travel in space. CA new comet was discovered recently. DPhilae was sent into space successfully. 解析: 主旨大意题。总览全文可知,文章主要介绍了彗星着陆器 Philae 的一些情况。 它在沉睡了好久之后醒了过来,并向地球发回了信息。 答案: A .七选五 Yash Gupta Yash Gupta has worn glasses for many years.When they broke one day and he was not able to wear them to school,he had a big problem._1_At the end of the day,he realized that he had learned nothing that day! Yash quickly got his glasses fixed,but his experience changed his life.He realized that there were probably many kids around the world that did not have proper glasses to help them learn in school._2_He found out that 13 million children around the world dont have proper glasses to help them see in class.Instead of just shaking his head at this problem,he decided to do something about it._3_Its goal is to help find glasses for other kids and teens that need them. He created Sight Learning in 2011 and since then he has changed the lives of thousands of young students around the world!The organization has tried to provide eyeglasses to students who need them but cannot afford them.It has collected and given away over $1,000,000 worth of eyeglasses._4_ As Dr.Seuss, a famous writer,once said, “Unless someone
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 海南省陵水黎族自治县2025年上半年公开招聘城市协管员试题含答案分析
- 2025年二手房交易佣金支付标准协议
- 2025年度高科技企业采购法务与合同管理综合服务合同
- 2025房地产无底薪业务员营销服务及佣金分配合同
- 2025年度大型活动专用场馆租赁服务合同
- 2025年医疗设备采购与售后服务合同
- 2025版商铺租赁委托与市场拓展合作合同
- 2025年出租车行业新能源技术研发合作协议
- 2025版建筑废弃物填土处理工程合同
- 2025年度图书出版翻译与校对服务合同
- 数据安全管理员职业技能竞赛考试题库(含答案)
- 院科两级对核心制度执行率的持续改进案例-儿科I病区运用PDCA循环持续改进三级医师查房制度
- 新概念一册Lesson1-12-测试题(附答案)
- 彩钢瓦围挡施工方案
- 一年级新生家长会课件
- DB64-T 1972-2024 风积沙路基填筑(干压法)施工技术规范
- 质量信得过班组申报材料
- TSG+23-2021气瓶安全技术规程
- 酒店代运营合同范本
- 基于SCALANCE W774W734无线通信网络构建与运行(无线通信模块) (1)讲解
- 家庭医生签约服务培训
评论
0/150
提交评论