




已阅读5页,还剩3页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
在学生就要走出校门的时候,班级工作仍要坚持德育先行,继续重视对学生进行爱国主义教育、集体主义教育、行为规范等的教育,认真落实学校、学工处的各项工作要求Unit 9 Wheels Section Warm-up & Lesson 1-Pre-reading.完形填空There was a lovely sprite (小精灵) living in a magic lamp.He loved to help people _1_their wishes.Unfortunately,he always made things_2_.Whenever people came to the magic lamp,he would_3_and say,“What is your wish?But a great cloud of smoke would also _4_and the dust would fly in the air,which made it hard for people to _5_.His tricks were always so_6_that no one wanted him again.His lamp ended up being used only to throw at people.The sprite didnt come out of it for years,unhappy and _7_.One day a girl heard the_8_of the sprite,so she stopped and decided to become his best _9_.Her wish was able to enter and leave the lamp _10_they could spend timetogether.To her _11_,the sprite agreed immediately.Then the girl entered the lamp,and she found that it was really,_12_and everything was not in order.As the lamp was small,everything was pushed into it._13_,whenever the sprite tried to get something,a cloud of dust would fly up.The sprite explained that he had no time for_14_.But the girl told him that the_15_he was,the more important it was that he should have kept all his things_16_.In the end,they decided to give the place a good clean.It took them quite a few days,but when they_17_,everything was in its correct place.Now,with no_18_,the sprite was able to find whatever gift was asked for.So he began to be_19_once more.He learned that nothing great can be _20_ without order and cleanliness.1A.realiseBchangeCexpress Drespect解析:由下文中小精灵所问的“What is your wish?”可知,他喜欢帮助人们实现(realise)他们的愿望。 答案:A2A.terrible BexcitingCdangerous Dwonderful解析:由下文的内容可知,他总是把事情搞得一团糟(terrible)。答案:A3. Ago back Bhand outCjump out Dpick up解析:由上文中的“living in a magic lamp”可知,小精灵应该是从灯中跳出来(jump out)。答案:C4.A.burn BriseCclear Dbreak解析:由下文的“a cloud of dust would fly up”可知,小精灵出来的时候会有一大团烟雾升起(rise)。答案:B5.A.work BsleepCstand Dbreathe解析:由上文的“a great cloud of smoke.fly in the air”可知,这让人们呼吸(breathe)困难。答案:D6.A.stupid BcleverCsimple Dattractive解析:由上文的相关内容和下文的“no one wanted him again”可知,小精灵的把戏很是拙劣。答案:A7.A.useless BunknownChelpless Duncertain解析:由下文的内容可知,此时的小精灵又伤心又无助(helpless)。答案:C8A.jokes BcriesCpuzzles Dwarnings解析:一个女孩听到小精灵的喊叫声(cries),便停了下来。答案:B9A.teacher BdoctorCneighbor Dfriend解析:由下文的“Her wish was able to.spend time together.”可知,这个女孩想成为小精灵最好的朋友(friend)。答案:D10.A.so that Bas ifCeven though Dever since解析:她的愿望是能够进出那盏灯以便(so that)同小精灵在一起。答案:A11A.shame BdelightCsurprise Ddisappointment解析: 由下文的“the sprite agreed immediately”可知,女孩会很高兴。to ones delight意为“令某人高兴的是”。 答案:B12A.hot BhugeCcrowded Dnoisy解析:由下文的“As the lamp was small,everything was pushed into it.”可知,灯内十分拥挤。答案:C13A.After all BAt leastCAt the beginning DAs a result解析:根据上下文语境可知,此处表示结果,故选D项。after all毕竟,终究;at least至少;at the beginning开始。答案:D14A.writing BcleaningCdrawing Dexercising解析:由本空所在段最后一句中的“give the place a good clean”可知,此处小精灵解释说,他没有时间打扫(cleaning)。答案:B15A.poorer BhungrierCquieter Dbusier解析:根据上下文语境可知,此处表示“忙碌的”,所以要选busier。答案:D16A.in order Bin publicCin shape Din secret解析:女孩告诉小精灵说越是忙碌越应该把东西整理好(in order)。答案:A17A.stopped BfailedCfinished Dcontinued解析:当他们打扫完成(finished)后,一切都井然有序了。答案:C18A.purpose BdifficultyCpossibility Dpermission解析:现在,小精灵能毫不费力地(with no difficulty)就找到想要的东西了。答案:B19A.charged BeducatedCchallenged Drespected解析:所以他又赢得了大家的尊重(respected)。答案:D20A.judged BmatchedCachieved Drequired解析:由上文的内容可以知道,没有次序和整洁就一事无成。答案:C.阅读理解AMusic can soothe (抚慰) the soul and inspire creativity,but it wont,according to researchers from Harvard,improve intelligence.“More than 80 percent of American adults think that music can improve childrens grades or intelligence,”said Samuel Mehir,a Harvard Graduate School of Education doctoral student in a statement.“Even in the scientific community,theres a general belief that music is important to childrens developmentbut there is very little evidence supporting the idea that music classes improve childrens intelligent development.”The myth that music improves intelligence can date back to a study published in 1993 in the journal,Nature,which describes the “Mozart effect” as the ability for individuals who play instruments to perform better at spatial (空间的) problems.The study was later debunked (揭穿),but the idea that music could make you smarter remained.To test the connection between music and intelligence,researchers studied 29 parents and their fouryearolds.It turned out that music training did not benefit the childrens intelligence.The children who had music training performed only slightly better on one spatial problem.The researchers then did the study again,but with 45 parents and children.Half the group was given music training and the other half didnt receive any.As with the first study,the second round produced no evidence that musical training made the participants any smarter.The researchers limited their research to classical music,and didnt evaluate whether the type of music made any difference.And while they concluded that the idea that music makes you smarter is a myth,they argue that teaching children music is still important,and may have other benefits that arent all connected to intelligence.1What can we learn from the first and the second paragraphs?Music can encourage creativity.Most American parents attach great importance to music.Most scientists believe that music has no benefits for childrens development.The idea that music can improve intelligence is not true.A BC D解析: 细节理解题。根据.inspire creativity.可知音乐可以激发创造力,所以正确;根据More than 80 percent of.可知大部分父母都很重视对孩子的音乐培养,所以正确;根据 “Even in the scientific community,theres a general.”可知,即使在科学领域,也普遍认为音乐对人的发展非常重要,所以错误;根据第一段以及第二段中“but there is very little evidence.”可知音乐可以提高智力的说法并不正确,所以正确。答案:D2In the research,researchers_.Ainterviewed a great number of parents and teenagersBjust studied how classical music influences childrenCreferred to plenty of materialsDconsulted many teachers解析: 细节理解题。根据第四段中的“.researchers studied 29 parents and their fouryearolds.”可知A项错误;根据第六段中的“The researchers limited their research to classical music.”可知B项正确。C和D项文中未提及。答案:B3According to the researchers,_.Amusic can help one become more cleverBmusic lessons should be stopped in schoolCmusic is important to childrens developmentDstudents should learn different kinds of music解析:推理判断题。通过文章最后一段可知,专家认为虽然不确定音乐是否可以让人变得更聪明,但是孩子学习音乐还是很重要的。答案:C4What is the best title for the text?AMusicThe Key to Your SuccessBThe Benefits of Learning MusicCThe Connection Between Music and CreativityDMusic May Not Make You Smarter解析:标题归纳题。通过文章可知,这篇文章主要告诉人们音乐不会让人变得更聪明。答案:DBOpening a new account is important for many teenagers.The account you choose can help you get into the habit of managing your own money and making good financial decisions.Heres a guide on how to open your first bank account while you are in school.Figure out what you needWhen it comes to determining what accounts will work for you,review your needs.Are you looking for an easy way to access cash or do you have longerterm savings goals?Also,consider the availability of your banks ATMs and branches,in order to deal with transaction (交易)easily.Consider your optionsOnce youve identified your needs,consider your options:Checking account: A checking account can be opened individually or jointly,and your basic information,drivers license and a minimum opening deposit (存款) amount are needed.The account can usually be linked to a debit card (借记卡) which gives you quick access to cash and can be managed online as well as at ATMs.Savings account: Similar to checking,youll need to choose between an individual or joint savings account and prepare the same information and documents.With a savings account,the amount you deposit can actually grow,based on the interest rate.Building credit (信誉)Good credit is a musthave for most major life purchases.And with a bank card,you have the opportunity to start building a credit foundation while you are in school.It will bring you low interest rates and cash back on gas,grocery and drug store credit purchases.Actively monitor your accountsOne way to keep an eye on the status of your accounts is with instant alerts,sent right to your email or cellphone.In this way,you can be notified right away when a transaction takes place,allowing you to monitor your account activity wherever,whenever.语篇解读本文主要介绍在校学生怎样开自己的银行账户,介绍了活期存款账户和储蓄账户的不同,及如何更好地利用、管理账户。5According to the text,what should we take into consideration when opening a bank account?AWhether the bank can offer the lowest interest rates.BWhether the bank can offer cash back on some purchases.CWhether the account can be opened with a student ID card.DWhether the banks ATMs and branches are convenient for you.解析:细节理解题。由Figure out what you need部分“Also,consider the availability.transaction easily.”可知便捷性非常重要,所以D项正确。答案:D6What is the difference between a checking account and a savings account?AA checking account can only be opened individually.BYour deposit can grow if you choose a savings account.CYou can have quick access to cash with a savings account.DA savings account can be opened without a drivers license.解析:推理判断题。由Savings account部分最后一句话可知B项正确;由Checking account部分第一句话可知A项错误;由Checking account部分“.a debit card which gives you quick access to cash.”可知C项错误;由Checking account部分“.your basic information,drivers license.”及savings acc
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年供油合同范本
- 债权收益权质押合同范本
- 农田租赁合同转让协议书
- fidic国际合同范本
- 发行权转让合同范本模板
- 家装监理协议书2025
- 合伙开运输公司合同范本
- 大公司采购餐饮合同范本
- 协议合同互换协议书范本
- 健康咨询顾问合同协议书
- 边境守护者2025边境口岸通关便利化措施研究
- 2024年陕西数字教育年度发展报告-陕西省教育厅
- 卷扬工安全知识培训内容课件
- 2025年度泸州老窖白酒线上线下全渠道销售代理协议
- 教职工开学安全知识培训课件
- 2025至2030年中国焦炉气制LNG市场竞争格局及行业投资前景预测报告
- 探针卡基础知识培训课件
- 2025年留置看护队考试题库及答案
- 2025年河北省初中学业水平考试历史试题(含答案)
- 老年患者视听障碍的护理
- 《机械基础(第二版)》中职全套教学课件
评论
0/150
提交评论