高中英语 unit 16 stories section  communication workshop课时作业 北师大版选修_第1页
高中英语 unit 16 stories section  communication workshop课时作业 北师大版选修_第2页
高中英语 unit 16 stories section  communication workshop课时作业 北师大版选修_第3页
高中英语 unit 16 stories section  communication workshop课时作业 北师大版选修_第4页
高中英语 unit 16 stories section  communication workshop课时作业 北师大版选修_第5页
已阅读5页,还剩2页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

在学生就要走出校门的时候,班级工作仍要坚持德育先行,继续重视对学生进行爱国主义教育、集体主义教育、行为规范等的教育,认真落实学校、学工处的各项工作要求Unit 16 Stories Section Communication Workshop.语法填空1I kept trying to_Jims attention by speaking aloud.答案:attract2Mr Smith who is_(tire) of the_(bore) speech started to read a novel.答案:tired;boring3As we all know,Americans are often _(awkwardly) with chopsticks.答案:awkward4The_(hard) you try,the_(well) you will do in the coming final examination.答案:harder;better5The shy girl felt _(tension) and uncomfortable when she could not answer her teachers questions.答案:tense6The_(instantly) she heard the news that they lost the game,tears came down Kates face.答案:instant7What he said just now reminded me_ that American professor.答案:of8Its when things _wrong that you mustnt quit.答案:go9The husband rushed to the hospital_(direct) he heard that his wife was injured.答案:directly10They_(applaud) when the curtain rang down for the final time.答案:were applauding.翻译句子1你动身越早,回来就越早。(the more.,the more.)_答案:The earlier you start,the sooner you will be back.2他一听到敲门声就去开门。(directly)_答案:He made for the door directly he heard the knock.3这使我想起去年发生的那起事故。(remind.of.)_答案:This reminds me of the accident which happened last year.4我一到站台,火车就开动了。(the instant)_答案:The instant I reached the platform,the train began to move.5我担心要出什么事了。(go wrong)_答案:I am a bit worried that something might go wrong.完形填空I am quite a shy person and I dont speak much in class.Last month,however,something happened that_1_everybody,especially me.Our school always_2_an endofyear play,and this year it was the story of King Arthur.I have never_3_in any of these playsI have always been prompter (提词员)Its my_4_to remind the actors when they_5_their lines (台词)It usually means that I_6_everybodys lines by the end of the rehearsals (排演)But the day before the play,something_7_happened!The boy,who was playing the wizard Merlin,had fallen ill the night before.The teacher said to me,“Can you_8_Merlin?You are the only_9_who knows the lines.We think you can do it.” I was absolutely_10_,but the teacher persuaded me first to try the_11_on.Only then did I realize that no one would_12_me at all,because Merlin_13_a long hat and beard!So I spent all that day rehearsing with the teacher_14_I felt a bit more confident.The following day I was so nervous that I couldnt stop_15_.But when it started,I relaxed a bit,and after a while,I_16_began to enjoy it.It went very_17_.At the end of the play,I_18_my hat to greet the audience.Everybody held their breath and clapped their hands warmly when they realized it was me.Never have I felt so_19_.Now I am a lot less_20_,and next year Ill be in the play again.语篇解读本文是记叙文。一次意外将作者由幕后推向台前,演出取得了巨大的成功,也让作者克服了害羞的心理。1A.movedBdisappointedCsurprisedDworried解析:根据上文“我”很害羞及最后一段的Everybody held their breath and clapped their hands warmly when they realized it was me可知,一场意外的表演,让每个人,尤其是“我”自己感到“吃惊(surprised)”。答案:C2A.reviewsBpresentsCwatchesDreports解析:由本句的this year it was the story of King Arthur以及下段的内容可知,学校每年都会“上演(presents)”一出年终剧。答案:B3A.actedBsucceededCimprovedDspoken解析:根据下文的I have always been prompter可知,“我”只是做给别人提示台词的工作,从来没有在这些戏剧中“表演(acted)”过。答案:A4A.interestBturnCorderDjob答案:D5A.forgetBlearnCwriteDargue解析:根据上文的I have always been prompter可知,“我”的“工作(job)”是给别人提示所“忘(forget)”的台词。答案:A6A.hearBguessCrepeatDknow解析:“我”是提词员,因此“知道(know)”每个演员的台词。下文的You are the only.who knows the lines也是提示。答案:D7A.unfairBstrangeCunexpectedDfunny解析:由下文的The boy,who was playing the wizard Merlin,had fallen ill the night before可知,演出前演员生病不能到场,是一件“意想不到的(unexpected)”事。答案:C8A.findBunderstandCteachDplay解析:由下文内容可知,扮演巫师梅林的演员缺席,老师让“我”“扮演(play)”这个角色。答案:D9A.actorBkingCwizardDperson解析:由上文的I have never acted in any of these playsI have always been prompter可知,“我”不是演员,只是一个知道所有演员台词的提词员。故此处person较符合语境。答案:D10A.happyBshockedCangryDexcited解析:由文章首段的I am quite a shy person and I dont speak much in class可推测出,“我”从未演出过,当老师委以重任时,“我”觉得很“吃惊(shocked)”。答案:B11A.costumeBlinesCroleDways解析:由下文的Only then did I realize that no one would.me at all,because Merlin.a long hat and beard可知,老师说服“我”试穿“演出服(costume)”。答案:A12A.tellBrecogniseCwarnDstop答案:B13A.makesBlikesCwearsDpulls解析:由下文的when they realized it was me可知,“我”穿上演出服才发现人们很难“认出(recognise)”“我”来,因为巫师梅林“戴着(wears)”高帽、“蓄着(wears)”胡须。答案:C14A.untilBwhenCunlessDas解析:“我”用一整天的时间排练,“直到(until)”感觉到有一点信心。答案:A15A.shakingBworkingClaughingDrunning解析:由本句的I was so nervous与下文的But when it started,I relaxed a bit可知,“我”因为紧张而禁不住“发抖(shaking)”。此处描述作者首次演出时紧张的心情。答案:A16A.stillBevenCyetDalso解析:由下文的next year Ill be in the play again可推测出,“我”“甚至(even)”开始享受表演的过程。答案:B17A.easilyBlateCslowlyDwell解析:由下文的Everybody held their breath and clapped their hands warmly可知,演出很“顺利(well)”。答案:D18A.picked upBbrought outCtook offDlooked for解析:由下文的they realized it was me可知,“我”“摘下(took off)”帽子向观众致敬。答案:C19A.sorryBsilentCafraidDproud解析:演出的成功,让“我”感受到了从未有过的“自豪(proud)”。答案:D20A.smartBshyCcuriousDsweet解析:由首段的I am quite a shy person以及文末的next year Ill be in the play again可知,现在的“我”不太“害羞(shy)”了。答案:B.阅读理解Back in 1996,I had been working as a public radio reporter for several years,when I met a teenager named Josh Cutler.Josh has a rare brain disorder (紊乱)Because of his disease,Josh sometimes saysor yells (叫喊)things that he cant control.Josh was just starting his second year in high school when he agreed to work with me on a story about his disease.I gave Josh a tape recorder so he could keep a record of his daily life.This took a lot of courage for Josh.But there was one thing he couldnt bring himself to do:record at school.Josh and I agreed that an important part of his story would involve talking to kids at school about his disease.But Josh Just couldnt do it.He was afraid the microphone (麦克风) would make him look stupid,and no one would want to be interviewed.On one occasion,Josh brought the equipment to school for recording,but he kept the microphone hidden inside his schoolbag the whole time,with the tape rolling.Then one day,after months of excuses,Josh got brave.During lunch he pulled out the microphone.What happened next was a total surprise.Josh tells it best:“Everyone tried their best to take the chance and started asking me questions about my disease.It was weird because,before that,I had never really talked about it to anyoneexcept my mom and dad.”Recently,Josh told me that was one of the most important days of his life.The tape recorder allowed Josh to explore his diseaseand himselfin a way he had never done before.Now Josh says he wants to keep doing radio diaries until hes eighty years old.语篇解读本文是记叙文。文章讲述了患有语言障碍的Josh用录音机记录他的生活的故事。1When the author met Josh Cutler in 1996,_.Athe author was a professional journalistBJosh was receiving treatment in hospitalCthe author pitied Joshs unfortunate situationDJosh dreamed of becoming a teenage journalist解析:推理判断题。从段首的Back in 1996,I had been working as a public radio reporter for several years,when I met a teenager named Josh Cutler可知。答案:A2Why did Josh get a tape recorder from the author?ATo treat his disease.BTo work with the author.CTo bring fun to his classmates.DTo record the authors experiences.解析:细节理解题。根据第二段的he agreed to work with me on a story about his disease.I gave Josh a tape recorder so he could keep a record

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论